Hogyan nézhetjük bárhol ingyenesen a bécsi vért 2020-ban

A bécsi elme mély és zavaró felfedezésére és véres gyilkosságra ígérve a Bécsi Vér a BBC iPlayernél.

De ha nem az Egyesült Királyságban tartózkodik, akkor nem fogja tudni nézni a Vienna Blood-ot, mivel a BBC iPlayer blokkolja a tartalmát. Prémium VPN-vel soha nem hagyja ki egy pillanatra a morzsolt gyilkosság rejtélyét, bárhol is van.

A BBC iPlayer geoblokkjai nem felelnek meg a felső osztályú VPN-nek, amely megad egy brit IP-címet, így bárhonnan megnézheti a Vienna Blood-ot.

Olvassa el tovább, hogy megismerje a VPN-kkel kapcsolatos legfontosabb ajánlásaimat a Bécsi vér BBCiPlayer nézéséhez, valamint a VPN használatának egyéb előnyeit..

Rövid útmutató: Hogyan nézhetjük a bécsi vért a BBC iPlayer-en

 1. Válasszon egy szilárd VPN-t. ajánlom NordVPN nagyméretű, nagy sebességű brit szerverhálózata és robusztus biztonsága érdekében.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-t az eszközére.
 3. Csatlakozás egy brit szerverhez.
 4. Iratkozzon fel vagy jelentkezzen be a BBC iPlayerbe, és kezdje el a Vienna Blood streaming-jét.

PROFI TIPP: Hozzáférhet a BBC iPlayerhez brit TV licenc nélkül? Igen tudsz. A BBC iPlayer tiszteletbeli rendszeren működik. A Vienna Blood streaming előtt egy felugró ablakban megkérdezi, hogy van-e TV-licenced, csak kattintson a „Televíziós engedélyem van” elemre.

Hogyan nézhetjük bárhol ingyenesen a bécsi vért 2020-ban

Ha egy brit irányítószámot kérnek a BBC iPlayer feliratkozásához, használhat valamit, például az SW1A 1AA-t, amely a Buckingham Palace.

Miért van szüksége VPN-re a bécsi vér figyeléséhez

A BBC iPlayer blokkolja tartalmát, így csak az Egyesült Királyság felhasználói férhetnek hozzá ehhez. Ha nincs brit IP-címe, az megakadályozza a Vienna Blood és a BBC iPlayer bármely más tartalmának streamingjét..

Szilárd VPN-vel megkerülheti ezeket a földrajzi korlátozásokat. A VPN elrejti az aktuális tartózkodási helyét az IP-cím elrejtése és az adatok titkosítása, az alagútban a választott ország szerverén keresztül.

Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban a VPN segítségével, és így lesz kap egy brit IP-címet. Most már hozzáférhet a BBC iPlayerhez, és bárhonnan élvezheti annak minden nagyszerű tartalmát, ideértve a Bécsi Vért is.

Válasszon egy VPN-t a nagy sebességű szerverek globális hálózata és rengeteg rendszeresen frissített IP-címhez férhet hozzá. Minél több IP-cím van, annál valószínűbb, hogy egy VPN képes legyőzni a geoblokkolókat és a VPN-blokkoló technológiát.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A prémium VPN-ek sokkal többet tehetnek, ha feloldják a kedvenc streaming szolgáltatások globális tartalmát.

A prémium VPN védi online anonimitását katonai titkosítással és készítette a valódi IP-cím elrejtése. Ez megakadályozza, hogy a hackerek eltérítsék az Ön adatait, az Internet Szolgáltatója és más harmadik felek pedig online tevékenységeik nyomon követését.

Megszakíthatatlan titkosítás azt jelenti, hogy a VPN védi meg minden alkalommal, amikor az internetet használja, még akkor is, ha nem biztonságos nyilvános wi-fi hálózatokat használ..

3 legjobb VPN a bécsi vérfigyeléshez

1. NordVPN

nordvpn

Majdnem 600 brit nagysebességű szerver, garantálja a bécsi vér sima gőzölését bárhonnan. Minden NordVPN alkalmazás funkció SmartPlay technológia az optimalizált streaminghez, valamint a streaming szolgáltatások közötti váltás képessége.

Olyan biztonságos, mint gyors, Az NordVPN kétszer titkosítja az Ön adatait a kettős védelem érdekében. A további biztonsági szolgáltatások közé tartozik az iparági szabvány támogatása OpenVPN, szivárgásmentes alkalmazások, szigorú bejelentkezési házirend, katonai szintű titkosítás és automatikus kill kapcsoló, amely megakadályozza adatainak feltárását, ha elveszíti VPN-kapcsolatát.

Tudjon meg többet a NordVPN prémium funkcióiról a átfogó áttekintés. Próbálja ki magának a szolgáltatást a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ha ez megfelel az online igényeinek, akkor nagy kedvezményt kap az előfizetési csomagra a mi webhelyünkön kupon oldal

Az NordVPN legfontosabb jellemzői

 • 5 200+ szerver 59 országban
 • Nincs fojtás a sima streamingért
 • Korlátlan sávszélesség és villámgyors sebesség
 • Robusztus titkosítás
 • 30 napos kérdés nem jelentett meg pénz-visszafizetési garanciát hat eszközön
 • Együttműködik: BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu, Netflix, HBO, SlingTV-vel
 • Kompatibilis a következőkkel: macOS, iOS, Windows, Android, Linux, Routers, Chrome.

Patak Bécsi vér az NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

Hogyan nézhetjük bárhol ingyenesen a bécsi vért 2020-ban

Hadd figyelje meg a teljes bécsi vérszakát egyetlen nap alatt Az ExpressVPN korlátlan sávszélessége és hólyagosodási sebessége. Több mint 90 országban - többek között az Egyesült Királyságban - 3000+ szerverből álló globális hálózata ad lehetőséget nagyszerű szerver változatosság a BBC iPlayer geoblokkjainak legyőzéséhez.

ExpressVPN a A MediaStreamer funkció útválasztó alkalmazásában eltávolítja a megtekintési korlátozásokat azáltal, hogy olyan készülékeken közvetít, amelyek nem rendelkeznek VPN-alkalmazásokkal, például néhány játékkonzollal és intelligens TV-vel.

Az megosztott alagút funkció lehetővé teszi, hogy kiválassza, mely alkalmazásokat titkosítja - vagyis a BBC iPlayer segítségével közvetítheti a Vienna Blood-ot, és ezzel egyidejűleg ellenőrizheti a helyi e-maileket..

Katonai titkosítás megakadályozza, hogy harmadik felek online nyomon követhessék. Plusz, DNS-szivárgás elleni védelem, megszakító kapcsoló és szigorú nem naplózási politika ne akadályozza meg a hackereket és más kíváncsiskodó szembe az adatait.

Val vel az OpenVPN támogatása az összes platformon, biztonságban van, függetlenül attól, hogy milyen készüléket közvetít. Tudjon meg többet az ExpressVPN-ről a mi mélyreható áttekintés.

30 napos pénz-visszafizetési garancia akár öt egyidejű kapcsolaton rengeteg idő áll rendelkezésre az ExpressVPN kipróbálására. Ha bejelölte az összes négyzetet, pénzt takaríthat meg a legújabb kuponok és kedvezmények.

Az ExpressVPN legfontosabb jellemzői

 • 3000 vagy több szerver 160 globális helyszínen
 • A MediaStreamer szolgáltatás az összes eszközön történő streaminghez
 • Hólyagosodási sebesség és nincs fojtás
 • Katonai titkosítás
 • 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia akár öt eszközön
 • Együttműködik: BBC iPlayer, Netflix, ITV Player, Amazon Prime, HBO, Hulu, Showtime
 • Kompatibilis a következőkkel: macOS, Windows, Android, Roku, Amazon Fire, iOS, Routers.

Patak Bécsi Vér ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Patak Bécsi vér a CyberGhost segítségével nincs puffer vagy késés a korlátlan sávszélességnek, a nagy sebességnek és a dedikált streaming szervereknek köszönhetően. Plusz, majdnem 500 brit szerver segít leküzdeni a BBC iPlayer geoblokkjait.

A CyberGhost a nagy a sebesség és a biztonság egyensúlyaAES 256 bites titkosítás elrejti az Ön adatait, megakadályozva, hogy bármely harmadik fél nyomon kövesse az online tevékenységeit. Szivárgásmentes alkalmazások, nulla naplózási házirend és megszakító kapcsolóvédelem megakadályozza az érzékeny adatainak elfogását.

Nagyszerű VPN kezdőknek, a CyberGhost rendelkezik egy egyszerűen kezelhető felülettel, de ha problémája van, akkor 24 órás és 24 órás csevegési támogatás áll rendelkezésre. A 24 órás ingyenes próbaverzió és 45 napos pénz-visszafizetési garancia ad sok időt a prémium szolgáltatás kipróbálására.

Tudjon meg többet a felhasználóbarát VPN-ről szakértőnkkel CyberGhost áttekintés. Ha a CyberGhost a VPN az Ön számára, akkor nézze meg a legújabb akciók és kedvezmények további megtakarításokért.

A CyberGhost főbb jellemzői

 • Több mint 5700 szerver több mint 110 globális helyszínen
 • A streaminghez optimalizált metszetek
 • Korlátlan sávszélesség és nagy sebesség
 • AES 256 bites titkosítás
 • Ingyenes 24 órás próba és 45 napos pénz-visszatérítési időszak hét eszközön
 • Együttműködik: BBC iPlayer, Amazon Prime, Disney +, Netflix, CBS, Comedy Central, Hulu.
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Android, iOS, macOS, Linux, Android, Chrome

Patak Bécsi vér a CyberGhost segítségével!

összefoglalás

Patak Bécsét közvetíthet a BBC iPlayer segítségével bárhonnan, kiváló VPN segítségével. Nézze meg a szakértői ajánlásainkat a a legjobb VPN-k a BBC iPlayer számára.

Javaslom prémium VPN használatát a Vienna Blood és a NordVPN biztonságos és zökkenőmentes folytatásához. Ez a legjobb választásom a legfelső szintű biztonsági funkcióknak és az Egyesült Királyság szervereinek lenyűgöző hálózatának köszönhetően..

Védje adatait és névtelenségét VPN használatával minden alkalommal, amikor online csatlakozik. A VPN segítségével az internetes forgalmat mindig privátnak és nyomon követhetetlennek kell tartani. Tudjon meg többet a a VPN használatának előnyei.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me