Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t a világ minden tájáról

[ware_item id=33][/ware_item]

Néhány a legkeményebb geoblokkok a világon, A BBC iPlayer erőteljesen megpróbálja megakadályozni, hogy kedvenc műsorait az Egyesült Királyságon kívülről nézze meg. Ez az igény szerinti szolgáltatás erőteljes VPN-ellenes szoftvert is alkalmaz, így még a legismertebb VPN-k sem működnek együtt az iPlayer-rel. De tudok segíteni!

37 VPN-t teszteltem, és megtaláltam az öt legjobb VPN-t a BBC iPlayer számára. A listámon szereplő összes VPN lehetővé teszi a BBC iPlayer tartalmak elérését, így felzárkózhat Tommy Shelby-hez, amikor a Peaky Blinders-ben átveszi a Birminghamet, vagy pedig a csillagok fejét viszik a Strictly Come Dancing táncversenyéhez, bárhonnan az egész helyről a földgömb.

Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan nézheti meg a BBC iPlayer külföldön, és megnézheti, melyik VPN-ek tették fel a listánkat A BBC iPlayer legjobb VPN-jei, amelyek valóban működnek 2020-ban.

Rövid útmutató - Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer-t az egész világon

 1. Vásároljon és töltsön le egy olyan VPN-t, amely együttműködik a BBC iPlayer-rel - az én legfontosabb választásom ExpressVPN, köszönhetően az Egyesült Királyságbeli szerver lefedettségének, sebességének és biztonságának.
 2. Telepítse a választott VPN szoftvert. A legtöbb VPN-szolgáltatás könnyen követhető utasításokkal vagy telepítővarázslóval rendelkezik.
 3. Csatlakozás a Brit szerver.
 4. Menjen tovább a BBC iPlayer-hez, és iratkozzon fel / jelentkezzen be. A BBC iPlayer-hez való feliratkozáskor a brit irányítószámot kérhetik, amely így néz ki a Buckingham-palota számára: SW1A 1AA.
 5. Keresse meg kedvenc brit műsorát és nyomja meg a sajtójátékot!

Nézze meg a BBC iPlayer szoftvert az ExpressVPN segítségével!


Hibaelhárítás:
Ha nem fér hozzá a BBC iPlayerhez a VPN-n, próbáljon ki egy másik szervert.
Ha ez nem működik, zárja be a programot, válassza le a VPN-t, törölje a gyorsítótárat és a sütiket, majd csatlakoztassa újra a VPN-hez, lépjen tovább a BBC iPlayer-hez és jelentkezzen be.

Kezdje el az ExpressVPN használatát!

Rövid az idő? Itt állnak a legjobb VPN-k a BBC iPlayer számára

 1. ExpressVPN- Rugalmas, megbízható streaming osztott alagút és nagy sebességgel.
 2. Surfshark - Lenyűgöző szerver lefedettség az Egyesült Királyságban és dedikált streaming profilok a BBC iPlayer számára.
 3. CyberGhost - Legjobb VPN kezdőknek, optimalizált streaming szerverekkel és gyors beállításokkal.
 4. NordVPN - Nagyszerű a sebesség, a megbízhatóság, a teljesítmény és az ár szempontjából. Streaming BBC iPlayer problémamentesen a SmartPlay funkcióval.
 5. PrivateVPN - Képes fenntartani a gyors sebességet és a megbízható kapcsolatokat
 • Mit tehet még egy VPN??
 • Hogyan választottuk meg a legjobb VPN-eket a BBC iPlayer számára

Miért van szüksége VPN-re a BBC iPlayer megtekintéséhez

Gondolkozott már azon azon, hogy a BBC megakadályozza, hogy megnézze ezeket a rohamos méltóságteljes brit boxkészleteket? Jól, földrajzi helymeghatározási technológiát használ a helymeghatározáshoz.

A BBC iPlayer láthatja az Ön IP-címét, és ezt használja a pontos fizikai helymeghatározáshoz. Ha látja, hogy az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, üdvözölje a geoblocks-ot és azt a bosszantó hibaüzenetet.

De van egy megoldás. A VPN telepítése az eszközre lehetővé teszi a csatlakozást egy brit szerverhez biztonságos kapcsolaton keresztül, amely elrejti a valódi IP-címét. Te vagy kapott új IP-címet (az Egyesült Királyságból) tehát úgy tűnik, hogy valójában ott vagy.

Miután meghamisította a tartózkodási helyét, és becsapta a BBC iPlayer-t azzal a gondolattal, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodik, akkor is van hozzáférés minden BBC TV-műsorhoz karnyújtásnyira.

5 legjobb VPN a BBC iPlayer nézéséhez

1. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

 • 3000+ szerver világszerte, beleértve az Egyesült Királyság öt telephelyét
 • Villámgyors sebesség
 • Öt egyidejű kapcsolat
 • Osztott alagút
 • Katonai titkosítás és csúcsminőségű biztonság
 • 24/7 élő chat
 • Együttműködik: BBC iPlayer, Netflix, ITV Hub, Amazon Prime Video, NBC, CBS, Disney+
 • Kompatibilis a következőkkel: iOS, macOS, Android, Windows, Linux, útválasztók, Apple TV

Ha gyors streaming után (ki nem?), Akkor az ExpressVPN remek választás. Kínál bármelyik VPN leggyorsabb sebessége Teszteltem, ami garantálja nincs pufferolás vagy lemaradás.

Az ExpressVPN rendelkezik több mint 3000 szerver 94 országban, beleértve az Egyesült Királyságot. Vannak szerverek öt Egyesült Királyságban, így közvetíthet Londonból, Kentből, vagy akár Wembleyből.

Használhatja az ExpressVPN-ket beépített sebességteszt, hogy megtudja, melyik brit szerver teljesít a legjobban, tehát gondtalan streaming van.

Van korlátlan adatátvitel, amely tökéletes a harapós néző showhoz a show után.

Megengedi öt egyidejű kapcsolat a legnépszerűbb eszközökön, ami azt jelenti, hogy felveheti ezt az epizódot egy másik eszközön útközben.

Az ExpressVPN biztonsága csúcsminőségű, beleértve 256 bites titkosítás és több biztonsági protokoll közül választhat. ez kompatibilis az OpenVPN-vel - nagyszerű választás a biztonságos, gyors streaminghez.

Önnek is van automatikus megszakító kapcsoló, szigorú bejelentkezési házirend, valamint a DNS és az IP szivárgás elleni védelem a magánélet fokozása érdekében.

Az ExpressVPN azt is kínál, amit nem minden eladó tesz, és ez megosztott alagút. Választhat úgy, hogy a böngészőt vagy a BBC iPlayer alkalmazást a VPN-en keresztül irányítja az új brit IP-címmel, de más alkalmazásokat, például az online banki tevékenységeket, külön hagyhatja. Jól van, igaz?

Ami a támogatást illeti, használhatja az ExpressVPN-ket 24/7 élő chat, és rengeteg lépésről lépésre elérhető útmutatót érhet el és GYIK a webhelyén.

Fizetni kell a kutatás elvégzéséért, miért ne? olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést mielőtt feliratkozna?

Kipróbálhatja kockázatmentesen 30 napos pénzvisszafizetési garancia és használja a kupont az előfizetés költségeinek csökkentése érdekében.

Patak BBC iPlayer az ExpressVPN segítségével!

2. Surfshark

Surfshark eszközök

 • 1 040 szerver 61+ országban és három Egyesült Királyságban
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Forró sebesség
 • CleanWeb hirdetés, követés és rosszindulatú programok blokkolója
 • 256 bites titkosítás és szigorú bejelentkezési házirend
 • Álcázási mód a BBC iPlayer egyszerűbb feloldásához
 • Együttműködik: BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, SHOWTIME, Hotstar
 • Kompatibilis a következőkkel: iOS, macOS, Chromebook, Linux, Android, Windows, böngészők

Szupergyors streaming-et szeretne minden eszközén? Surfshark korlátlan egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, így az összes háztartás közvetítheti a BBC iPlayer-t.

Surfshark-nak van 1 040+ szerver világszerte, szerverrel három brit helyszínen. Minden szerver megbízható a BBC iPlayer feloldásához, és nem volt gondom a geoblokkok megkerülésével a teszteim során.

A sebesség villámgyors, ami HD streamingt jelent anélkül, hogy meg kellene várnia kedvenc műsorának betöltését.

Surfshark kínál korlátlan adat és sávszélesség, tehát nincs korlátozás arra, hogy mennyit nézhet.

Biztonságban vagy katonai titkosítás, szigorú bejelentkezési házirend és privát DNS minden szerveren.

Nem akarja, hogy a hirdetések megszakítsák őket? Surfshark-nak van egy beépített hirdetés-blokkoló, a CleanWeb néven, amely megakadályozza a hirdetések, nyomkövetők vagy rosszindulatú programok akadályozását és az eszköz megfertőzését.

A Surfshark révén a magánélet is bővült Multi-Hop szolgáltatás, amely segítségével egyszerre több helyre csatlakozhat, így az online forgalom egyetlen útvonala nem található. Ez még nehezebbé teszi a nyomon követést.

Ha olyan országban tartózkodsz, ahol súlyos korlátozások vannak, a Surfshark A Camouflage Mode még könnyebbé teszi a BBC iPlayer feloldását. Ez elrejti az internetszolgáltatójától, így valójában nem láthatja, hogy VPN-t használ, és ne törődjön az Egyesült Királyságbeli tartalmak streamingjével.

Szeretne többet megtudni? Nézze meg véleményünket hogy többet megtudjon az álcázás módjáról és a Surfshark egyéb funkcióiról.

Ha segítségre van szüksége, van egy a 24/7 élő chat.

Védve vagy egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia így kipróbálhatja kockázatmentesen. És ne felejtsd el jelentkezzen be kuponunk nagy kedvezménnyel!

Patak BBC iPlayer a Surfshark segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

 • 600+ szerver az Egyesült Királyságban
 • Forró sebesség
 • Optimalizált szerverek a BBC iPlayer streamingjéhez
 • Hét egyidejű kapcsolat
 • Csúcsminőségű biztonság
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Együttműködik: BBC iPlayer, Netflix, NOW TV, Hulu, Amazon Prime Video, NBC, Crunchyroll
 • Kompatibilis a következőkkel: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, útválasztók, Chromebook

A CyberGhost az gyorsan és egyszerűen beállítható, és megbízható a BBC iPlayer szigorú geoblokkjainak megkerülésére.

Megvan több mint 600 szerver az Egyesült Királyságban és 5700+ szerver világszerte. Minden egyes brit szerver lehetővé teszi a P2P megosztást.

A CyberGhost is rendelkezik szerverek dedikált streaming profilokkal a BBC iPlayer számára, ami azt jelenti, hogy hozzáférhet optimalizált szerverek villámgyors sebességgel. Tudjon meg többet ezekről a szerverekről, és még sok másról itt: a CyberGhost beszámolónk.

CyberGhost a a csatlakozások megbízhatóak, tehát nem kell aggódnia, hogy hiányzik Nessa és Smithy kábítószerei Gavinban és Staceyban. Van is villámgyors sebesség a zökkenőmentes streaminghez.

Legfeljebb van hét egyidejű kapcsolat, tehát hagyja, hogy az egész család otthon vagy útközben közvetítse a BBC iPlayer-t.

Mi a helyzet a biztonsággal? A CyberGhost használja katonai titkosítás, több biztonsági protokollt támogat, és beépített, automatikus megszakítóval rendelkezik a maximális védelem érdekében.

Van egy nulla naplózási politika, tehát egyetlen adatnyom sem maradt hátra. Te is iratkozzon fel kriptovalutákkal mint a Bitcoin a teljes névtelenségért.

Az erős titkosítás biztosítja a biztonságot a nyilvános WiFi-n amely nyugodtan nyújt bárhol, ahol streaming szeretne.

Tudjon meg többet annak jellemzőiről a áttekintésünk

Használhatja 24/7 élő csevegés bármilyen támogatási kérdéshez. És ha először kockázatmentesen szeretné kipróbálni, akkor használja azt 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Nem engedhetjük meg, hogy engedmény nélkül regisztráljon? Emlékezni használja a kupont!

A BBC iPlayer közvetítése a CyberGhost segítségével!

4. NordVPN

NordVPN

 • 5400+ szerver világszerte és 500+ az Egyesült Királyságban
 • A streaminghez tervezett SmartPlay szolgáltatás
 • HD streaming lángoló sebességgel
 • 256 bites titkosítási és nulla naplózási politika
 • Reklám blokkoló
 • Hat egyidejű kapcsolat
 • Együttműködik: BBC iPlayer, Netflix, Disney +, Hulu, Amazon Prime Video, CBS, Lightbox
 • Kompatibilis a következőkkel: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, útválasztók, böngészők

A NordVPN egy gyors VPN, amely szinte bármilyen geoblokkból átjuthat, beleértve a BBC iPlayer-t is.

Megvan 5400+ szerver 59 országban, több mint 500 az Egyesült Királyságban lakik. A NordVPN által kínált összes ország közül az Egyesült Királyság a második legszélesebb körben lefedett terület.

Az összes NordVPN a szervereket a SmartPlay funkcióval optimalizálják a streaminghez, így könnyedén hozzáférhet a BBC iPlayerhez. Van korlátlan adat - nélkülözhetetlen a streaming műsorok hátrafelé történő megjelenítéséhez!

NordVPN a a sebesség villámgyors. Valójában olyan gyorsan a sebességem ténylegesen megnőtt amíg kapcsolatban voltam.

Kínál az iparágvezető titkosítás, a szigorú bejelentkezési házirend, a DNS és az IP szivárgás elleni védelem és az automatikus megszakító kapcsoló mellett.

Van is egy hirdetésgátló, CyberSec, amely megállítja a bosszantó megszakításokat, de megvédi a készüléket a káros vírusoktól is, amelyek felfedhetik a helyét vagy veszélyeztethetik az Ön biztonságát.

tudsz választhat több biztonsági protokoll közül, beleértve az OpenVPN UDP / TCP-t és az IKEv2 / IPsec-t, így a legjobb sebesség- és biztonság-egyensúlyt kapja az Ön számára.

A NordVPN rendelkezik böngésző proxy kiterjesztések a Chrome és a Firefox számára, amely lehetővé teszi könnyű kiegészítők telepítését közvetlenül a böngészőjébe. A forgalom titkosításához nem kell elindítania a teljes VPN-t, ami megkönnyíti a csatlakozást. Azt csak az IP-címet rejti a böngészőben, így a helyi IP-címmel együtt mindent felhasználhat.

Legfeljebb van hat egyidejű kapcsolat egy fiókkal is.

Nézze meg, hogy a NordVPN az Ön számára-e ellenőrizze a teljes áttekintést teljesítményét és tulajdonságait.

Van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia, miért nem próbálja ki kockázatmentesen? Ha tovább akar lépni és feliratkozni, ne feledje használja az exkluzív kedvezményünket.

A BBC iPlayer közvetítése az NordVPN segítségével!

5. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

 • Hat brit szerver
 • Gyors sebesség és megbízható csatlakozások
 • Korlátlan mennyiségű adat
 • Az iparág vezető titkosítása
 • Nulla naplózási politika
 • Hat egyidejű kapcsolat
 • Együttműködik: BBC iPlayer, Netflix, SHOWTIME, HBO GO, HBO Now, Hulu, Amazon Prime Video
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Blackberry

A PrivateVPN egy kicsi, de erős VPN, amely megbízható a BBC iPlayer szigorú korlátozásainak megkerülésére.

Szerverhálózata: 150+ szerver 60 helyen, hat az Egyesült Királyságban. Van korlátlan szerverkapcsoló, így válthat a hat brit szerver között, ahányszor csak akarja, és megtalálja azt, amelyik a legjobban teljesít.

Bár van egy kis hálózata, a a sebesség gyors, így nem kell aggódnia, hogy a kiszolgálók túlterheltek a felhasználókkal és lelassítanak téged.

Megvan korlátlan adat, tehát búcsút mondhat a korlátozásoknak, amellyel megnézheti!

PrivateVPN a az alkalmazások könnyen kezelhetők, és legfeljebb telepítheti hat eszköz egyszerre. 

A biztonságos streaming elengedhetetlen, és a PrivateVPN használja 256 bites titkosítás az IP-cím elrejtése és a forgalom védelme érdekében. Van is automatikus megszakító kapcsoló és szigorú bejelentkezési házirend.

Ha segítségre van szüksége, van egy a 24/7 élő chat. Van is ingyenes távoli támogatás a telepítéshez.

Próbáld ki magad a 30 napos pénzvisszafizetési garancia és használja a kedvezménykódot hogy megtakarítást szerezzen előfizetésével.

Természetesen kiterjedt teszteket végeztünk a PrivateVPN-en annak ellenőrzése érdekében, hogy a szolgáltatás milyen jól teljesít. További információ a részletes áttekintésben.

A BBC iPlayer közvetítése a PrivateVPN segítségével!

Hogyan választottuk meg a legjobb VPN-t a BBC iPlayer számára

Nem akarom kockáztatni a jó hírnevemet, ha a parner alatti VPN-ket ajánlom Mindegyik VPN-t kipróbáltam, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e a szigorú feltételeknek, mielőtt felvettem a listámba.

Ehhez elsősorban a VPN-k kiszolgálóinak helyét, a kapcsolat sebességét és a biztonsági funkciókat tekintettem meg.

Egyesült Királyság-alapú szerverek

Az Egyesült Királyságban működő szerverek kötelesek, ha fel szeretné oldani az iPlayer feloldását. De csak egy vagy két szerver nem elég. Az iPlayer folyamatosan bővíti az új VPN IP-ket a blokklistájába, tehát nagyszámú kiszolgálóra van szükség a váltáshoz, ha az éppen blokkolódik.

Úgy döntöttem, hogy a legjobb megbízhatóság érdekében megvizsgálom a legalább 10 brit szerverrel rendelkező VPN-ket. Az általam ajánlott szolgáltatások korlátlan kiszolgálói kapcsolást biztosítanak Önnek, így a kívánt helyszámot megváltoztathatja.

A kapcsolat sebessége

Senki sem szereti az alacsony felbontású adatfolyamot. Szeretnénk látni a vonalvezető színész arcát - nem csak egy homályos pixelcsoportot. A nagy felbontású streaminghez legalább 3Mbps csatlakozási sebességre van szüksége.

Miután csatlakoztam az Egyesült Királyság szerveréhez, Mindegyiknél sebességtesztet végeztem, hogy megbizonyosodjak arról, hogy elég gyorsak-e a jó minőségű streaminghez.

Biztonság

A streaming a VPN legfontosabb aspektusa, úgy tűnik, hogy valójában éppen a biztonság alatt helyezkedik el. A veszélyes VPN használata veszélybe sodorja a személyes adatait, például a hitelkártyákat és a banki adatokat.

Csak azokat a VPN-ket ajánlom, amelyek katonai szintű titkosítást használnak a hackerek elkerülésére. A listámon szereplő szolgáltatások nem rögzítik az Ön böngészési tevékenységeit, és mindegyikük rendelkezik automatikus kill kapcsolóval, hogy megvédjen Önt kapcsolat meghibásodása esetén..

A DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem nem feltétlenül szükséges az adatfolyamhoz, de továbbra is előnyben részesítettem azokat a VPN-ket, amelyek ezeket kínálják. Ezek megkönnyítik a geoblokkok megkerülését, mivel egy extra védelmi réteget adnak az IP és a DNS kérésekhez.

Mire képes még egy VPN??

A VPN lehetővé teszi a földrajzi korlátozások feloldását, így a világ bármely pontjáról streamálhat. De ez még nem minden, ami jó.

Amikor csatlakozik egy szerverhez, elrejti az Ön IP-címét. Ez azt jelenti, hogy teljesen láthatatlan vagy, miközben felzárkózik a Downton Abbey-hez.

Ha kíváncsi, hogy miért számít, akkor az kevésbé érzékenyvé teszi a hackereket és az adatvédelmi tolvajokat akik szeretnék megismerni az adatait, mert még azt sem tudják, hogy ott vagy.

A VPN kiváló megoldás a biztonság, nem csupán névtelenség szempontjából.

Az összes a forgalmat egy erősen titkosított alagúton hajtják végre, amely külön van minden más internetes forgalomtól. Láthatatlan, de az is olyan kóddal biztosítva, amelyet szinte lehetetlen megtörni, az Ön és adatainak védelme. Ez különösen fontos olyan nem biztonságos hálózatokban, mint például a nyilvános WiFi.

Hallottál már valakiről, hogy egy VPN növelheti az internet sebességét? Nem hazudnak. Internet szolgáltatója (ISP) beállíthatja a sávszélességet, különösen, ha megtudja, hogy streaming-t folytat, ami bosszantó késést és pufferelést okoz. Mivel az internetszolgáltató nem tudja, hogy ott van, nem zavarhatja.

A VPN nem fojtja a sebességet, így megbízható, gyors kapcsolatai vannak a HD streaminghez.

GYIK

A BBC iPlayer szabadon használható?

Vannak Az iPlayer letöltésével vagy egy fiók létrehozásával nem kell költségeket fizetni, és te nem fizet folyó előfizetési díjat. A használatával kapcsolatos egyetlen költség a TV licenc.

Szükségem van TV engedélyre a BBC iPlayer megtekintéséhez?

Az Egyesült Királyság törvényei és a BBC feltételei, TV tartalommal kell rendelkeznie ahhoz, hogy tartalmat nézhessen az iPlayer-en. A szolgáltatás igénybevételéhez létre kell hoznia egy fiókot, megadnia kell az Egyesült Királyság irányítószámát, és be kell jelölnie egy jelölőnégyzetet, hogy megerősítse, hogy rendelkezik TV-licenccel; ez az. Szüksége van TV-licencre, akár streaming, felvétel vagy felzárkóztatás a korábbi epizódokhoz.

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t?

Számos módon nézheti meg a BBC iPlayer-t. Az alkalmazás letölthető a következőre: táblagépek, mobiltelefonok és más mobil eszközök. Az interneten keresztül a: böngésző, például a Chrome vagy nézze meg televízió streaming eszköz, set-top box vagy intelligens TV segítségével.

Miért nem működik együtt a BBC iPlayer a VPN-mel??

Feltételezve, hogy használ ExpressVPN vagy az iPlayer más javaslatainak egyikénél, akkor problémái lehet a kapcsolódással, ha blokkolt szervert használ. Először ellenőrizze, hogy van-e csatlakozik egy brit szerverhez mivel csak ezek működnek. Ha továbbra is problémája van, akkor előfordulhat, hogy az adott szervert a BBC azonosította és feketelistára adta. Egyszerűen válassza le a kiszolgálót, és próbálkozzon egy másikkal.

Alsó sor

A BBC iPlayer geoblokkjai nehézek lehetnek, de egy erős VPN könnyen megkerülheti őket. Szüksége van egy gyors, megbízható VPN-re, amely garantálja a hozzáférést a BBC iPlayerhez és biztonságban van.

Az én # 1 ajánlás ExpressVPNsebessége, biztonsága és a felhasználók számára nyújtott kiegészítő szolgáltatások miatt.

Most már látta, hogy melyik VPN-ek a legjobbak a BBC iPlayer nézéséhez, miért nem lásd a Netflix legfontosabb ajánlatait?

Kíváncsi, melyik biztonsági protokoll használható a streaminghez?  Olvassa el átfogó útmutatónkat hogy segítsen dönteni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me