Hogyan nézhetem ingyen a 2020-as F1 Magyar Nagydíjat


A 2018. évi F1 Grand Prix szezon nagyon cselekedett, és ahogy a következő versenyre indul a budapesti Hungaroringben, mindössze 8 bajnoki pont van a két legjobb versenyző között.

A 70 körös Magyar Nagydíj történelmileg a legfontosabb hely Lewis Hamilton lett, aki többször nyerte meg a versenyt, mint bármely más sofőr. Ez azonban nagyban függ a csapatok versenystratégiájától és a biztonsági autó lehetséges megjelenésétől a verseny során.

A verseny a Free Practice One-val kezdődik július 27-én, pénteken, val vel maga a verseny július 29-én, vasárnap zajlik. De ha nem elég szerencsés, hogy jegyet kapjon az eseményre, hogyan lehet másképpen figyelni Sebastian Vettel és Lewis Hamilton harcát a pálya fölényéért?

Számos nagyobb hálózat közvetíti az egész versenyhétvégét élőben - az NBC az Egyesült Államokban, a Sky Sports az Egyesült Királyságban, a Foxtel Ázsiában és Ausztráliában, valamint a BeIN Sports Afrikában és a Közel-Keleten. De a hozzáférésed attól függ, hol található, és ezeknek a csatornáknak a nézete fizetős vagy előfizetési szolgáltatás.

Így, megtekintheted az F1 Magyar Nagydíját ingyen? A válasz Igen, akkor van, ha hozzáfér az RTL-hez.

Hogyan nézhetem meg az F1 magyarországi nagydíját VPN-sel 3 egyszerű lépésben

  1. Válasszon egy VPN-t a németországi szerverekkel és gyors sebességgel az streaminghez és a regisztrációhoz.
  2. Csatlakozás egy német szerverhez, úgy tűnik, mintha Németországban lenne.
  3. Ugrás az RTL-hez, nézni és élvezni a versenyt.

Szerezzen VPN-t a magyar nagydíjhoz

Hogyan nézhetem ingyen a 2020-as F1 Magyar Nagydíjat

Miért van szüksége VPN-re az F1 magyarországi nagydíjának az RTL-en való megtekintéséhez

Az RTL egy német szabadon megtekinthető csatorna ami az F1 Grand Prix szezon teljes műsorát sugározza - minden gyakorló ülés, minden kvalifikációs kör és minden verseny. De van egy probléma: miközben bárhonnan megnézheti a hátsó katalógust, Ha élő közvetített tartalmat szeretne nézni a webhelyen, akkor Németországban kell lennie.

Ha megpróbál németországi kívülről élő közvetítéseket lejátszani, akkor egyszerűen nem működnek.

Szerencsére itt van a VPN segíthet. A VPN megváltoztatja az Ön IP-címét, úgy tűnik, hogy egy teljesen más helyen tartózkodik. Ez úgy történik, hogy biztonságosan átirányítja a kapcsolatot egy másik kiszolgálón keresztül. Ezenkívül biztonságban tartja Önt, megvédve a hackelés vagy az adatbányászat kockázatától.

Akár egy másik régióban lévő fizetett csatornán keresztül szeretné megnézni az F1 magyar nagydíját, vagy hozzáférni szeretne az RTL-hez, és ingyen nézheti a versenyt, a VPN a megoldás.

Neked kell győződjön meg arról, hogy olyan VPN-t választott, amelynek szerver helye van Németországban és elég gyorsak a tartalom streamingjéhez, stabil kapcsolathoz és kiváló titkosításhoz. Ezért javasoljuk a CyberGhost használatát, amely több mint 300 szerverhez nyújt hozzáférést Németországban.

VPN kiválasztása (és hogyan kaphat prémium VPN-t ingyen)

A VPN a biztonságos és privát online kapcsolat létrehozásának tökéletes módja, amely lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmak és csatornák, például az RTL elérését. De oly sok VPN-vel elérhető a piacon, honnan tudod, melyik a legjobb a magyar F1 nagydíj nézéséhez?

Fontos, hogy válasszon egy egyéni igényeinek megfelelő VPN-t. A magyar F1 Grand Prix élő közvetítéséhez olyan VPN-re van szükség, amely stabil kapcsolatot és jó sebességet biztosít. Ennél is fontosabb, hogy van szüksége egy VPN-re, amely képes megkerülni a geo-blokkokat.

Noha az elméletben minden VPN megkerüli a geo-blokkokat, egyes szolgáltatók új módszereket találnak a VPN használatának felismerésére és a kapcsolat blokkolására. Szüksége van egy VPN-re, amely képes lépést tartani ezzel a technológiával, és új módszereket találhat a blokkok megkerülésére.

Miután megszerezte a VPN-listát, kísértés lehet, hogy alacsonyabb költségeket válasszon a minőség felett. Noha vannak nagyon költséghatékony VPN-k, amelyek kiváló ár-érték arányt biztosítanak, mindig azt javasoljuk, hogy kerülje az ingyenes VPN-ket.

A szabadon használható VPN-eknek továbbra is pénzt kell keresniük. Hacsak nem számítanak fel előfizetési díjat vagy támaszkodnak nagylelkű adományokra, pénzt kell keresniük a hirdetésekkel vagy az Ön adatainak felhasználásával. A legnépszerűbb ingyenes VPN-ek azonban nyitottak az adatfelhasználási politikájukkal és a hirdetési megközelítésükkel kapcsolatban, továbbra is súlyos kockázatot jelent az adatai.

A jó hír az sok fizetett VPN meglehetősen megfizethető - és nem csak ezt, de bizonyos esetekben meg is teheti ingyenesen férjen hozzá magas színvonalú szolgáltatásaikhoz.

Egyszerűen válasszon olyan VPN-t, amely ingyenes próbaverziót vagy pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ingyenes próbaverzióval feliratkozhat, megnézheti a versenyt, majd az ingyenes próbaidőszak vége előtt lemondhat. Pénz-visszatérítési garanciával ugyanezt a megközelítést alkalmazza, de kérje vissza a pénzt, ha visszavonja a megengedett határidőn belül.

Ugyanakkor, ha megtapasztalja a javított biztonságot és adatvédelmet, amelyet egy kiváló minőségű VPN biztosíthat, nem is beszélve a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való könnyű hozzáférésről, érdemes folytatni és fizetnie az előfizetésért. Ha ez a helyzet, akkor a legtöbb szolgáltatónál, tovább csökkentheti költségeit, ha hosszabb előfizetési időszakra iratkozik fel.

Nézze meg akciós oldalunkat is, hogy kiváló kedvezményeket kapjon.

Az öt legfontosabb VPN az F1 Magyar Nagydíj nézéséhez

Itt áll az öt legfontosabb VPN, amelyek hozzáférést biztosítanak az F1 Magyar Nagydíjhoz, miközben nagy adatbiztonságot és adatvédelmet biztosítanak az interneten.

1. CyberGhost VPN

cyberhost több eszköz

A CyberGhost az stabil és megbízható VPN amely jó sebességet kínál, amely képes sikeresen megkerülni a geo-blokkokat. A hálózat több mint 5700 szerverrel rendelkezik, köztük 303 Németországban.

Továbbá, A CyberGhost komolyan veszi a biztonságot és az adatvédelmet 256 bites AES titkosítással, DNS szivárgásvédelemmel, megszakító kapcsolóval és nem naplózási politikával. A felhasználók emellett hét egyidejű kapcsolat és számos protokoll előnyeit is élvezhetik, beleértve az OpenVPN-t, a PPTP-t és az L2TP / IPsec-et.

Ha feliratkozik egy Android vagy iOS eszközre, akkor kap egy 7 napos ingyenes próbaverzió, de minden felhasználónak van hozzáférése az eladóhoz 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Kezdje el a CyberGhost alkalmazást

2. NordVPN

NordVPN eszközök

Az NordVPN az könnyen letölthető és használható, és a több mint 4000 szerverből álló hálózat magában foglalja 256 Németországban, így a Grand Prix-hez való könnyű megtalálni.

A biztonság és a magánélet kiemelt prioritása a NordVPN-nek. A szolgáltatás 2048 bites AES titkosítást, Onion over VPN, dupla titkosítást és kill kapcsolót használ, szigorú naplózási tilalmával.

A NordVPN kínál hat egyidejű kapcsolat, kiváló előfizetési ügyletek, és 30 napos pénz-visszafizetési garancia az összes előfizetésre.

Kezdje el a NordVPN használatát

3. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

A sebesség az ExpressVPN használatának egyik fő előnye, azzal a képességgel, hogy megkerülje a geo-blokkokat. 4 szerverhellyel rendelkezik Németországban, előfizetésenként 3 egyidejű kapcsolatot kínál, és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Biztonságos is, és osztott alagútálást, DNS / IPv6 szivárgás elleni védelmet, 256 bites AES titkosítást és megszakító kapcsolót kínál..

Stabil és biztonságos kapcsolatainak nincs sávszélessége vagy letöltési felhasználási korlátozása, és a szállító szigorú bejelentkezési tilalmat folytat. Plusz, az ExpressVPN az egyszerűen beállítható és percek alatt felhasználásra kész.

Kezdje el az ExpressVPN használatát

4. ExpressVPN

Privát internet-hozzáférési eszközök

A PIA kínál megbízható sebesség, korlátlan sávszélesség, öt egyidejű kapcsolats, és rengeteg konfigurálható beállítás; így az egyik a leginkább felhasználóbarát és megfizethető VPN-k elérhető, amely megkerüli a geo-blokkokat.

Világszerte több mint 3000 szerverrel rendelkezik, köztük 60 szerver 2 németországi helyszínen.

A kapcsolatok 128 bites vagy 256 bites AES titkosítással vannak biztonságban, és részesülnek az IPv6 szivárgás elleni védelemről, a kill kapcsolóról és a hirdetésgátlóról, valamint a szigorú naplózási szabályokról..

A PIA pénzvisszafizetési garanciát nyújt, de csak azokra hét nap - ennek azonban elég hosszúnak kell lennie a szolgáltatás próbálásához a Grand Prix hétvégén.

Kezdje el a PIA-t

5. PrivateVPN

privatevpn eszközök

Egy a egyszerű és megbízható VPN amely könnyen navigálható, és stabilitást, biztonságot és gyorsaságot biztosít a tartalom streamingéhez, próbálja ki a PrivateVPN-t. 3 szervert kínál Németországban, és kapcsolatait 2048 bites AES titkosítással védik.

A felhasználók számára előnyös, ha nincs letöltés vagy sávszélesség korlátozás, hozzáférés számos protokollhoz és ingyenes távoli súgó.

A PrivateVPN kínál Önnek hat egyidejű csatlakozás és egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciae, de ha visszatérítést kér, felkérést fog adni az okra.

Kezdje el a PrivateVPN szolgáltatást

A megfelelő VPN a lehetőségek világát kínálja Önnek, a hackerekkel, vírusokkal szembeni jobb védelemtől és a kormányzati megfigyeléstől kezdve az élő sporthoz és szórakoztatáshoz az egész világon. Ha továbbra sem biztos abban, hogy a VPN megfelelő-e az Ön számára, keresse fel a VPN-ek útmutatóját. További VPN-lehetőségek feltárásához tekintse meg a tíz legjobb választásunkat.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me