Hogyan nézhetem az UFC 226 Miocic v. Cormier Fight Night Online játékot


Az UFC 226 Miocic vs Cormier július 7., szombat. Tudjuk, hogy nem akarja kihagyni a műveletet, így mindössze 3 egyszerű lépésben megmutatjuk, hogyan kell bárhol a világon, több mint 50% -kal. Szüksége lesz VPN-re - de nagyon egyszerű használni, és adunk egy csapkod, hogy ingyen letölthessük az egyik legnépszerűbbet.

Ingyenes webhelyek jönnek egy fogással 

Lehet, hogy azon gondolkodik, miért kellett fizetnie bármiért. Igen, vannak olyan webhelyek, amelyek állítják, hogy ingyen tovább folytatják a harcot, de mint sok ingyenes ajánlat, van egy nagy fogás.  

Azért mert ezek közül sok webhely valóban néhány másodperc múlva leállítja az adást, és a többi megtekintéséhez regisztrálni vagy letölteni kell egy műsort. Nagyon bosszantó, nem csak azért, mert aki azt akarja, hogy a nagy számítógéppel harcoljon a számítógéppel, és azért is, mert ki tudja, hogy milyen rosszindulatú szoftverek rejthetnek le ezeket a letöltéseket.

Jobb tét játssza biztonságosan, és nézze meg az UFC-t hivatalos oldalukon - UFC.TV.

Azt mondta: megértjük, miért lehet tétovázva ezt megtenni. A helyi műsorszolgáltatókkal kötött engedélyezési megállapodások miatt, néhány országban nem lesz képes hozzáférni az összes harchoz (beleértve a Miocic vs. Cormier-t) - még akkor is, ha hajlandó fizetni.

És még azokban az országokban is, ahol nincs korlátozás, a nézettség-fizetés nagyon drága lehet.

A VPN pénzt takarít meg az UFC-n

Szerencsére a VPN nem csak feloldja a földrajzi korlátozásokat, de pénzt is megtakaríthat. Ennek oka az, hogy egy VPN elrejti az Ön IP-címét, és úgy fog megjelenni, mintha egy másik helyre tartózkodna. Más szavakkal, akkor is, ha Franciaországban vagy Németországban tartózkodik, ahol a harc blokkolva van, úgy tűnhet, mintha az Egyesült Államokban tartózkodna, ahol elérhető.

Vagy még jobb, ha nem válasszon kiszolgálót az Egyesült Államokban - mert innen 64 000 dollárt kell fizetnie a harc megtekintéséhez.

Hogyan nézhetem az UFC 226 Miocic v. Cormier Fight Night Online játékot

A jobb üzletért, csatlakozzon egy szerverhez Indonéziában, ahol a megtekintés csak 24,99 dollárt fizet.

Hogyan nézhetem az UFC 226 Miocic v. Cormier Fight Night Online játékot

A VPN, amelyet a Miocic vs Cormier megfigyeléséhez ajánlunk ExpressVPN.

Korlátlan sávszélességgel és hatalmas szerverhálózattal van elosztva a világ minden tájáról, Az ExpressVPN a piacon az egyik leggyorsabb VPN - készíteni ideális streaming.

Plusz, a versenytársaival ellentétben, egy csomó forrást különít el a földrajzi korlátozások megkerülésére, tehát nem kell attól tartania, hogy egy nap eljuthat egy külföldi weboldalra, másnap pedig blokkolásra kerül..

A legjobb rész: Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így csak a Miocic és a Cormier számára kaphatja meg, majd törölheti - lényegében ingyenesen megszerezheti..

Nézze meg az UFC 226 készüléket 3 egyszerű lépésben

Az ExpressVPN letöltési és telepítési folyamata rendkívül egyszerű. Ha már a számítógépen van, akkor csak:

1. Válassza ki a helyét, majd válassza az Indonézia lehetőséget.

Hogyan nézhetem az UFC 226 Miocic v. Cormier Fight Night Online játékot

2. Nyomja meg a gombot a VPN bekapcsolásához.

Hogyan nézhetem az UFC 226 Miocic v. Cormier Fight Night Online játékot

3. Menjen az UFC.TV-hez, és vásárolja meg a Miocic vs. Cormier terméket.

Hogyan nézhetem az UFC 226 Miocic v. Cormier Fight Night Online játékot

Hozz ki még többet a VPN-ből

Mint már mondtuk, csak megszerezheted az ExpressVPN-t a Miocic és Cormier ellen. De valójában nagyon sok van jó oka annak, hogy megtartsa a harc után.

Ennek oka az, hogy az ExpressVPN több, mint a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldásának hasznos lehet. Ezenkívül titkosítja az összes internetes forgalmat, védelmet nyújt a hackerek ellen. Plusz, hogy névtelennek tartja, így a kormányzati ügynökségek és az internetszolgáltató nem tudják követni az interneten végzett tevékenységeit.

Szeretne többet megtudni a VPN-k működéséről? Kattints ide.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me