Hogyan nézhetem az M6-ot Franciaországon kívül


Lehet, hogy francia utazó vagy, aki nem bírja elhagyni egy epizódot Scénes de Ménages amíg külföldön vagy. Lehet, hogy franciául tanul, és szeretne élesebbé tenni képességeit, nevetve és figyelve Kaamelott. Talán egy francia nyelvű beszélő vagy, aki Franciaországon kívül él, aki azt akarja, hogy egy új műsor megszállhasson, és tudja ezt Az M6 egyedülálló keveréke a francia és az amerikai show-khoz a tökéletes hely, ahol megtalálhatja.

Bármi is legyen az oka annak, hogy az M6-ot nézi, egy dolog akadályozza meg ezt: Az M6 csak Franciaországban repül, és az országhatárokon kívülről való figyelése szinte lehetetlen lehet.

De ne aggódj! Könnyedén Javítsa ki ezt a problémát egy jó VPN beszerzésével és egy francia szerverhez történő kapcsolódással. Miután megszerezte a megfelelő VPN-t, a korlátlan hozzáférés az M6 műsoraihoz minden a tied!

Hogyan kell nézni: Gyors útmutató

Az M6 Franciaországon kívüli nézéséhez öt egyszerű lépést kell követnie:

  1. Válasszon egy VPN szolgáltatót szervereket kínál Franciaországban. Lásd az alábbi legfontosabb ajánlásokat, például CyberGhost VPN.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére.
  3. Válasszon egy francia szervert a VPN elérhető kiszolgálóinak listájából és csatlakoztassa.
  4. Nyissa meg a 6Play webhelyet az M6 adatfolyam eléréséhez és válassza ki a megtekinteni kívánt műsort.
  5. Élvezze kedvenc francia műsorának zökkenőmentes közvetítését!

Nézd meg most!

Miért van szüksége VPN-re az M6 Franciaországon kívüli megfigyeléséhez?

A legtöbb A TV-hálózatok csak bizonyos régiókban adhatnak át adási engedélyeket. Éppen ezért az M6 hálózat csak Franciaországban érhető el. Ennek ellenére könnyedén megkerülheti ezt a földrajzi korlátozást, és hozzáférhet a kedvenc M6-műsoraihoz, ha van VPN-je, amely megváltoztatja az IP-címét a kiválasztott kiszolgáló helye alapján. Éppen használja a VPN-t egy francia szerverhez való csatlakozáshoz, és ugyanolyan hozzáféréssel rendelkezik az M6-hoz, mint a Párizsban otthoni otthon néző személyekhez!

A VPN védi az online adatvédelmet azáltal, hogy titkosítja az Ön tevékenységét és adatait, biztosítva ezzel az internetes névtelenséget. Amíg vannak sok ingyenes VPN elérhető a piacon, ezek közül sok ténylegesen értékesíti az Ön adatait harmadik felek számára, akárcsak az internetszolgáltatók. Ezért fontos, hogy válasszon egyet, amely nem veszélyezteti személyazonosságát az interneten.

Ha egy VPN-t választ az M6 külföldi megfigyelésére, akkor a legfontosabb prioritás a VPN megtalálása kiváló streaming teljesítmény és a magas francia szerverszám. A jó streamingteljesítményhez gyors, megbízható kapcsolat szükséges a pufferelés fejfájásának elkerülése érdekében, míg a magas kiszolgálószám Franciaországban nagyban javítja esélyeit alacsony forgalmú kereső számára..

Ezenkívül VPN-t is igényel korlátlan sávszélesség és ideális esetben, streamingre optimalizált szerverek.

A legjobb VPN-k az M6 Franciaországon kívüli megfigyeléséhez

1. CyberGhost

cyberhost több eszköz

Ha még nem ismeri a VPN-ek világát, és szeretne egyet, amely egyesíti legfelső szintű teljesítmény val vel egyszerű beállítás és a nagyon felhasználóbarát felület, akkor a CyberGhost a legjobb fogadás.

Ez a VPN nem vesz gyorsbillentyűket a biztonsággal sem, mert AES-256 titkosítást, több alagút protokollokat és egy automatikus kill kapcsolót kínál, amely rejtve tartja magát akkor is, ha a szerver kapcsolat megszakad.

A CyberGhost is rendelkezik 240 szerver Franciaországban, kiváló választás az M6 külföldi streamingjére - annak egyik oka, hogy a VPN kezdőknek és profiknak is kedvence.

Annak érdekében, hogy a VPN-en a lehető legjobb árat szerezze, hosszú távú előfizetésre lesz szüksége, de ne aggódjon, nem kell elköteleznie magát anélkül, hogy tudta volna, mit tehet az Ön számára. CyberGhost 1 napos ingyenes próbaverziót kínál a Windows számára és 7 napos ingyenes próbaverziót a mobil alkalmazások számára, tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik először tesztelni akarják szolgáltatásaikat. Van még egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia előfizetőknek.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

2. NordVPN

Hogyan nézhetem az M6-ot Franciaországon kívül

Ha olyan VPN-t keres, amely biztosítja lenyűgöző sebesség, páratlan biztonság és az elérhető legnagyobb szerverhálózatok, akkor a NordVPN az Ön számára.

NordVPN a SmartPlay technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkerüljék a világ minden tájáról származó streaming webhelyek földrajzi korlátozásait, könnyűvé téve az Ön számára korlátlan hozzáférés a kedvenc M6-műsoraihoz. A teljesítmény streamingre és a felhasználói identitás teljes maszkálására összpontosítva teszi a NordVPN-t a VPN-iparban vezető névvé, és az elégedett ügyfelek a szolgáltatásokkal foglalkoznak.

Noha a NordVPN előfizetése valamivel többet fizethet, mint a többi VPN díja, a 30 napos pénzvisszafizetési garancia azt jelenti, hogy csak akkor fizet érte, ha szereted.

A NordVPN kínál 157 francia szerver, közülük sokan streamingre vannak optimalizálva.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. Expressz VPN

Az ExpressVPN előnyei

Az iparágvezető csatlakozási sebességgel és a felhasználói adatvédelem bizonyított elkötelezettségével az ExpressVPN erősen ajánlott azoknak a nézőknek, akik az M6-ra szeretnének hozzáférni Franciaország határain túl.

Három francia szerverhely lehet, hogy nem tűnik elégnek, de ez a VPN teljesítési képessége állandóan gyors, stabil kapcsolatok és korlátlan sávszélesség bárhol is működik, meggyőz minket, hogy élvezni fogja az M6 zökkenőmentes streamingjét, bárhol is van.

Nem meglepő, hogy a felhasználók bíznak az ExpressVPN-ben anonimitásuk védelme és a földrajzilag korlátozott tartalomhoz való hozzáférés felszabadítása terén..

Noha ez a VPN drágább megoldás lehet, mint sok versenytársa, a piacon az egyik legjobb VPN-ként elismert hírneve, 24/7 élő támogatás, és annak 30 napos pénzvisszafizetési garancia érdemes az idejét megnézni, hogy megnézze, mit kínál az ExpressVPN. Itt van még a 7 napos ingyenes próbaverzió Android és iOS eszközökre.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

4. VyprVPN

Hogyan nézhetem az M6-ot Franciaországon kívül

Ha nem VPN-ben keres VPN-t az M6 figyelésére, ha nem tartózkodik Franciaországban, villámgyors sebességgel kell csatlakozni. A VyprVPN biztosítja ezeket a sebességeket, részben azért, mert a Golden Frog, egy internetes konglomerátum tulajdonában van. saját szerverhálózat.

A cég franciaországi szerverbázisának közelmúltbeli bővítése azt jelenti, hogy bárhonnan könnyen hozzáférhet az M6-hoz. A VyprVPN szomszédos Svájcban található, egy országban, amely nemzeti elkötelezettséggel rendelkezik a magánélet védelme mellett. Ez az egyik oka annak, hogy ez a szolgáltató elégedett ügyfelek jó hányadát nyerte meg..

A VyprVPN szintén kínál korlátlan sávszélesség és az OpenVPN protokoll biztonsága.

Vegye figyelembe azonban, hogy bár a VyprVPN a 3 napos pénz-visszafizetési garancia, egy kis munkát igényel a szolgáltatás lemondása, hogy elkerüljék a díjat.

Tekintse meg a VyprVPN ajánlatokat

5. PrivateVPN

privatevpn eszközök

PrivateVPN az összes alapvető funkciót kínálja, amelyet a VPN-nek rendelkeznie kell - Erőteljes titkosítás, a földrajzi korlátozások megkerülésének képessége, a névtelenség szigorú bejelentkezési politikája és az automatikus megszakító kapcsoló. Ezek a szolgáltatások garantálják, hogy nem áldozza fel online biztonságát az M6-műsorok Franciaországon kívüli nézéséhez.

A PrivateVPN szintén egy kiváló VPN szolgáltatás kezdőknek. Köszönhetően informatív weboldal és annak egyszerű asztali és mobil alkalmazások, az első alkalommal belépő felhasználóknak nem lesz gondjuk, ha kapcsolódnak a kedvenc műsoraik közvetítéséhez.

Miközben a PrivateVPN 24 órás támogatást kínál ügyfeleinek, nincs élő csevegési lehetőség, ezért a felhasználóknak kérdéseik benyújtása érdekében kitölteniük kell egy általános kapcsolatfelvételi űrlapot. Ez általában lassabb reakcióidőt jelent, mint a listán szereplő többi VPN-nél. Ennek ellenére a PrivateVPN kiváló szolgáltatása sok boldog felhasználót lenyűgözött szerte a világon.

Próbáld ki magadnak a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Tekintse meg a PrivateVPN ajánlatokat

összefoglalás

A VPN segítségével bizonyos kényelmi lehetőségek - például a legkedveltebb M6-műsorok nézése - olyan helyeken érhetők el, amelyekben még soha nem gondoltál. Csak emlékezz válasszon magas rangú szolgáltatást, amely 99,9% -os rendelkezésre állást biztosít Önnek sebesség- vagy sávszélesség korlátozás nélkül a lehető legjobb megtekintési élmény érdekében. Az M6 geoblokkjának felemelése mellett egy jó VPN elrejti az online identitását is, így az internetes böngészés névtelen és biztonságos.

Más szavakkal, a VPN-k mindenki számára elérhetők, nem csak azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan kell az M6-ot Franciaországon kívülről nézni. És annak érdekében, hogy mindenki kapcsolatba kerüljön egy megbízható VPN-mel, még ha szűk költségvetésük is van, folyamatosan figyeljük a legjobb ajánlatokat a VPN-előfizetéseknél..

Indítsa el az ingyenes CyberGhost próbaverzióját most

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me