Hogyan nézheted online az NRL Nagydöntőt!


Az év ehhez érkezik: a Sydney kakasok ellen Canberra Raiders ban,-ben NRL Nagydöntő. Sydney 26 év alatt nyeri az első NRL bajnokságot, míg Canberra 1994 óta reméli az első bajnoki címet. De ha külföldön van, hiányozhat az ausztrál rögbi legnagyobb játékáról.

Ne aggódjon, itt vagyunk, hogy segítsen. Használja a gyors útmutatónkat, hogy csatlakozzon a patakhoz és lásd a mérkőzést!

Rövid útmutató: Nézze meg a Ausztrálián kívüli adást a Watch NRL oldalon

NRL patakot kínál az NRL nagydöntőjének megtekintéséhez. azonban, Az NRL figyelése blokkolva van Ausztráliában. Az NRL nagydöntőjének a NRL Ausztráliában való megtekintéséhez:

 1. Válasszon nagysebességű VPN szolgáltatót és kiszolgálókat Ausztrálián kívül (a rögbi számára ajánljuk a NordVPN-t). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
 2. Futtassa az alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon kiszolgálót Ausztrálián kívül.
 3. Nyissa meg a www.watchnrl.com webhelyet, és vásároljon előfizetést.
 4. Az NRL nagydöntő napján jelentkezzen be a NRL nézőbe, és közvetítse a mérkőzést!

Nézze meg az NRL nagydöntőjét MOST!

Rövid útmutató: Nézze meg az Ausztrália sugárzását a 9. csatornán

9. csatorna mutatja be az NRL Ausztráliai Nagydöntőjét. Az NRL nagydöntőjének megtekintése a 9. csatornán:

 1. Válasszon egy nagysebességű VPN szolgáltatót Ausztráliában (a rögbi számára ajánljuk a NordVPN-t). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
 2. Futtassa az alkalmazást, jelentkezzen be, és válassza ki a kiszolgálót Ausztráliában.
 3. Nyissa meg a www.9now.com.au feliratkozást.
 4. Ha van ideje a mérkőzésre, jelentkezzen be és élvezze!

Nézze meg az NRL nagydöntőjét MOST!

Rövid útmutató: Nézze meg a kanadai sugárzást a Sportsnet oldalon

Sportsnet a kanadai NRL nagydöntőt közvetíti. Az NRL nagydöntőjének megtekintése a Sportsnet oldalon:

 1. Válasszon egy nagysebességű VPN-szolgáltatást kanadai szerverrel (a rögbi számára ajánljuk a NordVPN-t). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
 2. Futtassa az alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon kiszolgálót Kanadában.
 3. Ugrás a now.sportsnet.ca webhelyre, és iratkozzon fel. Szüksége lesz egy kanadai hitelkártyára.
 4. Jelentkezzen be a Sportsnetbe, és élvezze a játékot!

Nézze meg az NRL nagydöntőjét MOST!

Rövid útmutató: Nézze meg a francia adást a beIN Sports oldalán

beIN Sports közvetíti az NRL nagydöntőjét Franciaországban. Az NRL nagydöntőjének közvetítése a beIN Sports programban:

 1. Válasszon egy nagysebességű VPN-szolgáltatót, amelynek szerverei vannak Franciaországban (a rögbi számára a NordVPN szolgáltatás a legjobb). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
 2. Indítsa el az alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon ki egy kiszolgálót Franciaországban.
 3. Lépjen a connect.beinsports.com webhelyre, és iratkozzon fel. Meg kell adnia egy francia címet.
 4. Jelentkezzen be a Sport Sportba, és élvezze a patakot!

Nézze meg az NRL nagydöntőjét MOST!

Rövid útmutató: Nézze meg a Fox Sports holland sugárzását

Fox Sports televíziózza az NRL nagydöntőjét Hollandiában. Az NRL nagydöntőjének nézése a Fox Sports-on:

 1. Válasszon nagy sebességű VPN-t és szervereket Hollandiában (a rögbi számára ajánljuk a NordVPN-t). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
 2. Indítsa el az alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon szervert Hollandiában.
 3. Lépjen a foxsports.nl webhelyre, és iratkozzon fel.
 4. Jelentkezzen be a Fox Sports-ba, válassza ki a patakját, és élvezze a mérkőzést!

Nézze meg az NRL nagydöntőjét MOST!

Rövid útmutató: Nézze meg az Egyesült Királyság és Írország sugárzását a Sky Sports csatornán

Sky Sports közvetíti az NRL nagydöntőjét az Egyesült Királyságban és Írországban. A Sky Sports közvetítéséhez Sky TV-vásárlónak kell lennie. Az NRL nagydöntőjének a Sky Sports nézése:

 1. Válasszon egy nagy sebességű VPN szolgáltatót brit szerverrel (a rögbi számára ajánljuk a NordVPN-t). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
 2. Futtassa az alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon szervert az Egyesült Királyságban.
 3. Lépjen a www.skysports.com webhelyre, és hozzon létre egy fiókot a weboldalon.
 4. Lépjen a www.sky.com webhelyre, és kapcsolja össze Sky-fiókját a webhely-fiókjával. Szüksége lesz a Sky-számlaszámra.
 5. Amikor készen áll, jelentkezzen be a Sky Sports-ba, és élvezze!

Nézze meg az NRL nagydöntőjét MOST!

Rövid útmutató: Nézze meg az Egyesült Királyság és Írország adását a MOST TV-n

MOST TV lehetővé teszi a Sky Sports közvetítését Sky-fiók nélkül. A sport közvetítéséhez a MOST TV-n be kell írnia az Egyesült Királyság címét. Az NRL nagydöntőjének megtekintése a MOST TV-n:

 1. Válasszon egy nagysebességű VPN-szolgáltatót és szervereket az Egyesült Királyságban (ajánlásaink a NordVPN szolgáltatás). Feliratkozás és telepítés az alkalmazásra.
 2. Nyissa meg az alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon ki egy szervert az Egyesült Királyságban.
 3. Nyissa meg a nowtv.com webhelyet, és vásároljon egy napi vagy havi bérletet a Sky Sports számára (ha nincs brit hitelkártyája, vásároljon egy NOW TV ajándékkártyát a currys.co.uk webhelyen, és kövesse az utasításokat az ajándékkártyára történő átváltáshoz)..
 4. Jelentkezzen be a MOST TV-be és közvetítse a mérkőzést!

Nézze meg az NRL nagydöntőjét MOST!

Rövid útmutató: Nézze meg az amerikai sugárzást a Fox Sports GO oldalon

Fox Sports GO közvetíti az NRL nagydöntőjét az Egyesült Államokban. Szüksége van TV szolgáltatóra (például DirecTV vagy Cox), hogy bejelentkezzen a Fox élő közvetítésébe. Az NRL nagydöntőjének nézése a Fox Sports GO-n:

 1. Válasszon nagysebességű VPN-t amerikai szerverrel (a rögbi számára ajánljuk a NordVPN-t). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
 2. Futtassa az alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon ki egy kiszolgálót az Egyesült Államokban.
 3. Nyissa meg a www.fox.com/live webhelyet, és jelentkezzen be TV-szolgáltatójával.
 4. Élvezd a játékot!

Nézze meg az NRL nagydöntőjét MOST!

Miért van szüksége VPN-re az NRL Grand Final megtekintéséhez

Ausztrália továbbra is állni fog a NRL nagydöntő, 2019. október 6-án. De útközben és országon kívül is leszel, amíg a mérkőzés zajlik. Ez azt jelenti a geoblokkok megakadályozhatják az ausztrál rögbi bajnokságot.

Ez azért van, mert A műsorszolgáltatóknak gyakran kötelesek blokkolni streamüket a saját országukon kívüli személyek számára. Mi lenne, ha az országuk szerverén keresztül tudna csatlakozni a műsorszolgáltatóhoz? Akkor megengedik neked figyelje a patak bárhonnan.

A VPN ezt tudja megtenni az Ön számára: csatlakozik egy kiszolgálóhoz, ez a kiszolgáló úgy viselkedik, mintha az Ön helye lenne. Szóval te válasszon egy olyan szervert, amely a műsorszolgáltató országában található. A műsorszolgáltató feloldja az adatfolyamot és megnézheti a mérkőzést.

A VPN használatával az internet szabadsága biztosított. De ez nem minden, amit a VPN meg tud tenni az Ön számára. Az is védi Önt online állapotban.

Mind vállalatok, kormányok és rosszindulatú hackerek szeretné, ha az adatokat online továbbítja. A VPN titkosítja a kommunikációt, védve a kíváncsiságtól. Az Ön adatai biztonságban vannak, biztonságban vagy az interneten.

Önnek azonban kellene válasszon magas színvonalú szolgáltatást amikor dönt a VPN-ről. Előfordulhat, hogy az alacsony minőségű szolgáltatások nem használják a legjobb titkosítást. Vagy a műsorszolgáltatók felismerhetik az alacsony színvonalú szolgáltatást és blokkolhatják azt. Vagy a hálózat csak túl lassú lehet a streaminghez.

Kiváló szolgáltatás a rendelkezésre álló legjobb titkosítást használja, az adatok biztonságának megőrzése. Ők is jobban elrejtik magukat, segít a tartalom feloldásában. És biztosítják a szükséges sebességet lépést tartani a HD stream-rel.

Internetes szabadság és online biztonság Ön a VPN-vel rendelkezik. Ez a legjobb mindkét világból. Így iratkozzon fel VPN-re ma és szerezze meg az internetet, amelyet megérdemel.

A legjobb VPN-ek az NRL nagydöntőjének nézéséhez

1. NordVPN

Az NordVPN előnyei

Az első # VPN, A NordVPN rengeteg szervert kínál szerte a világon, segít megtalálni a szükséges kapcsolatot. A nagy sebességű hálózat kiváló a tartalom feloldásához. És mindezt nagyon elfogadható áron.

A fejlett szolgáltatások közé tartozik SmartPlay, ami javítja a streaming-t. CyberSec segít megvédeni eszközt a rosszindulatú tartalmaktól. És Dupla VPN extra titkosítási réteget adhat az adatokhoz.

A panamai székhellyel rendelkező NordVPN kívül esik a 14 Eyes szövetségnél, így még biztonságosabbá válik. Plusz, az ő szigorú bejelentkezési politika mindkettőt védi csatlakozás közben, és a kijelentkezés után.

Ha többet szeretne megtudni a NordVPN-ről, nézd meg felhasználói értékeléseinket!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Az NordVPN feloldhatja:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Dedikált torrent profil:
Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg az NRL nagydöntőjét a NordVPN-ről MOST!

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Amikor olyan gyorsan mozgó sportokat szeretne nézni, mint a rögbi, olyan hálózatra van szüksége, amely képes lépést tartani vele. Így az ExpressVPN nagyszerű választás a rögbi számára, néhánynak köszönhetően a leggyorsabb VPN sebesség a VPN piacon.

Az ExpressVPN lehetővé teszi szét a forgalmat a VPN és a helyi kapcsolat között. Ez biztosítja, hogy a VPN-kapcsolat közben kapcsolatban maradjon a helyi eszközökkel. Tudod is válassza ki a VPN-protokollt amíg csatlakozik az ExpressVPN hálózathoz.

A webhelyek feloldásának bizonyított képessége miatt az ExpressVPN kiválóan alkalmas streaming tartalom megszerzésére. És te tudod legfeljebb 5 eszköz csatlakoztatása egyidejűleg. De ha problémákba ütközik, 24/7 élő chat támogatás az, hogy segítsen minden úton.

Szeretne többet megtudni az ExpressVPN-ről és miért remek választás az Ön számára? Vessen egy pillantást felhasználói értékelésünkre!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió iOS és Android számára

Az ExpressVPN feloldhatja:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Dedikált torrent profil:
Nem, de minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg az NRL nagydöntőjét az ExpressVPN MOST!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Ha még nem kezdett streamálni VPN-en keresztül, akkor a CyberGhost megkönnyíti. Hálózata magában foglalja streaming-dedikált szerverek úgy van konfigurálva, hogy segítsen áttörni a geoblokkokat és fenntartani az állandó kapcsolatot. Plusz, ha leszel torrenting a VPN-en keresztül, kiszolgálókat kínálnak erre is!

Kiszolgálók széles választéka oszlik meg a hatalmas országok listája biztosítja, hogy megtalálja a szükséges kapcsolatot. És az alkalmazás védi a készüléket hirdetések, nyomkövetők és rosszindulatú programok blokkolása révén.

Több VP-n kell használni a VPN-t? A CyberGhost lehetővé teszi akár 7 egyidejű csatlakozás. És ezeket a lehetőségeket és funkciókat nagyon kedvező áron kaphatja meg.

A felhasználói vélemények elolvasásával többet megtudhat a CyberGhost-ról!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap rövid tervek szerint; 45 nap 6 hónapos vagy annál hosszabb tervek esetén

Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió mobiltelefonra; Elérhető 1 vagy 3 napos Windows próba

A CyberGhost feloldhatja:
Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Dedikált torrent profil:
Igen; megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg az NRL nagydöntőjét a CyberGhost MOST!

összefoglalás

Hamarosan a NRL Nagydöntő az ausztrál rögbi legjobb csapata lesz. Az egész Ausztrália figyelni fogja; fogsz? Biztos lesz benne, hogy minden percben láthatja, amikor iratkozzon fel VPN-re ma!

Nem tudom kitalálni, melyik VPN az Ön számára? Ajánljuk a NordVPN-t az NRL Nagydöntőjére. És feltétlenül látogassa meg ajánlataink és kuponjaink oldalát, hogy megnézze, mennyit takaríthat meg!

További irodalom

Ha többet szeretne megtudni a VPN-kről és mindazokról, amelyeket megtehetnek, akkor nézze meg ezeket az oldalakat:

 • A legjobb VPN-ek Ausztráliában
 • Legjobb (& Safest) VPN-k a Usenet számára, amelyek valóban működnek
 • Hogyan állíthat be NordVPN ingyenes próbaverzióját?
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me