Hogyan nézheted meg az Orville internetet bárhol 2020-ban


Készüljön fel a felszállásra! Ha annyira szereted az Orville-t, mint én, van néhány remek hír. A legújabb epizódok némelyike ​​ingyen elérhető a Foxon. Te is közvetítse a teljes sorozatot Hulun a világ bármely pontjáról, VPN használatával.

A Hulu és a Fox mind a földrajzi helymeghatározó szoftvert használja korlátozza az Egyesült Államokon kívüli nézőket. De egy VPN segítségével megteheti megkerülni ezeket a geoblokkokat élvezni a végtelen világűr-kalandokat.

A VPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb a legújabb Orville-epizódok begyűjtésének módja. Fog maszkolja az IP-címét hogy úgy tűnjön, mintha az Egyesült Államokból jelentkezik be. Ez trükköket ad a Fox és a Hulu földrajzi helymeghatározó szoftveréhez így könnyen megkerülheti a geoblokkjaikat.

A Hulu anti-VPN technológiát használ blokkolja a sok VPN-kapcsolatot, ezért fontos kiválasztani a rendelkezésre álló legjobb VPN-t. A prémium VPN-ek, amelyeket rendszeresen ajánlunk frissítse a szervereiket, hogy elkerüljék ezeket a VPN-blokkokat.

Könnyű útmutatónk megmutatja, hogyan kell közvetíteni az Orville-t bárhol a világon. Szintén jól végigvezeti Önt a legjobb VPN kiválasztásában neked.

Hogyan kell nézni: Gyors útmutató

  1. Iratkozzon fel VPN-re a nagysebességű szerverek az Egyesült Államokban. A NordVPN az első választásunk!
  2. Telepítse a VPN szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban.
  3. Bejelentkezés a Showtime vagy a Fox oldalra.
  4. Hívja be az Orville-t a szíve tartalmához!

Keresse meg MOST!

Feliratkozás Hulu-ra az USA-n kívülről  

Ha még nem rendelkezik Hulu-fiókkal, regisztrálnia kell a The Orville streaming előtt. A regisztráció során a Hulu kér néhány fizetési adatot. sajnálatos módon, csak az amerikai fizetési módokat fogadja el.

De van egy egy egyszerű módja annak, hogy megkerülje ezt. Be kell vásárolnia Hulu ajándékkártyát, és ahelyett, hogy regisztrál, válassza a „ajándékkártya beváltása” lehetőséget.

Ne feledje, hogy az összes előfizetési ár USD-ben van.

Miért van szüksége VPN-re az Orville online bárhonnan megtekintéséhez

A Hulu és a Fox egyaránt használja az IP-címet a tartózkodási helyének meghatározásához, amikor patakot nyit meg. Ha van nem amerikai IP, találsz egy geoblokkot. Ez rossz hír az Orville-rajongóknak, kivéve, ha te használja ezt a VPN-t a blokk megkerüléséhez.

A VPN-k csatlakoztatják a készüléket egy távoli szerverhez egy másik országban. Ez lesz maszkolja az IP-címét és úgy tűnik, hogy úgy néz ki, mintha a kiválasztott országból hozzáférne az internethez. Tehát, ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, akkor képes lesz rá trükk Hulu és Fox, és szabadon stream az Orville.

A Hulu letiltja a legtöbb VPN szolgáltatást. Tudod azonban prémium VPN használatával kerülje el a blokkját amely rendszeresen újrahasznosítja kiszolgálóinak IP-címét az észlelés elkerülése érdekében. Ellenőriztük, hogy az alább ajánlott összes VPN hozzáférhet-e a Hulu-hoz.

A választott VPN-nek kínálnia kell nagysebességű csatlakozások és korlátlan sávszélesség. Nincs semmi rosszabb, mint hogy pufferolj egy Orville-maratont!

Keressen egy olyan VPN-t, amely védi az internetes forgalmat csúcskategóriás biztonsági funkciókkal, például 256 bites titkosítás, egy szigorú bejelentkezési politika, és egy automatikus lekapcsoló.

Itt találja a legfontosabb ajánlásainkat a VPN-ekhez, amelyek hozzáférhetnek mind a Hulu, mind a Foxhoz.

A legjobb VPN-ek az Orville bárhonnan való nézéséhez

1. NordVPN

NordVPN eszközök

Az NordVPN képes megkerülni a Hulu és a Fox geoblokkjait és VPN blokkjait könnyedén. Virtuális tartózkodási helyét is választhatja a 5 200+ nagysebességű szerver a föld körül.

Ezen kívül a NordVPN-ek csúcskategóriás titkosítási protokollok és szigorú nem naplózási politika az adatokat biztonságban tárolja böngészés közben.

Próbálja ki a NordVPN-t kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garancia megtudhatja, miért ez a hír a VPN-felhasználók körében.

Nézd meg a NordVPN-mel!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN korlátlan sávszélességet és szupergyors sebességet kínál. Teszteink szerint ez a leggyorsabb VPN a piacon.

256 bites titkosítást, szigorú bejelentkezési házirendet és automatikus megszakító kapcsolót használ az adatok biztonságához, miközben adatfolyamot folytat.

Az Express segítségével 148 virtuális hely közül választhat az egész világon. Akár megkerüli a VPN blokkokat.

Az ExpressVPN az egyik legjobb VPN a streaminghez, de ne csak vegye szóba. Nézze meg, mit kell mondani a valódi felhasználóknak.

Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia minden VPN szolgáltatásán, plusz a 7 napos ingyenes próbaverzió mobilalkalmazásokhoz.

Nézd meg az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

cyberhost több eszköz

CyberGhost a gyors és megbízható szolgáltatás kiváló meccsé teszi a streaming-et. Könnyen megkerülni a VPN blokkokat hogy Hulu és Fox feloldódjon minden régióban.

CyberGhost a könnyen használható alkalmazások akár előre konfigurált profillal is rendelkezhetnek optimalizálja a streaming beállításait.

Kipróbálhatja a szolgáltatást 30 napig kockázatmentes hogy megtudja, miért ez az online biztonság felhasználói kedvence.

A CyberGhost szintén kínál a ingyenes 7 napos próbaverzió iOS, Android és Windows felhasználók számára.

Nézd meg a CyberGhost segítségével!

4. VyprVPN

Hogyan nézheted meg az Orville internetet bárhol 2020-ban

A VyprVPN Chameleon technológiája egy lépéssel előre tart megkerüli az anti-VPN szoftvert amelyeket olyan szolgáltatások használnak, mint a Hulu. Gyors és biztonságos, és élvezni fogja korlátlan sávszélesség tovább 700 szerver a föld körül.

A katonai titkosítás mellett az eszközt egy a NAT tűzfal.

A legtöbb szolgáltatótól eltérően a VyprVPN a hálózat minden szerverét birtokolja és karbantartja. Ez megkülönböztetett életet ad neki csatlakozási sebesség és megbízhatóság.

Megnézheti, hogy mi az egész zavar, és kipróbálhatja maguknak ezt a vezető VPN-t a 30 napos pénzvisszafizetési garancia minden előfizetési csomagon.

Nézd meg a VyprVPN-vel!

5. HMA VPN

hidemyass eszköz

Kiváló felhasználói élményéről és gyors csatlakozási sebességéről ismert, a HMA a felhasználók körében kedvenc.

Korlátlan sávszélességet kínál, és te is csatlakoztasson két eszközt egyszerre hogy szórakoztatja az egész háztartást.

A HMA szerverei elképesztő 190 országban vannak, és szabványt kínál 30 napos pénzvisszafizetési garancia és a ingyenes 7 napos próbaverzió hogy kipróbálhassa annak szolgáltatásait.

Nézd meg a HMA-val

összefoglalás

A VPN a leggyorsabb és legbiztonságosabb módszer az Orville online közvetítésére.

Ha csak a legutóbbi öt epizódot akarja elkapni, ingyenesen továbbadhatja azt a Foxon. Ha azonban inkább az egész szezon folyamát közvetíti, Hulu rávette magát!

Kiváló minőségű VPN-vel Ön képes megkerülni a geoblokkokat és a cenzúrát exkluzív tartalom eléréséhez a világ minden tájáról biztonságosan és névtelenül. Beszélj egy intergalaktikus kalandról!

Nézze meg a legjobb VPN-ajánlatokat és kuponokat pénzt takaríthat meg az Ön szolgálatában.

HASZNÁLJON A NordVPN-t MOST!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me