Hogyan nézheted meg a megtorlás 1. évadját bárhol online!


Ígéretes véres bosszút áll az Abigail Spencer által játszott könyörtelen femme fatale-ból, a Reprisal 1. évada csodálatos lesz.

De ha nem az Egyesült Államokban vagy akkor nem fogsz hozzáférni a Hulu-hoz, ahol a sötét thriller sorozat folyik, mivel Hulu geoblokkokat helyez el tartalmára. Ne aggódjon, a VPN használatával soha nem hagyhatja ki a Doris Dearie bosszúját.

Kiváló minőségű A VPN képes legyőzni Hulu földrajzi korlátozásait, azáltal, hogy megad egy amerikai IP-címet, így bárhonnan megnézheti a Reprisal 1. évadját.

Folytassa az olvasást, hogy megtudja Hogyan használhatunk VPN-t a Reprisal Hulu-on való nézéséhez és a legjobb prémium szolgáltatások ajánlását.

Rövid útmutató - Hogyan kell megnézni a megtorlást a Hulu-n

 1. Válasszon egy szilárd VPN-t. A legfontosabb ajánlásom az NordVPN a szupergyors sebességekért, a robusztus biztonságért és az amerikai szerverek széles hálózatáért.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert az eszközére.
 3. Használja a VPN-t egy szerverhez való csatlakozáshoz az Egyesült Államokban.
 4. Regisztráljon vagy jelentkezzen be Hulu-ba, és kezdje meg a Reprisal 1. évadját.

Indítsa el a megtorlás streamingjét most!

Rövid útmutató - Hogyan jelentkezzünk be a Hulu-ra

A Hulu amerikai hitelkártyát igényel, de van egy egyszerű csapkod, amely ezen korlátozás körül jár.

 1. Látogassa MyGiftCardSupply.com.
 2. Vásároljon előre fizetett Hulu ajándékkártyát a választott előfizetési időtartamra.
 3. Alkalmazza ajándékkártyája egyenlegét Hulu-számlájára.
 4. Élvezze a Hulu által kínált összes remek tartalmat.

Miért van szüksége VPN-re a megtorlás megfigyeléséhez

A Hulu blokkolja tartalmát így csak az Egyesült Államok nézői férhetnek hozzá hozzá. Amerikai Egyesült Államok IP-címe nélkül a Hulu bármely tartalmának, beleértve a Reprisalt, streamingét is blokkolhatja.

Val,-vel prémium VPN, leküzdheti ezeket a földrajzi korlátozásokat. A VPN elrejti az Ön IP-címét, elrejti a valós helyét, titkosítja az adatokat, és egy kiválasztott ország szerverén keresztül továbbítja azokat..

Használja a VPN-t egy szerverhez való csatlakozáshoz az Egyesült Államokban, és meg fogja kapni a Az Egyesült Államok IP-címe, amelyre a Hulu eléréséhez szükség van és bárhol is nézheti a Reprisalt.

A legjobb VPN-ek rendelkeznek hatalmas, nagy sebességű szerverek hálózata terjedt el az egész világon. Ez hozzáférést biztosít több ezer rendszeresen frissített IP-címhez. Minél több IP-címet használ egy VPN, annál valószínűbb, hogy képes megkerülni a geoblokkok és az anti-VPN technológiát.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A prémium VPN egyik fő erőssége abban rejlik, hogy feloldhatja a globális tartalmat a kedvenc streaming szolgáltatásai közül, ideértve a Reprisal 1. évadját a Hulu-on keresztül. De egy VPN sokkal többet tehet.

A hackerek egyre kifinomultabbá válnak, és az internetszolgáltató (ISP) valószínűleg nyomon követi online tevékenységeit, magánéletének online védelme soha nem volt fontosabb.

A prémium VPN-k megvédik az érzékeny adatait, és az általuk biztosított online anonimitását adatok titkosítása és a tényleges IP-cím elrejtése. Ez megakadályozza, hogy a hackerek megakadályozzák az Ön adatait vagy az Ön internetszolgáltatóját, a hirdetőket és más harmadik feleket az online tevékenységeik nyomon követésében vagy naplózásában..

Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor online csatlakozik - akár streaming, torrent, böngészés, akár játék -, a VPN védelmet nyújt még akkor is, ha nyilvános wi-fi hálózathoz csatlakozik, amelyek általában nem biztosítottak.

3 legjobb VPN a megtorlás figyelésére

1. NordVPN

NordVPN

Több mint 1500 nagysebességű szerver csak az Egyesült Államokban, néhány kattintással elérhető a Hulu. Az összes NordVPN alkalmazás tartalmazza egyedi SmartPlay technológia hogy a lehető leggyorsabb, legszorosabb streaming legyen, miközben megkönnyíti a streaming platformok közötti váltást.

A biztonság szempontjából a NordVPN az egyik legjobb VPN. Nem csak kínál katonai titkosítás, de ezenkívül kétszer titkosítja a DoubleVPN szolgáltatással.

Ezenkívül védi az Ön adatait a hackerektől és más harmadik felektől is szivárgásvédelem, nulla naplózás politika és automatikus lekapcsoló. Ráadásul a NordVPN támogatást nyújt az ipari szabványú OpenVPN protokollhoz, amely minden platformon elérhető.

A NordVPN a 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia, amely sok időt biztosít arra, hogy megnézze, ez egy VPN, amely működik az Ön számára. Ha az NordVPN megfelelő az Ön számára, akkor győződjön meg róla, hogy a tervvel a lehető legjobb ajánlatot kapja meg kupon oldal.

Nézze meg alaposabban a NordVPN áttekintése hogy többet tudjon meg a prémium VPN szolgáltatásairól.

Az NordVPN legfontosabb jellemzői

 • 5 200 + szerver 59 országban
 • SmartPlay technológia streaminghez
 • Nincs korlátozás a sebességre vagy a sávszélességre
 • Katonai titkosítás
 • 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia hat egyidejű eszközön
 • Együttműködik a következőkkel: Hulu, Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, SlingTV, HBO
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, macOS, iOS, Linux, Chrome, Firefox, útválasztók

Patak megtorlása a NordVPN segítségével! 

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN segítségével az összes kívánt tartalmat streaming-hez köszönheti korlátlan sávszélesség és nincs fojtás. A kiszolgálók széles globális hálózata - ideértve az Egyesült Államokban található helyeket is - hólyagosodási sebességet biztosít a Reprisal és más Hulu tartalmak streamingjéhez.

A streaming bármilyen eszközön egyszerű az ExpressVPN segítségével, az egyedinek köszönhetően MediaStreamer szolgáltatás. Ez lehetővé teszi streaming olyan eszközökön, amelyek nem támogatják a VPN-ket, például néhány intelligens TV-t és játékkonzolt.

Saját streaming és egyéb Az online tevékenység 256 bites titkosításnak köszönhetően biztonságos a kíváncsi szemtől. Egyéb biztonsági szolgáltatások közé tartozik az OpenVPN, a nem naplózás, a DNS szivárgás elleni védelem és az automatikus megszakító kapcsoló támogatása amely megakadályozza, hogy adatai kíváncsi szemnek legyenek kitéve, ha hirtelen elveszíti VPN-kapcsolatát.

Tudjon meg többet az ExpressVPN biztonsági funkcióiról a szakértői felülvizsgálat. Az ExpressVPN összes nagyszerű szolgáltatásával játszhat a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ne felejtsd el megnézni a legújabb ExpressVPN ajánlatok mielőtt feliratkozna egy fiókra.

Az ExpressVPN legfontosabb jellemzői

 • Több mint 90 szerver több mint 90 országban
 • MediaStreamer szolgáltatás
 • Korlátlan sávszélesség és villámsebesség
 • 256 bites titkosítás
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia öt eszközre
 • Együttműködik: Hulu, Netflix, BBC iPlayer, ITV Player, HBO, Amazon Prime, NBC-vel
 • Kompatibilis a következőkkel: Router, Windows, iOS, macOS, Kindle Fire, Android, Apple TV

Parancsolja a megtorlást az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

A CyberGhost rendelkezik több mint 1100 szerver az Egyesült Államokban hogy segítsen megkerülni Hulu földrajzi korlátozásait. Plusz nagy sebesség, korlátlan sávszélesség és dedikált streaming szerverek engedi megnézni a megtorlás 1. évadát puffer vagy késés nélkül.

Biztonságosan továbbíthatja az adatfolyamot, tudván, hogy CyberGhostként védett robusztus titkosítás elrejti az összes érzékeny információt, az online tevékenységeket és az internetes forgalmat. Szigorú nem naplózási házirend, szivárgásmentes alkalmazások és automatikus megszakító kapcsoló megakadályozza, hogy adatai rossz kezekbe kerüljenek.

Ha bármilyen problémája van a szolgáltatással, mindig segítségre van szüksége 24/7 élő chat. Próbálja ki magának a felhasználóbarát VPN-t a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Tudjon meg többet a román székhelyű szolgáltatótól az átfogó oldalunkon CyberGhost áttekintés. Mint amit látsz? Vessen egy pillantást a a legújabb CyberGhost kedvezmények.

A CyberGhost főbb jellemzői

 • 5700+ szerver 90 országban
 • Speciális szerverek streaminghez
 • Gyors sebesség és korlátlan sávszélesség
 • Szilárd titkosítás
 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia hét eszközön
 • Együttműködik: Hulu, BBC iPlayer, CBS, Netflix, Amazon Prime, Disney +, Comedy Central
 • Kompatibilis a következőkkel: Windows, Amazon Fire TV, Linus, iOS, macOS, Chrome, Android

Parancsolja a megtorlást a CyberGhost segítségével!

GYIK

VPN-t használ a Hulu legális eléréséhez?

Mindaddig, amíg fizetős Hulu előfizetéssel rendelkezik, a VPN használata a szolgáltatáshoz teljesen törvényes. Van néhány ország, köztük Irak, Oroszország és Kína, amelyek korlátozzák vagy tiltják a VPN-k használatát. Ha tengerentúli vakációja van, ne aggódjon, hogy bajba kerül. Soha nem tartóztattak le turistákat azért, hogy ilyen területeken használják őket.

Milyen funkciókat kell keresnem a Hulu VPN-ben?

A szerver elérhetősége, sebessége és az erős geoblokkolási technikák megkerülésének képessége csak néhány a legfontosabb jellemzők közül, amelyeket meg kell keresni. A Hulu bármilyen feloldásának feloldása 2020-ban részletes információt nyújt arról, hogy mely szolgáltatások a legjobbak a Hulu streamingjéhez. Információkat talál más prémium VPN-szolgáltatókról is, amelyek a Hulu teljes tartalmának streamingéhez szükséges funkciókat kínálják a világ bármely pontjáról..

Miért kellene VPN-t használni akkor is, ha nem csatlakozok streaming szolgáltatáshoz?

A VPN használata lehetővé teszi torrent, szörfözhet az interneten, és teljes névtelenséggel férhet hozzá a fiókokhoz. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, a magán adatok, például a felhasználónevek és a jelszavak, az igaz hely és a böngészési előzmények védettek..

Hogyan? A prémium szolgáltatások, mint például a NordVPN, az Ön számára nyújtanak szolgáltatást katonai titkosítás az adatok védelme érdekében, amikor azok az interneten utaznak. DNS szivárgás elleni védelmet is kínál tartsa rejtett internetes tevékenységeit és tartózkodási helyét a hackerek, a kormányhivatalok és még az internetszolgáltatók ellen is.

Összefoglalva

A Reprisal 1. évadjának közvetítése a Hulu-val a világ bármely pontjáról prémium VPN segítségével. Nézze meg a szakértői javaslatainkat a a legjobb VPN-k a Hulu számára.

Javaslom a NordVPN-t, hogy figyelje a Reprisal alkalmazást, mivel biztonságos, zökkenőmentes adatfolyamot kínál a nagysebességű szerverek nagy amerikai hálózatának és a kiváló minőségű biztonsági szolgáltatásoknak köszönhetően.

Ha VPN-t használ minden alkalommal, amikor online, nemcsak streaming közben, akkor a az érzékeny adatok és az internetes forgalom privát és nyomon követhetetlen lesz.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me