Hogyan nézheted bárhol a 2. évad lemondását! | 2020. január


Itt az ideje, hogy visszatérjen a Dreamland-be Matt Groening vidám fantasy-sitcomjának szétválasztása 2. évadjára.

A hit show mind a tíz epizódja közvetítésre kerül, kizárólag a Netflix-en. De akkor is, ha Netflix előfizető vagy, lehet, hogy hiányzik.

Azért mert A Netflix bizonyos országok nézőinek korlátozza a nézők számára biztosított hozzáférést. Valójában, A Netflix könyvtárak vadonban változnak, az országtól függően. Ez egy úgynevezett folyamat területi alapú tartalomkorlátozás. És ez megakadályozhatja, hogy utolérjék a Disenchantment 2. évadját.

De ne aggódj. tudsz legyőzni ezeket a geoblokkokat és elérheti a teljes Netflix katalógust a prémium VPN.

Hogyan? Nos, a A VPN lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy távoli szerverhez egy másik helyen. Ez azt jelenti, hogy képes elrejteni az IP-címét és megadja neked hozzáférés a Netflix összes, földrajzilag korlátozott filmjéhez és TV-műsorához.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk Önnek hogyan nézhetjük meg a Disenchantment második évadját VPN-sel. Sőt, mi megadjuk nekünk a sajátját legfontosabb ajánlások a legjobb VPN-k számára.

Sajnálom, Bean, itt nincs szükség mágiára.

Rövid útmutató - Hogyan nézhetjük meg a 2. évad lemondását a Netflix-en

 1. Válasszon nagysebességű VPN-t az USA-ban lévő kiszolgálókkal. A NordVPN kiváló szolgáltatás a Netflix feloldásához!
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert.
 3. Nyissa meg az alkalmazást, és csatlakozzon egy távoli szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Jelentkezzen be Netflix-fiókjába, és korlátozások nélkül indítsa el az adatfolyamot!

Nézze meg most a 2. évad lemondását!

Miért van szüksége VPN-re a 2. évad lemondásának megtekintéséhez?

Mint sok Netflix cím, a Disenchantment alatt áll szigorú földrajzi korlátozások. Ez egy taktika, amelyet a streaming szolgáltatások használnak kövesse nyomon a tartalmat, és ami a legfontosabb, -tól hol.

A Netflix ezt megteszi az IP-cím felkutatása a pontos hely meghatározásához a készüléken. Ez azt jelenti, ha megpróbálja megnézni egy nem engedélyezett területről való lemondást, a kapcsolat blokkolódik.

De a VPN a legtöbb a geoblokkok megkerülésének hatékony módja. Ahelyett, hogy a saját ISP szerveréhez csatlakozna, a VPN lehetővé teszi csatlakozni a több ezer távoli szerverhez található a világ minden tájáról.

Így tudod elrejti az IP-címét, és akadályozhatja meg, hogy a Netflix megtalálhassa az Ön valós helyét. Ehelyett a Netflix egyszerűen azt gondolja, hogy a távoli szerver helyéről figyeli.

A lemondáshoz szükséged lesz csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban. De ezekkel a kézzel kiválasztott VPN-kkel megteheti kapcsolodni száz amerikai szerver bárhonnan, és valódi fantasy módon, hogy a geoblokkok eltűnjenek!

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

Amíg a VPN-ek vannak tökéletes a geoblokkolt tartalom eléréséhez otthon, ők is nagyszerűek abban, hogy megbizonyosodjanak róla soha ne hagyj ki egyetlen dolgot, amíg távol van. Ha külföldön vagy nyaralni, csatlakozzon egy kiszolgálóhoz az otthoni országban az összes kedvenc műsorod megtekintéséhez.

De ha akarod biztonságban maradjon online, a VPN még hasznosabb lesz. Annyiunkkal böngészés a nem kívánt figyelem miatt veszélyben van, egy VPN kínál Önnek védelem a hackerek, nyomkövetők és internetes csalók ellen.

Hogyan? Röviden, írta az adatok titkosítása.

Ha VPN-en keresztül csatlakozik egy távoli szerverhez, akkor te hozzon létre egy biztonságos alagutat amely áthatolhatatlan kódrétegekbe csomagolja a személyes adatait. Úgy, Az olyan érzékeny információk, mint a felhasználónevek és jelszavak biztonságban vannak.

Az igazság az, hogy az IP-címet nem csak a Netflix képes nyomon követni. A hirdetők, a rosszindulatú programok gyártói és a kormány felügyelete megvan ez a hatalom is. De az IP-cím elrejtésével a VPN segíthet névtelenül böngészni.

Tehát, ha élvezni szeretné korlátlan internet anélkül, hogy személyazonosságát veszélybe sodorná, a VPN tökéletes az Ön számára.

A legjobb VPN-k a 2. évad figyelmen kívül hagyásának figyelésére

1. Nord VPN

Hogyan nézheted bárhol a 2. évad lemondását! | 2020. január

A Netflix feloldásának feloldásakor a világ minden részéről a Disschantment vagy bármilyen más tartalom megnézésére a Netflix-en, A NordVPN az egyik legkövetlenebb előadóművész. Élvezze a hozzáférést a többhez 5500 szerver világszerte, köztük 1800+ az Egyesült Államokban -lenyűgöző ár-érték arány az elfogadható áron.

Plusz, egyedi Az intelligens játék DNS funkciója biztosítja, hogy a NordVPN a ragyogó streaming élmény, akár telefonjáról, táblagépéről vagy számítógépről néz.

Biztonsági szempontból, nagyon biztonságos kezekben vagy a NordVPN-kel iparágvezető védelem. Adjon személyes adatainak egy extra titkosítási réteget a NordVPN-ekkel Kettős VPN szolgáltatás. A hatalmas CyberSec program közben, megakadályozza, hogy a clickbait és a rosszindulatú programok.

Olyan sok funkcióval nem csoda, hogy a NordVPN nagy sláger az olvasóink számára. Hozza ki a legtöbbet a 30 napos pénzvisszafizetési garancia és próbálja ki ma még ma!

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg a 2. évad lemondási idejét a NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Senki sem szereti a pufferelést. És bár néhány VPN megronthatja a letöltési sebességet, az ExpressVPN nem tesz ilyen dolgot. Valójában azt találtuk, hogy ez a leggyorsabb VPN a piacon.

Nem csak az ExpressVPN kínál korlátlan sávszélesség szupergyors letöltésekhez, de ez is ad neked korlátlan szerverváltás hogy biztosítsam téged maradjon kapcsolatban a lehető leggyorsabb szerverrel.

És vége 3000 szerver 94 országban, beleértve az Egyesült Államokat is, soha nem lesz hiánya a lemondás közvetítésének lehetőségeiről.

Sőt, élvezheti a biztonságos adatfolyamot az ExpressVPN-nek köszönhetően 56 bites AES titkosítás, nem naplózási házirend, automatikus kikapcsoló és DNS / IPv6 szivárgásvédelem.

Tudja meg, miért szeretik oly sok olvasónk az ExpressVPN-t, vagy próbálja ki ingyen most.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

A 2. évad közvetítésének lemondása az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

A CyberGhost a következők egyikét kínálja a legszélesebb szerverválaszték a piacon, több mint 5000 opcióval 90 különböző országban. És velük 1000+ szerver közül lehet választani az Egyesült Államokban, a Netflix földrajzi korlátozásainak megkerülése gyors és egyszerű.

Ennek köszönhetően a CyberGhost dedikált streaming szerverek, mindegyik különböző platformon van optimalizálva, beleértve a Netflixet. És nem számít, melyik szerverhez csatlakozik, élvezni fogja korlátlan sávszélesség a szupergyors, puffermentes megtekintéshez.

A sebesség a biztonsággal együtt jár. Kapsz 256-AES bit titkosítási technológia plusz egy szigorú nem naplózási politika amely biztosítja az Ön számára a tevékenység rejtve marad a nézetből, míg a dedikált szoftver működik blokkolja a rosszindulatú hirdetéseket és a káros tartalmat.

Megbízható és könnyen használható, A CyberGhost egy nagyszerű, sokoldalú lehetőség. Nem meggyőzött? Nézze meg a teljes áttekintést, ha többet szeretne, vagy próbálja ki ma a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg a 2. évad lemondási idejét a CyberGhost segítségével!

összefoglalás

Vegyen ki egy levelet a Bean könyvéből és ne hagyja, hogy valaki akadályozza meg a Disschantment figyelését 2. évad. Töltse le most a legjobban értékelt VPN-k egyikét patak korlátozás nélkül.

Mindhárom funkció korlátlan sávszélesség puffermentes megtekintéshez, de köszönhetően iparágvezető biztonság és egy hihetetlen választás az amerikai szerverek közül, A NordVPN a legjobb választás a Disenchantment nézésére.

További irodalom

Ne hagyja, hogy a Netflix geoblokkoló korlátozásai akadályozzák meg kedvenc műsorainak megtekintését. Nézze meg a legfrissebb ajánlatainkat a legjobb VPN-ekről a Netflix streamingjéhez.

Vagy ha többet szeretne megtudni a nem naplózó VPN-kről, olvassa el a praktikus útmutatónkat.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me