Hogyan lehet megtekinteni bárhonnan a PGA turnét, amely 2020-ban elérhető


Az US Open van a PGA-szezon legkeményebb tesztje egy golfozó félelmetes. A sziklakemény zöldek, a keskeny hajózási utak és a nehéz lyukakkal történő elhelyezés kimeríti a játékosok fejét és testét. Iratkozzon fel VPN-re most, és láthatja a legjobb golfozók az év legnehezebb folyamán néznek szembe.

A golfozók minden évben elviselik ezt a fárasztó eseményt a golf halhatatlanságának reményében: egy nagy bajnokság. Ez az éves esemény egy másik legendát von be ebbe a emeletes játékba. De ha nem az Egyesült Államokban vagy, Lehet, hogy nem látja egyetlen stroke-ot.

Ne aggódjon, itt vagyunk, hogy segítsen. Csak a gyors útmutatónkra és a VPN-re van szüksége és láthatjuk, hogy nagy bajnok lett.

Nézze meg az US Open a Fox Sports GO oldalon

Fox Sports GO streaming az US Open. TV-szolgáltatóra (például Sling, DirecTV, Cox stb.) Van szüksége, hogy bejelentkezzen a Fox élő közvetítésébe. Az US Open nézése a Fox Sports GO-n:

  1. Válasszon egy nagysebességű VPN-t amerikai szerverrel (az USV-hez ajánljuk a NordVPN-t). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
  2. Futtassa az alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon ki egy kiszolgálót az Egyesült Államokban.
  3. Látogasson el a www.fox.com/live webhelyre, és jelentkezzen be TV-szolgáltatójával. *
  4. Élvezze a golfot!

* Használja a Sling TV kék csomag, ha nincs amerikai televíziós szolgáltatója vagy fizetési módja. Vásároljon egy Sling TV ajándékkártyát a MyGiftCardSupply.com webhelyről, és kövesse az utasításokat a kártya beváltásához és a Sling TV előfizetéséhez.

Nézze meg az US Open MOST!

Miért van szüksége VPN-re az US Open megtekintéséhez

Az US Open a világ egyik legnagyobb sporteseménye. A golfban részt vevő négy fő vállalkozás egyikeként szolgál a PGA-szezon mércéjeként. Ha rajongója vagy a golfnak, ez egy verseny, amelyet figyelned kell.

azonban, A műsorszolgáltatóknak gyakran kötelesek blokkolni streamüket országukról vagy régiójukról. Ez azt jelenti, hogy ha meg akarja nézni a US Open-ot, és ki van szállva az országból, akkor nem teheti meg. A VPN itt segíthet.

tudsz használja a VPN-t a forgalom átirányításához egy kiválasztott ország szerverén keresztül. Ilyen módon, amikor a műsorszolgáltató ellenőrzi az Ön tartózkodási helyét, látni fogja a szervert, amelyen keresztül csatlakozik. Látva, hogy a megfelelő országban van, hagyják, hogy figyeljék a patakot.

Csak győződjön meg róla válasszon kiváló minőségű VPN-t. A műsorszolgáltatók gyakran felismerik az alacsony minőségű VPN-eket, és blokkolhatják őket kiszolgálóikból. Ha VPN-t használ a tartalom streamingjéhez, az nem jó, ha egyébként blokkolnak.

A tartalomhoz való hozzáféréssel egész világon, A VPN-k segítenek biztonságban maradni az interneten. Titkosítják a szerverükre érkező és onnan érkező forgalmat, és ezzel védik a forgalmat a kíváncsiskodó szemtől.

Tehát tartsa magát biztonságban, még akkor is, ha új programozási világokat nyit meg. Iratkozzon fel VPN-re most és szerezzen mind szabadságot, mind biztonságot egy csomagban.

A legjobb VPN-k az US Open nézéséhez

1. NordVPN

A NordVPN előnyei Infographic

A NordVPN egyesíti nagyszerű szolgáltatás elfogadható áron, így a legjobb választás az US Open közvetítéséhez. Gyorsak, megbízhatóak és kiváló kiszolgálók gyűjteményét biztosítják szerte a világon.

Az SmartPlay A NordVPN szolgáltatás segíti a rendszert egy gyors, megbízható adatfolyam fenntartásában, bárhová választhatja. az Dupla VPN és CyberSec segíthet a hirdetések és a rosszindulatú programok blokkolásában, extra biztonságot nyújtva. És övék szigorú bejelentkezési politika segít elkerülni a pályák elhagyását az interneten keresztül.

Új a VPN-eknél? A NordVPN rendelkezik egy egyszerű, könnyen használható felület ez lehetővé teszi egy pillanatra a csatlakozást bárhová, ahol csak akar. Egyszerű, mégis erőteljes: ez teszi a NordVPN-t az US Open legfontosabb válogatottává.

De ne vállaljuk munkánkat érte. Olvassa el vásárlóink ​​véleményét és nézze meg, mit kell mondaniuk!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Az NordVPN feloldhatja:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Dedikált torrent profil:
Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg az US Open-et a NordVPN-en MOST!

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Amikor egy kis fehér golyót próbál követni egy zöld háttér ellenében, sávszélességre van szüksége. Az ExpressVPN az összes szükséges sávszélességet biztosítja az Ön némelyikével a legjobb csatlakozási sebesség a piacon.

Az ExpressVPN szolgáltatást nyújt rengeteg szerver az egész világon, lehetővé téve, hogy ott lehessen, ahol akar lenni. Kiváló titkosításuk révén a forgalmat mindenki nem látja. Még a hálózati forgalom felosztását is lehetővé teszik, segítve a helyi eszközökhöz való kapcsolódást.

Kiváló szolgáltatás, rengeteg szerver opció és kiváló hálózati sebesség. Ez teszi az ExpressVPN kiváló választást VPN-hez.

Ha többet szeretne megtudni az ExpressVPN-ről, olvassa el a felhasználói véleményeket!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió iOS és Android számára

Az ExpressVPN feloldhatja:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Dedikált torrent profil:
Nem, de minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg az ExpressVPN MOST!

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

Nagyszerű választás streaminghez, A CyberGhost nagyszerű lehetőségeket kínál bárki számára, aki lépést szeretne tartani a US Open-szel.

A CyberGhost kínál előre streambeállított kiszolgálók, stabil, gyors kapcsolat biztosítása. Széles hálózatuk magában foglalja rengeteg szerver az Egyesült Államokban. És te is megteheted legfeljebb 7 eszközön használhatja licencét egyidejűleg.

A nagyszerű csatlakoztathatóság mellett a CyberGhost is segít blokkolja az online nyomkövetőket, a hirdetéseket és a rosszindulatú tartalmakat ez veszélyezteti az Ön biztonságát. És övék elfogadható árak győződjön meg arról, hogy megengedheti magának a nagyszerű kínálatát.

Szeretne többet tudni arról, hogy miért nagyszerű választás a CyberGhost? Nézze meg felhasználói értékelésünket!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap rövid tervek szerint; 45 nap 6 hónapos vagy annál hosszabb tervek esetén

Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió mobiltelefonra; Elérhető 1 vagy 3 napos Windows próba

A CyberGhost feloldhatja:
Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Dedikált torrent profil:
Igen; megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg a CyberGhost-ot MOST!

összefoglalás

Az a legnagyobb kihívást jelentő teszt a PGA turnén, az US Open arra készteti a játékosokat, hogy mindent megszerezzenek négy nap alatt. A VPN használatával láthat minden olyan lövést, amely a golfos egyik fő bajnokává válik. Iratkozzon fel most és nézd meg, ki fogja uralkodni vasárnap este!

Még mindig nem biztos abban, melyik VPN az Ön számára megfelelő? Ajánljuk a NordVPN-taz US Open streamingjéhez. Iratkozzon fel most, és láthatja, mit tehet az Ön számára!

További ösztönzőre van szüksége? Vessen egy pillantást akcióink és kuponjaink oldalára, ahol megtalálhatóak a speciális árak, amelyek segítenek megtakarítani előfizetéseinket!

További irodalom

Ha érdekel többet megtudni a VPN-kről és arról, hogy mit tehetnek az Ön számára, nézd meg ezeket az oldalakat:

  • A legjobb (és legrosszabb) hirdetésgátlók frissítve
  • A legjobb VPN-fájlok a Tor böngésző számára - amely a legjobb az Ön számára?
  • Hogyan lehet letölteni torrenteket névtelenül és biztonságosan
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me