Hogyan lehet bárhonnan megnézni a 2019. évi Gibraltár-szigeti játékokat


Gibraltár félévente 24 sziget sportolóit fogadja Island Games Ez az esemény lehetőséget ad az Atlanti-óceán és környékének távoli szigetek sportolóinak, hogy megragadják a reflektorfényt. Iratkozzon fel VPN-re most és láthatja a játékok GBC-lefedettségét.

A Sziget Játékoknak esélye van sportolók a kis szigetekről hogy ragyogjon egy nagy színpadon. De ha Gibraltáron kívül tartózkodsz, lehet, hogy nem látja a Játékok lefedettségét.

Ne aggódjon, van megoldásunk. Csak kövesse a gyors útmutatónkat és látni fogja, mi történik a szigeti játékokon.

Rövid útmutató: Nézze meg a Island Games-ot a GBC-n

Az Gibraltar Broadcasting Corporation (GBC) biztosítja a Sziget Játékok bemutatását. A szigeti játékok közvetítésének megtekintése a GBC-n:

  1. Válasszon egy nagysebességű VPN-szolgáltatót és az Egyesült Királyságbeli szervereket (a Island Games streamingéhez javasoljuk a NordVPN-t). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
  2. Nyissa meg az alkalmazást, jelentkezzen be, és válassza ki a szerver helyét az Egyesült Királyságban.
  3. Nyissa meg a www.gbc.gi/tv/watch-live webhelyet, és folytassa a játékokat!

Nézze meg a Sziget Játékokat MOST!

Miért van szüksége VPN-re a szigeti játékok nézéséhez

Látni akarsz néhányat fantasztikus sportolók, akik kis szigetekről származnak versenyeznek egymással. De nem teheti, mert nem Gibraltáron tartózkodik a Sziget Játékokon. A geoblokkok megakadályozzák, hogy láthassa azokat a sportokat, amelyeket látni szeretne.

A műsorszolgáltatóknak gyakran kötelesek blokkolni adatfolyamukat bárki az országon kívül. Tehát, ha meg szeretné nézni a GBC-t, akkor szüksége van egy módra, hogy úgy tűnjön, mintha valahol olyan hely lennél, ahol az adatfolyam nincs blokkolva. Ez az, ahol a VPN segíthet.

Amikor csatlakozik egy VPN-hez, akkor teheti meg válassza ki a helyet hogy a hálózati forgalmat átirányítja. Ezután, amikor meg akarja nézni a GBC-t, azt hiszik, hogy ebben a helyen vagy. Akkor lehetővé teszik nézni a patak.

A VPN-ek azonban nem csak a geoblokkok körül működnek. Ők is segítenek biztonságban van az interneten.

VPN titkosítsa a hálózati forgalmat a rendszer és a szerver között. Ez megakadályozza, hogy bárki láthassa, mit csinál az interneten. Tehát, ha a hackerek, az internetszolgáltatók vagy a kormányok megpróbálják figyelni a hálózati forgalmat, csak titkosított információkat látnak.

Győződjön meg róla válasszon magas színvonalú szolgáltatást amikor VPN-t választ ki. Ha alacsony színvonalú szolgáltatása van, a műsorszolgáltatók felismerhetik és blokkolhatják. A magas színvonalú szolgáltatást nehezebb felismerni, ez lehetővé teszi csatlakozzon a látni kívánt patakokhoz.

Plusz, ha magas színvonalú szolgáltatást használ, akkor kap nagyobb sebesség a kapcsolatok számára. Sok streamingre van szükség sávszélességre, és a hálózatának lépést kell tartania. Minőségi szolgáltatással megkapja a szükséges sebességet lépést tartson a szigeti játékok sportolóival.

A szigeti játékok hamarosan megjelennek. Bármikor készen állsz iratkozzon fel VPN-re ma!

A legjobb VPN-k a szigeti játékok nézéséhez

1.NordVPN

nordvpn áttekintés (1)

Megfizethető áron és könnyen használható, A NordVPN új felhasználó öröme. És egy hatalmas szerver-sorozat szerte a világon és kiváló titkosítás, ez nagyszerű a VPN profik számára is.

A NordVPN elsősorban a magánéletre, a biztonságra és a tartalom feloldására összpontosít az adatvédelem iparági vezetője. az Dupla VPN opció duplán titkosítja az adatokat és azok CyberSec funkció blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat. Akár egyszerre akár 6 eszközt is csatlakoztathat egyetlen fiókkal.

az SmartPlay Ez a szolgáltatás segíti a kapcsolatot a streaming közben. Plusz, a szigorú bejelentkezési politika, anonimitása még a kapcsolat megszakítása után is biztosított.

A felhasználói vélemények elolvasásával megtudhatja, hogy miért a NordVPN a legjobban értékelt szolgáltatásunk!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Az NordVPN feloldhatja:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Dedikált torrent profil:
Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg a szigetjátékokat a NordVPN-en MOST!

2.ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Néhány a a rendelkezésre álló legjobb csatlakozási sebesség, Az ExpressVPN remek választás a Sziget Játékok nézésére. Kiterjedt kiszolgálói listája rengeteg ország- és helymeghatározási lehetőséget kínál. És hogy képesek elkerülni a földrajzi korlátozásokat, biztosítja, hogy képes legyen eljutni a kívánt patakokhoz.

ExpressVPN-fiókját egyszerre akár 5 eszközön is csatlakoztathatja. Titkosításuk kitűnő, és meg is tudod tenni szét a forgalmat a helyi kapcsolat és a VPN között. Ha problémája van, akkor az 24/7 élő chat támogatás az, hogy segítsen minden úton.

Nagyszerű a felhasználók számára, és a biztonsági szakértők tiszteletben tartják őket, Az ExpressVPN a VPN piac legfontosabb választása. És az általuk leadott sebességgel is nagyszerű torrent, streaming és egyéb nagy sávszélességű tevékenységekhez.

Olvassa el felhasználói véleményeinket, hogy megtudja, miért remek választás az ExpressVPN számára, hogy VPN legyen.

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió iOS és Android számára

Az ExpressVPN feloldhatja:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Dedikált torrent profil:
Nem, de minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg a Sziget Játékokat az ExpressVPN MOST!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Val,-vel hatalmas kiszolgálók listája világszerte, A CyberGhost rengeteg csatlakozási lehetőséget kínál. És 7 egyidejű csatlakozás mellett számos lehetősége van a végén.

Segítségre van szüksége a streaminghez vagy a torrenthez? A CyberGhost biztosítja kiszolgálók, amelyeket kifejezetten a streaminghez vagy a torrenthez konfiguráltak. Így garantálható egy szilárd, gyors, zökkenőmentes kapcsolat, amely folyamatosan fenntartja tartalmát.

Val vel katonai titkosítás, és olyan szoftverek, amelyek blokkolják a hirdetéseket, a nyomkövetőket és a rosszindulatú programokat, a CyberGhost biztonságban tartja az internetet. És szigorú bejelentkezési politikájuknak köszönhetően tartsa név nélkül, miután megszakadt.

Ha többet szeretne tudni, feltétlenül nézze meg felhasználói értékelésünket!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap rövid tervek szerint; 45 nap 6 hónapos vagy annál hosszabb tervek esetén

Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió mobiltelefonra; Elérhető 1 vagy 3 napos Windows próba

A CyberGhost feloldhatja:
Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Dedikált torrent profil:
Igen; megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg a Sziget Játékokat a CyberGhost webhelyen MOST!

összefoglalás

Kajmánokból és Ålandról, Falklandről és Rodoszból, a versenytársak jönnek Gibraltárra. A sport dicsőségét a távoli vidékektől a világ nagy tengerei közepette ünneplik. A VPN segítségével megteheti tekintse meg a Island Games fenséges pillanatait, nem számít hol vagy.

Ha nem biztos benne, melyik VPN az Ön számára megfelelő, javasoljuk a NordVPN-t a Szigetjátékokhoz. Ellenőrizze az ajánlatainkat és a kuponokat tartalmazó oldalt, hogy megtudja, hogyan lehet még többet megtakarítani!

További irodalom

Ha többet szeretne megtudni a VPN-kről:

  • Melyik VPN-k férhetnek hozzá a DAZN-hez? 2020-ra frissítve
  • 5 legjobb VPN Európában - a biztonságért, streaming & Gyorsaság 2020-ban
  • 5 legjobb VPN a PayPal számára - a legbiztonságosabb & 100% -ban működik 2020-ban
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me