Hogyan lehet az IPL-krikett-élő közvetítést bárhonnan ingyen végezni 2020-ban


A Vivo Indian Premier League (IPL) még mindig meglehetősen új, de már kínálja a a legjobb Twenty20 krikett a bolygón, a játék néhány legnagyobb csillagával.

A 2019-es szezon március 23-án kezdődik, ahol a mumbai indiánok és a Chennai Super Kings valószínűleg harcolják a rekordos negyedik bajnoki győzelmet. Az a meccsek rövidek és intenzívek, az IPL tehát a TV-hez készült.

Sajnos, ha igen Indián és az Egyesült Királyságon kívül a geoblokkok megakadályozhatják, hogy hozzáférjen az IPL-mérkőzések legjobb élő közvetítéséhez. A jó hír az, hogy egyszerű módon lehet megkerülni ezeket a blokkokat!

Val,-vel kiváló minőségű VPN, akkor becsaphatja a műsorszolgáltatókat arra, hogy azon gondolkodjanak, amelyet az ő otthoni régiójukból néznek. A földrajzi korlátozások eltűnnek és megnézheti az Indiai Premier Ligát a világ bármely pontjáról.

Megmutatjuk, hogyan működik, és segítünk egy olyan VPN kiválasztásában is, amely zökkenőmentes streamingt nyújt, és áthalad a VPN blokkokon, amelyeket olyan hálózatok használnak, mint a Sky.

A Vivo IPL élő online nézése: Gyors útmutató

Az IPL-mérkőzések két legjobb műsorszolgáltatója a Hotstar-India és az Egyesült Királyság Sky hálózata. Kövesse ezeket az útmutatásokat mindkét élő közvetítés kipróbálásához.

Az IPL streaming a Hotstar-India segítségével

A Hotstar * egy prémium streaming csatorna, amelyet a Star India Network nyújt.

 1. Válasszon a VPN szolgáltató Indiában szerverekkel. Az alábbiakban felsorolunk három rendkívül megbízható választást - NordVPN a legjobb választásunk.
 2. Töltse le a VPN alkalmazást, jelentkezzen be, és válassza ki az indiai szerver helyét.
 3. Iratkozzon fel a Hotstar-ra a www.hotstar.com webhelyen. Prémium fiókra van szüksége a show-k eléréséhez, de az IPL mérkőzések élő és visszajátszási lefedettsége elérhető INGYENES.
 4. Hangolja be és nézd meg magad, milyen izgalmas lehet a T20 krikett!

* A Hotstar VPN-sel való figyelésével kapcsolatos további információkért lásd a blog-archívumot.

Az IPL streaming az égen

Valószínűleg egy brit TV-re vagy az Egyesült Királyságban működő Sky Go * előfizetésre van szüksége az IPL közvetítéséhez a Sky-n. Ha van ilyen, ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megnézhesd a legjobb T20 krikettmeccseket és rengeteg más élő sportlehetőséget.

 1. Válasszon egy prémium VPN-t, amely képes megkerülni a Sky geoblokkjait. (Csak néhány VPN csinálja ezt következetesen. NordVPN és az alábbi két másik lehetőség nem engedi el.)
 2. Regisztráljon és indítsa el a VPN alkalmazást. Válassza ki a brit szerver helyét.
 3. Töltse le és jelentkezzen be a Sky Go alkalmazás az Egyesült Királyságbeli TV vagy Sky bejelentkezési adataival.
 4. Élvezze az IPL legjobb mérkőzéseit!

* Ha többet szeretne megtudni a Sky Go VPN blokkolásáról és arról, hogyan lehetne megkerülni, olvassa el a Sky Go Go sportfigyelési útmutatóját.

Miért van szüksége VPN-re az IPL online megtekintéséhez

Az olyan szolgáltatások, mint a Hotstar, ideálisak az élő krikett INGYENES nézésére, de ha nincs indiai IP-címe, akkor kénytelen lesz használni a régió helyi verzióját a Hotstar webhelyről. És az azt jelenti blokkolva lesz az IPL streaming.

A VPN-k úgy működnek, hogy új IP-címet rendelnek neked a kiválasztott kiszolgáló helye alapján. A Hotstar megtekintéséhez csak csatlakoznia kell egy indiai szerverhez. Egy-két kattintással meg fogod tudni ugyanolyan hozzáféréssel rendelkezik, mint valaki, aki Mumbai-ból néz!

A Sky Sports-hoz való hozzáférés még nehezebb, mert Az ég agresszív módon ellenőrzi a VPN-eket és blokkolja a hozzáférést, ha a VPN észlelésre kerül. A legnépszerűbb VPN-ek fejlett obfuzációs módszereket használnak a VPN-blokkolók becsapására - ez egy googly labda digitális verziója.

A legjobb az egészben ugyanazok a VPN-ek amelyek zökkenőmentes hozzáférést biztosítanak a Hotstar-India és a Sky Go számára felszabadít egy sor más népszerű szolgáltatást is, mint például az USA Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer.

A szilárd VPN szintén a legjobb eszköz az online magánélet védelméhez és biztosítsa a kapcsolatot a kémkedés és a hackelés ellen. Tevékenységét el fogják rejteni az internetszolgáltatójától és minden más bántalmazótól, mivel az eszközre küldött és onnan küldött összes adat titkosítva van..

Ne feledje azonban, hogy a titkosítási folyamat miatt az összes VPN legalább kicsit lelassítja a kapcsolatot. Ezért mi csak nagy sebességű hálózatokkal rendelkező VPN-ket ajánljon streaminghez.

A legjobb VPN-k az IPL online megfigyeléséhez

1. NordVPN

Hogyan lehet az IPL-krikett-élő közvetítést bárhonnan ingyen végezni 2020-ban

a legjobban értékelt VPN 15 nagysebességű indiai szerverrel rendelkezik, amelyek közül az Egyesült Királyságban több százat választhat. Az SmartPlay mód automatikusan összekapcsolja Önt a legjobb szerverrel az IPL adatfolyam továbbításához, és sok kiszolgáló optimalizálva van a P2P tevékenységekhez is.

A NordVPN legismertebb sziklaszilárd biztonság, katonai titkosítással, valamint számos protokoll és fejlett funkcióval. A szolgáltató nem tárolja a felhasználói adatok naplóit, és az összes fő eszközhez tartozó alkalmazások tartalmaznak ölési kapcsolót és hozzáférést az átvitelhez 5000 szerver világszerte.

A CyberSec A szolgáltatás automatikusan blokkolja a gyanús webhelyeket, hogy megvédje Önt a rosszindulatú programoktól, és megszabaduljon a bosszantó hirdetésektől is. A NordVPN valódi univerzális VPN, tehát nem meglepő, hogy nagy sláger a világ minden tájáról érkező felhasználók számára..

Pénzvisszafizetési garancia:

 • 30 nap

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézd meg a NordVPN-mel

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Az ExpressVPN egy nagy teljesítményű szolgáltatás a ... val legjobb csatlakozási sebesség a prémium VPN piacon, így a streaming legfontosabb választása lehet. A 24/7 élő csevegés támogatása valószínűleg a legjobb az üzleti életben is.

És ez a sebesség sem az alacsonyabb biztonság költségén jár. AES-256 titkosítás és egy sor VPN protokoll tartsa rejtett helyét és tevékenységét, és a bejelentkezési tilalom garantálja névtelenségét.

Szerverek Chennaiban és Mumbaiban ideálisak a Hotstar-hoz, és számos brit szerverhellyel kapcsolatba léphet a Sky Go-val. Az ExpressVPN köszönhetően a kiszolgáló helyének kiválasztása egyszerű intuitív felület.

Pénzvisszafizetési garancia:

 • 30 nap

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézd meg az ExpressVPN segítségével

3. CyberGhost

cyberhost több eszköz

A CyberGhost egy másik magas pontszámot nyújtó szolgáltató felhasználói és szakértői kísérleteinkben, a 20 szerver Indiában és 3000 további világszerte, beleértve az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Ausztráliában található kulcsfontosságú helyeket. A hosszú távú tervekkel kapcsolatos meredek kedvezményekkel ez a költségvetés-barát lehetőség is.

Az alkalmazások automatikusan blokkolják a nyomkövetőket, a hirdetéseket és a gyanús webhelyeket, és a rendkívül egyszerű, vizuális felület az ideális VPN kezdőknek. Egyszerűen válassza ki a A blokkolás feloldása mód, hogy néhány kattintással csatlakozzon az IPL adásokhoz.

CyberGhost a 45 napos pénz-visszafizetési garancia megegyezik a leghosszabb visszatérítési időszakkal az összes prémium VPN között. A szolgáltatásnak tartalmaznia kell az összes olyan szolgáltatást, amelyre a legfontosabb szolgáltatótól elvárhatja, mint például a DNS és az IP szivárgás elleni védelem, az automatikus megszakító kapcsoló és a szigorú bejelentkezési tilalom irányelve.

Pénzvisszafizetési garancia:

 • 30 nap rövid tervek szerint; 45 nap 6 hónapos vagy annál hosszabb tervek esetén

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézd meg a CyberGhost segítségével

összefoglalás

A Vivo Indian Premier League a 12 éve lezajlott első mérkőzés óta nagy akcióddal van, tehát egyetlen igazi krikett rajongónak nem szabad hozzáférnie az élő mérkőzés közvetítéséhez. A megfelelő VPN-sel, A világ bármely pontjáról nézni olcsó és egyszerű.

A bajnokság teljes mértékben felépült a 2013. évi helymeghatározó botránytól, és minden oka van hinni a az új szezon lesz a legjobb, amit látottunk eddig. És ha beszélünk arról, hogy az IPL 12 átkerül Dél-Afrikába vagy Dubajba, akkor ez az Ön dolga az utolsó esély az IPL legtisztább formájának megtekintésére.

Ha nehezen tudja eldönteni, hogy melyik VPN a legmegfelelőbb, ne feledje, hogy az összes általunk ajánlott szolgáltató pénz-visszatérítési garanciákat kínál, így nem tesz kockázatot, ha megpróbálja őket. A kezdő útmutatónkban még sok hasznos tippet is talál a VPN kiválasztásához!

Töltse le az NordVPN-t MOST!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me