Hogyan kell használni a Facebookot Kínában 2020-ban – ez valóban működik


Kína a következő üdülőhely? Ha kapcsolatba akar lépni a barátokkal és a családdal, amíg ott vagy, akkor ezt tudnia kell A Facebook le van tiltva Kínában.

Szerencsére van egy a blokk megkerülésének egyszerű módja!

Kínai cenzúrázó testületek betiltották a Facebook-ot miután az Ürümqi lázadás aktivistái kommunikáltak hálózatuk többi részével. A mai napig a kínai nagy tűzfal megakadályozza a polgárokat és a látogatókat, hogy bejelentkezzenek kedvenc közösségi médiaplatformjukba.

Azt is előre kell terveznie, ha más blokkolt platformokat szeretne használni, például YouTube és a WhatsApp. A tűzfal tesztelő eszközünk segítségével ellenőrizheti, hogy mely webhelyek érkeznek a Nagy tűzfal előtt.

A jó, hogy azért vagyunk itt, hogy segítsünk! Az alábbiakban megtalálja egyszerű útmutatónk a Facebook használatához Kínában.

Gyors megoldás

A Facebook használatának Kínában a legegyszerűbb módja telepítsen egy VPN-t mielőtt megérkezik. Számos VPN-t a kormány blokkolt, ezért óvatosan kell választania egy Kínában működő szolgáltatást.

  1. Töltse le és telepítse a VPN-t minden eszközére távozása előtt - NordVPNaz első választásunk!
  2. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban, vagy egy másik országban, ahol a Facebook szabadon elérhető.
  3. Élvezze online szabadságát és bombázza barátait szelfikkel és nyaralási képekkel!

Telepítse a NordVPN alkalmazást!

Miért van szüksége VPN-re a Facebook használatához Kínában

A kínai kormány a erős tűzfal hogy blokkolja azokat a webhelyeket, amelyek ellenzik a pártot, a társadalmi értékeket és a tartalomszűrési szabályokat. A legnépszerűbb blokkolt webhelyek között vannak Facebook, YouTube és még a Google.

A Facebook sokféle, gyakran ellentmondásos és politikai tartalommal van ellátva, de meglepő módon nem ez az oka annak, hogy nem tudod Kínában használni. A Facebook-ot Kínában blokkolták, miután egy politikai aktivisták egy csoportja, aki Kína elnökével szemben állt szemben, felhasználta az információt más aktivistáknak..

Tehát, ha Kínába utazik, akkor nem fog hozzáférni a Facebook-hoz - kivéve természetesen te használja a VPN-t a tűzfal megkerüléséhez.

VPN elrejti az IP-helyét biztonságos kapcsolat létrehozásával az eszköz és a távoli szerver között. A VPN segítségével megteheti könnyen megkerülhető a cenzúra és a geoblokkolás élvezze a korlátlan internet-hozzáférést, még a világ egyik leginkább cenzúrázott országában is.

A VPN is titkosítsa az adatait amint a hálózaton utazik: megvéd a hackerektől és a kormányzati felügyelet. Ez különösen a Facebook-felhasználók számára fontos, mivel még a legkisebb megjegyzés a kínai kormánytól is komoly jogi következményekkel járhat.

Kínában nem érheti el a legtöbb VPN-szolgáltató webhelyét, ezért fontos töltse le és telepítse a VPN-t, mielőtt távozik az Ön országa. Ha kiváló VPN-t keres, tekintse meg szakértőink ajánlásait a Kína 6 legjobb VPN-jére vonatkozóan.

Milyen más megoldást jelent a VPN az Ön számára?

A VPN-k nem pusztán a kapcsolat biztosítására és az online szabadság védelmére korlátozódnak. Az alábbiakban felsoroltuk csak néhány a VPN használatának további előnyeiről.

Kerülje el a kémeket

A kínai kormány használja internetes megfigyelés figyelemmel kísérni a látogatókat és a polgárokat. Valójában a politikai kommentátorok rendszerét a következőkként írták le: félelmetes dystopia. A kormány kriminalizálta az online pletykák terjesztését is, a törvényhozókkal szemben legfeljebb három év börtönben.

Az online névtelenség elengedhetetlen a személyes biztonsága szempontjából Kínában. Titkosítás révén a VPN-k biztosítják, hogy személyazonossága rejtve maradjon, ha a kínai kormány elfogja az Ön személyes adatait. Ennek ellenére továbbra is el akarja kerülni az ilyen megjegyzések teljes neve alatt közzétételét.

Nyissa meg a geoblokkolt webhelyeket és a streaming szolgáltatásokat

A legtöbb streaming szolgáltatás használja területi alapú tartalomkorlátozás korlátozza a nézők hozzáférését bizonyos régiókban. Ez megnehezíti az otthoni kedvenc műsorok lépéseit, miközben külföldön tartózkodik.

A VPN segít megkerülni a geoblokkolást hogy az összes új epizódot nézhesse, amint azok lejátszódnak. Csak akkor kell átváltania egy otthoni szerverre, hogy rendelkezik korlátlan hozzáférés az összes TV-műsorra és filmre, amelyet otthon néz.

A VPN-jét szintén felhasználhatja streaming szolgáltatások feloldása más régiókban és országokban. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez az országban, ahol a szolgáltatás alapul, és készen állsz a figyelésre!

Nyissa fel a többi cenzúrázott webhely blokkolását

A VPN használatával hozzáférhet a Facebookhoz és minden Kínában cenzúrázott webhelyhez, ideértve a YouTube, Gmail, sőt még Dropbox.

A VPN megkönnyíti maradjon kapcsolatban barátaival, családjával és munkájával Kínából.

További információkért nézze meg a kínai WhatsApp, Gmail és Dropbox feloldásának informatív útmutatóit..

Tartsa távol a személyes adatait a hackerek kezétől

A számítógépes bűnözők ragadoznak sebezhető és nem védett eszközök személyes adatok, például jelszavak és banki adatok ellopására. A kapcsolatod különösen érzékeny a támadásokra, ha nyilvános WiFi-t használ, vagy WiFi szállodákban és kávézókban.

A VPN titkosítja az Ön adatait, olvashatatlanná tétele a hackerek számára és kormányzati megfigyelő ügynökök.

összefoglalás

A Facebook használatának legjobb módja Kínában telepítsen egy VPN-t az eszközödön, mielőtt megérkezik.

Egy VPN fog helyreállíthatja online szabadságát által az IP-cím elrejtése és titkosítja a személyes adatait. Ön is képes lesz rá feloldja a geoblokkolt tartalmat, mint a Netflix, a világ bármely pontjáról.

NordVPN, az első számú ajánlásaink Kínának, mindent megad neked és még sok minden mást. Nagy sebessége, azzal a képességgel, hogy szinte bármit megkerülhet, a korlátlan internethozzáférést biztosítja. Használja ki a 30 napos pénzvisszafizetési garancia mielőtt elkötelezné magát egy hosszú távú terv mellett.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

Egyéb cikkek, amelyek érdeklődhetnek téged

Az alábbiakban átfogó információs gyűjteményt talál útmutatók az online biztonságról Kínában mind az utazók, mind a polgárok számára.

Ha szeretne többet megtudni a cenzúráról Kínában, tekintse meg a Kínában letiltott webhelyek teljes listáját és a hozzáférés módját. Ezután olvassa el a cikkünket, hogy megtudja, miért használja Donald Trump VPN-t, amikor Kínába látogat.

És mielőtt elkezdi külföldi utazását, győződjön meg arról, hogy megóvja magát a 6 legjobb kínai VPN-vel..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me