Hogyan kaphat Paraguay IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]


Ha voltál a Paraguay TV nézésével kapcsolatos problémák országon kívülről talán szembeszállt egy geoblokkkal tartózkodási helye miatt megtagadta a hozzáférést.

A geoblocks megnézi az Ön IP-címét, hogy megtudja, hol tartózkodik. A banki portálok használják őket, az streaming oldalak használják őket, sőt a közösségi hálózatok is használják őket. Ha az Ön IP-je szerint nem tartózkodik Paraguay-ban, megtilthatják a hozzáférést kedvenc webhelyeihez és szolgáltatásaihoz.

Könnyen kezelhető egy probléma a VPN segítségével, mindaddig, amíg a VPN paraguayi szervereket kínál - ezek sajnos a legtöbbjük nem rendelkezik. Megállapítottuk, hogy két kiváló VPN-szolgáltatót találjunk Paraguay-ban, csúcskategóriás biztonsággal és szerverrel. Olvassa tovább, hogy többet megtudjon.

Rövid útmutató: Hogyan kaphatunk Paraguay IP-címet VPN-sel

 1. Válasszon VPN-t legalább egy szerverrel Paraguay-ban. A HMA ajánlott egy paraguayi IP-címet.
 2. Töltse le a szoftvert, és telepítse az eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Paraguay-ban.
 4. Használja eszközünket az új IP-cím ellenőrzéséhez.

Kérjen most egy paraguayi IP-címet!

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN Paraguay IP-címet?
 • Mi mást tehet Önért a VPN? Online biztonság és streaming világszerte
 • A legjobb és legbiztonságosabb VPN kiválasztása - a szükséges szolgáltatások
 • A legjobb VPN-k Paraguay IP-cím megszerzéséhez

Hogyan kaphat egy VPN Paraguay IP-címet?

A VPN átirányítja az internetes forgalmat a hálózat egyik privát szerverén keresztül. Nagy kiszolgálóhálózatokkal rendelkező VPN-szolgáltatók sok helyet kínálnak, amelyek közül világszerte választhat.

Ha csatlakozik egy szerverhez Paraguay-ban, akkor a forgalom ezen a szerveren halad át, mielőtt bárhova máshova eljuttatná. Ez a folyamat ad új IP-címet Paraguay-ban ami becsapja a webhelyeket arra, hogy azt gondolják, valójában az országban vagy.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

Amikor megkapja az új paraguayi IP-címet a VPN-től, skeresőmotorok, híroldalak, közösségi média hálózatok és streaming oldalak hozzáférést biztosít a tartalomhoz, amely általában csak az országon belüli felhasználók számára elérhető.

Nehéz lehet azonban VPG-szolgáltatókat találni Paraguay-ban lévő szerverekkel. A jó hír az, hogy a néhány paraguayi szerverekkel rendelkező szolgáltatás tartalmazza két magas rangú, biztonságos VPN-szolgáltatók, amelyekben megbízhat.

Ezekkel a nagyra értékelt VPN-kkel képes leszel nézni geoblokkolt tartalom a világ minden tájáról. Ez magában foglalja a híresen trükkös streaming oldalakat, például az US Netflix.

Ingyenes IP-váltók - proxyk és ún. Ingyenes VPNS - megváltoztathatják az Ön IP-címét, de gyakran annyi problémát hoz létre, amennyit megoldnak. Először: a VPN-eket kereső webhelyek lassan és könnyen felismerhetők, tehát nem működnek jól a geoblokkolt tartalom streamingjében..

Másodszor, ingyenes szolgáltatások gyakran host hirdetéseket, vagy akár eladja az Ön adatait. Ezenkívül gyengébb titkosítást is használnak, mint a csúcskategóriás VPN-ek, így az adatait veszélyeztetik a hackelés és a kémkedés.

Prémium A VPN-k biztosítják az online világ irányítását. Megakadályozzák a hirdetőket, az internetszolgáltatót és a kormányzati hatóságokat abban, hogy információkat gyűjtsenek rólad, és lehetővé teszik, hogy biztonságosan, gyorsan és olyan gyakran módosítsa a látszólagos helyét..

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Kiszolgálók Paraguay-ban: Paraguayi legalább egy szerver kötelező a paraguayi IP-címhez.
 • Speciális funkciókkal rendelkező alkalmazások: Keressen megszakító kapcsolót, DNS szivárgásvédelmet és platformok közötti támogatást.
 • Nagy sebesség: Keressen egy gyors kiszolgálókkal rendelkező VPN-t, ha a filmeket zavaró késleltetés és pufferelés nélkül akarja közvetíteni.
 • Magánszféra védelem: Keressen egy olyan VPN-t, amelynek adatvédelmi politikája megígéri, hogy nem naplózza személyes adatait vagy böngészési előzményeit.
 • Erős titkosítási technológia: Győződjön meg arról, hogy VPN-szolgáltatója az Advanced Encryption Standard (AES) használatát használja.

A legjobb VPN-k Paraguay IP-cím megszerzéséhez

1. HMA

Átlagos értékelés: 4.6 - A világ legnagyobb hálózata és a legjobb VPN Paraguay számára

hidemyass eszköz

Ne hagyja ki: 75% -ot spóroljon meg előfizetésén, amikor feliratkozik

A HMA a legnagyobb szerverhálózat az összes általunk ajánlott VPN közül, ideértve a két szerver és hat IP-cím Paraguay-ban. A szerverek a P2P és a streaming számára vannak optimalizálva, így a HMA ideális választás az online tartalmak torrentálására vagy megnézésére.

A HMA használja katonai szintű AES titkosítás és telepíthető az útválasztóra, így az intelligens TV-jén is megkerülhető a geoblokkok. A HMA kipróbálható a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Gyorsan megtudja, miért kap ilyen nagyszerű felhasználói értékeléseket.

További információra van szüksége? Itt található a HMA részletes szakértői áttekintése.

Szerezd meg a HMA-t most

2. PureVPN

Átlagos értékelés: 4.1 - A legjobb költségvetési lehetőség egy paraguayi IP-hez

PureVPN eszközök

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: KOCKÁZtson 88% KEDVEZMÉNYET, és szerezzen be egy Panama IP-címet a PureVPN használatával

A PureVPN a csúcskategóriás biztonsági szolgáltatások, a világszerte több mint 2000 szerver lenyűgöző hálózatának és a gyors sebességnek a kombinációját kínálja.. Six szerverek Paraguay-ban rengeteg választási lehetőséget kínál az IP megszerzéséhez az országon belül.

A szerverek streamingre vannak konfigurálva, és további réteget biztosítanak rosszindulatú programok védelme és a tartalom szűrése. Egy PureVPN-fiókkal akár öt eszközt is megvédhet, tehát a pénzed sok szempontból értékes.

A PureVPN-nek sok elégedett ügyfele van, de ha nem vagy teljesen elégedett a szolgáltatással, akkor kérheti a visszatérítést a 31 napos pénz-visszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Olvassa el szakértőink részéről a PureVPN részletes áttekintését.

Szerezd meg a PureVPN-t most!

További irodalom

A legjobb VPN-ajánlatok és kuponok (megtalálja a mi alku-vadászprofilunkat)

Mi a VPN, és szükséged van rá? A Ultimtae VPN útmutató kezdőknek

Mi a VPN gyilkos kapcsoló és miért fontos??

A torrentek illegálisak? Útmutató a tiltásokhoz és törvényekhez világszerte

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me