Hogyan javítsuk ki az Fortnite Lag-t Gyors, egyszerű hack a játékosok számára 2020-ban

A csapatod a Fortnite Battle Royale-ban nehéz tűz alatt van. A Sötét Voyager bőrének egészsége rossz. A térkép csökken, de észrevesz egy Med Kit-et. Éppen akkor fogod megragadni, amikor a legrosszabb történik.

A késés megöli a játékot.

Mielőtt kibontja a haját, van egy megoldás, hogy ezt meg lehessen akadályozni: Használjon VPN-t a torlódások megkerüléséhez és a t csatlakozáshozo gyors szerverek a világ minden tájáról - és térj vissza egy csapatba, és úton a Csata Pass-hez.

Hogyan javítsunk ki Fortnite Lag-t

 1. Válasszon egy VPN-t. A játékhoz ajánljuk a NordVPN-t.
 2. Telepítse a VPN-t a készülékére.
 3. Használja a NordVPN Gyorscsatlakozási lehetőséget a közeli szerverhez történő csatlakozáshoz.
 4. Ez az! A ping-nak jobbnak kell lennie. Boldog fosztogatás!

Játsszon a NordVPN-mel!

Hogyan segíthet a VPN javítani a Fortnite késését

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy a Fortnite szuper népszerű. Ez még szórakoztatóbbá teszi a bejutást, de azt is jelenti, hogy a több ezer felhasználó zsúfolhatja a szervereket.

A kiszolgálók torlódása miatt magas késés vagy ping lehet. Ez elpusztíthatja a játékot, mert ha magas a késleltetés, az azt jelenti, hogy sokáig tart, amíg az adatok a számítógépről a játékkiszolgálóra és visszajutnak. Azt késést vagy késést okoz, és akár a játék lefagyhatását is okozhatja.

Tehát a kérdés az, hogyan lehet leszerezni a késést és hogyan javítani ezt a késést? Kiváló minőségű VPN használata egy jó hely a kezdéshez.

Miután csatlakozik egy VPN-hez egy nagy, globális szerverhálózattal, kiszabadulhat a túlterhelt szerverekről, és csatlakozhat alternatív szerverekhez, amelyek sokkal kevesebb ping-t eredményeznek. A A VPN megtalálja a Fortnite leggyorsabb szerverét az egész világon.

Egy másik módszer, amelyet a VPN segít az online tevékenységek - beleértve a játékot - elrejtése az internetszolgáltatójától (ISP). Ez miért fontos? Az internetszolgáltatók gyakran fojtják vagy lelassítják a sebességet amikor látják, hogy sok sávszélességet használ valami hasonlóra, mint a játék. Ha van VPN-je, az internetszolgáltató nem kémkedhet azon, amit csinál.

A legjobb VPN a késés rögzítéséhez

Hogyan javítsuk ki az Fortnite Lag-t Gyors, egyszerű hack a játékosok számára 2020-ban

Amikor meg kell győződnünk arról, hogy Fortnite játékunk akadály nélkül folytatódik, az első választásunk NordVPN.Nem csak a tesztcsaládban kap csúcsteljesítményt, hanem az Önhöz hasonló játékosoknak is versenyelőny.

Mindenekelőtt a NordVPN rendelkezik 5000 szerver 60 országban. Ez a fajta globális hálózat az, amire szükség van a szűk keresztmetszetek megkerüléséhez és a játék folytatásához.

- A sebesség elengedhetetlen a Battle Royale formula szempontjából, és - A villámgyors sebesség szempontjából a NordVPN magas rangsorban szerepel a listánkban. Ráadásul ez a VPN rendszeresen frissíti a sebességcsatlakozásokat, így Fortnite útja soha nem marad le, függetlenül attól, hogy hol lakik. A NordVPN-t használó játékosok egyetértenek!

Ez a VPN erősen védi a biztonságot, különösen, ha elrejti tevékenységét az internetszolgáltatótól. A NordVPN az ön gondnoka a Fortnite világában, olyan funkciókkal, mint például katonai minőségű, 256 bites titkosítás és beépített anti-DDoS védelem (köszönhetően az exkluzív CyberSec szolgáltatásnak). Azon túl, minden NordVPN szerver védett az adatvédelmi tolvajok ellen.

Az alábbiak szerint mit tehet az NordVPN a játékélmény fokozása érdekében:

 • A hatalmas szerverválaszték 60 országban azt jelenti, hogy tudsz töltsön le olyan játékokat, amelyek az Ön régiójában még nem érhetők el.
 • Nem számít, hová utazol, NordVPN a szerencsejáték-kiszolgálókhoz köti össze a világ bármely pontját.
 • Az adatforgalom (akár az internetszolgáltatójától) titkosításával a NordVPN biztosítja az Ön számára nem tapasztal pufferelést és sávszélesség-csökkentést.

Kipróbálhatja a NordVPN-t kockázatmentesen egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával, és még ennél is jobb - pénzt takaríthat meg előfizetésén a kuponkóddal.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Indítsa el a játékot az NordVPN segítségével!

A késés javításának más módjai

Noha a jó VPN-t választhatjuk a lemaradás kijavításához, íme néhány további javítás, amelyeket javasolunk, próbálkozzon, függetlenül attól, hogy van-e VPN:

 • Csatlakoztasson egy Ethernet kábelt, ahelyett, hogy wi-fi-t használna az útválasztón. A vezetékes internetkapcsolat jobb stabilitással rendelkezik, és általában jobb, mint egy wi-fi kapcsolat.
 • Nyissa meg a játék beállításait és alacsonyabb lehetséges elmaradási bűnösök, például felbontás, virtuális szinkronizálás és árnyékminőség.
 • Húzza ki az összes többi eszközt az internet-kapcsolat használatával.
 • Húzza ki a modemet és az útválasztót legalább 30 percre a hálózati hardver újraindításához.
 • Zárja be a háttérfolyamatokat (Mac vagy Windows), például antivírus frissítések és torrent kliensek.

Összegzés és további olvasat

A Fortnite folyamatosan fejlődik új csatalevelekkel, bőrökkel és fegyverekkel. A nagy teljesítményű VPN a csatatéren tartja Önt minden frissítéshez anélkül, hogy késleltetné a játékot. Az NordVPN megvédi a csapatot val vel lágy gyors, több ezer szerver és katonai szintű biztonság.

További VPN-ajánlásokat szeretne megnézni? Olvassa el a Gaming 2020 5 legjobb VPN-jét, amely a leggyorsabb?

Torrentokat használ a játékhoz? Nézze meg útmutatóunkat a Torrent legjobb VPN-jeihez - 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me