Gospodin Bean je na Netflixu! Evo kako to možete gledati 2020. godine


Voljeni britanski sitcom, G. Bean, sada je na Netflixu u Velikoj Britaniji! Možete uživati ​​u svim iskustavima gospodina Beana ako imate Netflix UK račun, ali samo ako ste sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Pročitajte da biste saznali kako pristupiti emisiji putem VPN-a, gdje god se nalazili.

Emisije i filmovi dostupni na Netflixu razlikuju se ovisno o mjestu iz kojeg strujirate. Netflix koristi geo-ograničenja da biste ograničili sadržaj kojim možete pristupiti emisijama dostupnim u vašoj zemlji.

Vrhunski VPN skriva vašu stvarnu IP adresu i usmjerava vaš promet putem sigurnog poslužitelja na lokaciji po vašem izboru.

Ako ti Želite napuniti svih 14 epizoda gospodina Beana, sve što trebate učiniti je povežite se s poslužiteljem u Velikoj Britaniji. Tada će vam biti dodijeljena UK adresa u Velikoj Britaniji, koja Netflix pretvara u misli da vi strujite od tamo.

Ovaj zaobilazi Netflixove geoblokove i omogućava vam pristup svim emisijama i filmovima Netflix UK.

Kratki vodič: Kako gledati gospodina Beana na Netflixu

 1. Odaberite VPN. Preporučujemo NordVPN za najbolji opći streaming na Netflixu UK.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN na svoj odabrani uređaj.
 3. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji.
 4. Skočite na Netflix UK i prijavite se / prijavite se. Sada možete uživati ​​gledajući kako gospodin Bean izaziva nasilje gdje god da krene.!

Započnite strujanje Mr. Bean-a odmah!

Zašto vam treba VPN da biste gledali gospodina Beana

Netflix je dostupan u 190 i više zemalja. Nažalost, strujanje divovskog geo-ograničenja ograničava njegov sadržaj u svakoj zemlji zbog licenciranja i problema s autorskim pravima, kao i zbog namera koje se temelje na profitu.

Netflix može odrediti odakle strujiš na temelju svoje IP adrese. U slučaju gospodina Beana, hoće omogućuju samo gledanje emisije korisnicima s IP adresama u Velikoj Britaniji.

Uz to, veliki uspjeh Netflixa na svjetskom tržištu znači i da se u njega može puno ulagati mjere protiv VPN-a.

Međutim, možete koristite premium VPN da biste sakrili svoju IP adresu i spojite se na britanski poslužitelj. Ovo je ključ za otključavanje Netflix-a u Velikoj Britaniji.

Ako želiš vaš VPN ostati neotkriven za Netflix, odaberite VPN s velikom globalnom mrežom poslužitelja (uključujući u Velikoj Britaniji) i redovito ažuriranim IP adresama.

To nije sve što VPN može učiniti

Vrhunski VPN otvara vam sasvim novi svijet strujanja. Osim gledanja Mr. Bean-a na Netflixu u Velikoj Britaniji, možete omjeriti svoje omiljene emisije i filmove na popularnim web lokacijama za streaming, gdje god da se nalazite.

Ali VPN može učiniti puno više od otključavanja web stranica za streaming.

Kvalitetni VPN također čuva vas na mreži. Uz sve veće prijetnje digitalnoj privatnosti, to je bitno za zaštiti svoje podatke i aktivnosti kada idete na mrežu.

Koristi se VPN šifriranje vojne razine kako bi podaci ostali privatni i izvan dosega hakera, oglašavača, vladinog praćenja i vašeg davatelja internetskih usluga (ISP).

3 najbolja VPN-a za gledanje gospodina Beana

Sada kada znate kako gledati gospodina Beana s bilo kojeg mjesta na svijetu, evo naših preporuke za najbolja VPN-a koja se koriste za strujanje emisije:

1. NordVPN

Gospodin Bean je na Netflixu! Evo kako to možete gledati 2020. godine

NordVPN je naš najbolji izbor za strujanje Mr. Bean-a zahvaljujući višenamjenskim značajkama koje sve rade na najvišoj razini.

S 800+ brzih poslužitelja u Velikoj Britaniji, nećete imati problema s gosp. Beanom na Netflixu UK s NordVPN-om.

SmartPlay DNS postavka štedi vrijeme, jer vas automatski povezuje na najbrži poslužitelj u Velikoj Britaniji.

Značajka promjene igre je CyberSec apartman. Štiti vas i vaše uređaje od skočnih oglasa, zlonamjernog softvera i sumnjivih web stranica.

NordVPN nudi snažne sigurnosne značajke, uključujući two kill prekidači, šifriranje vojne klase, zaštita od propuštanja DNS-a, OpenVPN i stroga pravila zabrane zaštite.

NordVPN vam također pruža neke od najbržih brzina na tržištu, 6 istodobnih veza po računu, podrška 24 sata dnevno (7/7), i a 30-dnevna garancija povrata novca. Zbog toga smo NordVPN svrstali kao isto najbolji VPN s ukupnom vrijednošću.

Spremite se na pretplatu na NordVPN uz naš kôd kupona.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podrška bujicama:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Stream Mr. Bean s NordVPN-a!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Brz VPN je odličan, ali munjevit VPN je sasvim druga razina. To je najbolji način za opisivanje ExpressVPN-a kontinuirano nadmašuje naše testove za brzinu.

To znači da gospodin Bean nikad ne pukne.

Izbjegava užasnu Netflix VPN zabranu i geoblocks zahvaljujući 3.000+ poslužitelja, uključujući u Velikoj Britaniji.

Postoje dvije jedinstvene osobine koje volimo. Prvi je split-tuneliranje. To vam omogućuje odabir web mjesta ili aplikacija koje će prolaziti putem VPN-a, a koje će proći kroz uobičajeni (nešifrirani) internet. Ovaj ublažava uska grla i čuva propusnost.

Još jedna jedinstvena karakteristika je MediaStreamer. Obično VPN uređaji ne podržavaju uređaje poput Apple TV-a i Amazon Fire Stick. Ali MediaStreamer omogućuje vam strujanje Netflix-a UK na tim uređajima i ostalim igraćim konzolama.

Brzina je jedna stvar, ali što je sa sigurnošću? ExpressVPN ne štiti nikakve uglove svojom privatnošću i sigurnošću. Nudi premium značajke poput šifriranje vojnog stupnja, DNS zaštita od curenja, OpenVPN podrška, i a politika bez zapisivanja.

svoj TrustedServer tehnologija osigurava da se vaši podaci ne pohranjuju na poslužitelj nakon ponovnog pokretanja.

Iako je ExpressVPN skuplji od ostalih VPN-a, on nudi uslugu a 30-dnevna garancija povrata novca i do 5 istodobnih veza po računu. Ove vrste značajki znače da su korisnici veliki obožavatelji ExpressVPN-a.

Pomoću našeg koda kupona možete uštedjeti nešto novca na ExpressVPN pretplati.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Stream Mr. Bean s ExpressVPN!

3. CyberGhost

Gospodin Bean je na Netflixu! Evo kako to možete gledati 2020. godine

CyberGhost je VPN prilagođen korisnicima koji je izvrstan ako ste novi u VPN-ovima. Prozor pametnih pravila omogućava vam automatsko povezivanje pri pokretanju, kao i omogućavanje CyberGhost-u pronaći vam najbolji dostupni poslužitelj u Velikoj Britaniji.

Gospodin Bean je odmah dostupan zahvaljujući CyberGhostu 900+ poslužitelja u Velikoj Britaniji.

Iako ovaj VPN nema brzinu NordVPN ili ExpressVPN, on je i dalje dovoljno zippy da bi vam dao brze veze i bez međuspremnika.

Naši korisnici CyberGhost-u uvećaju sličicu robusne privatnosti i sigurnosne značajke. Alati za cyber-sigurnost uključuju: dvostruka sklopka za odstranjenje, pravila o nepostojanju dnevnika, blokiranje adwarea i zlonamjernog softvera, i 256-bitna enkripcija.

Nudi različite razine cijena pretplate, 24-satno besplatno probno razdoblje i 45-dnevna garancija povrata novca.

CyberGhost je već cjenkanje, ali naš kod kupona čini ga još boljim!

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da, namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, iOS, Amazon Fire Stick, Linux i Chrome.

Stream Mr. Bean sa CyberGhost!

Sažetak i daljnje čitanje

G. Bean je britanska komedija u najboljem redu. Ono što nije smiješno je da ne možete gledati Netflix UK ako ne živite u Velikoj Britaniji.

Srećom, svaki od tri preporučena VPN-a ovdje vam može pomoći zaobići Netflixova geo-ograničenja i otključajte cijeli katalog Netflix UK. Naš izbor broj 1 je NordVPN .

Uz to morate osigurati internetsku zaštitu privatnost i sigurnost.

Koji VPN-ovi rade s Netflixom? Pročitajte naš post o 5 najboljih VPN-a koji i dalje rade na Netflixu.

Živite li izvan Velike Britanije, ali želite prenositi BBC? Pročitajte naš vodič o gledanju UK TV-a u inozemstvu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me