Gledajte Westworld odasvud | Jednostavno sjeckanje za brzo strujanje


Futuristička TV drama Westworld bila je veliki hit za HBO, a fanovi s nestrpljenjem očekuju dolazak treće serije 2020. Ako umirete da znate o čemu se radi, možete prve dvije sezone hit emisije emitirajte na HBO-ovoj usluzi za streaming, HBO NOW.

HBO NOW je samostalna usluga struje od HBO-a, za koju nije potrebna pretplata za kabel. Međutim, to je a ne usluga koja je dostupna globalno. Trenutno je dostupan samo onima koji žive u SAD-u ili određenim američkim teritorijima.

Ako živite izvan SAD-a, ne možete pristupiti HBO-u SADA. Ali VPN-om možete otključati HBO NOW i gledati Westworld bilo da ste na zapadu ili istoku svijeta.

Ovaj će vam članak pokazati kako koristiti VPN zaobići geo-ograničenja i strujati Westworld.

Kratki vodič: Kako gledati Westworld na HBO-u

S najbolje ocijenjenim VPN-om nećete imati problema s prekoračenjem geo-ograničenja HBO NOW-a da biste gledali Westworld s bilo kojeg mjesta na svijetu. Samo slijedite ove jednostavne korake:

 1. Odaberite čvrsti VPN. Preporučujemo NordVPN jer ima impresivnu globalnu mrežu brzih poslužitelja i vrhunske sigurnosne značajke.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN softver na svoje uređaje.
 3. Upotrijebite svoju VPN za povezivanje s poslužiteljem u SAD-u.
 4. Prijeđite na HBO NOW, prijavite se ili se prijavite i počnite bingeti gledajući Westworld.

Počnite strujati Westworld odmah!

Kako se prijaviti za HBO SADA

Kad se prijavite na HBO NOW, bit ćete tražio kreditnu karticu u SAD-u kao način plaćanja. Ako živite izvan SAD-a, to bi mogao biti problem.

Međutim, ovo je jednostavan način. Možeš koristite HBO NOW N darovnu karticu kao način plaćanja. Američki način plaćanja nije potreban.

Zašto vam treba VPN da biste gledali Westworld

HBO NOW koristi geolokacijsku tehnologiju koja otkriva kada korisnici pokušavaju pristupiti usluzi streaminga izvan SAD-a. Ako nemate IP adresu u SAD-u, nećete moći pristupiti HBO-u SADA.

Pomoću VPN-a možete se povezati s poslužiteljem u SAD-u, koji vam daje američku IP adresu koja vam je potrebna da biste prevladali ove geoblokove.

Međutim, HBO NOW može otkriti da pristupite usluzi putem VPN-a, a zatim blokirati vašu vezu i na crnu listu staviti svoju IP adresu. To je zato što ima anti-VPN softver postoji, a neće ga svaki VPN moći zaobići.

Odaberite VPN koji ima široku mrežu poslužitelja u SAD-u. Što više poslužitelja ima VPN, manje je vjerovatno da će HBO NOW sada moći otkriti da ste prevarili svoju lokaciju.

Također, potražite VPN koji pokreće zamagljene poslužitelje. Ova vrsta poslužitelja onemogućit će HBO NOW-u da razlikuje vaše VPN podatke i svakodnevne podatke. To sprječava otkrivanje vaše VPN, omogućujući nesmetano strujanje.

To nije sve što VPN može učiniti

VPN je koristan za puno više od prevladavanja geoblokova vaših omiljenih streaming usluga.

vrhunski VPN ima solidne sigurnosne značajke, koji štite vaše podatke i privatnost svaki put kada idete na mrežu, a ne samo prilikom streaminga.

Kada idete na mrežu pomoću VPN-a, vaši su podaci šifrirani i drže se izvan dosega hakera, tragača i špijuna.

Uz to, s mnogim premium VPN-ovima vaši će uređaji biti zaštićen od virusa i drugog zlonamjernog softvera, čak i kada se koriste nesigurne javne Wi-Fi mreže.

Najbolja 3 VPN-a za gledanje Westworld-a

Pogledajte naše preporuke za najbolja 3 VPN-a za gledanje Westworld-a na HBO NOW-u od bilo kojeg mjesta na svijetu.

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN je naš najbolji izbor VPN-a za gledanje Westworld-a na HBO NOW-u, zahvaljujući njemu neograničena propusnost, brzinom munje i snažna sigurnost.

Ima impresivnu mrežu više 1.800 servera velike brzine samo u SAD-u, jamčeći strujanje Westworld-a bez problema.

Nadalje, NordVPN-ovi Značajka SmartPlay identificira poslužitelj potreban za prevladavanje geoblokova HBO NOW-a i automatski vas prebaci na pravu.

Osim toga, zakinuti poslužitelji onemogućavaju HBO NOW-u da razlikuje da se vaši podaci provode kroz VPN, što sprečava otkrivanje putem anti-VPN softvera.

NordVPN također nudi izvrsne sigurnosne značajke, uključujući vojnu šifriranje, podršku za OpenVPN, politiku nulte evidentiranja i ugrađenu preklopnu sklopku za sve platforme.

Ultimate all-around VPN sigurno je popularan kod korisnika, a možete ga isprobati i sa a 30-dnevna garancija povrata novca bez rizika.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Struja Westworld sa NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

ExpressVPN je najbrži VPN koji smo testirali. S 32 lokacije poslužitelja u SAD-u, uživat ćete u glatkom streamingu Westworld-a na HBO NOW.

svoj dokazana sposobnost prevladavanja geobloka a anti-VPN softver znači da nikad nećete ostaviti čekanje da saznate što će se dogoditi dalje.

S ExpressVPN-om, strujanje i sve vaše ostale mrežne aktivnosti bit će sigurne, zahvaljujući robusnoj enkripciji, dvije različite uklopne sklopke, pravilima bez zapisivanja i tehnologiji TrustedServer koja osigurava da se podaci ne pohranjuju i svaki poslužitelj ima isti ažurni sigurnosni softver.

Izvrsne performanse i izvrsne sigurnosne značajke učinili su ExpressVPN popularnim izborom kod korisnika i možete isprobati sve što nudi uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Stream Westworld s ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

Neograničena propusnost, brze veze i preko 700 poslužitelja u SAD-u, čine CyberGhost odličnim izborom za streaming Westworld-a bez zastoja.

Nadalje, kada pristupate HBO NOW ili drugim uslugama streaminga, to ste automatski povezan s najbržim poslužiteljem, savršen za gledanje bingava.

Stabilan i siguran VPN, CyberGhost ima sve značajke potrebne za sigurnu struju, uključujući čvrstu enkripciju, nepropusne aplikacije, prekidač za zaustavljanje i pravila nulte evidencije.

Jednostavna upotreba i postavljanje jednim klikom veliki su bonusi CyberGhost-a i popularan kod korisnika. Ispitajte za sebe jednostavno sučelje s uređajem 45-dnevna garancija povrata novca.

CyberGhost mogu deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da, namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Stream Westworld s CyberGhost!

Sažetak i daljnje čitanje

Najbolje ocijenjeni VPN omogućit će vam da prevladate geo-ograničenja HBO NOW-a tako da možete gledati Westworld iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Preporučujemo NordVPN za gledanje Westworld-a jer ima impresivnu mrežu brzih poslužitelja u SAD-u i snažnu sigurnost koja vam je potrebna za brz i siguran streaming.

Želite saznati kako dobiti sebi IP adresu u SAD-u? Ovaj članak će vam pokazati kako.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me