Гледайте световното първенство по дартс за 2020 г. отвсякъде


От 13 декември 2019 г. до 1 януари 2020 г. Световният шампионат по дартс на PDC ще се събере в двореца „Александра“ в Лондон, за да покаже най-добрите в света. Сред полето с 96 човека ще възникне шампион. В зависимост от това къде се намирате, когато лети първата стрела, гео ограниченията могат да ви попречат да видите действието.

Не се притеснявайте, мога да помогна. С моето бързо ръководство, можете вижте всяко хвърляне, което прави шампион по дартс.

Кратко ръководство - Гледайте Великобритания и Ирландия излъчване по телевизия СЕГА

Можете да използвате СЕГА телевизия, за да предавате Sky Sports без акаунт в Sky. За да предавате мачовете на дартса на СЕГА телевизия, трябва да въведете Великобритания адрес. Ето какво да направите, за да гледате световното първенство по дартс на PDC по телевизора СЕГА:

  1. Изберете доставчик на VPN със сървъри във Великобритания или Ирландия. Предлагам NordVPN за своята високоскоростна мрежа, която също е надеждна при пробиване на геоблокове.
  2. Изтеглете своя VPN и след това влезте, за да се свържете със сървър на Великобритания или Ирландия.
  3. Отидете на nowtv.com и закупете дневен или месечен пропуск за Sky Sports. Ако нямате кредитна карта в Обединеното кралство, закупете подаръчна карта за СЕГА на сайта на currys.co.uk и следвайте инструкциите, за да ги осребрите с карта.
  4. Влезте в СЕГА ТВ и предавайте турнира!

Гледайте световното първенство по дартс PDC сега!

Бързо ръководство - Гледайте Великобритания и Ирландия излъчване на Sky Sports

Sky Sports излъчва Световния шампионат по дартс във Великобритания и Ирландия. За да стриймвате в Sky Sports, трябва да сте клиент на Sky TV. За да гледате световното първенство по дартс на PDC по Sky Sports:

  1. Изберете високоскоростен VPN доставчик с UK или Ирландия сървъри. Най- NordVPN услугата поддържа гладки, стабилни поточни връзки и предлага разширени функции за защита.
  2. Регистрирайте се и изтеглете приложението VPN, влезте и след това изберете сървър във Великобритания или Ирландия.
  3. Отидете на www.skysports.com и създайте акаунт на уебсайта.
  4. Отидете на www.sky.com и свържете вашия акаунт на Sky към акаунта на вашия уебсайт. Нуждаете се от номера на вашата сметка в Sky.
  5. Когато сте готови, влезте в Sky Sports и се насладете!

Гледайте световното първенство по дартс PDC сега!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате световното първенство по дартс PDC

За феновете на дартса това е турнирът, който трябва да видите. Най-добрите играчи в света идват в Александра Палас за шанса да бъдеш световен шампион на 1 януари, но може да не успееш да гледаш турнира, ако си в чужбина.

Това е така, защото Често се изисква от радио- и телевизионните оператори да блокират всеки в други страни от гледане на потоците им. Или може да сте в определена държава, която не ви позволява да гледате световното излъчване. Така или иначе, местоположението ви пречи да гледате световното първенство по дартс PDC.

Но ако можете изглежда, че сте в друга държава, можете да гледате турнира отвсякъде. Например, ако мрежовият ви трафик преминава през сървър в друга държава. Точно това можете да направите с VPN.

С VPN можете да стартирайте мрежовата си комуникация чрез избрано от вас местоположение. Тогава това местоположение действа като вашето местоположение. Сайтовете за стрийминг виждат избраното от вас VPN местоположение и след това те ви позволяват да гледате техните предавания.

Свободата за поточно предаване отвсякъде е ваша с VPN. И такава е мрежовата сигурност.

Когато се свържете с VPN, тя шифрова комуникацията ви. Това означава, че всеки, който овладее вашите данни, няма да може да го чете. Това криптирането ви защитава от никого, като правителства, трети страни или кибернетични.

Когато използвате VPN, получавате свобода на интернет и интернет сигурност. Затова регистрирайте VPN и вземете интернет, който винаги сте искали.

Разгледайте моите основни препоръки за стрийминг на световното първенство по дартс през 2020 г..

3 най-добри VPN за гледане на световното първенство по дартс PDC

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN е бърза и сигурна услуга с много функции # 1 препоръчана VPN.

Функцията SmartPlay ви помага да прережете геоблокове и поддържате стабилна връзка с вашия поток. Мрежата NordVPN има много скорост да бъдете в крак с HD потоците в сайтове като СЕГА телевизия.

Лесен за използване интерфейс прави лесно използването на който и да е от NordVPN 5 200+ сървъра. В световен мащаб има 59 държави да избера от. Всичко, което трябва да направите, е да изберете държава на картата и целият ви мрежов трафик минава там.

256-битовото криптиране на AES защитава вашите данни докато сте свързани с VPN. С това криптиране на военно ниво никой няма достъп до вашата онлайн активност.

Ако искате повече сигурност, функцията Double VPN обвива вашите данни в друг слой на криптиране, стартирайте го през два сигурни сървъра.

CyberSec защитава вашето устройство срещу контрол на ботнет, злонамерени сайтове и досадни реклами, пазейки го от опасно съдържание.

Вие също получавате усъвършенствана защита на строга политика без записване и автоматично превключване на убийствата. Още повече предпазни мерки за вашите данни и анонимност онлайн.

Ако имате нужда от помощ, поддръжката е достъпна чрез имейл или 24/7 чат на живо. Опитайте безрисково и ако решите да отидете с друга услуга, можете да получите пълно възстановяване в рамките на 30 дни.

С абонамента си можете да се свържете до шест устройства едновременно. Нека цялото семейство да гледа шампионите по дартс да го преборят на голямата сцена.

Ако искате да научите повече за функциите на NordVPN, нашите изчерпателен преглед ви казва повече!

Гарантирано връщане на парите: По всяко време 30 дни след регистрацията.

NordVPN може да деблокира:
Sky Sports, NOW TV, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu, Sling TV, YouTube, HBO GO и Showtime.

Поддържа торенти:
Можете да изберете P2P персонализирани сървъри.

NordVPN работи на тези устройства:
Някои рутери, iOS, Windows, Firefox, macOS, Linux, Chrome, Android TV и Android.

Гледайте световното първенство по дартс PDC с NordVPN сега!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Мрежата на ExpressVPN е проектирана около едно нещо: скорост. Има някои от най-бързите скорости на мрежата на разположение, като ви помага да сте в крак със спорта в HD.

Мрежовите оферти на ExpressVPN свършват 3000 сървъра, които можете да избирате от целия свят в 160 места. Вие сте разглезени от избора си за поточно първенство по дартс.

С мрежа, толкова бърза, колкото ExpressVPN, вие не е необходимо да се притеснявате от проблеми с връзката или буферирането. Можете да видите всички подробности, които имат разлика, когато двама велики хвърлят стрелички. Свидете всеки момент на всеки изстрел на бикове!

Трябва да останете свързани с местните сайтове? Приложението ExpressVPN ви позволява да разделете мрежовия си трафик. с разделеното тунелиране особеност, гледайте шампионата по целия свят във вашия VPN, като същевременно разглеждате локални сайтове през обикновения интернет.

Освен че е бърз, ExpressVPN е сигурен. Криптиране с военен клас пази информацията ви в безопасност от всеки, който се опитва да получи достъп до него, независимо дали е трети страни или хакери.

Политиката за нулева регистрация гарантира, че сървърът никога не съхранява нито една от историята ви на сърфиране или поточно предаване.

Ако имате нужда от помощ, поддръжка на чат на живо е на разположение 24/7. Изпробвайте услугата за 30 дни и получавате пълно възстановяване ако не е за теб Ако се регистрирате, ще използвате до пет едновременни връзки на устройството.

Можете да научите повече за протоколите за сигурност на ExpressVPN, когато четете нашите задълбочен преглед.

Гарантирано връщане на парите: В рамките на 30 дни.

ExpressVPN може да деблокира:
СЕГА TV, Sky Sports, ESPN, BBC iPlayer, Hulu, YouTube, Sling TV, HBO GO, Amazon Prime Video и Netflix.

Поддържа торенти:
P2P е разрешен на всички сървъри.

ExpressVPN работи на тези устройства:
Firefox, Android TV, iOS, Windows, Android, Linux, Chrome, macOS и някои рутери.

Гледайте световното първенство по дартс PDC с ExpressVPN сега!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

Отличен VPN с бърза мрежа и изобилие от специализирани сървъри, CyberGhost предлага бърза и сигурна услуга за стрийминг на PDC World Darts Championship. Избирам от над 5500 сървъра по целия свят.

Когато се свързвате с големи радио- и телевизионни оператори, CyberGhost осигурява конфигурирани специализирани сървъри за този определен оператор. Всичко, което трябва да направите, е да изберете сървъра за вашия телевизионен оператор и със сигурност ще получите бърз, постоянен поток.

Ако искате да торент на вашия VPN, CyberGhost предлага сървъри, персонализирани само за торент.

с 256-битово криптиране AES защита на вашите данни, имате защита от военна степен, която гарантира вашите лични онлайн данни, като не позволява на всеки да се опитва да получи достъп до него или да види какво правите.

Неговата политика за нулеви регистрации добавя още един слой сигурност и анонимност, което гарантира, че цялата активност на регистрация никога не се придържа към сървъра и това вашите данни никога не са компрометирани.

CyberGhost блокира проследяване, реклами и зловреден софтуер от вашата система. Това означава, че няма досадни изскачащи прозорци, които да се възползват от начина ви на гледане на великите и няма злонамерено съдържание, което да заразява вашето устройство.

CyberGhost на NoSpy сървъри седнете извън 14 Eyes Alliance–никое правителство не може да вижда или споделя вашите данни. 

Ако вашата интернет връзка има прекъсвания или хълцане, превключвателят за убие скача в действие и ви отрязва, като не позволявате на вашите данни да бъдат изложени, дори и за миг.

Помощта винаги е готова за вас, с поддръжка на чат на живо. Плюс това можете да се възползвате 45-дневната гаранция за връщане на парите когато го опитате безрисково.

Включвате функциите за поток и сигурност на CyberGhost седем от вашите устройства и можете да ги използвате едновременно. Поток и сърфирайте винаги, където и където.

Не забравяйте да прочетете нашите пълен експертен преглед за да разберете какво още може да предложи CyberGhost.

Гарантирано връщане на парите: В рамките на 45 дни след регистрацията.

CyberGhost може да деблокира:
ESPN, Sky Sports, NOW TV, Eurosport, Amazon Prime Video, Netflix, BBC iPlayer и YouTube.

Поддържа торенти:
Сървъри, посветени на торент.

CyberGhost работи на тези устройства:
Windows, Chrome, iOS, Android, Amazon Fire TV Stick, Android TV, Firefox, macOS, Linux и някои рутери.

Гледайте световното първенство по дартс PDC с CyberGhost сега!

резюме

Дартс ще има нов световен шампион на 1 януари. Регистрирайте се за VPN сега, за да сте сигурни, че можете вижте всяка стрела, хвърлена в двореца Александра в Лондон.

Ако имате проблеми с решението, функцията SmartPlay е включена NordVPN го прави чудесен избор за преминаване на минали геоблокове и поточно първенство на PDC. Защитните му характеристики също са трудни за победа.

Без значение каква услуга изберете, не забравяйте да посетите нашата страница с оферти и купони спестявам пари!

Допълнителна информация

Ако искате да намерите най-добрите VPN-та на BBC iPlayer за гледане в чужбина онлайн, можем да помогнем.

Намерете добър VPN, който да инсталирате на вашия рутер, когато научите за най-добрите VPN мрежи за рутери.

Искате помощ при гледане на ITV Hub по време на пътуване? Погледни как да гледате ITV Hub от Ирландия или навсякъде извън Обединеното кралство.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me