Gledajte Rai TV odasvud | Brz, lagan streaming hack za 2020. godinu


Rai TV, italijanska nacionalna radiotelevizija, nedavno je uvela RaiPlay, uslugu streaminga na zahtjev koja omogućuje strujanje svih 14 kanala Rai TV-a. Ali postoji ulov. Rai TV geoblokira njegov sadržaj, što znači da mu možete pristupiti samo ako ste u Italiji.

Na primjer, ako živite u Kanadi i koristite lokalnu IP adresu, ne možete gledati nijedan sadržaj na Rai TV. Nema Tour de Francea. Nema Medičara: Majstori iz Firenze.

Međutim, ove tvrdoglave geoblokove možete zaobići čvrstim VPN-om.

Ispod vam dajemo 5 najboljih VPN-ova koji mogu otključati sve kanale Rai TV-a i omogućiti vam da uživajte u brzom i glatkom strujanju.

Brzi vodič: Kako gledati Rai TV odasvud

 1. Odaberite VPN. Preporučujemo NordVPN kao naš izbor # 1.
 2. Preuzmite i instalirajte svoju VPN aplikaciju.
 3. Spajanje na poslužitelj u Italiji.
 4. Prijavite se / prijavite se na Raiplay.it. To je to! Divertiti!

Gledajte Rai TV sada!

Zašto vam treba VPN za gledanje Rai TV-a

Ako ste ljubitelj programa italijanskog jezika Rai TV, razočarat ćete to saznati RaiPlay geo ograničava svoj sadržaj tako da možete pristupite mu samo ako ste iz Italije.

No s premium VPN-om možete zaobići geoblokove Rai TV-a i pristupite svojim omiljenim emisijama - bilo da su dokumentarni filmovi, filmovi, TV serije, sportske emisije, vijesti, kulturni programi ili dječje emisije.

Kada koristite VPN, vaš se internetski promet šifrira i tunira putem poslužitelja na lokaciju po vašem izboru.

VPN sakriva vašu stvarnu IP adresu i omogućuje vam da povežite se s poslužiteljem u Italiji. Tada ćete imati talijansku IP adresu koja će vam omogućiti streaming RaiPlay-a gdje god se nalazili.

To nije sve što VPN može učiniti

VPN visoke performanse s lakoćom krije vašu stvarnu IP adresu. Međutim, može učiniti mnogo više od zaobilaženja geobloka Rai TV-a.

Pomoću VPN-a možete pristupati streaming web stranicama iz cijelog svijeta. Možete uživati ​​u svim svojim omiljenim sadržajima iz udobnosti svog doma, zadržavajući svoj mrežne aktivnosti sigurne i privatne.

Vrijedan VPN koristi vojnog šifriranja kako bi se vaši podaci čuvali i izvan dosega znatiželjnih.

Cyber ​​prijetnje poput hakiranja i zlonamjernog softvera uvijek se razvijaju. robustan VPN osigurava sigurnost i anonimnost vaše IP adrese i mrežnih aktivnosti, čak i kad koristite javni wi-fi.

5 najboljih VPN-ova za gledanje Rai TV-a

1. NordVPN

Gledajte Rai TV odasvud | Brz, lagan streaming hack za 2020. godinu

NordVPN je najviši VPN, sa 5.700 bržih poslužitelja u 60 zemalja koji vam omogućuju strujanje diljem svijeta.

Možete se prilagoditi Mladom papi u bilo kojem trenutku zahvaljujući NordVPN-ovima 60+ poslužitelja u Italiji. Najbolje od svega Značajka brzog povezivanja pronađe najbrži poslužitelj za vas u bilo kojem trenutku.

Značajka SmartPlay pristupa se geo-ograničenom sadržaju glatko i sigurno. Nema složenih postavki ili ručnih konfiguracija koje usisavaju vrijeme. SmartPlay se automatski uključuje u trenutku kad se povežete s mrežom.

Potrebna vam je brzina za streaming 14 kanala Rai TV-a. NordVPN prolazi sve naše testove za super brze veze na svim njegovim poslužiteljima. 

NordVPN čuva vaše internetske aktivnosti sigurnim i privatnim značajkama poput stroga pravila bez zapisnika, automatska sklopka za ubijanje, 256-bitna enkripcija vojnog stupnja, onion preko VPN-a, i DNS zaštita od curenja.

Ako imate problema s povezivanjem s Rai TV-om, NordVPN nudi praktičnu korisničku uslugu. Sa opsežan baza znanja, zajedno sa 24/7 podrškom za chat uživo, nećete propustiti originalne i sindicirane programe Rai TV-a.

6 veza istodobno i a 30-dnevna garancija povrata novca NordVPN je najbolji cjeloviti VPN, a korisnici se slažu!

Spremi na NordVPN s našim kodom kupona.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Gledajte Rai TV uz NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Ime ExpressVPN govori sve: To nudi brzinom munje koje se ne mogu prilagoditi.

3.000+ poslužitelja na 160+ lokacija pružiti vam puno mogućnosti. U Italija, ExpressVPN nudi 2 poslužiteljske lokacije u Cosenzi i Milanu.

Sjedište ExpressVPN-a je na Britanskim Djevičanskim otocima, izvan saveza 5/9/14 Eyes Alliance, što je odlično za zaštitu privatnosti.

Tvrtkove značajke cyber-sigurnosti štite vas od znatiželjnih očiju. Značajke uključuju: stroga politika zabrane zapisa, 256-bitna enkripcija vojnog stupnja, DNS sa nultim znanjem, i a ugrađeni prekidač ubistva.

značajka split-tunneling dopušta vam da strujte Rai TV istovremeno pristupajući vašem lokalnom sadržaju.

Što se događa ako se ne možete povezati s Rai TV? ExpressVPN nudi vodiče za rješavanje problema, odjeljak s FAQ-om i 24/7 podrška uživo. user-friendly format ima na umu VPN početnika.

Na ExpressVPN možete se povezati na najviše pet uređaja istovremeno pod jednim računom. Korisnici daju visoku ocjenu ExpressVPN zbog velikih brzina i performansi.

Ostanite unutar svog VPN proračuna pomoću našeg ExpressVPN koda kupona.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Gledajte Rai TV s ExpressVPN-om!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost je vaša stvar ako ste novi u VPN svijetu. svoj početničke značajke poput Povezivanje jednim klikom i značajka Najbolja lokacija (koji automatski pronalazi najbrži poslužitelj) pomoći će vam da se udovoljite VPN-ovima ni u kojem trenutku.

Pomoću CyberGhosta moći ćete strujati RaiPlay povezivanjem s jednim od 80+ poslužitelja u Italiji.

CyberGhost je lider u industriji u cyber-sigurnosti zahvaljujući svojoj 256-bitna enkripcija, stroga politika zabrane zapisa, automatska sklopka za ubijanje, i an blokator oglasa i zlonamjernog softvera.

Na našim testovima brzina CyberGhosta pokazala se nevjerojatno velikom brzinom. Možete surfati svim Rai TV kanalima do sadržaja vašeg srca bez punjenja da vam se smesti.

Osim toga, cijelo kućanstvo zahvaljujući njima može privući svoje omiljene filmove sedam veza uređaja po računu.

Ako vam veza Rai TV padne, možete kontaktirati CyberGhost podrška putem live chat ili karte.

Jeste li strogi proračun? Tamo su nekoliko slojeva paketa plaća, zajedno s a 24-satno besplatno probno razdoblje i a 45-dnevna garancija povrata novca!

CyberGhost je visokokvalitetni VPN koji vam nudi izvrsne ponude, besprijekornu sigurnost i masovni izbor poslužitelja. Korisnici ne mogu dobiti dovoljno ovih značajki.

Isprobajte CyberGhost za izvrsnu cijenu s našim kodom kupona.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Gledajte Rai TV s CyberGhostom!

4. Surfshark

Surfshark_screenshot

Surfshark VPN relativno je novi dobavljač, ali njegove impresivne karakteristike čine ga popularnim izborom. Nudi 800+ poslužitelja u 50+ zemalja, uključujući 4 poslužitelja u Italiji.

Značajka brzog povezivanja nalazi vam najbrži poslužitelj na koji se možete povezati. Bez ikakvog trenutka prenosit ćete RaiPlay.

Surfshark dosljedno prima visoke ocjene u našim testovima za brzinu i pouzdanost mreže.

Iako je novost u svijetu VPN-a, Surfshark je profesionalno u polju kibernetske sigurnosti. Svoju sigurnost i privatnost shvaća ozbiljno s značajkama poput DNS zaštita od propuštanja, 256-bitna enkripcija, automatska sklopka za isključivanje, pravila bez zapisivanja, i zaštita od zlonamjernog softvera i adwarea.

Ako imate problema s pristupom Rai TV ili drugim web lokacijama za streaming, možete se obratiti Surfshark-ovima 24/7 podrška uživo.

Vodiči za instalaciju koji se lako prate doći će vam na Rai TV bez problema. Osim toga, cijela obitelj (pa čak i vaši gosti) mogu uživati ​​u Rai TV zahvaljujući usluzi neograničen broj istodobnih veza po licenci.

30-dnevna garancija povrata novca isplati se isprobati Surfshark. Korisnici vole njegovu jednostavnost i cijenu.

Pogledajte naše kupone Surfshark još danas!

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Gledajte Rai TV uz Surfshark!

5. PrivateVPN

Gledajte Rai TV odasvud | Brz, lagan streaming hack za 2020. godinu

Usluge visoke performanse PrivateVPN-a rangiraju se s ostalim vrhunskim VPN-ovima. Nudi 150+ poslužitelja (s 2 u Italiji) u 60 zemalja. To dosljedno zaobilazi geoblokove Rai TV-a i omogućuje vam do 6 istodobnih veza.

Ima malu mrežu poslužitelja, ali nudi stalne i pouzdane brzine i veze preko njegovih poslužitelja. Može deblokirati mnoštvo web stranica za streaming pored RaiPlay-a.

Kao i ostali VPN-ovi na ovom popisu, PrivateVPN dobiva visoke ocjene za svoje značajke cyber-sigurnosti. Vaši su privatni podaci sigurni zahvaljujući značajkama poput IPv6 i DNS zaštita od curenja, AES 256-bitna enkripcija, i automatska sklopka za uklanjanje (trenutno radi samo u sustavu Windows).

Sučelje je neaktivno. funkcija jednostavnog načina je blagodat za početnike VPN-a: uključite VPN bez bavljenja ručnim postavljanjem.

Njegove korisničke karakteristike jedan su od razloga što korisnici prelaze na PrivateVPN.

Ako imate problema sa uslugom, možete kontaktirati PrivateVPN-ove prijateljska i informativna podrška uživo. Zasad značajka nije 24/7.

Ipak, dobivate 30-dnevna garancija povrata novca ako PrivateVPN ne ispunjava vaša očekivanja.

Uštedite još više na PrivateVPN s jednim od naših kuponskih kodova.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Gledajte Rai TV s PrivateVPN-om!

Sažetak i daljnje čitanje

Kanali Rai TV-a osiguravaju vam kvalitetno vrijeme kauča. S prvorazrednog VPN-a, možete zaobići geoblokove Rai TV-a i sigurno uživati ​​u strujanju.

Preporučujemo NordVPN za strujanje RaiPlay-a.

Želite li saznati više o tome kako svoju VPN učiniti nevidljivom? Pogledajte naš blog na temu Kako napraviti VPN neodrediv i zaobići VPN blokove.

Zanima vas koji su VPN-ovi pobijedili u našoj brzinskoj trci? Pročitajte rezultate za 5 najbržih VPN-a.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me