Gledajte Prodigal Son Season 1 odasvud! | Ažurirano 2020.!


Drama fotkinog sina Fox Network-a dobiva veliku gužvu. Ako ste ljubitelj psiholoških trilera, priča o serijskim ubojicama ili obiteljskim dramama, možda biste željeli napuniti pjesmu. Ali ako nemate televiziju ili niste izvan SAD-a, možda nećete znati kako.

Glavne američke televizijske mreže poput Foxa neće dopustiti gledanje njegovih emisija iz drugih zemalja. Ali možeš zaobiđite ovo geoblokiranje pomoću VPN-a da sakrijete svoju stvarnu lokaciju. Tada možeš gledajte video sadržaje na web mjestu Fox s bilo kojeg mjesta na svijetu.

U ovom ćemo članku objasniti kako možete pratiti nove epizode Prodigalnog sina na mreži ili gledati cijelu sezonu 1 nakon što emitiraju. Također ćemo preporučiti najbolje VPN-ove za gledanje emisije izvan SAD-a i štiteći svoju privatnost gdje god idete putem interneta.

Kratki vodič - Kako gledati bludnog sina sezona 1 na Foxu

 1. Odaberite VPN s poslužiteljima u SAD-u. Preporučujemo NordVPN.
 2. Instalirajte ga na svoj uređaj, a zatim pokrenite VPN i povežite se s američkim poslužiteljem.
 3. Dođite do web preglednika do Fox.com.
 4. Nađite Bludnog sina i uživajte!

Započnite gledati Prodigal Son Son Season 1 sada!

Brzi vodič - Kako se prijaviti za Fox

Kad prvi put odaberete emisiju koju ćete gledati na web stranici Fox, možete je gledati jedan sat s "pregledom za pregled". Nakon toga od vas će se trebati prijaviti ili prijaviti. Postoje dva načina za to.

 1. Ako imate davatelja usluge televizije, možete se prijaviti s korisničkim imenom i zaporkom povezanim s vašim računom.
 2. Ako to ne želite, možete se prijaviti za profil Fox.com. Ovo samo zahtijeva da navedete svoje ime, adresu e-pošte i datum rođenja. Ili se možete povezati sa svojim Facebook računom.

Budite svjesni: Budući da je Fox emitirana mreža, nove epizode njegovih emisija besplatne su reklamama. Ali ako previše zaostanete sa Prodigal Sonom, sezona 1, možda ćete morati naći drugi način da promatrate.

Za mnoge emisije Fox dostupne su i nove i stare sezone uz pretplatu na Hulu. Ali revije na toj platformi također će biti podložne geoblokovima.

Ako sve drugo ne uspije, možete pokušati pronađite Prodigalnog sina na bujici. Naši preporučeni VPN-ovi su sjajni i za korištenje na tim web lokacijama!

Zašto vam treba VPN da biste gledali Prodigalnog sina, sezona 1

Prikazi na mrežama poput Foxa licencirani su za emitiranje u samo jednoj zemlji. Ako živite izvan SAD-a, možete gledati Prodigalnog sina, ali ne bez VPN-a.

Zbog geo-ograničenja, američka TV mreže i usluge streaminga neće slati video podatke na IP adrese smještene izvan SAD-a. Ali u većini slučajeva oni će odgovoriti na zahtjeve kad dođu s VPN-a.

Kad se prijavite za pristup toj mreži, možete koristite VPN da biste vidjeli američke televizijske programe s bilo kojeg mjesta na svijetu. Samo kliknite epizodu Prodigal Son i vaš zahtjev će otići na američki poslužitelj prije nego što se proslijedi web stranici Fox.

Za Foxa izgleda da zahtjev dolazi s uređaja u SAD-u. Kad ispuni zahtjev, VPN ga prosljeđuje iz SAD-a u mjesto gdje se nalazite. A ako je to premium VPN kao što je jedna od naših preporuka, moći ćete gledati Prodigal Son Season 1 u potpuna definicija s malim ili nikakvim zaostajanjem ili puferiranjem.

To nije sve što VPN može učiniti

Budući da skriva vašu stvarnu IP adresu iza proxy poslužitelja, a VPN sprječava bilo koga da nadgleda vaše mrežne aktivnosti. Na taj ćete se način zaštititi od oglašavača, zlonamjernog softvera, phishing napada i podmuklih hakera.

Najbolji VPN-ovi poboljšavaju zaštitu visoko napredna enkripcija. To znači da se podaci kod kojih šaljete putem Interneta brže blokiraju pa ih nitko ne može pročitati dok ih ne otključa namjenski primatelj..

Premium VPN-ove također preporučujemo pridržavati se stroga pravila bez zapisa. Čak i ako bi netko mogao dešifrirati promet putem jednog od poslužitelja, prošla aktivnost se ne pohranjuje niti je povezana s određenim uređajima ili korisnicima. Vaše internetske navike ne ostavljaju traga za snooperima.

Ako želite pristupiti zabavi iz bilo kojeg mjesta, a istovremeno ostati bez interneta, pročitajte naše preporuke za VPN.

3 najbolja VPN-a za gledanje bludnog sina, sezona 1

1. NordVPN

Gledajte Prodigal Son Season 1 odasvud! | Ažurirano 2020.!

Kad odaberete VPN za gledanje emisija na Foxu i drugim američkim mrežama, a veliko prodajno mjesto je broj američkih poslužitelja.

NordVPN vam nudi preko 1800 američkih servera koji biste mogli birati za gledanje Prodigal Son Season 1. Bilo koji od ovih američkih poslužitelja pomaže garantiraju velike brzine, nisko kašnjenje i neprekinuti pristup u svoju omiljenu emisiju.

NordVPN također ima vrlo user-friendly sučelje. To je lako prebacivanje između različitih poslužitelja zadržavajući vašu vezu u SAD-u, gdje će vam to omogućiti pristup Foxu. A možete koristiti i druge lokacije kada koristite uslugu kako biste sačuvali svoju privatnost.

Još jedna značajka NordVPN-a je da ga možete koristiti na do 6 uređaja istovremeno. Ako koristite NordVPN za strujanje, to omogućuje različitim članovima vaše obitelji da na svojim preferiranim uređajima omoguće pristup omiljenoj zabavi. A ako ga koristite za zaštitu, možete uživati ​​u istom bezbrižnost na svakom uređaju koji koristite.

Možete isprobati NordVPN bez rizika sa a 30-dnevna garancija povrata novca. To je dovoljno vremena da se odluči vrijedi li se izdržati za sezonu 2 odmetničkog sina. A također ćete vidjeti zašto je NordVPN najpopularnija VPN mreža na svijetu kada čitate recenzije.

Uštedite nešto novca i iskoristite naše NordVPN kupone.

70% popusta

Uštedite 70% na svom NordVPN planu već danas!

Nabavite trogodišnji NordVPN plan za 3,49 USD mjesečno!

Jamstvo povrata novca: 30 dana

NordVPN može deblokirati:

 • Fox, Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Gledajte Prodigal Son 1. sezonu s NordVPN-om!

2. CyberGhost

CyberGhost uređaji

Ako se broj istodobnih veza čini najboljom u našoj prvoj preporuci, tada će se ovaj činiti još boljim.

CyberGhost je izdašniji od gotovo svakog drugog VPN-a jer vam omogućuje da ga koristite na do 7 različitih uređaja. Ovo je sjajno za strujanje različitih emisija iz različitih servisa. A još je bolje za održavanje privatnosti i sigurnosti.

CyberGhost se također prilično približio NordVPN-u s brojem poslužiteljima koje održava u SAD-u. Tamo su preko 1.000 od njih, i oni generalno pokazuju dobri rezultati na brzinskim testovima. Trebali biste moći gledajte Prodigal Son Season 1 koristeći CyberGhost bez zaostajanja ili punjenja.

Mnogi od ovih VPN-ovih poslužitelja u Europi i Kanadi također su optimizirani za P2P pogodno za bujice ako si tražite drugi način dijeljenja zabave i datoteka na mreži ili dobiti pristup video datotekama Prodigal Son.

Tamo su više mogućnosti plaćanja, koji vam omogućuju uštedu novca prijavom na duže. Također možete odabrati nadoplatu i zadržati je namjenski IP adresa koja skriva vašu stvarnu lokaciju ali pripada samo tebi.

CyberGhost je velikodušan i sa svojim jamstvom povrata novca, kao i sa istodobnim povezivanjem. Imate ih puno 45 dana da odlučite je li ispravno za tebe. Kad pogledate recenzije, vidjet ćete da je to ispravno za većinu ljudi koji je koriste.

Isprobajte sada i uštedite novac pomoću jednog od naših kuponskih kodova.

79% popusta

Uštedite 79% na svom CyberGhost VPN planu već danas!

Nabavite trogodišnji plan CyberGhost za 2,75 USD mjesečno!

Jamstvo povrata novca: 45 dana

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Fox, Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da, namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Pogledajte Prodigal Son 1. sezonu s CyberGhost-om!

3. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Ova VPN opcija omogućuje vam pristup manje poslužitelja širom svijeta, ali razliku nikada nećete primijetiti. Također omogućuje manje istodobnih veza, iako većina korisnika zadovoljni su 5 uređaja.

Nije važno koji su ti uređaji; ExpressVPN je kompatibilan sa svim vodećim proizvođačima i operativnim sustavima. To znači da ga možete koristiti za gledanje Prodigal Son Season 1 u bilo kojem trenutku, na gotovo bilo kojoj platformi.

Značajke usluge omogućuju vam testirajte dostupne veze na brzinu i kašnjenje za preuzimanje, i za provjerite ne može li web lokacija s kojom se povezuje vidjeti vašu stvarnu IP adresu.

ExpressVPN-a šifriranje na visokoj razini uvijek ću čuvajte se od hakera i špijuna, dok je njegova dobro održavani poslužitelji omogućit će vam pristup svemu što internet može ponuditi. Zbog toga korisnici vole ovaj VPN.

Možeš isprobajte ovu opciju 30 dana i vratite svoj novac ako se odlučite na pretplatu. Ali ako imate problema ili pitanja za to vrijeme, ExpressVPN-a 24/7 služba za korisnike pomoći će vam da najbolje iskoristite svoj odabir.

Ako želite isprobati ExpressVPN, prvo provjerite naše kupone prije kupnje.

49% popusta

Najbolje brzine na tržištu uz veliki popust - uštedite i do 49% uz ExpressVPN!

Uštedite 49% na svom ExpressVPN planu već danas!

Jamstvo povrata novca: 30 dana

ExpressVPN može deblokirati:

 • Fox, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Pogledajte Prodigal Son 1. sezonu s ExpressVPN-om!

Zaključak

Lako je gledati Prodigal Son Season 1 na mreži. Ako se nalazite u SAD-u, udaljen je samo jedan klik. Ako se nalazite bilo gdje drugo, samo morate instalirati premium VPN prije nego što dođete na web stranicu Fox i strujirate ovaj uzbudljivi psihološki triler.

Čak i ako vam ne treba VPN da biste gledali Prodigalnog sina, gore navedene informacije mogu biti dati vam nešto o čemu ćete razmišljati dok pregledavate internet bez skrivanja svoje IP adrese.

Kad gledate prvu epizodu, morat ćete Foxu dati svoje osobne podatke. To je podsjetnik na činjenicu da netko gotovo uvijek nadgleda što gledate - i sve ostalo što radite - na mreži. VPN ih može zaustaviti mrtve u svojim zapisima.

Daljnje čitanje

Trebate deblokirati Hulu da biste gledali prethodne sezone emisije Fox? Pogledajte 5 najboljih VPN-ova za Hulu za koje jamče da rade.

Zainteresirani za preuzimanje drugih opcija za zabavu? Evo 5 najboljih besplatnih VPN-ova za sigurno bujica.

Naše preporuke mogu djelovati čak i u visoko cenzuriranim zemljama. Pročitajte kako ExpressVPN djeluje u Kini, ali samo ako to učinite.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me