Гледайте мартенската лудост на NCAA Live отвсякъде – актуализация на 2020 г.


И тогава имаше четирима. Но може да има само един. Най- Зададена е финална четворка, и са останали само три мача за определяне на националния шампион по баскетбол в колежа 2018-2019.

Вирджиния, щата Мичиган, Тексас Тех, и Обърн са оцелели през четири рунда баскетбол с една елиминация. Пътуванията им продължават в събота, 6 април. И всичко ще бъде определено в понеделник, 8 април. Кой ще излезе отгоре?

Това е кулминацията на всичко, което всеки отбор е постигнал през този сезон. Но ако не сте в САЩ, CBS иска да ви блокира да виждате игрите. Въпреки това можем да ви покажем как да избягвайте тези geoblocks и поточно игрите без значение къде се намирате.

Ето как можете гледайте всеки определящ сезона момент от финалната четворка с помощта на висококачествен VPN.

Как да гледате мартенска лудост в CBS All Access

Можете да стриймвате всички игри на Final Four чрез CBS All Access:

  1. Намерете високоскоростен VPN доставчик с много американски сървъри (За баскетбол препоръчваме услугата ExpressVPN). Регистрирайте се и изтеглете приложението.
  2. Стартирайте приложението, влезте в системата и изберете американски сървър.
  3. Посетете CBS All Access и се регистрирайте. Ще ви трябва американски пощенски код.
  4. Влезте в CBS All Access и се подгответе за баскетбол!

Гледайте март лудост СЕГА!

 Защо се нуждаете от VPN, за да гледате маршово лудост

Често се изисква от радио- и телевизионните оператори да блокират хората да пренасят съдържание извън родния си регион. Тези гео ограничения затрудняват гледането на баскетболния турнир NCAA в по-голямата част от света. Един добър VPN може да скрие вашето местоположение, като ви позволява да гледате игрите, където и да сте.

VPN (виртуална частна мрежа) свързва устройството ви със сървър във всяка страна, която сте избрали. На вашия трафик е присвоен същия IP адрес като VPN сървъра. След това сайтът за стрийминг смята, че сте в същата страна като сървъра, което ви позволява да се свържете с тяхното съдържание.

Когато искате да гледате мартовата лудост, би трябвало използвайте висококачествен VPN. Нискокачествените VPN могат да бъдат открити от стрийминг сайтове и те ще блокират тези VPN от техните сървъри. Висококачествените VPN се маскират по-добре, което ви позволява да заобиколите geoblocks.

За поточни спортове потърсете VPN с бързи, постоянни скорости на връзката. Не искате да пропуснете чудодеен зумер заради проблеми с изоставането и буферирането.

Най-добрите VPN за гледане на маршово лудост

1. ExpressVPN

Ползи за ExpressVPN

Баскетболът е бърза игра. Трябва ви VPN, за да можете да бъдете в крак с него. И ExpressVPN оцени като най-бързия в нашите тестове.

Продължаването с баскетболна игра на живо изисква много от връзка. Ти се нуждаят от много честотна лента за да се гарантира, че можете да видите всеки детайл от всяка игра. ExpressVPN доставя цялата лента, която ви е необходима, за да сте в крак с действието.

ExpressVPN има разширена мрежа по света което гарантира, че можете да получите достъп до спорт навсякъде по света. Те осигуряват изобилие от сървъри в САЩ, така че те са чудесен избор, за да ви помогнат да хванете всяка игра във финалната четворка.

Ако искате да знаете повече за това защо ExpressVPN е най-добрият VPN за спорт, вижте нашите потребителски отзиви!

Гарантирано връщане на парите: 30 дни

Безплатен пробен период: Предлага се като част от специални промоции; свържете се с поддръжката на клиенти

Гледайте мартенската лудост по ExpressVPN СЕГА!

2. NordVPN

Ползи за NordVPN

Нашата най-високо оценена VPN, NordVPN е чудесен избор за да ви помогне да заобиколите geoblocks по целия свят. С над 5300 сървъри в 61 държави те могат да ви помогнат свържете се отвсякъде и навсякъде. И те имат много скорост да ви помогне да сте в крак с всички действия.

с стабилни, надеждни връзки, няма да е нужно да се притеснявате от загубата на фуражите си, когато някой недоучител е на път да изтегли чудодейно разстройство. По този начин можете да се съсредоточите върху действията на корта, без да се притеснявате дали ще можете да видите играта през целия път.

Не сте сигурни дали VPN е за вас? NordVPN ще ви позволи да ги изпробвате 7 дни, безплатно! Тогава можете да видите сами как VPN може да ви помогне да останете безопасно и сигурно в интернет.

Трябва да знаете повече за NordVPN? Вижте нашите потребителски отзиви!

Гарантирано връщане на парите: 30 дни

Безплатен пробен период: 7 дни

Гледайте мартенската лудост по NordVPN СЕГА!

3. CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

Нашият основен избор за потребители на Mac, CyberGhost VPN може да ви помогне да стриймвате цялата акция на мартенската лудост. С блокиране на реклами, блокиращ зловреден софтуер и криптиране с военен клас, CyberGhost пази вас и вашите устройства в безопасност.

Можете да използвате лиценза си за CyberGhost на до 7 устройства едновременно, дали са Windows, Mac, iOS, Android или Amazon FireStick. И ако искате да използвате Linux, те дават инструкции и за настройката.

Имате нужда от сървър в САЩ, за да можете да видите баскетболния турнир NCAA извън САЩ? CyberGhost получава това, от което се нуждаете.

Но не приемайте думата си за това, вижте нашите потребителски отзиви, за да видите какво казват нашите потребители!

Гарантирано връщане на парите: 45 дни

Безплатен пробен период: 7 дни за iOS, Android и Windows

Гледайте мартенската лудост по CyberGhost СЕГА!

резюме

то е финалната четворка почти никой не очакваше. И те идват в Минеаполис за шанс за национална титла. Един отбор ще запише името си в историята. Кой ще бъде? Гледайте и разберете!

Ако сте извън САЩ и искате да стриймвате най-големите игри на годината, ще ви трябва помощта на VPN, за да видите вашите игри. Регистрирайте се сега и бъдете готови за всеки блок, всяка кошница и всеки зумер.

Все още не сте сигурни кой VPN е подходящ за вас? Препоръчваме ExpressVPN, когато искате да гледате Final Four. Вижте нашата страница с оферти и купони, за да спестите още повече!

Допълнителна информация

За повече информация относно VPN и какво могат да направят за вас:

  • Най-бързи VPN (тествахме за скорост)
  • Най-добри VPN безплатни пробни програми - опитайте Premium VPN за безплатно
  • Най-добрите VPN за PayPal - най-сигурни & работната
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me