Gledajte lovce na duhove 12. sezona – s bilo kojeg mjesta 2020. godine!


Spremite se za svoju potragu, jer potpuno nova sezona Ghost Hunters prenosi se uživo na Hulu.

Popularna serija vratila se, a sezona 12 dostupna je za streaming uživo s bilo kojom pretplatom na Hulu koja uključuje A&E programiranje. Međutim, Hulu geoblocks sadržaj kako bi bili sigurni da korisnici izvan Sjedinjenih Država ne mogu gledati lovce na duhove. Ako živite bilo gdje osim Sjedinjenih Država, trebat će vam solidan VPN za pristup Hulu.

Sljedeći koraci pomoći će vam da pristupite Huluu s bilo kojeg mjesta na svijetu, tako da ne propustite lovce na duhove.

Brzi vodič - Kako gledati lovce na duhove širom svijeta

 1. Odaberite VPN s poslužiteljima diljem SAD-a. Preporučujemo ExpressVPN za jednostavnu upotrebu i brzu brzinu prijenosa.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN softver.
 3. Spajanje na poslužitelj u SAD-u.
 4. Prijavite se na svoj Hulu račun i uživajte!

Gledajte lovce na duhove 12. sezona!

Kako se prijaviti za Hulu izvan Sjedinjenih Država

Iako je Hulu ekskluzivno za SAD, i dalje se možete prijaviti s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a i Hulu poklon kartice. Proces ne traje dugo, a vaš omiljeni Hulu sadržaj možete gledati bilo gdje putovati.

Prijava za Hulu izvan Sjedinjenih Država

 1. Kupite a Hulu poklon kartica s MyGiftCardSupply.
 2. Slijedite upute do primijeniti ravnotežu na vaš Hulu račun.
 3. Prijavite se na Hulu, sjednite i uživajte u omiljenim emisijama!

Hulu sad gleda i isključuje IP adrese proxy poslužitelja, ali nikad se ne bojte navijača Ghost Huntera! Ako naiđete na blok nakon što postavite svoj Hulu račun, odabir druge lokacije poslužitelja obično će riješiti problem.

Zašto vam treba VPN za gledanje Ghost Hunters Season 12 na Hulu

Huluove usluge geoblokiranja to čine nemoguće je koristiti njihove streaming usluge izvan SAD-a bez VPN softvera. Geoblocks su uobičajena strategija koje strujne platforme koriste iz razloga licenciranja. Korisnici koji se nalaze izvan predviđenog područja hoće primiti poruku o pogrešci pri pokušaju pregledavanja sadržaja koji podliježe geoblokovima. To može biti frustrirajuće ako želite putovati u inozemstvo i dalje gledati svoje omiljene emisije na Huluu. VPN će vam omogućiti to povežite se s poslužiteljima s bilo kojeg mjesta na svijetu i primiti američku IP adresu da biste prošli geoblokiranje.

To nije sve što VPN može, također može šifrira podatke, tako da je manje vjerovatno da će hakeri, prevaranti i programi za praćenje dobiti pristup vašem identitetu i drugim osjetljivim informacijama. Možete ga koristiti i za sakrijte povijest pregledavanja i druge internetske aktivnosti. Ključ je odabir najboljeg VPN-a, a o njemu ima puno toga za razmotriti.

Trebali biste odabrati VPN koji nudi besprijekorno strujanje više poslužitelja diljem SAD-a. VPN usluge velike brzine i neograničene propusnosti djeluju bolje za streaming usluge jer smanjuju međuspremnike, zaostajanje i smrznute zaslone. Potražite onu koja dodjeljuje a rotirajuća IP adresa bilo kada se pridružite mreži radi bolje anonimnosti. Rotirajuće ili dinamične IP adrese korisna su značajka za prijavu na sigurne račune poput e-pošte, banke i usluge strujanja putem neograničenog interneta..

Ostali ključni čimbenici koje treba uzeti u obzir pri odabiru VPN-a su šifriranje, pravila dnevnika i dodatne sigurnosne značajke poput prekidača za zaustavljanje. Iako su besplatni VPN-ovi dostupni, napredne značajke zaštite i najbolja enkripcija dostupne su uz plaćene usluge. Potražite VPN koji upotrebljava 256-bitnu enkripciju vojnog AES-a radi zaštite podataka. VPN-ovi sa pravilima bez zapisnika i automatskim prekidačima za uklanjanje također su korisni ne prati svoj digitalni otisak.

Ako već imate pretplatu za Hulu koju dijelite s prijateljima i obitelji, razmislite o nabavci VPN-a koji vam omogućava više istodobnih veza odjednom. To vas sprečava da čekate da biste uživali u svom omiljenom Hulu sadržaju.

Najbolji VPN-ovi za gledanje lovaca na duhove 12. sezona

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN ima preko 3000 VPN servera u 94 zemlje i nudi im brzi pristup smanjuje vrijeme opterećenja i puferiranje. Pomoću ExpressVPN-a oslobođeni ste ograničenja i cenzure sadržaja tako da možete pristupati videozapisima, glazbi, uslugama streaminga i društvenim mrežama s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Ne samo da imaju VPN poslužitelje u 94 zemlje, već ExpressVPN također širi te VPN poslužitelje na 160 lokacija radi bolje pokrivenosti. ExpressVPN također kriptira vaše mrežne podatke i sakriva vašu IP adresu, da biste zaštitili od krađe identiteta na neograničenim mrežama.

Oni također imaju pravilo zabrane zaštite za dodatnu zaštitu i automatski prekidač za zaustavljanje, što je izvrsna opcija za siguran streaming. Možete ga isprobati s potpunim jamstvom povrata novca od 30 dana.

Prednosti ExpressVPN-a:

 • Deblokira popularne usluge poput Netflix, Hulu, Spotify, BBC iPlayer, Facebook, YouTube itd.
 • Podržava bujicu i druge P2P aktivnosti.
 • Šifriranje vojnog stupnja.
 • Podržava Windows, Mac, Android, Linux, iOS operativne sustave.
 • Radi na konzolama i SmartTV-ovima kao što su PlayStation, AppleTV, Xbox, Amazon Fire Stick, Nintendo Switch, itd..
 • Proširenja su dostupna za Chrome i Firefox.

Gledajte s ExpressVPN

2. NordVPN

NordVPN uređaji

Stroga politika zapisivanja i pristup brzom internetu 5551 VPN poslužitelja u 60 zemalja, NordVPN olakšava deblokiranje vašeg omiljenog sadržaja s bilo kojeg mjesta na svijetu. Ako to nije dovoljno da biste ga isprobali, njihovo besplatno probno razdoblje čini bezbolno prebacivanje ako smatrate da usluga nije za vas.

NordVPN-ova AES 256 bitna ključ za krivicu vojnog stupnja, značajka prebacivanja ubojstva i pravila o nezapisivanju pomažu u zaštiti podataka. Intuitivno sučelje je jednostavno za upotrebu, a ako vam treba pomoć, možete se pouzdati u njihovu 24/7 nagrađivana služba za korisnike odasvud. NordVPN nudi i SmartPlay opciju koja konfigurira vaš VPN na više platformi jednostavnim poput klika na gumb.

NordVPN Prednosti:

 • AES 256-bitna enkripcija i pravila bez zapisivanja kako bi se spriječilo krađu identiteta i praćenje.
 • Brzo povezivanje s 5551 VPN poslužiteljima širom svijeta.
 • Nema ograničenja cenzure ili širine pojasa.
 • Podržava Windows, Mac, Linux, iOS i Android.
 • Šifrirane proxy veze za Firefox i Chrome.

Gledajte uz NordVPN

3. CyberGhost 

CyberGhost uređaji

Zaobići geoblokiranje, krupne prilaze, cenzuru, i još više sa CyberGhostom. Njihova politika zapisivanja i AES enkripcija vojnog stupnja omogućuje vam siguran pristup i štiti vaše osjetljive podatke prilikom strujanja na javnim mrežama.

Ostale značajke uključuju IP skrivanje i neograničena propusnost, kao i pristup 4.800 VPN poslužitelja u 61 zemlji. Više nego dovoljno za popravak Hulu, plus CyberGhost podržava bujicu i druge P2P aplikacije.

CyberGhost nudi 45-dnevno jamstvo povrata novca, podršku 24 sata dnevno i razumne planove koji odgovaraju raznim proračunima.

CyberGhost Prednosti:

 • Neograničena propusnost i velike brzine za neprimjetno strujanje.
 • Politika bez zapisnika i AES enkripcija vojnog stupnja za siguran pristup javnim mrežama.
 • Odaberite iz mreže od 4.800 VPN poslužitelja širom svijeta.
 • Podržava Windows, Mac, Android, Linux, iOS operativne sustave.
 • 45-dnevna garancija povrata novca, razumni planovi i podrška uživo 24 sata dnevno.

Gledajte uz CyberGhost

4. PrivateVPN

PrivateVPN uređaji

S 60 PrivateVPN lokacija i više od 100 VPN poslužitelja, ova VPN usluga obavlja respektabilan posao čuvanja vaših podataka i virtualnog otisaka. Dostupna IPv6 zaštita od propuštanja, 2048-bitna AES 256 enkripcija, pravila o nepostojanju zapisnika i ugrađena značajka prebacivanja čine PrivateVPN ozbiljnim igračem ako tražite jednostavan i siguran način pristupa usluzi streaminga poput Hulu.

PrivateVPN je također odličan izbor za obitelji i one koji imaju pristup popularnim streaming uslugama poput Netflixa ili Hulua, omogućavajući do 6 istodobnih veza u jednom trenutku. Ne brinite o međuspremnicima i smrznutim zaslonima, oni nude neograničenu propusnost i brzinu.

Privatne pogodnosti za VPN:

 • Nudi jamstvo povrata novca od 30 dana i podršku 24 sata dnevno.
 • Lokacije PrivateVPN-a u 60 zemalja šire se na 100 VPN poslužitelja.
 • Podržava više istodobnih veza i bujica.
 • Podržava Windows, Mac, Android, Linux, iOS operativne sustave.
 • Manje međuspremnika i brzih veza s neograničenom propusnošću.

Gledajte s PrivateVPN

5. Surfshark

Surfshark uređaji

Stream Hulu prenosite na neograničene uređaje 800 VPN poslužitelja u 50+ zemalja s Surfsharkom. Slično kao i njegovi prethodnici na ovoj listi, Surfshark ima pristupačne planove koji mogu stati u bilo koji proračun. Također nudi besplatna suđenja za Mac, iOS i Android.

Značajka maskirnog načina sprečava čak i davatelja IP usluga da vidi da koristite VPN, nudeći vam najbolje u zaštiti privatnosti. Surfsharks pravila o ne-zapisima, značajka prekidača za ubijanje i zaštita od curenja, pomoći da vam virtualni otisak ostane neviđen.

Prednosti surfanja:

 • Neograničen broj uređaja i pristup 800 poslužiteljima širom svijeta.
 • Način kamuflaže, prekidač za uklanjanje i bez zapisnika za brisanje vašeg digitalnog otisaka.
 • Podržava Windows, Mac, Android, Linux, iOS operativne sustave.
 • Proširenja su dostupna za Firefox i Chrome.
 • Dobar za upotrebu u ograničenim regijama.

Gledajte uz Surfshark

Sažetak

Puno je sjajnih opcija za VPN-ove, ali dobiti zaštita i anonimnost želite, plaćene opcije su vaše najsigurnije ulaganje. To ne znači da nema sjajnih besplatnih VPN-a, možda im nedostaju funkcije koje vam pružaju najbolji pristup i dostupnu sigurnost.

Za uživanje u lovcima na duhove i drugim A uživo&E emisije na Hulu izvan SAD-a, treba vam siguran VPN. Budući da ove VPN nude garancije povrata novca ili besplatne probne testove, ne morate se brinuti oko odabira pogrešnog ili kasnije drugog..

Daljnje čitanje

Ako želite naučiti više o geoblokiranju, provjerite ovdje kako biste saznali sve što trebate znati.

Za više informacija o pravilima bez zapisnika i zašto su one važne za sprečavanje praćenja i skrivanja vašeg digitalnog otisaka, pogledajte 5 najboljih no VPN-a bez dnevnika.

Saznajte više o najboljim VPN-ovima za druge sjajne streaming usluge poput Netflixa i povećajte svoje mogućnosti za live medije, filmove i glazbu s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me