Гледайте игри на футболни боули NCAA College навсякъде през 2020 г.


Редовният сезон приключи и колежният футбол празнува онази уникална годишна традиция: сезон за купа! Една последна игра и един шанс отборите да започнат свежи и се правят шампиони.

Като почитател на колежа по футбол, имате последен, буен изблик на футбол, който да гледате. Тоест, стига да сте в САЩ. Ако ти си извън САЩ или в друг регион, който използва гео ограничения, е, вероятно сте ще пропусна игрите.

Не и ако мога да помогна! С най-добрите VPN можете да видите всяка игра от 20 декември до 13 януари. препоръчвам NordVPN за стрийминг игри с купа. Неговите бързи скорости могат да бъдат в крак с HD потоците и няма да изпитате закъснения или буфериране.

Искате ли да научите какви други VPN, които предлагам за стрийминг на игри с купа? Натисни тук.

Гледайте сезона на Купата за футболни купи с NordVPN сега!

Ето как да гледате мачовете на NCAA колежната купа с футбол с помощта на VPN.

Кратко ръководство - Гледайте NCAA College Football Bowl Games на Hulu

Hulu ви позволява да гледате мачове за купата на футболни купа NCAA на ABC, CBS, ESPN и FOX. Ето как можете да гледате купичките на Hulu:

 1. Изберете първокласен VPN с американски сървъри. NordVPN има големи скорости и възможността за отблокиране на Hulu.
 2. Регистрирайте и инсталирайте VPN на устройствата си, влезте и след това изберете американски сървър.
 3. Отидете на hulu.com и се абонирайте за Hulu + Live TV.
 4. Влезте в Hulu и поточно игрите!

Гледайте сега Bowl Games!

Кратко ръководство - Гледайте NCAA College Football Bowl Games на Sling TV

Можете да гледате ESPN и FOX Sports с помощта на Sling TV. За да стриймвате игрите на NCAA колежната футболна купа на Sling TV Orange:

 1. Изберете доставчик на VPN с високоскоростни американски сървъри за стрийминг. NordVPN е моето предложение за стрийминг на Sling TV, тъй като има най-бързите скорости там.
 2. Изтеглете VPN и след това го отворете и влезте, за да се свържете със сървър в САЩ.
 3. Отидете на Sling TV и се запишете за оранжев пакет за получаване на ESPN и Син пакет за FOX Sports. Ако нямате метод за плащане в САЩ, закупете карта за подарък за Sling TV в MyGiftCardSUPPLY.com и следвайте инструкциите, за да осребрите картата и да се абонирате за Sling TV.
 4. В деня на играта влезте в Sling TV и изберете потока си. Вижте всички действия!

Гледайте сега Bowl Games!

Защо имате нужда от VPN, за да гледате мачовете на NCAA College Football Bowl

Има 41 мача за колежа по футбол между отбори, които са приблизително равномерни. На коя планета не бихте искали да гледате тези игри? Не този, това е сигурно.

Тази планета включва правила, които не позволяват на телевизионните оператори да показват своите потоци извън техните региони. Така че, ако сте на тази планета, но извън САЩ, трябва да го направите изглежда, че сте в САЩ с правилния IP адрес. В противен случай ще отидете пропуснете последните 41 мача за сезона!

Това, от което се нуждаете, е VPN. С VPN имате своя избор на американски сървъри да действаш като свой. Сега сайтовете, които стриймират игри с купа, смятат, че сте в САЩ. Излъчващите не знаят разликата и отблокират своите потоци. Можете да гледате купичките и да задоволите глада си за колежа по футбол.

Бъди сигурен за изберете VPN с най-висок рейтинг. Много излъчващи и стрийминг сайтове могат да разпознаят нискокачествени услуги, използвайки анти-VPN софтуер и да ги блокират. Най-добрите услуги имат необходимия брой сървъри, за да се избегнат гео ограниченията. Те също така опресняват IP адреси до останете по-напред от анти-VPN технологията.

Друго съображение е скоростта. Премиум VPN гарантирайте високите скорости, от които се нуждаете за стрийминг и в крак с HD потоците от спортове на живо.

Сезонът на купата е пред нас. Уверете се, че можете да гледате всяка от игрите, които искате като се регистрирате за VPN днес!

3 най-добри VPN за гледане на NCAA College Football Bowl Games

1. NordVPN

Гледайте игри на футболни боули NCAA College навсякъде през 2020 г.

Основните функции на NordVPN

 • 5,400 сървъри по света, 1500+ в САЩ
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Функция SmartPlay, за да получите минали geoblocks
 • Най-високи скорости за стрийминг
 • Интуитивен, базиран на картата интерфейс
 • Позволява до шест едновременни връзки
 • На разположение е 24/7 чат на живо
 • Работи с: Hulu, Sling TV, ESPN, YouTube, BBC iPlayer, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime
 • Съвместим с: Linux, Chrome, Android, Firefox, macOS, Android TV, iOS, Windows, рутери

Бърза мрежа с богат набор от разширени функции? Това е страхотна услуга. И налични на разумна цена? Тези причини правят NordVPN е моята препоръка №1.

NordVPN е чудесен избор за стрийминг на Hulu и Sling TV, благодарение на своята функция SmartPlay. SmartPlay ви помага да избегнете гео ограничения като същевременно поддържате бърза и стабилна връзка. За да използвате тази функция, тя не изисква ръчни настройки, така че можете да стигнете право до вашите игри с купа. Не е необходимо суетене.

Свързване с един от 5 400 сървъра в мрежата е лесно. Интуитивен, базиран на картата интерфейс Ви позволява просто да изберете държава на картата и трафикът Ви минава през тази страна. За достъп до купите имате повече от 1500 сървъра в САЩ. Вие сте разглезени за избор!

Ако се сблъскате с проблеми с връзките или имате въпроси за това какви сайтове за стрийминг може да има достъп, поддръжка на чат на живо е за вас 24/7.

Убеден NordVPN е за вас? Преди да поемете дългосрочен ангажимент, опитайте без риск 30-дневната гаранция за връщане на парите. Ако промените решението си, след като се регистрирате, можете да получите пълно възстановяване, без зададени въпроси. Така или иначе използвайте услугата на шест едновременни устройства.

наш експертиза ви дава по-подробен поглед върху NordVPN.

Гледайте играта на Коледната футболна купа с NordVPN сега!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Основните функции на ExpressVPN

 • Предлага над 3000 сървъра в 94 държави
 • Гаранция за връщане на пари в рамките на 30 дни
 • Някои от най-бързите налични скорости
 • Функция за разделяне на тунели
 • До пет устройства едновременно
 • 24/7 чат на живо
 • Работи с: Sling TV, Hulu, ESPN, Amazon Prime Video, HBO GO, Netflix, Spotify, YouTube TV, NBC
 • Съвместим с: macOS, Android TV, Android, iOS, Firefox, Windows, Linux, Chrome, игрови конзоли, рутери

ExpressVPN ви помага да сте в крак с HD потоците на игри с купа някои от най-добрите скорости на пазара на VPN.

Гледането на футбол в HD по Sling TV изисква много от връзка. Мрежовите скорости на ExpressVPN гарантират, че можете гледайте игрите без изпуснати рамки или проблеми с буферирането.

Поддържайте връзка с локални сайтове и устройства с ExpressVPN функция за разделяне на тунели. Това ви позволява да разделете мрежовия си трафик между локалната връзка и VPN. По този начин можете да направите малко банкиране на едно устройство, докато сте в крак с действието на купата на друго устройство. Кой казва, че не можеш да си поставяш многозадачност?

Световните сървъри на ExpressVPN включват повече от 3 000 сървъра в 94 страни, с много опции в САЩ. Има 26 американски сървъра в цялата нация, от които да избирате.

Помощта е на разположение 24/7 чрез чат на живо. Свържете се ден или нощ с въпроси.

Ако имате нужда от време, за да вземете решение, можете да се възползвате 30-дневната гаранция за връщане на парите. Ако обичате, останете на борда, ако не, получете пълно възстановяване. Няма проблем.

Без значение за какъв план решавате, ExpressVPN ви позволява да използвате до пет устройства едновременно. Бъдете в крак с действието на купата отвсякъде или споделете абонамента си със семейството.

Прочетете нашите пълен експертен преглед за да научите повече за функциите на ExpressVPN.

Гледайте играта на Коледния футболен съд с ExpressVPN сега!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

Основните функции на CyberGhost

 • 5 700 глобални сървъра с над 1000 в САЩ
 • Щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • Специализирани поточни сървъри
 • Бърза мрежа за стрийминг
 • Седем едновременни връзки
 • Поддръжка на чат на живо
 • Работи с: Sling TV, Hulu, ESPN, NBC, YouTube, HBO, Amazon Prime Video, Netflix
 • Съвместим с: Amazon Fire TV, Linux, macOS, Firefox, iOS, Windows, Android TV, Chrome, Windows, Android, рутери

Специализирани поточни сървъри улеснявайте свързването на CyberGhost. Всичко, което трябва да направите, е да изберете сървъра, персонализиран за вашия оператор и гарантирано ви е бързата и стабилна връзка. Това е идеалната услуга за начинаещи VPN.

Дори ако вашият стрийминг сайт няма специализиран сървър, всеки от тях 5 700 сървъра в мрежата може пробийте геоблокове. Използвайте един или повече от 1000+ сървъра в САЩ да предавате поточно някоя от игрите с купа в този сезон.

Поддръжка на чат на живо е готов да отговори на вашите въпроси.

Нека CyberGhost е вашият отговор на VPN, но ако искате да го вземете за тест драйв, ще използвате 45-дневната гаранция за връщане на парите. Опитайте го месец и половина, без риск.

По време на вашия тест или всеки период на план, използвайте седем устройства наведнъж. Ще получите изобилие от екшън игри в купа!

Научете повече за функциите на CyberGhost, когато четете нашите задълбочен преглед.

Гледайте играта на Купата за футболни игри с CyberGhost сега!

резюме

Сезонът на купата е още нещо прави колежанския футбол уникален в света на спорта. Уверете се, че можете да видите всяко щракване на купичките от регистрирайте се за VPN днес!

Ако все още не можете да изберете VPN, Предлагам NordVPN за него супер бързи скорости, страхотни характеристики и разумна цена.

Преди да вземете решение, разгледайте нашата страница с оферти и купони и разберете колко спестявате от абонамент.

Допълнителна информация

Ако искате да научите повече за VPN, тези статии могат да помогнат:

 • Най-добрите VPN за Hulu, които последователно работят
 • Как да гледате Sling TV извън САЩ (и да плащате с PayPal!)
 • Как да получите американски (американски) IP адрес навсякъде
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me