Гледайте американската история на ужасите: 1984 – от Anywhere през 2020!


Пригответе се да се скриете зад възглавниците на дивана като Американската история на ужасите се завръща за сезон 9, която е налична изключително на FX. Ако нямате абонамент за кабел към FX или достъп до стрийминг сайта Hulu, не е нужно да пропускате.

Съдържание на Hulu geoblocks за да се гарантира, че потребителите извън САЩ не могат да предават American Horror Story: 1984 и други предавания.

Ако сте извън САЩ, ще трябва използвайте VPN, за да преодолеете гео-ограниченията на Hulu и поточно любимите си предавания.

Продължете да четете, за да научите как да използвате VPN, за да гледате American Horror Story: 1984 отвсякъде и да разберете кои VPN са най-добрите за работата.

Бързо ръководство: Как да гледате американската история на ужасите: 1984 г. на Хулу

Следвайте тези прости стъпки и скоро ще наблюдавате как г-н Джингълс прорязва пътя си през American Horror Story: 1984.

 1. Изберете солиден VPN. Препоръчваме NordVPN, тъй като има голяма мрежа от американски сървъри и високи скорости за плавен поток.
 2. Изтеглете и инсталирайте своя VPN софтуер на устройствата си.
 3. Използвайте своя VPN, за да се свържете със сървър в САЩ.
 4. Регистрирайте се или влезте в акаунта си в Hulu и започнете да предавате American Horror Story: 1984 отвсякъде.

Започнете да предавате американска история на ужасите: 1984 сега!

Бързо ръководство: Как да се регистрирате за Hulu

Hulu е наличен само в САЩ и изисква от потребителите да се регистрират с американски адрес и кредитна карта. Ако сте извън САЩ, все още има начин да се регистрирате за акаунт в Hulu.

 1. Закупете подаръчна карта на Hulu от MyGiftCardSupply.
 2. Следвайте инструкциите на картичката за подарък и приложете остатъка към сметката си в Hulu.
 3. Влезте и започнете да гледате American Horror Story: 1984. Просто!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате американска история на ужасите: 1984

Hulu открива местоположението на вашето устройство, като проследява вашия IP адрес. Когато вашият IP адрес показва, че сте свързани с Hulu извън САЩ, ще се сблъскате със съобщение за грешка и ще бъдете блокирани за достъп до съдържанието.

А премиум VPN услуга може преодолейте тези географски ограничения с лекота. VPN маскира вашия реален IP адрес и свързва ви със защитен сървър на местоположение по ваш избор. Ако се свържете със сървър в САЩ, ще ви бъде назначен IP адрес в САЩ.

Въпреки това може да се нуждаете от повече от американски IP адрес за достъп до Hulu и да гледате American Horror Story: 1984.

Големите стрийминг сайтове, като Hulu, работят анти-VPN технология за да се предотврати достъп до съдържанието им извън САЩ.

Hulu може да открие, когато използвате VPN, чрез кръстосана проверка с неговата база данни от известни VPN IP адреси.

Солидните VPN мрежи могат да преодолеят анти-VPN софтуера по много начини.

Първо, качествените VPN имат големи сървърни мрежи с редовно актуализирани IP адреси.

освен това, първокласните VPN управляват замъглените сървъри които не позволяват на Hulu и други поточни сайтове да открият, че вашите данни са тунелирани чрез VPN.

Бъди сигурен за изберете VPN с високоскоростни сървъри, неограничена честотна лента, и тази, която позволява множество едновременни връзки. По този начин, цялото семейство може да изтече безкрайно от една и съща сметка в Hulu, без буфериране или забавяне.

Това не е всичко, което VPN може да направи

VPN мрежите могат да направят много повече от отблокиране на гео ограничено съдържание в Hulu и други стрийминг услуги.

виртуални частни мрежи защита на вашата поверителност онлайн и вашата чувствителна информация като маскирате истинския си IP адрес и криптирате вашия интернет трафик.

Използвайте премиум VPN всеки път, когато излизате онлайн и вашия интернет активността се поддържа анонимна и сигурно. Това не позволява на вашия доставчик на интернет услуги (ISP), рекламодатели или други любопитни очи да ви следят онлайн.

Солидното криптиране пази личната ви информация в безопасност, дори когато предавате или преглеждате в обществени wi-fi мрежи, които имат репутация на лесно хакване.

3 най-добри VPN за гледане на американска история на ужасите: 1984

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Нашата препоръка №1 на VPN за отблокиране на Hulu и гледане на American Horror Story: 1984 отвсякъде е NordVPN. С над 1800 сървъра само в САЩ, със сигурност има много IP адреси, които имат достъп до Hulu.

NordVPN предлага функции за сигурност, които са трудно победими, включително двойно VPN, 256-битово криптиране, поддръжка за OpenVPN, персонализирани DNS настройки, политика с нулеви регистрации, както и два превключвателя хвърлен за добра мярка.

Функцията SmartPlay е печеливша функция за потребителите, тъй като ви позволява да конфигурирате NordVPN за достъп до съдържание през стрийминг платформи. Това означава, че можете да превключвате между Hulu и BBC iPlayer с едно щракване.

Опитайте NordVPN за себе си, без риск, с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Гледайте американската история на ужасите: 1984 с NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN оглавява класациите, когато става въпрос за скорост, така че вие ​​сте гарантирано гладко предаване на American Horror Story: 1984.

Обширна мрежа от обсебени сървъри в САЩ позволява ExpressVPN лесно да победи ограниченията за съдържание на Hulu и ви предоставя неограничен достъп до всички ваши любими предавания. Плюс това Функция MediaStreamer ви позволява сигурно да предавате поток на устройства, които не поддържат VPN.

Поверителността ви е защитена от функции за защита на горния рафт, които включват военно криптиране, поддръжка за OpenVPN във всички платформи, защита от течове на DNS, автоматичен превключвател за убийства и стриктна политика без регистрация.

ExpressVPN може да е малко по-скъп от другите премиум доставчици, но потребителите са съгласни, че цената е повече от справедлива, като се има предвид върховно изпълнение и функции.

Опитайте сами с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Гледайте американската история на ужасите: 1984 с ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

CyberGhost е a страхотен VPN за стрийминг на геоблокирано съдържание благодарение на специализирани сървъри за различни поточни услуги, включително Hulu. Освен това, когато се свържете с услуга за стрийминг, автоматично се свързвате с най-добрия сървър за работата.

CyberGhost е стабилен и сигурен, предлагащи стабилно криптиране, непропускливи приложения, защита на превключвателя за убийства, политика на нулеви регистрации и широка глобална мрежа от повече от 6000 сървъра в 90+ страни, включително САЩ.

Потребителите на CyberGhost са много безплатни от удобния за потребителя интерфейс и денонощното обслужване на клиентите.

Имате достатъчно време да експериментирате с функциите на тази страхотна всестранна VPN с a 45-дневна гаранция за връщане на парите или 24-часов безплатен пробен период.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да, специалният профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Гледайте американската история на ужасите: 1984 с CyberGhost!

резюме

Ако искаш гледайте American Horror Story: 1984 отвсякъде, използвайте VPN за да ви даде IP адреса на САЩ, който трябва да получите достъп до Hulu.

Нашата основна препоръка за задачата е NordVPN, тъй като тя разполага с огромна мрежа от високоскоростни американски сървъри, солидно криптиране и отлични възможности за деблокиране.

А VPN може да направи много повече, отколкото да ви позволи да предавате любимите си предавания. Използвайки VPN всеки път, когато имате достъп до интернет, можете да го направите спокойно, знаейки вашето личните данни и поверителността са защитени.

Допълнителна информация

 • 5 най-добри VPN за Hulu, които са гарантирани да работят през 2020 г.
 • Как да отблокирате Hulu отвсякъде през 2020 г. [ЗА ВСЕКО УСТРОЙСТВО]
 • Имате нужда от безплатен VPN за Hulu? Ето какво трябва да направите през 2020 г.

Пропускайте сезон или два от американската история на ужасите и предпочитайте Netflix?

Няма проблем, покриваме ви. Предишните сезони на American Horror Story са достъпни в Netflix (1984 все още не е наличен). Гледайте видеоклипа по-долу и научете как можете да деблокирате Netflix отвсякъде с Surfshark.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me