Gledaj DirecTV Online odasvud | Lako strujanje haka 2020. godine


DirecTV i njegova mrežna stranica za streaming DirecTV SADA postali su popularni kod američke publike. Internetska stranica nudi pristup velikom nizu kanala, uključujući Comedy Central, HBO i STARZ.

Međutim, ako pretplatnici putuju izvan SAD-a, otkrivaju da više ne mogu pristupiti usluzi koju plaćaju.

Ovo je zbog DirecTV geoblokira internetski sadržaj.

Ako želite gledati DirecTV dok ste izvan kuće - ili živite izvan SAD-a i samo želite pristup svim tim sjajnim kanalima - trebat će vam VPN.

VPN-ovi mogu zaobići geo-ograničenja, omogućujući vam gledanje DirecTV-a s bilo kojeg mjesta.

Brzi vodič: Kako gledati DirecTV s bilo kojeg mjesta

 1. Pronađite VPN koji ima poslužitelji u SAD-u. NordVPN ima preko 1800 i najbolji je VPN za streaming.
 2. Preuzmite i instalirajte prava VPN aplikacija za vaš uređaj.
 3. Spajanje na poslužitelj u SAD-u.
 4. Prijavite se ili prijavite do DirecTV-a i uživajte!

Gledajte DirecTV odmah!

Kako se prijaviti za DirecTV

 1. Posjetite web stranicu DirecTV i kliknite "Počni streaming".
 2. Odaberite pravi paket za vas, plus sve dodatke ili ponude.
 3. Unesite svoje podatke u stvorite račun.
 4. Unesite svoje podatke o plaćanju.
 5. Započnite strujanje!

Zašto vam treba VPN da biste gledali DirecTV

Kako bi se pridržavali međunarodnih zakona o licenciranju, mnoga web mjesta za streaming moraju geo-ograničiti svoj sadržaj. Budući da je DirecTV američka tvrtka, to geoblokira sve gledatelje koji struje s bilo kojeg mjesta izvan SAD-a.

To može biti posebno frustrirajuće za američke kupce koji plaćaju pretplatu, ali ne mogu pristupiti usluzi kada nisu kod kuće.

Srećom, ne morate ići bez svojih omiljenih emisija samo zato što putujete ili ne živite u Sjedinjenim Državama. Geoblokove DirecTV-a možete zaobići pomoću VPN-a.

Jedini način na koji DirecTV može prepoznati odakle putujete gledajući vašu IP adresu. Upotreba VPN-a maskira vašu IP adresu i zamjenjuje ga IP adresom priključenom na VPN poslužitelj u drugoj zemlji.

Ako ti povežite se na VPN poslužitelj u Sjedinjenim Državama, Izgledat će kao da struji od tamo kad se prijavite na DirecTV. Web lokacija za strujanje mislit će da ste sa sjedištem u SAD-u i automatski deblokirati sav njegov sadržaj.

To nije sve što VPN može učiniti

VPN-ovi imaju sve vrste upotrebe osim deblokiranja streaming sadržaja.

Ako puno putujete, otkrit će vam se da se morate redovito prijavljivati ​​na javnim Wi-Fi žarišnim točkama. Te su vruće točke obično osigurane i na brojne vas mogu biti ranjive cyber prijetnje poput krađe identiteta ili hakiranja.

Kad se povežete s VPN-om, to automatski šifrira sve vaše podatke. To znači da nijedna zlonamjerna treća strana neće moći presresti vaš promet dok ste povezani s otvorenim wi-fi-jem.

Čak i kada ste na kućnoj mreži, to šifriranje može spriječite nikoga da vas nadgleda ili prati dok pregledavate internet.

Sve će to biti reklamne tvrtke, društveni mediji i druge agencije blokiran da vas špijunira pohranu ili prodaju vaših podataka.

Ako ste posebno zabrinuti zbog zlonamjernog softvera i špijunskog softvera, možete potražiti i VPN koji uključuje ugrađeni blokeri zlonamjernog softvera. Takve vrste blokatora obično sprečiti dosadne skočne oglase, isto.

5 najboljih VPN-ova za gledanje DirecTV-a

1. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN je najbolje ocijenjeni VPN za strujanje. Svaki poslužitelj je optimiziran za strujanje a VPN-ova SmartPlay tehnologija je dizajnirana za automatski vas povezati s najboljim poslužiteljem za strujanje odabrane usluge.

Najbolje od svega, NordVPN je prebolio 1.800 poslužitelja u SAD-u tako da ćete lako moći deblokirati DirecTV.

Izvrsne brzine i pametan zlonamjerni softver i softver za blokiranje oglasa CyberSec oba jamče nesmetani streaming.

Dodatne sigurnosne mjere uključuju 256-bitna enkripcija AES-ovog vojnog stupnja, dvostruki VPN, DNS zaštita od curenja, dvije prekidače ubijanja, i bez trupca politika možete vjerovati.

Isprobajte DirecTV na gore 6 uređaja pod jednom licencom sada s NordVPN-ovima 30-dnevna garancija povrata novca.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Gledajte DirecTV uz NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Neki VPN-ovi mogu usporiti internetsku vezu, ali ne i ExpressVPN. Ovaj VPN ima munjevitom brzinom trebate strujati DirecTV bez iritantnog puferiranja. ExpressVPN ne samo da je hvaljen zbog svoje brzine, već je bio i najbrži VPN na našim brzinama.

Sigurnost ExpressVPN-a jednako je visoka kao i njegova brzina. Sve će to činiti vojnim šifriranjem, podijeljenim tuneliranjem, prekidačem za uklanjanje i DNS i IPv6 zaštitom od curenja osigurajte da se vaši podaci čuvaju kao privatni. VPN-ovi politika bez zapisnika poduprt je TrustedServer tehnologija.

Uživat ćete istodobna veza za 5 uređaja s ExpressVPN - testirajte ga sada sa a 30-dnevna garancija povrata novca.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Gledajte DirecTV s ExpressVPN-om!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost ima 780+ poslužitelja širom SAD-a tako da nećete imati problema s deblokiranjem DirecTV-a.

Namjenski profili za strujanje automatski će vas povezati s najboljim poslužiteljem optimiziranim za strujanje na odabranoj lokaciji. CyberGhost-ove brzine su također pouzdane i dovoljno brze za ugodno strujanje.

Dok gledate DirecTV, zaštitit će vas sigurnost vojnog stupnja poput AES-ove 256-bitne enkripcije, automatskog prekidača za ubijanje i stroge politike nulte evidencije. Oglasi, zlonamjerni softver i tragači automatski se blokiraju.

S 24-satno besplatno probno razdoblje i a 30-dnevna garancija povrata novca, imat ćete dovoljno vremena da saznate zašto stvarni korisnici vole CyberGhost. Možete čak uživati ​​i novac od usluge uz CyberGhost kupon za popust.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da, namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Gledajte DirecTV s CyberGhostom!

4. Surfshark

Surfshark uređaji

Želim brzo, jednostavno i jeftino način strujanja DirecTV-a? Predstavljamo: Surfshark. Ovaj mali VPN možda nema tako veliku mrežu kao drugi davatelji usluga, ali on to ima poslužitelji u preko 20 država SAD-a. Njegova značajka QuickConnect bit će ujednačena automatski vas povezuje na najbrži poslužitelj za strujanje.

Surfshark je popularan kod korisnika jer nudi neograničene istodobne veze pod jednom licencom. Također se može pohvaliti s puno praktičnih značajki poput njegovih softver za zlonamjerni softver, oglase, praćenje i krađu identiteta, CleanWeb.

Ispitajte Surfshark mjesec dana s a 30-dnevna garancija povrata novca i uživajte u novcu uz pretplatu s kuponom za surfarsku popust.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Gledajte DirecTV sa Surfsharkom!

5. PrivateVPN

PrivateVPN uređaji

Ne trebate biti VPN ekspert za strujanje DirecTV-a izvan SAD-a. Sve što trebate je jednostavna i jednostavna usluga poput PrivateVPN.

PrivateVPN je vrlo prijazan za korisnike od instalacije do veze. VPN čak nudi i usluga udaljene instalacije ako vam je potrebna dodatna pomoć. Sve se aplikacije automatski postavljaju sa sigurnosnim značajkama poput vojne enkripcije i oba DNS i IPv6 zaštita od propuštanja.

Iako je jednostavan, korisnici PrivateVPN-a opisuju ga kao moćan. Ima poslužitelji sa sjedištem u SAD-u i pruža namjenski profili za strujanje kako bi gledanje DirecTV-a bilo brzo i jednostavno.

PrivateVPN nudi i 7-dnevno besplatno probno i a 30-dnevna garancija povrata novca kako bih vam pomogao da odlučite da li vam se sviđa.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Gledajte DirecTV s PrivateVPN!

Sažetak i daljnje čitanje

Nemojte biti zamijenjeni geoblokovima. Uživajte u DirecTV usluzi koju plaćate iz bilo kojeg mjesta na svijetu preuzimanjem pouzdanog VPN-a poput NordVPN ili jedne od naših drugih preporuka.

Nakon što postavite VPN i radite, zašto ne biste uživali i u sadržajima na Hulu i Netflixu?

Želite znati više o tome kako djeluju geo-ograničenja? Evo našeg punog vodiča za geoblokiranje i kako ga zaobići.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me