GigaTrust – Menținerea e-mailurilor și a documentelor dvs. în siguranță


Marea majoritate a informațiilor noastre confidențiale de astăzi sunt stocate în e-mailuri și în documente. Acesta este motivul pentru care GigaTrust este dedicat să faciliteze distribuirea acestor documente atât de ușor, cât și de sigur. Platforma de colaborare GigaCloud nu numai că criptează e-mailuri / documente în repaus și în tranzit, dar oferă și protecție în utilizare, aplicând manual sau automat drepturi de utilizare

În acest interviu cu Robert Bernardi, fondatorul, președintele, președintele și CEO-ul GigaTrust, nu vom discuta numai despre serviciul GigaCloud bazat pe cloud așa cum există astăzi, ci și despre modul în care va evolua ca răspuns la schimbările din securitate. peisaj.

Vă rog să-mi spuneți un pic despre dumneavoastră și despre fondul dumneavoastră. 

Am atât o pregătire tehnică, cât și un master. Mi-am început cariera ca consultant la Booz Allen și am fost apoi la MCI în primele sale zile (în anii 1980). Am plecat de acolo în 1984 pentru a începe drumul meu antreprenorial. Am continuat în domeniul telecomunicațiilor și am fondat o companie care produce multiplexori. Am luat public compania și apoi am vândut-o.

La începutul anilor 1990, am fost președinte și CEO al unei companii de software numită TREEV timp de 6-7 ani, pe care am luat-o și public și am vândut-o ulterior. La sfârșitul anilor '90 am fost co-fondator, CEO și președinte al Board of MusicMaker.com. Acest lucru a fost în perioada în care (original, peer-to-peer) Napster a fost la ieșire. Am creat CD-uri personalizate din biblioteca noastră de aproape un milion de melodii pe care le-am licențiat de la editori importanți. Această companie a devenit publică.

Sunt cu GigaTrust de 14 ani. În ultimii 10 ani, am ocupat funcția de CEO, supervizând direcția strategică, operarea și creșterea companiei.

Puteți, vă rog, să-mi oferiți o imagine de ansamblu asupra serviciului GigaCloud de la GigaTrust?

GigaCloud-ul nostru este o ofertă SaaS (software ca un serviciu) care oferă servicii sigure de colaborare prin e-mail și documente oricând, oriunde și pe orice dispozitiv, împreună cu analize de date, instrumente de raportare și administrare în timp real. Acest lucru depășește cu mult sincronizarea și distribuirea fișierelor - protejăm e-mailurile și documentele atât prin gestionarea criptării, cât și a drepturilor (permisiuni) și cu opțiunile noastre private de cloud, clientul deține exclusiv cheia lor privată.

Abordarea pe care ați luat-o este să vă concentrați pe securizarea documentelor, mai degrabă decât să vă concentrați pe securizarea perimetrului. De ce este asta?

Adoptăm această abordare pentru că am aflat că există două scenarii principale pentru probleme de securitate în cadrul unei întreprinderi:

 1. Informațiile se sting - Informațiile confidențiale sunt trimise de la întreprindere, fără a fi protejate corespunzător (adică criptate).
 2. Hackerii vin - Întreprinderile presupun că vor fi hacked și că datele sunt ulterior încălcate, în ciuda celor mai bune eforturi de prevenire și depistare. Prin urmare, ei presupun că documentele confidențiale vor fi furate și vor să le protejeze.

Sistemul nostru este ușor de utilizat, iar o companie poate fi funcțională într-o zi. Oferim atât opțiuni cloud găzduite în mod privat, cât și partajate, care costă 3 USD / utilizator / lună, respectiv 2 USD / utilizator / lună. În situațiile în care informațiile despre întreprindere trebuie împărtășite cu părțile externe - ceea ce este foarte ușor cu arhitectura noastră cloud - nu există nicio taxă suplimentară pentru părțile exterioare.

Un alt lucru pe care l-am observat imediat despre serviciul dvs. este că acesta este foarte centrat pe Microsoft. Este chiar bazat pe Active Directory Microsoft pentru gestionarea autentificării și autorizării. De ce să vă limitați piața?

Microsoft este jucătorul dominant pe piața de protecție a documentelor în uz, cu 60-70% din piață. Fiecare computer din 2007 a încorporat sistemul RMS (Servicii de gestionare a drepturilor) Microsoft în sistem, indiferent dacă este sau nu folosit efectiv.

Vindem companiilor centrate pe Microsoft, dar nu concurăm cu Microsoft - suntem parteneri Microsoft. Ne concentrăm pe completarea funcțiilor și funcțiilor pe care Microsoft nu le oferă, cum ar fi:

 • Protejați / consuma fișiere Adobe PDF pe desktop, precum și fișiere text și imagine redate în aplicații native
 • Suport de e-mail IMAP
 • Aplicații Android și iOS care protejează și consumă conținut protejat cu drepturi granulare.

nor gigatrust

Aveți, de asemenea, OverWatch de date? Ce anume face?

În plus față de componentele desktop și de mobilitate, Data Over Watch este o componentă suplimentară a GigaCloud care oferă măsurare, audit, urmărire și analitică a conținutului de date. Se compune dintr-un agent care are reședință pe dispozitivele finale care înregistrează fiecare tranzacție (adică crearea sau consumarea unui document protejat) și actualizează baza de date centrală. Pe celălalt capăt, există un set de instrumente din partea serverului pentru ca administratorii să stabilească reguli și politici, să monitorizeze ce se întâmplă și să verifice protecția documentelor adecvate.

Cum vă definiți piața? Cine este publicul dvs. țintă specific pe piața respectivă?

Orice întreprindere cu informații confidențiale este un candidat principal pentru software-ul nostru. Acestea fiind spuse, există anumite verticale care au în mod natural o nevoie mai mare, cum ar fi:

 • Sănătate
 • Produse farmaceutice
 • Servicii bancare și financiare
 • de fabricație
 • Energie
 • Guvern
 • Agenții de Apărare

Aceste industrii se caracterizează prin faptul că, pe lângă faptul că au date confidențiale, acestea au și cerințe de reglementare și sunt supuse unor amenzi uriașe în cazul în care orice informație confidențială scade.

Cum ai descrie clientul tău curent?

Avem clienți extrem de recunoscuți în întreaga lume și au, de obicei, minimum câteva mii de angajați.

clienții gigatrust

Cine sunt unii dintre cei mai mari clienți ai tăi?

Cel mai mare client al nostru actual este Asociația Veteranilor din SUA, care are 250.000 de utilizatori.

Ce metode utilizați în mod normal pentru a atrage și a interacționa cu noi clienți?

Cele două surse principale de clienți și clienți noi sunt evenimente Microsoft și industria de securitate. În plus, derulăm și inițiative de marketing de social media în curs de desfășurare, inclusiv Twitter, LinkedIn și e-mail.

Cum vedeți evoluția pieței securității corporative și a securității corporative în următorii câțiva ani?

În primul rând, este un peisaj care se schimbă foarte repede. Întreprinderile și companiile de securitate își dau seama că abordările actuale de prevenire a intruziunilor nu funcționează în cea mai mare parte. Concentrarea este acum pe obiective. Companiile investesc foarte mulți bani într-o multitudine de soluții pentru a încerca să acopere multe cazuri diferite de utilizatori. Din păcate, este în continuare ca vestul sălbatic și aceasta este probabil cea mai mare problemă pentru departamentele IT de azi.

Care sunt planurile dvs. de viitor pentru GigaTrust?

Vrem să fim un jucător dominant pe piața Enterprise Rights Management (ERM). Ne îndreptăm deja lent pe piața SMB (Small and Medium Business).

De asemenea, lucrăm la o soluție pentru piața de social media. Astăzi acoperim atât piețele business-to-business, cât și business-to-consumator (de exemplu, declarații bancare către clienți). Produsul nostru de social media, pe care intenționăm să îl lansăm până la sfârșitul lui 2017, va fi intrarea noastră pe piața consumator-consumator - care este o piață imensă.

Câți angajați ai azi? Unde sunt localizate?

În prezent avem 75 de angajați la sediul nostru aici, în Herndon, Virginia.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me