Generacijski rat je na Netflixu! Evo kako to možete gledati! | Ažurirano 2020


Nakon što je 2013. postala jedna od najomraženijih ratnih drama u svijetu, Generation War se sada igra na Netflixu u Velikoj Britaniji. A dobra vijest je da možeš strujanje čitave serije sada.

Trenutno je predstava dostupno samo korisnicima Netflixa u Velikoj Britaniji. Zbog problema s autorskim pravima i licenciranjem, Netflix knjižnice mijenjaju se ovisno o zemlji u kojoj se nalazite.

Netflix koristi geoblokiranje da biste ograničili emisije i filmove kojima možete pristupiti onima koji su dostupni na vašoj određenoj lokaciji.

Ne brinite, međutim, premium možete lako pristupiti generacijskom ratu i čitavom katalogu Netflix UK VPN.

Po šifriranje vašeg internetskog prometa, maskiranje vaše IP adrese, i povezuje vas na poslužitelj na drugom mjestu, VPN vam pomaže pristupiti geo-ograničeni sadržaj s bilo kojeg mjesta.

U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako gledati Generation War s VPN-om. Dat ćemo vam i nekoliko preporuka za najbolje VPN usluge za streaming emisije.

Kratki vodič: Kako gledati generacijski rat na Netflixu

 1. Odaberite brzi VPN s UK poslužiteljima - NordVPN je sjajan za deblokiranje i strujanje Netflixa.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN softver.
 3. Spajanje na britanski poslužitelj.
 4. Prijavite se na Netflix i uživajte!

Započnite streaming generacijski rat sada!

Zašto vam treba VPN za gledanje generacijskog rata

Iako je Netflix dostupan u zemljama širom svijeta, njegove biblioteke sadržaja razlikuju se ovisno o vašoj lokaciji. Iako je mali broj njegovih emisija dostupan širom svijeta, Netflix koristi geolokacijski softver za ograničavanje pristupa većini njegovog sadržaja.

To čini mimo dobivanje i lociranje IP adrese svojih korisnika. Na primjer, ako pokušate gledati Generation War s uređaja u SAD-u, Netflix će pratiti svoju IP adresu i uskratiti vam pristup.

Ali VPN vam može pomoći zaobići ta ograničenja geoblokiranja po skrivanje vaše IP adrese kako biste bili sigurni da više nikada nećete propustiti epizodu.

Kako? Ukratko, VPN stvara siguran tunel koji šifrira vaše podatke. Kad se prijavite na Netflix putem VPN-a, vaše se informacije preko tog tunela šalju na a udaljeni poslužitelj da maskira vašu IP adresu i skriva vašu lokaciju.

Spajanjem na britanski poslužitelj putem VPN-a Netflix će mislite da gledate na uređaj u Velikoj Britaniji. Na taj način možete zaobići geoblock i gledajte Generacijski rat odasvud.

To nije sve što VPN može učiniti

VPN-ovi jesu savršen za pristup geoblokiranom sadržaju. Ali oni također pomažu drži se na sigurnom i sigurnom internetu.

Iako su javne wi-fi mreže izvrsne za provjeru vaše e-pošte u parku ili kafiću, oni vas postavljaju u opasnosti od internih prevaranta. Hakeri i napadači često ciljati ove nesigurne mreže za lov na osjetljive podatke.

Ali pomoću VPN-a vi šifrirajte svoje podatke, čineći radoznalim očima znatno otežano promatranje vaše aktivnosti.

Dakle, ako želite uživati ​​u neograničeni internet bez riskiranja vaših osobnih podataka, VPN je savršen za vas.

Štoviše, VPN-ovi su sjajni za streaming omiljenih emisija tijekom odmora. Ako putujete u drugu zemlju, koristite VPN za pristup geoblokiranom sadržaju s lakoćom.

Sada znate što VPN može učiniti, čitajte dalje top VPN tipovi za streaming Generation War na Netflixu.

3 najbolja VPN-a za gledanje generacijskog rata

1. NordVPN

Generacijski rat je na Netflixu! Evo kako to možete gledati! | Ažurirano 2020

Sa 5.700+ super brzih poslužitelja, uključujući više od 800 u Velikoj Britaniji, NordVPN je odličan izbor za streaming Generation War. To je također naš najbolji izbor za najbolji ukupni VPN.

Unatoč novim strogim mjerama otkrivanja, NetVlix neprekidno nastavlja zaobilazeći njegova geo-ograničenja. To je zahvaljujući Značajka SmartPlay DNS koji je integriran u svaki NordVPN poslužitelj za optimalne performanse.

I to nije samo dobro za strujanje Netflixa u Velikoj Britaniji. Također sjajno nastupa deblokiranje kataloga u SAD-u, Kanadi, Francuskoj, Japanu i Brazilu.

Nudi vam i NordVPN šifriranje vojnog stupnja, stroga politika bez zapisnika, automatski prekidač, neograničena propusnost, istodobne veze na do 6 uređaja, i mnogo više.

Pročitajte što stvarni korisnici moraju reći o NordVPN-u i na najbolji način iskoristite svoje 30-dnevna garancija povrata novca da isprobate sami.

Jeste li odlučili da je NordVPN onaj za vas? Uštedite novac na pretplati pomoću našeg kuponskog koda.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazone Prime Video i Sling TV

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima

Stream Generation War s NordVPN-om!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Ključ za strujanje Netflixa s VPN-om je brzina. I oni ne dolazi brže od ExpressVPN-a. Iako će mnogi VPN-ovi usporiti vašu brzinu interneta, ExpressVPN će međusobno blokiranje držati na minimumu.

To je zbog toga 3.000+ super brzih globalnih poslužitelja i neograničena propusnost. Uživajte u glatkom streamingu plus, za razliku od mnogih drugih VPN-ova, neograničeno prebacivanje poslužitelja. Na taj način uvijek se možete prebaciti na poslužitelj koji najbolje zadovoljava vaše potrebe.

Vaše će pregledavanje biti zaštićeno i zahvaljujući 256-bitna AES enkripcija, politika bez zapisnika, automatski prekidač, i DNS / IPv6 zaštita od propuštanja.

ExpressVPN možda nije najjeftiniji na tržištu, ali ako niste zadovoljni brzim strujanjem, možete uživati ​​u 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte zašto je to tako veliki hit kod korisnika i saznajte kako danas možete besplatno isprobati.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima

Stream generacija rata s ExpressVPN-om!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

Da bi pristup geoblokiranom sadržaju bio što lakši, CyberGhost nudi namjenski profili za strujanje.

Sa preko 5.700 poslužitelja u više od 89 zemalja, uključujući 400+ poslužitelja u Velikoj Britaniji, svaki je izbor optimiziran za deblokirajte različite platforme za strujanje, uključujući Netflix.

Štoviše, uživat ćete u efikasnoj zaštiti zahvaljujući CyberGhost-u 256-AES bitna tehnologija. Njegova stroga no-dnevnici pravilo također osigurava da vaše aktivnosti pregledavanja neće biti praćene.

Možete isprobati vrhunsku premijsku uslugu CyberGhost besplatno na jedan dan. Ako odaberete plan od šest mjeseci ili duže, uživat ćete u 45-dnevna garancija povrata novca.

Ako želite saznati više o CyberGhostu, pogledajte našu cjelovitu recenziju.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge

Podržava bujicu:

 • Da, namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome

Stream generacija rata s CyberGhostom!

Sažetak & Daljnje čitanje

Ne dozvolite Ograničenja geoblokiranja tvrtke Netflix spriječiti vas da gledate jednu od najomraženijih emisija u desetljećima. preuzimanje datoteka NordVPN ili neku od naših drugih preporučenih VPN usluga i struji Generation War sigurno i sigurno danas.

I zapamtite, za optimalno iskustvo strujanja odaberite VPN s kojim neograničena propusnost i poslužitelji velike brzine. Na taj način možete uživati ​​u cijeloj drami, a da pritom ne propustite nijedan tampon.

Zanima vas kako saznati više o tome koji VPN-ovi najbolje rade s Netflixom? Pogledajte naš dio o najboljim VPN-ovima za Netflix.

Želite saznati kako gledati najbolji UK TV s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ovaj je zgodan vodič možda upravo ono što tražite.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me