ExpressVPN Speed ​​Test – Ez a leggyorsabb VPN 2020-ban?

Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN-nek hívja magát. Az állításainkat teszteljük, így nem kell.

Az ExpressVPN többször teszi ezt a merész állítást webhelyén, de megfelel-e a hype-nek?

Teszteltük a kapcsolat sebességét és teljesítményét kiszolgálók használata a 148 globális helyszínén, hogy megnézhesse, hogyan hasonlít más prémium VPN-ekhez, és hogy az eredmények milyenek?.

Az ExpressVPN sebességének tesztelése - Gyors összefoglaló

Igen! ExpressVPN jelentése a leggyorsabb VPN a piacon. Sebessége és teljesítménye felülmúlja a többi legfontosabb VPN-t minden tesztelt országunkban.

Amikor csatlakoztunk hozzá Az amerikai szervereken nagyon kevés sebességcsökkenést észleltünk - valójában a változás csak egy apró, 0,5 Mb / s sebességgel lelassított minket.

Ezután átléptük a világot, hogy teszteljük ausztrál szervereit. Annak ellenére, hogy csatlakoztunk egy VPN-hez, sebességeink még gyorsabbak voltak, mint Ausztrália átlagos internetes sebessége.

Miért befolyásolják a VPN-ek a kapcsolat sebességét?

A kapcsolat sebességét számos tényező befolyásolja, mint például az internetszolgáltató, a sávszélesség, a vonal minősége és a készülék fizikai távolsága az internetszolgáltató szerverén..

Amikor csatlakozik egy VPN-hez, az adatoknak tovább kell haladniuk a szerverhez, ami csökkenti az általános sebességet. Ez egy kis extra időt igényel a VPN számára az adatok titkosításához és visszafejtéséhez, ami szintén befolyásolja a sebességet.

Emiatt várhatóan csökken a sebesség, amikor VPN-hez kapcsolódunk. De amikor csatlakoztunk az ExpressVPN-hez, teszt eredményeink folyamatosan gyorsabbak voltak, mint amire számítottunk - még akkor is, amikor külföldi szerverhez voltunk csatlakoztatva.

ExpressVPN Speed ​​Test eredmények - Valóban ilyen gyors

Az ExpressVPN-nek igaza van, azt jelentése a rendelkezésre álló leggyorsabb VPN.

Annak érdekében, hogy megértse, mit mértünk, az alábbiakban foglaljuk össze a kifejezéseket:

Ping: Ping intézkedések meddig tart egy webhely válaszolása. Milliszekundumban (ms) mérve. Az alacsony ping-sebesség gyorsabb kapcsolatokat jelent.

Letöltési sebesség: Ez méri milyen gyorsan betöltődik az oldal, másodpercenként megabitben mérve (Mbps). Minél magasabb, annál gyorsabb a kapcsolat. Ha csak böngész és küld e-maileket, akkor nem veszi észre alacsony letöltési sebességet. Az alacsony sebesség azonban problémát jelent, ha streaming, játék vagy nagy fájlokat tölt le.

Feltöltési sebesség: A feltöltési sebesség méri milyen gyorsan tud adatokat küldeni másoknak. A letöltési sebességhez hasonlóan ezt Mbps-ben is mérik, és minél magasabb, annál gyorsabb a kapcsolat.

Az eredményekre!

VPN nélkül (összehasonlítani az ExpressVPN eredményekkel):

A kapcsolat sebessége VPN nélkül.Csatlakoztatva egy helyi ExpressVPN szerverhez:

A csatlakozási sebesség az ExpressVPN-hez csatlakoztatva.

Letöltési sebességünk csökkent, amikor csatlakoztunk az ExpressVPN-hez. De még mindig voltak olyan gyorsan, hogy nem vettünk észre különbséget, még kiváló minőségű videók közvetítésekor. A pingunk alig változott.

Csatlakoztatva egy ExpressVPN szerverhez az Egyesült Államokban:

ExpressVPN USA sebesség

A letöltési sebességet alig befolyásolta. Csak 0,5 Mb / s veszítettünk el.

Feltöltési sebességünk csökkent, de ez a változás nem volt észrevehető. Még mindig olyan gyorsan érezte magát, mintha nincs VPN-je.

Pingálási sebességünk azért nőtt, mert a kiszolgáló, amelyhez csatlakoztunk, távolabb volt, de továbbra is megegyezett a többi tesztelt VPN-sel.

Amikor csatlakozik az amerikai szerverhez, sok VPN 82% -os sebességcsökkenést okoz vagy több, de Az ExpressVPN csak 0,2% -os csökkenést okozott.

Ccsatlakoztatva egy ExpressVPN szerverhez Ausztráliában:

ExpressVPN ausztrál sebesség

Arra számítottuk, hogy a sebesség kissé csökkenni fog, mivel Ausztrália átlagos ADSL internetsebessége csak 8 Mbps.

Lenyűgöző, hogy az ExpressVPN sikerült elérni a letöltési sebességet 76% -kal gyorsabb, mint az ausztráliai országos átlag.

Pingunk kissé növekedett, de még mindig körülbelül 4% -kal alacsonyabb volt, mint a többi tesztelt VPN-nél.

Több, mint a sebesség - minden, amire szüksége van egy VPN-ben

Ezek a teszteredmények lenyűgözőek, de ez nem minden a sebességről. Itt csak néhány az ExpressVPN további erősségeiről:

Biztonság: ExpressVPN ajánlatok 256 bites AES titkosítás, szigorú nem naplózási politika, és egy automatikus lekapcsoló amely megakadályozza, hogy az adatok elhagyják a hálózatot, abban a ritka esetben, ha a VPN-kapcsolat megszakad.

Változatos alkalmazások (lásd a táblázatot): Az ExpressVPN intuitív alkalmazásai könnyen beállítható és használható. Van egy alkalmazás szinte minden eszköz számára, beleértve a játékkonzolokat és az intelligens TV-ket, és csatlakozhat legfeljebb öt eszköz a fiókjába.

Az ExpressVPN támogatott platformai

Szerverek széles választéka: Választhat a több közül 3000 nagysebességű szerver 94 országban.

30 napos pénzvisszafizetési garancia: Kipróbálhatja az ExpressVPN-t kockázatmentesen - ha úgy dönt, hogy nem Önnek szól, akkor a cég visszatéríti az előfizetését, kérdései nem merülnek fel..

Röviden…

Az eredmények vannak, és Az ExpressVPN valóban a leggyorsabb VPN a piacon.

Vizsgálataink azt mutatták, hogy az ExpressVPN fenntartja gyors, stabil csatlakozások helyi és nemzetközi szerverekre.

Val vel csúcskategóriás biztonsági szolgáltatások, Az ExpressVPN emellett kiválóan védi biztonságát és névtelenségét az interneten.

Nagyon szeretjük az ExpressVPN-t. Ön is ezekkel exkluzív ajánlatok az ExpressVPN-en ami pénzt takarít meg Önnek!

További irodalom

Használhatja ezt a gyors és egyszerű ingyenes ExpressVPN próbaverziót akár 30 napig.

Nézze meg, hogy a VPN-szolgáltatók milyen hatással voltak ránk a legjobban.

Biztonsági őrület? Nézze meg szakértői ajánlásainkat a legjobb bejelentkezési VPN-kkel kapcsolatban.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me