Domovina je na Netflixu! Evo kako to možete gledati 2020. godine


Ako ste čuli da je domovina na Netflixu, ali ne možete joj pristupiti, ne brinite. Ne samo da ste Carrie paranoični. Homeland je dostupan na Netflixu, ali samo u Kanadi i Velikoj Britaniji.

Netflix knjižnice razlikuju se od zemlje do zemlje. Netflix blokira svoje biblioteke kako bi ih se spriječilo da ih promatraju ljudi u drugim regijama.

Ako živite izvan Kanade ili Velike Britanije, nećete moći gledati Domovinu na Netflixu.

Srećom vam ne trebate biti u CIA-i da biste provalili svoj put. Sve što trebate je vrhunski VPN.

VPN-ovi mogu zaobići Netflix geoblokove Geo-spoofing svoju lokaciju. Odaberite pravu uslugu i moći ćete gledajte Domovinu s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kratki vodič: Kako gledati Domovinu na Netflixu

 • Odaberite VPN koji može deblokirati Netflix. Trebat će i imati poslužitelji u Kanadi ili Velikoj Britaniji. NordVPN može učiniti sve ovo i još više.
 • Preuzmite i instalirajte svoju VPN aplikaciju.
 • Spajanje na poslužitelj u Kanade ili Velike Britanije.
 • Prijavite se ili prijavite na Netflix i uživajte!

Započnite strujanje domovine odmah!

Zašto vam treba VPN za gledanje domovine

Netflix knjižnice razlikuju se ovisno o vašoj regiji jer se moraju pridržavati međunarodnih zakona o autorskim pravima.

Ako stranica za streaming nije kupila licencu za streaming za prikazivanje sadržaja u određenoj regiji, oni moraju blokirati sadržaj od gledatelja u toj regiji..

Jedini način da se to zaobiđe jest prevariti Netflix da misli da si u drugoj zemlji. Ako web lokacija misli da gledate iz jedne regije, dobit ćete puni pristup knjižnici te regije kada se prijavite na svoj račun.

Ovdje se pojavljuju VPN-ovi. VPN-ovi mogu vas natjerati da se pojavite kao da se povezujete na Netflix iz druge zemlje.. To se naziva geo-spoofing.

Kad se povežete s VPN-om, on sav vaš promet preusmjerava preko posredničkog poslužitelja na drugom mjestu. Budući da VPN poslužitelj djeluje kao posrednik između vas i Netflixa, to maskira vašu IP adresu sa svojim.

Web lokacija za streaming vidjet će IP adresu poslužitelja tek kad se prijavite. Mislit će da se nalazite na toj lokaciji i povezati vas s relevantnom bibliotekom za to područje.

Ako odaberete VPN sa poslužiteljima širom svijeta, možete deblokirajte svaku pojedinu knjižnicu Netflixa odnekud.

U ovom slučaju, trebat će vam VPN sa poslužiteljima u Kanadi ili Velikoj Britaniji. To su zemlje koje svoju domovinu imaju u svojim regionalnim knjižnicama.

Trebat će vam i prilično moćan VPN. Netflix spretan je u otkrivanju i blokiranju VPN-ova kako bi se spriječilo gledanje gledatelja iz različitih zemalja.

Samo premium VPN-ovi mogu to raditi zaobilazeći anti-VPN softver i deblokiranje Netflixa stoga prije kupnje provjerite hoće li VPN koji ste odabrali raditi.

To nije sve što VPN može učiniti

Naravno, premium VPN-ovi čine puno više od deblokiranja Netflixa.

Dobar VPN šifrira vaše podatke i osigurava to nijedno vaše internetsko ponašanje ne može se otkriti ili pratiti.

Čuvanje vašeg prometa privatnim na ovaj način će spriječiti da vas špijuniraju na njega su krenuli svi, od hakera i reklamnih tvrtki do vladinih agencija - uključujući CIA!

Također može biti korisno sakriti svoje navige streaminga od svog davatelja internetskih usluga. Neki ISP-ovi propusne širine leptira za gas ako otkriju upotrebu visokih podataka iz aktivnosti poput streaminga.

Upotreba VPN-a sprečava vaš davatelja internetskih usluga da može vidjeti što radite na mreži. Budući da ne mogu vidjeti da strujate, neće ugasiti vašu širinu pojasa i nećete morati trpiti male brzine.

VPN pruža zaista siguran način surfati Internetom u potpunoj privatnosti.

3 najbolja VPN-a za gledanje domovine

1. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN nije samo naš najbolji VPN za strujanje Netflixa, naši korisnici ih također ocjenjuju kao " najbolji VPN općenito.

NordVPN je posebno prikladan za strujanje. Ima poslužitelji optimizirani za strujanje i SmartPlay tehnologiju koja automatski vas povezuje na najbolji poslužitelj za Netflix.

NordVPN se također može pohvaliti impresivne brzine, zajedno s više od 5.700 globalnih poslužitelja (uključujući 800+ u Velikoj Britaniji i 450+ u Kanadi), tako da se nećete suočiti s bilo kakvim zaostatkom tijekom streaminga domovine.

NordVPN vaše privatne podatke čuva privatnima. Sigurnosne značajke uključuju šifriranje vojnog stupnja, DNS zaštita od curenja, stroga politika bez zapisa, i to ne jedan nego dvije različite sklopke za ubijanje. CyberSec softver vam također pomaže blokiranje oglasa i zlonamjernog softvera.

Uključite NordVPN do 6 uređaja sada s a 30-dnevna garancija povrata novca.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Struja Domovine s NordVPN-om!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Tražite najbrži VPN novac koji možete kupiti? Dopustite nam da predstavimo ExpressVPN. To može koštati malo više od ostalih usluga, ali ovaj VPN pružit će vam brzine koje trebate struji Domovinu trenutno.

ExpressVPN je sposobna deblokirati Netflix i nudi pouzdanu vezu koja vam garantira glatka i stabilna struja.

Uz to ima vrhunsku sigurnost. AES 256-bitna enkripcija, prekidač za ubijanje, podijeljeno tuneliranje, pravilo bez zapisivanja i zaštita od curenja od DNS-a i IPv6 čuvat će te.

ExpressVPN dopušta do 5 različitih istodobnih veza. Pogledajte što pravi korisnici moraju reći o usluzi ili isprobajte te brzine kod kuće pomoću a 30-dnevna garancija povrata novca.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Stream Homeland s ExpressVPN!

3. Surfshark

Surfshark uređaji

Ako ne želite platiti za velike brzine, ali svejedno želite VPN koji jest moći deblokirati Netflix, Surfshark je dobro pregledana opcija.

Surfshark je a korisnički i proračunski VPN to je još uvijek brzo i sjajno u deblokiranju. Pouzdane veze znači da nećete morati trpjeti dosadne pauze ili punjenje dok gledate Domovinu.

Sigurnosne značajke uključuju privatni DNS na svakom poslužitelju, automatski prekidač za ukidanje na svim aplikacijama, DNS zaštita od curenja, i a nema politike dnevnika.

Surfshark također uključuje obilje korisnih značajki poput Camouflage Mode za sakrijte svoju aktivnost od svog davatelja internetskih usluga, i Softver CleanWeb, praćenje i softver za blokiranje zlonamjernog softvera.

Najbolje od svega, što možete zaštititi cijelo kućanstvo ili prenijeti domovinu na bilo koji uređaj koji želite neograničene veze pod jednim profilom.

Preuzmite besplatno probno suđenje Surfshark-a.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Strujajte domovinu surfarskom bojom!

Sažetak i daljnje čitanje

Carrie ne bi dopustila da je malo stvari poput geoblockinga spriječi da dobije ono što želi. A ni ti ne bi trebao, sve dok ti odaberite pravi VPN.

NordVPN',' NordVPN ');" ciljne ="_prazan" class ="shortcode_affiliate_link_41357 aff-link" href ="https://www.vpnmentor.com?Track_link=NDEzNTd8&dl = netflix&target =% 253Cstrong% 253ENordVPN% 253C% 252Fstrong% 253E_164599_post_12" rel ="nofollow">NordVPN je naša glavna preporuka, ali u našem rundu grada možete pronaći mnoštvo najboljih VPN-ova za Netflix.

Ako ste u iskušenju da pokušate pronaći opciju bez troškova, pročitajte i naš vodič za besplatne VPN-ove za Netflix.

Ili možete uštedjeti novac na drugi način, s našim najboljim VPN ponudama i kodovima kupona.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me