Deblokirajte KickassTorrents (KAT) u Australiji 2020. [SIGURNO !!]


Imam loše vijesti za Aussie-ove ljubitelje bujice. Savezni sud Australije naveo je KickassTorrents kao ilegalno mjesto za mučenje i naložio davateljima internetskih usluga da ga blokiraju.

Kao dio globalne borbe protiv piraterije, KickassTorrents je također zabranjen u Velikoj Britaniji i nekoliko drugih zemalja.

Dakle, znači li to Aussie bujica više ne može koristiti KickassTorrents? Definitivno ne!

KickassTorrentsu u Australiji i dalje možete pristupiti ako koristite VPN.

Zapravo je sigurnije od bujice putem VPN-a čak i ako vaš omiljeni izvor nije blokiran. VPN maskirati svoju IP adresu, odobravajući potpunu anonimnost na mreži. Oni također šifrirajte internetski promet, tako da vaš davatelj internetskih usluga i drugi špijuni ne mogu vidjeti što radite na mreži.

Brzi vodič: Deblokirajte Kickass torente u Australiji

  1. Prijavite se za VPN koji omogućuje P2P veze. CyberGhost je naš izbor broj 1 za KickassTorrents.
  2. Instalirajte svoju VPN aplikaciju i con-line na server u zemlji u kojoj je dostupan Kickass, kao što su SAD ili Kanada.
  3. Otvorite torrent klijent, uputite se na KickassTorrents i počnite s preuzimanjem!

Zašto vam treba VPN za deblokiranje KickassTorrents-a u Australiji

Kvalitetne VPN-ove maskirati svoj IP kako biste izgledali kao da pristupate Kickassu iz druge zemlje. To će vam omogućiti da zaobiđete zabranu i pristupiti KickassTorrents iz Australije.

Vaša VPN će također enkriptirajte vaš internetski promet tako da vaš davatelj internetskih usluga i drugi špijuni ne mogu pristupiti vašoj aktivnosti pregledavanja. Nitko nikada neće znati da vi mučite, ili pogledajte datoteke za preuzimanje. Također će zaštititi vaš redoviti promet od hakera i drugih cyber kriminala.

Kada koristite BitTorrent i slične klijente, drugi korisnici mogu vidjeti vašu IP adresu. Opasni hakeri i internetski trolovi mogu vam koristiti ovaj trag ili vas ciljati cyber napadima. Uz VPN, nitko neće vidjeti vašu stvarnu IP adresu.

Trebat će vam pouzdan VPN podržava P2P veze. Vaš bi pružatelj trebao imati globalna mreža brzih poslužitelja, i ponuditi planove sa neograničena propusnost.

Trebali biste koristiti samo VPN koji štiti vaše podatke 256-bitna enkripcija, drži a stroga politika bez zapisa, i nudi automatski prekidač sa svojim aplikacijama. 

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje KickassTorrents-a u Australiji

VPN-ove koje preporučujemo u nastavku sve podržavaju P2P veze. Oni koriste sigurnost vojnog stupnja i poslužuju se brzim poslužiteljima koji to rade mogu deblokirati KickassTorrents.

1. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost je poznat po svom kvalitetna usluga i brze veze. Također djeluje poslužitelji koji su optimizirani za torrent. Ovo je samo nekoliko razloga zbog kojih je naš najbolji izbor za deblokiranje KickassTorrents-a u Australiji. 

Kad bujite, CyberGhost će automatski vas povezuje na jedan od svojih najboljih P2P poslužitelja. A kad samo pregledavate, imat ćete izbor 3.000 poslužitelja u 60 zemalja. To znači da ćete također uživati ​​globalni pristup web lokacijama i uslugama ograničenim na geo Netflix US.

CyberGhost koristi neke od najmoćnijih sigurnosnih značajki za zaštitu vaših osobnih podataka, uključujući 256-bitna enkripcija i an automatski prekidač. Drži se strogo politika bez zapisnika, isto.

Ima aplikacije za sve glavne platforme, a vi to možete zaštitite do sedam uređaja istovremeno.

Možete pokušati CyberGhost bez rizika sa a 24-satno besplatno probno razdoblje i a 45-dnevna garancija povrata novca. Ima ih i besplatna suđenja do 7 dana za korisnike Android, iOS i Windows.

Pogledajte ponude CyberGhost-a

2. NordVPN

NordVPN uređaji

S veze velike brzine, neograničeni podaci, i snažne sigurnosne značajke, NordVPN je jedan od najboljih izbora za bujice.

Jednostavno ne možete pogriješiti snažna podrška P2P i tvoj izbor 5.000+ poslužitelja u 60 zemalja!

Kad bujite, NordVPN hoće automatski preusmjerite vezu s najboljim dostupnim P2P poslužiteljem kako bi preuzimanja bila brza i sigurna.

Tamo su aplikacije za sve platforme, a ti možeš spojite do 6 uređaja istovremeno da cijelo kućanstvo ostane zaštićeno.

Isprobajte NordVPN bez rizika s a 30-dnevna garancija povrata novca da vidite što to može učiniti za vas.

Pogledajte NordVPN ponude

3. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

ExpressVPN je a super brzi VPN to munje čini sigurno, anonimno i jednostavno.

Štiti vašu privatnost šifriranje vojnog stupnja, stroga politika bez zapisnika, i an automatski prekidač

Radi ExpressVPN preko 3000 servera u 94 zemlje.

Tamo su aplikacije jednostavne za upotrebu na svim uređajima, i 24/7 korisnička podrška putem chata uživo ako imate bilo kakvih pitanja. Nije ni čudo što VPN korisnici govore tako dobre stvari o tome! 

Kao ExpressVPN korisnik, uživat ćete neograničena propusnost za do tri vašeg uređaja istovremeno. Možete koristiti svoje 30-dnevna garancija povrata novca vidjeti što ExpressVPN može učiniti, a tu su i oni besplatna suđenja do 7 dana za korisnike Android, iOS i Windows. 

Pogledajte ExpressVPN ponude

4. VyprVPN

VyprVPN uređaj

VyprVPN-a brz i siguran usluga uključuje P2P kompatibilnost. Nudi vrhunske sigurnosne značajke, poput šifriranje vojnog stupnja i an NAT vatrozid.

VyprVPN ide u velikoj mjeri kako bi osigurao da je vaša veza sigurna i vaša lokacija otkrivena. Zapravo je bio VPN nedavno neovisno revidirano testirati sigurnosne protokole i prošli su letećim bojama!

Najbolje od svega je da je VyprVPN izuzetno jednostavan za upotrebu i ponude aplikacije za većinu uređaja. Usluga VyprVPN impresionira P2P obožavatelje svuda! 

Kad se prijavite na VyprVPN, pokriva vas 30-dnevna garancija povrata novca, tako da možete testirati bez rizika.

Pogledajte ponude tvrtke VyprVPN

5. PrivateVPN

PrivateVPN uređaji

Djeluje PrivateVPN više od 80 poslužitelja optimiziranih za P2P u 57+ zemalja. Nudi sigurnost, brzinu i konkurentne cijene, isto!

Sa svojim ZERO pravila zapisivanja podataka, IPv6 zaštita od propuštanja i a ubojiti prekidač, ne čudi što je PrivateVPN jedna od najpouzdanijih svjetskih VPN usluga.

Možeš zaštitite do 6 uređaja, a postoje i aplikacije za sve operativne sustave. Najbolje od svega, možete testirati PrivateVPN bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca

Pogledajte privatne ponude za VPN

Sažetak

Australijska vlada ne mogu vas zaustaviti pomoću KickassTorrents-a kad se zaštitite VPN-om.

Visokokvalitetni VPN će otključaj Kickass i šifrirajte svoje podatke tako da nitko ne može vidjeti što radite na mreži. Također će maskirati svoj IP tako da trolovi i napadači ne mogu ciljati vašu vezu.

Preporučujemo CyberGhost zbog brzih veza, moćnih sigurnosnih značajki i poslužitelja optimiziranih za P2P. Možete ga čak i besplatno isprobati!

Daljnje čitanje

Želite saznati više o sigurnim, anonimnim bujicama? Pogledajte omiljene VPN-ove naših stručnjaka za bujice.

Ako vaš omiljeni show nije dostupan na KickassTorrents-u, naći ćete ga na drugom od 10 najpopularnijih torrent stranica.

Želite li koristiti Piratski zaljev? Evo 5 najboljih VPN-ova s ​​kojima ćete se zaštititi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me