CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás – Mi a legjobb 2020-ban?


A CyberGhost és az ExpressVPN nem igényel bemutatást. Hírneve magukért beszél, sok szakértő és felhasználó dicséri a két szolgáltatót. A legjobb általános VPN-rangsorunk sem kivétel - mindkét szolgáltatás jó helyért jár az első három helyezettben.

De melyiket válasszuk?? Jó kérdés - az ExpressVPN ismert sebesség és kiváló minőségű szerverhálózat, mivel a CyberGhost vezető szerepet tölt be a felhasználóbarát, lenyűgöző alkalmazásdizájnnal.

Mindkét VPN sokat tesz nekik, tehát mélyebben kell megvizsgálnunk a győztes megtalálását. Ebben az összehasonlításban megtudhatja, hogyan állnak egymáshoz több fontos kategóriában.

További részletekért tekintse meg a CyberGhost és az ExpressVPN alapos áttekintését.

Tartalomjegyzék

 1. streaming
 2. torrentezés-
 3. Költség
 4. Egyszerű használat
 5. Kompatibilitás
 6. Sebesség
 7. Szerverek és hálózat
 8. Adatvédelem és biztonság
 9. Záró ítélet

CyberGhost vs. ExpressVPN - a kategóriák

Az összehasonlításhoz a következőkre koncentráltunk nyolc kulcsos VPN-attribútum.

Először megvizsgáljuk a geo-hamisítás képességeit és a P2P szolgáltatásait, hogy összehasonlítsuk a kínálatot streaming és torrentezés-.

Következő lépések a költség, egyszerű használat, és kompatibilitás tesztek. Itt találja a jobb árpontokkal, könnyebb alkalmazásokkal vagy szélesebb körű platformtámogatással rendelkező VPN-t. Talán mindhárom egyszerre?

Van egy alapos listánk is sebesség teszt eredmények a különféle szerverekre szerte a világon.

Mielőtt betekernénk, átmegyünk szerver hálózatok, magánélet politikák, és biztonsági jellemzők. Mind a CyberGhost, mind az ExpressVPN több ezer szervert kínál és magas szintű védelmet kínál, tehát ez szoros lehet.

1. Streaming

Sokan VPN-re támaszkodnak, hogy bárhonnan hozzáférhessenek kedvenc műsorainkhoz, filmeinkhez és eseményeinkhez. Hogy az említett, nem titok, hogy speciális szolgáltatásra van szüksége az egységes streaminghez anélkül, hogy bármiféle földrajzi korlátozás tönkreteheti a szórakozást.

A jó hír az nem fog csalódni egyik VPN sem itt nézünk.

CyberGhost van optimalizált szerverek a különféle népszerű folyamokhoz, beleértve Netflix (Egyesült Államok, Franciaország, Németország), Hulu, BBC iPlayer, Sky Go, Amazon Prime Video, ESPN, és sokan mások. A legjobb az, ha jönnek dedikált streaming profil, ami a megfelelő kiszolgáló megtalálását egyetlen kattintással teszi lehetővé.

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

Az ExpressVPN még jobban teljesít, mint a CyberGhost széles körű Netflix teszteinkben, megbízható hozzáféréssel az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, a kanadai, a francia és a japán katalógusokhoz. Számos más streaming szolgáltatással és weboldallal is működik - innen Hulu és HBO, nak nek BBC és DAZN, és bármi köztük.

Ez a VPN rendelkezik nincs külön profil az adatfolyamhoz, ezért a szerverre való kis cserélésre lehet szükség, mielőtt a tökéletesre szállna. Valószínűleg nem veszi észre, mivel azonban az ExpressVPN nagyon megbízható streaming-hozzáférést kínál hatalmas szerverhálózatának nagy részén.

Az ExpressVPN nagy előnyt szerez a CyberGhost előtt kiváló szolgáltatás azokhoz az eszközökhöz, amelyek natív VPN támogatás nélkül rendelkeznek. A MediaStreamer speciális DNS-beállításokat ad a regionális korlátozások megkerülésére, amikor olyan platformon fér hozzá, mint például a Apple TV, Amazon Fire TV, Play Station, vagy Xbox. 

Végül, de nem utolsó sorban, mindkét VPN osztott alagútcsatolást kínál. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a kiválasztott alkalmazások és webhelyek kizárását a VPN-alagútból - nagyon hasznos a helyi és idegen patakok egyidejű figyelésére.

A streaming győztese: ExpressVPN

Míg a CyberGhost könnyű streaming-et nyújt dedikált profillal és gyors, megbízható kiszolgálókkal, az ExpressVPN nagyobb számú adatfolyamhoz fér hozzá - még olyan eszközökön is, amelyek nem kompatibilisek a VPN-szoftverrel. Ez enyhén él az ExpressVPN számára a streaming kategóriában.

Próbálja ki a Streaming szolgáltatást az ExpressVPN segítségével!

2. Torrenting

Mindkét VPN-en nem lesz gond a P2P-forgalommal. Mind a CyberGhost, mind az ExpressVPN megengedi, de vannak különbségek a megközelítésben.

A streaming profilhoz hasonlóan a CyberGhost segítségével is letölthet egyet. Belül találsz 25+ szerver ország ahol a P2P hálózatépítés támogatott. A szerverek viszont tisztességesen vannak eloszlatva a délkelet-ázsiai felhasználók számára nincs megfelelő lehetőség. Általában P2P-kiszolgálók vannak Szingapúrban vagy Hongkongban, de a legközelebbi a CyberGhost nyújt Japánban..

Az ExpressVPN a sokoldalúbb szolgáltatás. Itt megint nem fogsz találni egy különöző kínzó fület, és megint nincs rá szüksége. Ez a VPN lehetővé teszi a P2P használatát minden 3000+ szerverén - a biztonságos torrent-készítést ugyanolyan egyszerűvé teszi, mint a VPN indítását, és csatlakozhat a legjobban teljesítő szerverhez. Val vel 90+ ország választani, valószínű, hogy mindig tökéletes helyet talál.

Torrenting győztes: ExpressVPN

Ebben az összehasonlításban mindkét VPN biztonságos, gondtalan torrent-munkamenetet biztosít. A CyberGhost praktikus P2P menüvel megkönnyíti a dolgokat. Az ExpressVPN még ennél is könnyebb, és a kiszolgálók sokkal szélesebb választéka elegendő ahhoz, hogy az élen járjon.

Próbálja ki a Torrenting alkalmazást az ExpressVPN segítségével!

3. Költség

A CyberGhost nagyon közel állt ahhoz, hogy az első két kategóriában megnyerte az ExpressVPN-t. Meg tudja-e fordítani az asztalokat vonzóbb árcédulával?

Ez eleinte nem így néz ki. Egy a egy hónapos terv, az ExpressVPN körülbelül 4% -kal olcsóbb. De a pénztárca bármelyik VPN-ről lekérdezést kap, ha havonta fizet.

A legjobb ajánlatok eléréséhez irányítsa figyelmét a hosszabb lehetőségekre.

A CyberGhost egyéves terve fantasztikus 56% -os kedvezménnyel jár, nagyjából így 28% -kal olcsóbb mint az ExpressVPN ekvivalens. Feliratkozhat is kettő vagy három év, és hiszem mi - ez még jobb alku. Ön le fog vágni 73% és 80% illetve a CyberGhost határozottan a költségvetési kategóriába kerül.

Ha nem szeretne fizetni a CyberGhost előtti két vagy három évét, fontolja meg az ExpressVPN speciális 15 hónapos ajánlatát. Jön egy a édes 49% kedvezmény és három plusz hónap ingyen - azonnal megszerezheti az egyik exkluzív kuponunkkal. Vagy érdemes átnézni a hat hónapos ExpressVPN terv. Nál nél 23% -kal több kedvezmény mint a havi terv, ez egy tisztességes és rugalmas alternatíva.

Nyertes a költségért: CyberGhost

Mindkét VPN drága, de a CyberGhost ezt gyorsan megváltoztatja, ha hosszabb tervekkel komoly ajánlatot köt. Az ExpressVPN 15 hónapos üzlete jobb értéket kínál, ha érdekli az éves előfizetés, de a CyberGhost nagyobb hosszú távú megtakarítással rendelkezik.

Próbálja ki a CyberGhost alkalmazást!

4. Könnyű használat

A CyberGhost és az ExpressVPN a piacon a legnépszerűbb VPN-szolgáltatások, és ennek egyik oka a tiszta, intuitív alkalmazástervezés.

Már említettük A CyberGhost dedikált streaming és torrent profiljai, amelyek nagyszerűek a kezdők számára. De ez csak egy része a VPN lenyűgöző felületének.

A CyberGhost kompakt vagy részletgazdag lehet, igényeitől függően. Ha szeretné, ha a VPN elvégzi az összes munkát az Ön számára, a főmenü minden, amire szükséged lesz. 

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

Miután kibővítette az alkalmazást, elérheti a teljes szerverlista, kiegészít vmivel extra információ a távolságról és a terhelésről. Itt is megtalálja a dedikált profilokat.

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

Hasonló élményt kap az ExpressVPN használatával - egy mobil ihlette ablak a Intelligens hely szolgáltatás és minden mást szépen elraboltak. Mint korábban említettem, nem kap semmilyen díszes profillapot - de még egyszer, valójában nincs rá szüksége.

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

A dolgok elkezdenek változni a CyberGhost javára miután mélyebben megnézi a Beállítások. Ez a VPN meghaladja a magyarázza meg az egyes jellemzőket és eszközöket ez biztosítja. Olyan, mint egy mini ütköző kurzus a VPN-ekben közvetlenül az alkalmazásból - olyasmit, amit az újabb felhasználók biztosan értékelni fognak.

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

ExpressVPN nem csinál rossz munkát, de az egyszerűen nem ugyanazon a szinten van, mint itt a CyberGhost. Nyilvánvaló, hogy ez nem lesz probléma, ha már ismeri a VPN-szolgáltatásokat és azok működését.

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

Végül, mindkét VPN megkönnyíti az egyéni létrehozást telepítés harmadik fél felületén használni a OpenVPN konfigurációs fájlok a saját honlapjukon.

Győztes a könnyű használatért: CyberGhost

Ez a kategória mindig egyéni preferenciajelleggel bír majd. Igaz, hogy mindkét VPN egyszerű és csiszolt alkalmazásokkal rendelkezik. A CyberGhost azonban ragyogó kivitelével az ExpressVPN felett ragyog. Időbe telik, hogy végigvezesse a funkciók és beállítások hosszú listáján.

Próbálja ki a CyberGhost alkalmazást!

5. Kompatibilitás

A CyberGhost és az ExpressVPN sok közös vonással rendelkezik a platform támogatása terén. Mindkettő különféle operációs rendszerekkel (OS) és eszközökkel működik.

Használhatja a CyberGhost szolgáltatást akár hét eszköz egyszerre. Ez általában nagy szám, de még jobban néz ki az ExpressVPN meglehetősen szegényeivel szemben öt egyidejű kapcsolat.

Most nézzük meg, melyik VPN él a legfontosabb platformokon:

ablakok

A Windows sok felhasználó számára választott operációs rendszer. A VPN itt sem csalódást okoz, az alkalmazás támogatásával még a régebbi verziók esetében is mint például az XP és a Vista.

Mac

Ha régebbi macOS verziót futtat, az ExpressVPN lehet a jobb választás az Ön számára. A MacOS Snow Leopard-tól (10.6) kezdődő kiterjesztett támogatással rugalmasabb, mint a CyberGhost, amelyhez legalább a macOS Sierra (10.12) szükséges.

Android

CyberGhost támogatja az Android Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow, Nugát, Oreo és Pie szolgáltatásokat. Ha allergiás a cukorkara, ez a 4.4-es és újabb verziótól kezdve bármit jelent. Kis előnye az ExpressVPN-nek szemben, amelyhez legalább az 5.0 verzióra van szükség.

Mindkét VPN rendelkezik optimalizált Android TV alkalmazások és letölthető APK fájlok közvetlenül a weboldalról.

iOS

ExpressVPN az iOS verzióról fut 8.0, míg CyberGhost fut tovább 9.3 és később - nem rossz, de nem olyan jó, mint az ExpressVPN.

Linux

Jelenleg a CyberGhost működik az Ubuntun (16.04, 18.04) és a Fedora 29-en. Ez nem túl lenyűgöző számú disztró. Az ExpressVPN sokkal jobb munkát végez itt, az Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, Raspbian és Arch támogatásával.

Routerek

Mind a CyberGhost, mind az ExpressVPN számos router firmware-rel konfigurálható. A részletes útmutatóknak köszönhetően könnyebb lesz a VPN-útválasztó manuális beállítására.

Előre villogott útválasztók bármelyik VPN szoftverrel harmadik féltől elérhetők.

Érdemes megjegyezni Az ExpressVPN natív útválasztó alkalmazást is kínál - de kell a megfelelő hardvernek. Csak bizonyos Asus, Linksys és NETGEAR modellek támogatottak.

Egyéb platformok

A CyberGhost a következő további platformon működik:

 • Böngésző-bővítmények (Chrome, Firefox)
 • Chromebook
 • Windows Phone (8.1 verzió)
 • Média és játékkonzolok (Amazon Fire TV, Roku, Chromecast, PlayStation, Xbox és egyebek)
 • Kodi

Az ExpressVPN a következő további platformokat támogatja:

 • Böngésző-bővítmények (Chrome, Firefox)
 • Chromebook
 • E-könyv olvasók (Amazon Kindle Fire, Nook HD)
 • Windows Phone (8.1 és 10 verzió)
 • Média és játékkonzolok (Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Boxee Box, Chromecast, Nintendo Switch, Nvidia Shield TV, PlayStation, Xbox és egyebek)
 • Földi szeder
 • Kodi
 • Intelligens TV-k

Kompatibilitási nyertes: ExpressVPN

Az ExpressVPN alkalmazások az Android kivételével az összes verzióval kompatibilisek. A CyberGhost kiváló alternatíva, ha több mint három egyidejű kapcsolat szükséges.

Próbálja ki az ExpressVPN alkalmazást!

6. Sebesség

Ha VPN-t kíván használni streaminghez, torrenthez vagy bármilyen más sávszélességet igénylő feladathoz, a gyors VPN-kiszolgálók kötelezőek. Mint talán már tudod, a hozzáadott titkosítás felelősséget jelent a kapcsolatért. Ha biztonságos VPN-kiszolgálón keresztül továbbítja az adatokat és biztosítja az adatok biztonságát, akkor a sebesség elérni fogja.

Ebben az összefüggésben a gyors VPN olyan, amely minimális mértékben befolyásolja a kapcsolatot. Csak egy módon tudhatjuk meg, hogy a VPN gyors vagy lassú - alapos tesztekkel.

Az alábbiakban megtudhatja, hogyan teljesítettek a CyberGhost és az ExpressVPN a világ 10 különböző szerverén. A teszteket Kelet-Európában egy helyről hajtottuk végre, a következő referenciaértékekkel (sebesség eredmények VPN nélkül):

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

Íme az eredmények:

szerver Letöltési sebesség (Mbps) Feltöltési sebesség (Mbps)
CyberGhost ExpressVPN CyberGhost ExpressVPN
Automatikus (legközelebbi) 68.56 71,81 32.66 31.36
Románia 61,82 67.79 31.41 36.71
Németország 67.05 67.72 31.61 34.79
Egyesült Királyság 30.28 63.41 34.33 28.96
Portugália 47.18 61.15 6.31 25.53
Izrael 52.98 39.99 25.02 24.15
Egyesült Államok (New York) 32,86 59.14 8,75 22.48
Egyesült Államok (Los Angeles) 23.48 23.59 15.23 12.95
Japán 18,78 51.95 1,97 1,66
Ausztrália 20.34 31.38 1,55 0,76

Amint látod, mind a CyberGhost, mind az ExpressVPN nagyszerű eredményeket hozott az összes kiszolgálón. Mindketten nagyon közel állnak a közeli helyek referenciaértékeihez, és egyikük sem volt különösebben lassú egyik tesztünkben sem.

Kivéve a Los Angeles (döntetlen) és Izrael (nyeremény a CyberGhost számára), Az ExpressVPN folyamatosan gyorsabb szolgáltatás. Hatalmas vezetést szerez a Egyesült Királyság, USA (New York), és japán szerverek.

Még mindig, A CyberGhost nem okoz csalódást, és jól tartotta magát a VPN ellen, amelyet széles körben a piacon az egyik leggyorsabb szolgáltatónak tekintnek.

Győztes a sebességért: ExpressVPN

Mindkét VPN kivételesen jól teljesített, ám a végén az ExpressVPN a leggyorsabb általános szolgáltatás. A CyberGhost kellemes meglepetés - noha nem nyeri meg ezt a kategóriát, stabil és összességében állandóan gyors.

Próbálja ki az ExpressVPN alkalmazást!

7. Szerverek és hálózat

Ha több ezer szervert és globális lefedettséget keres, nem hibázhat sem a VPN egyikén sem.

A CyberGhost előnye a nyers szerverszám - Jelenleg megkapod több mint 5700 ban ben 90 országok.

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

ExpressVPN, eközben „csak” van 3000 szerver. De kínál a helyszínek szélesebb választéka, mint a CyberGhost - val vel 160 helyszínek 94 országok. Erõsebb szerver jelenléttel rendelkezik Afrikában, Ázsia-csendes-óceáni térségben és a Közel-Keleten, ezáltal vonzóbbá téve a szolgáltatást az ezeken a régiókban található sok felhasználó számára..

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

Nyertes kiszolgálók és hálózatok számára: ExpressVPN

Az ExpressVPN káprázatos kiszolgálói disztribúciója itt érdemel nyereséget, annak ellenére, hogy a CyberGhost-hoz képest kisebb szerverpark van. Mindkét VPN hálózatának hatalmas hálózata van, de egy bizonyos ponton a rendelkezésre álló országok száma értékesebbé válik. Ha azonban nincs szükséged az extra 30 vagy több országra, a CyberGhost több mint tisztességes alternatíva.

Próbálja ki az ExpressVPN alkalmazást!

8. Adatvédelem és biztonság

A CyberGhost és az ExpressVPN egyaránt nagyon komolyan veszik a felhasználók adatvédelmét és biztonságát.

Mindkét ajánlat legkorszerűbb titkosítás és kiterjedt protokoll támogatás, kíséri rengeteg alapvető és fejlett funkcióval rendelkezik.

Ennek ellenére minden VPN-nek megvannak az erősségei és gyengeségei. Lássuk mi azok.

Naplózási politika

A CyberGhost Romániában van bejegyezve, míg Az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek (BVI). Ez nagyszerű hír, ha bármelyik szolgáltatót érdekli, és ez az oka:

Románia és a BVI nincs kötelező adatmegőrzési törvény, ami VPN-ket jelent jogilag nem kötelező a felhasználói adatok gyűjtése. Ez lehetővé teszi számukra alatti működést szigorú bejelentkezési tilalmak - és megteszik.

Ráadásul, egyik ország sem tagja az 14/9/14 Eyes szövetségnek. Ezek a megállapodások megegyeznek a széles körben elterjedt kormányzati kémkedéssel az átlag állampolgárnál, tehát érthető, hogy a magánélettudatosok miért szeretnék elkerülni a hozzáférhető VPN-ket.

Kétségkívül, Az ExpressVPN-nek van némi előnye itt a CyberGhost felett. Mivel a BVI-ben nincs külföldi hírszerző osztály, ez a VPN gyakorlatilag immunitást élvez minden kormányzati szippantás ellen. De ez csak elméletileg. Gyakorlatban, mindkét VPN eddig betartotta a magánélet tiszteletben tartását.

Titkosítás és protokollok

A CyberGhost és az ExpressVPN erősen használják AES-256 titkosítás az összes alkalmazásukon. Ismét nagyszerű hír, mivel a 256 bites titkosítást jelenleg lehetetlen feltörni.

Mindkét szolgáltató is igénybe veszi Tökéletes előre titoktartás. Röviden, ez azt jelenti, hogy minden egyes bejelentkezéskor különféle titkosítási kulcsot kap, amely végtelenül biztonságosabb, mint a statikus kulcsok használata..

Mindkét VPN támogatja az OpenVPN-t, az ipari szabvány protokoll, rendkívül jól. Beleépítik a saját magukba Windows, Mac, és Android alkalmazások. ExpressVPN tovább megy a natív OpenVPN támogatás iOS-hoz - ritka, de üdvözlő látvány.

A CyberGhost további protokollokat támogat beleértve az IKEv2-t és az L2TP-t. A VPN alkalmazás segítségével könnyedén válthat közöttük.

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

ExpressVPN kissé sokoldalúbb, kínál PPTP a fenti protokollokon kívül. Noha ez a protokoll keltezett és a biztonság szempontjából messze nem a legjobb, mégis használhatja - különösen streaminghez.

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

Biztonsági jellemzők

CyberGhost tele van lenyűgöző biztonsági funkciókkal. Legtöbbjük a Connection Features lapon található. A kiemelések közé tartozik hirdetés blokkolás, rosszindulatú programok elleni védelem, és anti-ujjlenyomat (amely blokkolja az Ön böngészési szokásainak nyomon követését).

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

Ha kíváncsi vagy a kill kapcsoló, ne aggódjon - megtalálja az Általános lapon, a Beállítások alatt.

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

A többi szolgáltatáshoz a Beállítások alatt a Csatlakozás lapon lehet hozzáférni. Itt engedélyezheti a Véletlenszerű hordozási funkció, valamint a DNS és IPv6 szivárgásvédelem.

Az ExpressVPN biztonsági funkciói sem rossz. Eltekintve a kapcsolat kikapcsolása (úgynevezett Network Lock), akkor is kap DNS és IPv6 szivárgásvédelem. Ez azt mondta hiányzik a CyberGhost számos fejlett funkciója.

CyberGhost vs ExpressVPN összehasonlítás - Mi a legjobb 2020-ban?

Végül, de nem utolsósorban, beszéljünk róla ködösítés. Az ExpressVPN legyőzi a CyberGhost alkalmazást itt, a speciális lopakodási beállításoknak köszönhetően, amelyek javítják a megbízhatóságot azokban az országokban, amelyekben az online cenzúra erős. Ez az ExpressVPN-t kínai kevés megbízható VPN-hez teszi.

Sajnos, A CyberGhost küzd azzal, hogy átjut a Kína nagy tűzfalán.

Adatvédelem és biztonság győztese: ExpressVPN

Az ExpressVPN Brit Virgin-szigetek joghatósága, a szélesebb protokoll-támogatás és a hatékony obfuzáció megérdemelt nyereséget jelent a magánélet és a biztonság szempontjából. De ne tégy félre - a CyberGhost nagyon közel áll ebben a kategóriában. Ha a cenzúra nem jelent problémát, akkor értékelheti ezt a VPN extra biztonsági funkciót.

Próbálja ki az ExpressVPN alkalmazást!

9. Végső ítélet

Az ExpressVPN nyolc kategóriából hatban legyőzi a CyberGhost-ot, de egyik szolgáltatás sem nyeri meggyőző győzelmet ebben az összehasonlításban.

Mit mond nekünk? Hogy van két egyenletesen illeszkedő VPN szolgáltatás itt, mindegyiknek megvan a maga varázsa.

Valamivel magasabb áron, ExpressVPN ad neked lángoló sebesség, erős szerver jelenlét, és páratlan streaming képességek.

CyberGhost lehet, hogy olcsóbb lehetőség, de ez nem akadályozza meg abban, hogy felajánlja Kiváló, szolgáltatásokkal teli alkalmazások és ezer gyors szerver amelyek gyakran versengnek az ExpressVPN-kel.

Szóval, melyiket válasszon? Ezt egyszerűen megtartjuk - ha nem bánja egy kis extra extra fizetést a piac legjobb teljesítményéért, az ExpressVPN-ért az Ön számára. CyberGhost ésszerű választás, ha költségvetéssel rendelkezik vagy élhet az ExpressVPN előnyei nélkül.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me