Cum să vizionezi online UFC 226 Miocic v. Cormier Fight Night


UFC 226 Miocic vs. Cormier este sâmbătă, 7 iulie. Știm că nu doriți să pierdeți nicio acțiune, așa că în doar 3 pași simpli, vă vom arăta cum să urmăriți oriunde în lume, cu mai mult de 50% reducere. Veți avea nevoie de un VPN, dar este foarte simplu de utilizat și vă vom oferi un hack pentru a primi unul dintre cele mai populare gratuit.

Site-urile gratuite vin cu o captură 

Este posibil să vă întrebați de ce ar trebui să plătiți pentru orice. da, Există site-uri web care pretind că ar trebui să lupte gratuit, dar ca o mulțime de oferte gratuite, este o mare captură.  

Asta-i pentru că multe dintre aceste site-uri opresc de fapt transmisia câteva secunde în interior și necesită să vă înregistrați sau să descărcați un program pentru a vedea restul. Este destul de enervant, nu doar pentru că cine vrea să se confrunte cu computerul lor în mijlocul unei lupte cu mize mari, ci și pentru că cine știe ce tip de malware poate fi pândit în aceste descărcări.

Un pariu mai bun este să joacă-l în siguranță și urmărește UFC pe site-ul lor oficial - UFC.TV.

Acestea fiind spuse, vom primi de ce s-ar putea să ezitați să faceți asta. Datorită acordurilor de licență cu companiile locale de radiodifuziune, în unele țări nu veți putea accesa toate luptele (inclusiv Miocic vs. Cormier) - chiar dacă sunteți dispus să plătiți.

Și chiar și în țările în care nu există restricții, plata pe vizionare poate fi cu adevărat costisitoare.

Un VPN vă va economisi bani pe UFC

Din fericire, un VPN nu numai că va debloca geo-restricțiile, dar vă poate economisi și bani. Acest lucru se datorează faptului că o VPN îți va masca adresa IP și o va face să pară ca și cum ai fi într-o altă locație. Cu alte cuvinte, chiar dacă te afli în Franța sau Germania, unde lupta este blocată, poți apărea ca și cum ai fi în SUA, acolo unde este disponibil.

Sau mai bine, nu alegeți un server în SUA, deoarece de acolo va trebui să plătiți o sumă de 64,99 USD pentru a vedea lupta.

Cum să vizionezi online UFC 226 Miocic v. Cormier Fight Night

Pentru o afacere mai bună, conectați-vă la un server din Indonezia, unde vizualizarea costă doar 24,99 USD.

Cum să vizionezi online UFC 226 Miocic v. Cormier Fight Night

VPN pe care îl recomandăm pentru vizionarea Miocic vs. Cormier este ExpressVPN.

Cu o lățime de bandă nelimitată și o rețea imensă de servere răspândite pe tot globul, ExpressVPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață - realizarea ei ideal pentru streaming.

În plus, spre deosebire de concurenții săi, alocă o mulțime de resurse pentru a ocoli geo-restricțiile, deci nu trebuie să vă faceți griji că într-o zi veți putea accesa un site web străin și a doua zi veți fi blocat..

Cea mai bună parte: ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți obține doar pentru Miocic vs. Cormier și apoi să o anulați - primind-o în mod gratuit.

Urmăriți UFC 226 în 3 pași simpli

Procesul de descărcare și instalare a ExpressVPN sunt super simple. Odată ce este pe computer, doar:

1. Alegeți locația dvs., selectând Indonezia.

Cum să vizionezi online UFC 226 Miocic v. Cormier Fight Night

2. Apăsați butonul pentru a porni VPN-ul.

Cum să vizionezi online UFC 226 Miocic v. Cormier Fight Night

3. Accesați UFC.TV și achiziționați Miocic vs. Cormier.

Cum să vizionezi online UFC 226 Miocic v. Cormier Fight Night

Obțineți și mai mult din VPN-ul dvs.

Așa cum am spus deja, puteți obține ExpressVPN pentru Miocic vs. Cormier. Dar sunt de fapt multe motive întemeiate pentru a o menține după luptă.

Acest lucru se datorează faptului că ExpressVPN este util pentru mai mult decât deblocarea site-urilor web geore restricționate. De asemenea, criptează tot traficul dvs. de internet, protejându-vă de hackeri. În plus, acesta te păstrează anonimat, astfel încât agențiile guvernamentale și furnizorul de servicii de internet să nu poată urmări ceea ce faceți pe web.

Vrei să afli mai multe despre modul în care funcționează VPN-urile? Click aici.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me