Cum să veghezi la Marea Națională de oriunde în 2020


Încă o dată, Aintree Racecourse se reunește toate cele mai bune în cursele de vânătoare națională. Acei distincți cai care au obținut cele mai înalte onoare vor fi concurând pentru o victorie în Marea Națională. Patruzeci de cai vor alerga pe cele patru mile și 514 metri în urmărirea victoriei în cea mai mare coroană de curse.

Marea Națională este rege în sportul regilor. Înălțată cu 180 de ani de istorie, nicio altă cursă din circuitul național Hunt nu este alături de prestigiu sau importanță. Orice jockey știe că această cursă poate pune-le numele în cărțile de istorie alături de greții din sport.

Sute de milioane vor urmări cursa pe 6 aprilie. Dar dacă nu sunteți în Europa, s-ar putea să nu poți vedea nimic. Cu toate acestea, nu vă faceți griji, ghidul nostru rapid vă va arăta cum să utilizați un VPN Dodge aceste geoblocks și curge în fiecare minut al cursei.

Ghid rapid: Cum să veghezi la Marele Național

Există mai multe servicii de streaming care arată Grand National. Puteți utiliza un VPN pentru a accesa serviciul preferat:

  1. Selectați un furnizor VPN cu viteze mari și servere în țara dvs. la alegere (Recomandăm ExpressVPN pentru streamingul Grand National). Înregistrați-vă și descărcați aplicația.
  2. Deschideți aplicația, conectați-vă și selectați o locație a serverului în țara dvs. preferată.
  3. Selectați un radiodifuzor și înregistrați-vă pentru serviciul de streaming. Puteți găsi o listă de emisiuni pe site-ul Grand National.
  4. În ziua cursei, înscrieți-vă în flux și bucurați-vă!

Urmărește Marele Național ACUM!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Marele Național

Radiodifuzorii sunt adesea obligați să-și blocheze fluxurile de la orice persoană din afara regiunii de origine. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți în afara țării unui anumit radiodifuzor, probabil nu puteți urmări fluxul acestora. Adică, dacă nu poți face să pară că ești în aceeași țară.

Când vă conectați la un VPN, puteți selecta o locație a serverului într-o țară pe care o alegeți. Traficului dvs. i se atribuie aceeași adresă IP ca serverul respectiv. Radiodifuzorul crede apoi că vizionați din aceeași țară ca serverul VPN, permițându-vă să urmăriți fluxul lor.

Când vrei să te uiți la Marele Național, veți avea nevoie de un VPN de înaltă calitate. Serviciile de streaming pot recunoaște adesea VPN-urile de calitate scăzută și vor bloca fluxurile de la aceste VPN-uri. O VPN de înaltă calitate se deghizează bine, permițându-vă Dodge geo-restricții.

Pentru a ține pasul cu caii care viteză de la un salt la altul, vei avea nevoie de multă lățime de bandă. Asigurați-vă că alegeți un VPN cu viteze rapide și constante de conectare care va ține pasul cu fiecare copit de la început până la sfârșit.

Cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea Marelui Național

1. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

Când urmăriți caii viteza pe toată pista, aveți nevoie de o conexiune rapidă și stabilă pentru a ține pasul cu scena. ExpressVPN are viteza de care aveți nevoie: este cel mai rapid VPN din testele noastre.

Marea Națională necesită mult de la o conexiune. Există copite în viteză, cheaguri de pământ zburătoare și peisaj care strălucește. Ai nevoie de multă lățime de bandă dacă vrei să vezi tot ce se întâmplă pe piesă. ExpressVPN vă poate livra asta.

ExpressVPN are o rețea largă și furnizează o mulțime de servere din Marea Britanie și din toată Europa. Dacă doriți să aflați mai multe despre ceea ce face ca ExpressVPN să fie o alegere excelentă, vedeți de ce utilizatorii noștri le plac!

Banii inapoi garantat: 30 de zile

Urmăriți Grand National pe ExpressVPN ACUM!

2.NordVPN

Beneficii NordVPN

Cu o rețea extinsă de servere, NordVPN are o acoperire globală care poate aduce Marele Național la tine oriunde te-ai afla. Conexiunile lor sunt rapide și foarte stabile, asigurându-vă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la problemele de întârziere sau de tamponare în cursa.

De asemenea, NordVPN oferă caracteristici avansate de securitate care vă păstrează protejat online. În acest fel, puteți sta în siguranță de orice persoană care încearcă să se prindă cu privire la utilizarea dvs. de internet.

Dacă doriți să aflați mai multe despre NordVPN, aflați de la utilizatorii noștri de ce este VPN-ul nostru cel mai bine cotat!

Banii inapoi garantat: 30 de zile

Urmăriți Grand National pe NordVPN ACUM!

 3. VPN CyberGhost

VPN CyberGhost

CyberGhost, bazat pe România, oferă o selecție uriașă de servere în toată Europa, ajutându-vă să accesați fluxurile pe care doriți să le vedeți. Și CyberGhost oferă servere dedicate streaming-ului asta vă va menține fluxul în continuu pe tot parcursul cursei.

În plus,, CyberGhost include un blocant de reclame și un program de blocare a programelor malware ca caracteristici standard pentru serviciul lor. Și, datorită criptării lor de calitate militară, dvs. și dispozitivele dvs. veți fi sigur online.

Dacă doriți să știți de ce CyberGhost este o alegere excelentă pentru a vă ajuta să difuzați Grand National, citiți ce au de spus utilizatorii noștri!

Banii inapoi garantat: 45 de zile

Urmăriți Grand National pe CyberGhost ACUM!

4. Surfshark

Cum să veghezi la Marea Națională de oriunde în 2020

Un serviciu relativ nou în lumea VPN, Surfshark câștigă rapid respect. Se mândresc singuri capacitatea lor de a furniza conținut transmis, făcându-le o alegere excelentă pentru vizionarea Marii Naționale.

Surfshark își dezvoltă rapid rețeaua de servere, oferindu-le o capacitate din ce în ce mai mare de a vă ajuta să urmăriți conținutul pe care doriți să îl vedeți. Și acestea oferă servicii pe care multe rețele mai mari nu le includ, cum ar fi un whitelister, blocant de anunțuri și conexiuni simultane nelimitate.

Doriți să aflați mai multe despre Surfshark? Vedeți ce spun utilizatorii noștri!

Urmăriți Grand National pe Surfshark ACUM!

5. Scutul hotspotului

dispozitive de protecție hotspot

Ai nevoie de viteză să difuzeze Grand National, iar Hotspot Shield o livrează.

Deși Hotspot Shield este o rețea oarecum mai mică, acestea oferă o multitudine de servere în țările în care se află. Acest lucru le permite să se specializeze oferind un serviciu excelent unui set selectat de țări, inclusiv țări din toată Europa.

Dacă doriți să știți de ce Hotspot Shield este o alegere excelentă pentru a vă fi VPN, citiți recenziile utilizatorilor noștri!

Urmăriți marea națională pe scutul hotspot ACUM!

rezumat

Pe 6 aprilie 2019, 40 de cai vor alerga pentru cel mai mare premiu în cursele de vânătoare națională. Marea Națională își găsește cei mai buni cai și jocuri unul împotriva celuilalt într-un concurs care va sta pentru totdeauna în istoria sportului. Înscrieți-vă acum la o VPN și nu veți pierde nicio clipă!

Nu sunt sigur care VPN este cel mai potrivit pentru tine? ExpressVPN este recomandarea noastră pentru difuzarea Marii Naționale. Înscrie-te astăzi și vezi ce poate face un VPN pentru tine!

Vezi pagina noastră de oferte și cupoane pentru a economisi și mai mult!

Lectură ulterioară

Dacă doriți mai multe informații despre VPN-uri:

  • Cele mai bune teste gratuite pentru VPN - Încercați gratuit VPN-uri premium
  • Cum să accesați YouTube TV de oriunde
  • Cum să te uiți la televizorul britanic în străinătate - acest lucru funcționează într-adevăr!
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me