Cum să vă schimbați regiunea de televiziune inteligentă în 2020


Când cumpărați un televizor inteligent, acesta este preîncărcat cu aplicații în funcție de regiunea dvs.. Prin urmare, conținutul pe care îl puteți accesa și prin aceste aplicații depinde de locația dvs.. Modificarea regiunii inteligente a televizorului vă va oferi acces la aplicații suplimentare și conținut suplimentar de la servicii de streaming, cum ar fi Netflix.

Un VPN poate depăși restricțiile geografice pe aplicații și conținut, permițându-vă să vă conectați la servere din diferite regiuni. Cu toate acestea, unele televizoare inteligente nu acceptă aplicații VPN native, dar există modalități simple în acest sens.

Continuați să citiți pentru a afla cum să utilizați un VPN pentru a schimba regiunea de pe televizorul dvs. inteligent pentru a viziona conținut restricționat geo.

Ghid rapid - Cum să schimbați regiunea Smart TV

Urmați acești pași simpli și în câteva minute televizorul dvs. inteligent va putea accesa conținut geore-restricționat din întreaga lume.

 1. Alegeți un VPN premium. Vă recomandăm NordVPN, deoarece este compatibil cu o gamă largă de dispozitive și unele routere.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN pe televizorul dvs. inteligent dacă este un dispozitiv care acceptă aplicații VPN.
 3. Dacă televizorul dvs. inteligent nu acceptă aplicații VPN, descărcați VPN pe router sau creați o conexiune de rețea partajată de pe computer.
 4. Utilizați VPN-ul pentru a vă conecta la un server dintr-o țară în care doriți să deblocați conținutul.
 5. Mergeți la setările televizorului dvs. inteligent, schimbați regiunea și bucurați-vă de noile aplicații și conținut disponibile.

NOTĂ: Puteți accesa aplicații și conținut dintr-o regiune simultan. De exemplu, nu puteți încărca aplicația US Netflix și BBC iPlayer în același timp.

Schimbați-vă acum regiunea Smart TV!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a-ți schimba regiunea Smart TV

Unul dintre lucrurile grozave despre televizorul dvs. inteligent este că puteți utiliza serviciul dvs. de streaming preferat prin televizor.

Un televizor inteligent vă permite să descărcați aplicații și să vizionați conținut fiind conectat la routerul dvs. și, prin urmare, la internet. Adresa IP a conexiunii dvs. de internet determină regiunea televizorului dvs. inteligent și, prin urmare, conținutul pe care îl puteți accesa.

În afara acestei regiuni, conținutul și aplicațiile vor fi geoblocate, ceea ce înseamnă că puteți accesa conținutul numai dacă aveți o adresă IP din locația potrivită. Serviciile de streaming precum Netflix au multe cataloage, în funcție de regiune, unele oferind conținut mai bun decât altele.

A VPN fiabil vă permite să vă conectați la un server în locația conținutului dorit. Cu noua adresă IP, puteți schimba regiunea televizorului dvs. inteligent pentru a obține cele mai bune versiuni ale serviciilor dvs. de streaming preferate.

Cunoscutele servicii de streaming nu au doar restricții geografice asupra conținutului, ci au și software anti-VPN, care vă blochează accesul dacă detectează că datele dvs. sunt criptate de un VPN. Doar cele mai bune VPN-uri pot depăși atât geoblocurile, cât și software-ul anti-VPN pentru a vă oferi acces la conținut global restricționat.

Cum să utilizați un VPN cu televizorul dvs. inteligent

Puteți utiliza un VPN în câteva moduri pentru a schimba regiunea de pe televizorul dvs. inteligent, în funcție de marca și modelul televizorului dvs..

Televizoare Android

Televizoare inteligente care folosesc un sistem de operare Sistem de operare Android, vă permite să instalați aplicații VPN din magazinul Google Play direct. Trebuie să descărcați software-ul VPN și să instalați clientul Android (fișier .APK) pe televizorul dvs. inteligent. Rulați aplicația și conectați-vă la un server din locația dorită și schimbați regiunea televizorului dvs. inteligent.

Dacă televizorul dvs. nu are un sistem de operare Android, dar are acces la Google Play Store, ar trebui totuși să puteți instala aplicația VPN pe televizorul dvs. inteligent.

Router VPN

Dacă televizorul dvs. inteligent nu are un sistem de operare Android, un alt mod de a-l asocia cu un VPN este instalarea VPN pe router. Avantajul suplimentar este că, de asemenea, conectează fiecare dispozitiv conectat la routerul dvs. la VPN.

Sunt câteva routere pre-luminate care sunt echipate cu un VPN deja instalat. Cu toate acestea, aceste routere VPN vin adesea cu un preț ridicat.

Puteți flash routere compatibile cu software-ul dvs. VPN. Fiți conștienți dacă alegeți această metodă, riscați să vă „blocați” routerul, ceea ce îl face inutilizabil. Minimizați riscul selectând a VPN care este compatibil cu routerul dvs. și urmați cu atenție instrucțiunile de instalare ale furnizorului dumneavoastră.

După ce VPN-ul este instalat pe routerul dvs., televizorul dvs. inteligent va partaja conexiunea VPN și vă veți putea conecta la un server într-o altă locație, apoi puteți schimba regiunea televizorului dvs. inteligent.

Partajarea conexiunii la rețea

O altă opțiune pentru asocierea VPN cu televizorul dvs. inteligent este conectarea acestuia la PC sau laptop cu un cablu Ethernet. Acest lucru permite televizorului dvs. inteligent să partajeze conexiunea la internet a computerului și, prin urmare, conexiunea sa la VPN.

După ce ați repornit televizorul și computerul, puteți utiliza VPN-ul prin computer pentru a vă conecta la un server din țara dorită. Apoi schimbați regiunea de pe televizorul dvs. inteligent și bucurați-vă de un conținut global fără restricții.

Cele mai bune VPN-uri pentru schimbarea regiunilor de televiziune inteligentă

1. NordVPN

Cum să vă schimbați regiunea de televiziune inteligentă în 2020

NordVPN este recomandarea noastră de top pentru schimbarea regiunii pe televizorul dvs. inteligent. A abilitate fiabilă în depășirea geoblocurilor, software anti-VPN și viteze rapide ale serverului faceți-o o alegere excelentă pentru difuzarea emisiunilor dvs. preferate.

Aplicația Android este ușor de instalat pe televizoarele inteligente cu un sistem de operare Android și puteți cumpăra routere cu NordVPN preinstalat pentru televizoarele care nu acceptă VPN-urile. NordVPN oferă tutoriale pas cu pas pentru instalarea software-ului pentru o varietate de routere. De asemenea, sunt disponibile aplicații pentru instalarea software-ului pe Amazon Fire TV și Android TV.

Dacă aveți probleme cu configurația, Asistență excelentă pentru clienți chat live 24/7 este la îndemână cu sfaturi de specialitate.

Cu NordVPN instalat pe televizorul dvs. inteligent, nu numai că puteți schimba regiunea televizorului, dar istoricul de navigare și datele dvs. sunt sigure, datorită criptării robuste și politicii stricte de înregistrare a jurnalelor. Încercați acest favorit al mulțimii dvs. cu un Garanție de 30 de zile fără riscuri pe până la șase dispozitive.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, este compatibil cu multe routere.

Schimbați-vă regiunea Smart TV cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN este un alt serviciu premium care funcționează bine cu televizoarele inteligente, ceea ce face ușoară schimbarea regiunii și accesul la conținut geoblocat. În plus, după cum cel mai rapid VPN pe care l-am testat, veți putea transmite fluxuri fără buffering.

Aplicația pentru Android ne este ușoarăe, sau dacă televizorul dvs. inteligent nu este compatibil, există un număr tot mai mare de routere cu firmware ExpressVPN preinstalat. VPN este și el compatibil cu mai multe routere diferite, cu una dintre configurațiile mai ușoare și instrucțiuni de configurare detaliate disponibile.

Asta nu e tot. Popularul Funcția MediaStreamer, pe care îl puteți configura de pe site-ul ExpressVPN, permite transmiterea pe dispozitive care nu acceptă VPN-uri, cum ar fi televizorul dvs. inteligent.

Poate fi mai scump decât unele alte servicii premium, dar cu caracteristici de securitate de top - inclusiv criptare puternică, fără jurnal și comutator automat de ucidere - și viteză orbitoare, merită prețul. Încercați singuri trei dispozitive cu o garanție de returnare de 30 de zile.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Schimbați-vă regiunea Smart TV cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Ca unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru începători, CyberGhost este cunoscut pentru păstrarea lucrurilor simple și acest lucru este valabil cu asocierea acestuia cu televizorul dvs. inteligent. În prezent, este posibil să nu fie preinstalat pe routere, dar puteți instalați-o pe routere compatibile cu o ușurință relativă datorită tutorialelor ușor de urmărit.

CyberGhost are aplicații compatibile pentru dispozitivele Android TV și Fire OS, simplificând instalarea VPN rapid și fiabil pe televizorul dvs. inteligent. Dacă întâmpinați probleme, asistența clienților chat-uri live vă poate ajuta cu orice problemă.

Puteri decente de deblocare și viteză rapidă, permite transmiterea în format HD printr-un număr mare de servicii, în timp ce criptarea de calitate militară și caracteristicile de securitate solide, îți mențin activitatea de internet privată.

Aflați mai multe despre CyberGhost prin recenzii ale experților și utilizatorilor noștri reali și încercați-l pentru dvs. cu un Proces gratuit de 24 de ore și perioadă de returnare a banilor de 45 de zile.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Schimbați-vă regiunea Smart TV cu CyberGhost!

rezumat

Aplicațiile instalate pe televizoarele inteligente depind de regiunea dvs. Utilizând un VPN premium puteți schimba regiunea televizorului dvs. inteligent pentru a accesa conținut restricționat și aplicații din întreaga lume.

NordVPN este cea mai bună alegere a VPN pentru schimbarea regiunii dvs. de televiziune inteligentă deoarece are o aplicație Android excelentă, compatibilitate cu routerele, puteri de deblocare excelente și viteze rapide și securitate robustă necesare pentru o transmitere lină și sigură.

Lectură ulterioară

 • Nou pentru VPN-uri? Aflați elementele de bază cu ghidul nostru VPN pentru noi.
 • Dacă aveți nevoie de un VPN pentru routerul dvs., consultați cele mai bune VPN-uri pentru routere din 2019
 • Căutați o ofertă pentru cele mai bune VPN-uri? Găsiți unul cu acum cupoanele noastre VPN.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me