Cum să vă schimbați țara magazinului Google Play în 2020 în secunde


Când accesați Google Play Store, ceea ce vezi depinde total de setările regiunii / județului tău. Unele aplicații, filme sau muzică pur și simplu nu vor apărea în clasamente sau în rezultatele căutării decât dacă locația Play Store se potrivește cu țara potrivită.

Poate că locuiți în Marea Britanie, dar doriți cu adevărat să descărcați un joc care este disponibil doar în SUA. Sau poate faceți o călătorie în Australia și nu puteți găsi niciuna dintre aplicațiile preferate. Poate fi incredibil de frustrant să nu ai adresa IP potrivită pentru a accesa aplicațiile dorite sau de care ai nevoie.

Play Store va actualiza automat opțiunile de țară și profil odată ce se va schimba adresa dvs. IP, dar Google restricționează numărul de ori pe care îl puteți schimba țara la o dată pe an.

Cu toate acestea, există o modalitate simplă de a evita aceste restricții - puteți schimbați locația magazinului Google Play utilizând un VPN. Continuați să citiți pentru a vedea cât de ușor este cu adevărat.

Cum să vă schimbați locația pe Google Play - Ghid rapid

Credeți sau nu, este nevoie de doar 4 pași simpli pentru a schimba regiunea Magazinului Google Play cu un VPN:

  1. Alegeți un VPN cel mai bine cotat care deblochează Google Play Store și îl instalează pe dispozitiv. Vă recomandăm NordVPN.
  2. Date clare în aplicația Magazin Google Play.
  3. Conectați-vă la un server care are conținutul Play Store pe care îl doriți.
  4. Schimbați locația Play Store și bucurați-vă de toate aplicațiile și conținutul pe care nu le mai puteai.

Utilizați Google Play cu NordVPN Now!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a accesa aplicațiile din Magazinul Google Play

Sunt restricții geografice asupra aplicațiilor pe care le puteți accesa pe Google Play Store pe baza adresei dvs. IP curente.

A VPN vă poate masca locația reală pentru a face să pară că vă conectați la Play Store dintr-o altă țară. Prin urmare, puteți accesa conținut și aplicații din Play Store din multe țări din lume folosind un VPN premium.

Cum să utilizați o VPN pentru a accesa Magazinul Google Play

Modificarea locației magazinului Google Play cu o VPN este atât de simplă. După ce ai ales VPN-ul, întregul proces durează doar câteva minute. Vă veți întreba de ce nu ați făcut-o mai devreme.

Iată o prezentare mai detaliată a ghidului pas cu pas:

1. Alegeți un VPN de rating

Alegerea unui VPN solid este cel mai important pas. Vă recomandăm să alegeți un VPN top ten listă de VPN-uri.

Am testat riguros aceste VPN-uri și toate le-au primit scoruri mari pentru viteză, securitate, fiabilitate, dimensiunea rețelei și asistență pentru clienți. De asemenea, sunt foarte recomandate de către utilizatorii VPN.

În acest articol, vom folosi alegerea VPN numărul unu NordVPN pentru a demonstra cum să schimbați locația magazinului Google Play.

Când alegeți un VPN pe care să îl utilizați cu Google Play Store, căutați următoarele funcții:

  • Capacitatea de a ocoliți în mod fiabil geoblocurile.
  • Rețea de mare viteză și fiabilă pentru descărcări rapide.
  • Servere localizate în țara în care sunt disponibile aplicațiile dorite. De exemplu, dacă doriți să accesați aplicații din Canada, asigurați-vă că VPN are servere acolo. Site-ul VPN va avea o listă completă cu toate locațiile serverului lor.
  • Aplicații mobile pe mai multe platforme diferite deoarece de obicei Google Play Store este accesat pe dispozitive mobile.

Mergeți spre Magazin Google Play și descărcați aplicația pentru VPN-ul ales. Sau puteți accesa site-ul web al furnizorului, selectați planul dorit și introduceți informațiile de plată.

Multe dintre cele mai bune oferte VPN încercări gratuite și garanții de returnare a banilor, ceea ce este excelent pentru a încerca un serviciu pentru a vedea dacă acesta corespunde cerințelor tale.

2. Ștergeți datele din aplicația dvs. Google Play Store

Deschideți dispozitivul mobil Setări aplicația și selectați butonul „Aplicații”. În meniul telefonului tău Android poate fi numit altceva, cum ar fi „Aplicație” sau „Aplicații” & Notificări. Selectați „Aplicații” sau „Toate aplicațiile” și veți vedea o listă cu toate aplicațiile instalate pe telefon.

Parcurgeți pagina în jos spre Magazin Google Play, selectați-l și atingeți opțiunea „Forță oprire”. Apoi selectați butonul 'Date clare'Opțiune pentru a șterge memoria cache și datele. Aceasta nu va șterge niciodată niciuna dintre aplicațiile sau profilul nostru. Este doar resetează Play Store astfel încât țara dvs. se va actualiza data viitoare când deschideți aplicația.

3. Conectați-vă la un server dintr-o țară care are aplicația dorită

În cadrul aplicației mobile NordVPN, puteți derula în jos pagina de pornire pentru a găsi o lista locațiilor serverului. Puteți să introduceți o țară în caseta de căutare sau puteți derula în locația relevantă.

Faceți clic pe pictograma roată din dreptul țării și vi se va afișa a harta corespunzătoare și o listă a locațiilor serverului. Faceți clic pe țara sau orașul pe care îl doriți și NordVPN vă va conecta automat la cel mai rapid server.

Modificarea locației Google Play cu VPN - Alegeți serverul de țară

4. Deschideți Google Play Store și bucurați-vă de o serie de aplicații noi

Deschideți Google Play Store și dacă s-a schimbat moneda de lângă aplicațiile plătite pentru moneda țării alese, sunteți gata să mergeți.

Dacă nu vedeți această schimbare, va trebui actualizați-vă locația manual. Selectați meniul Magazin Google Play și atingeți butonul Opțiunea „Cont” și selectați „Țară și profiluri”. Aceasta ar trebui să arate acum țara dvs. implicită și noua țară la care v-ați conectat prin intermediul NordVPN.

Selectați-vă noua țară și vi se va solicita să introduceți o metodă de plată locală pentru a confirma schimbarea locației dacă contul dvs. a fost configurat cu un profil de plată existent.

Obținerea informațiilor de plată din trecut

Pentru a rezolva informațiile de plată, puteți fie creați un cont Google nou, fie adăugați un alt cont care nu are o metodă de plată legată la ea.

După ce ați creat noul cont, selectați-l din meniul din aplicația Magazin Google Play și repetați pașii 1 până la 3. Când relansați aplicația Play Store țara ar trebui să se potrivească acum cel la care sunteți conectat cu VPN.

Utilizând mai multe conturi pentru Play Store poți comutați între regiuni fără să vă preocupați restricțiile impuse setărilor de țară ale contului principal. De exemplu, pe dispozitivul dvs. mobil, puteți avea un cont pentru Magazinul Google Play din Marea Britanie și altele separate pentru magazinele din SUA și Canada.

După ce ați descărcat o aplicație sau alt conținut din Play Store-ul unei regiuni, aceasta poate fi accesată de orice cont, indiferent de setările țării.

Rezumat și lectură ulterioară

După cum puteți vedea, cu un VPN de cea mai bună calitate, puteți modifica cu ușurință locația magazinului Google Play în doar câteva minute. Acest lucru vă permite să ocoliți geoblocurile și să accesați aplicații, muzică și filme disponibile în alte țări.

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile pot depăși în mod fiabil geo-restricțiile sau vă pot oferi viteza de care aveți nevoie pentru descărcări rapide.

Al nostru recomandări VPN de top toate au fost testate temeinic pentru a vă asigura că vă vor permite să descărcați rapid toate aplicațiile Google Play Store pe care le doriți, indiferent de locul în care vă aflați.

Nu vă opriți cu Google Play Store. Aflați cum să utilizați un VPN pentru a vă schimba locația cu Netflix pentru a accesa întregul catalog.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me