Cum să vă împachetați pentru o călătorie (și să vă păstrați nervii la golf)


Nu ați încetat să mai vorbiți despre viitoarea dvs. călătorie de când v-ați rezervat biletul, dar gândul de a face pachetul vă ucide mojo. Înțelegem; ambalarea poate fi descurajantă. Nu este de mirare că atât de mulți oameni îl împing până în ultima clipă. Nu este doar ceea ce ambalează, ci și modul de ambalare. Pe lângă tranzit, ambalarea este probabil cea mai mare preocupare pentru călători. Dar nu vă faceți griji! Suntem aici pentru a vă ușura anxietatea și pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru acea călătorie minunată.

Cum să vă împachetați pentru o călătorie (și să vă păstrați nervii la golf)

1. Alegeți-vă bagajul cu grijă

Călătoriți la un hotel și vă veți bucura de piscină? Sau vei face rucsac prin orașe și orașe? Alegerea bagajelor corespunzătoare este crucială atunci când vine vorba de ambalare. Vrei ceva pe care să-l poți identifica (imaginează-ți că încearcă să-ți găsești valiza neagră printre toate celelalte valize negre la cererea bagajelor) și ceva ce nu va fi prea greu de transportat. O valiză rulantă este perfectă dacă vă aflați pe drumuri asfaltate și pe trotuare, dar un rucsac - cu sprijin bun pentru spate - este mai bine dacă veți face turnee și săriți din loc în loc. Orice geantă alegeți, asigurați-vă că este rezistentă și nu pe ultimul picior. Nu doriți să vă aflați că ridicați toate obiectele atunci când geanta se desparte brusc.

Cum să vă împachetați pentru o călătorie (și să vă păstrați nervii la golf)

2. Scrieți o listă cu ceea ce veți avea nevoie

Aceasta este probabil cea mai descurajantă parte a ambalajului, în special pentru cei care nu sunt cei mai organizați. Dar chiar dacă listele nu vă sunt obișnuințe zilnice, ar trebui să scrieți unul pentru călătoria dvs. Dacă aveți o listă vă asigurați că nu veți lăsa nimic în urmă și este, de asemenea, o referință bună pentru a ține evidența a toate lucrurile în timpul călătoriei. Gândiți-vă la fiecare articol de care aveți nevoie. Vei avea nevoie de o geacă pentru vremea rece? Locul în care stai furnizează foi? Puteți cumpăra articole de toaletă acolo sau ar trebui să vă aduceți singuri? Parcurgeți fiecare pas al călătoriei în cap și scrieți-vă orice puteți avea nevoie din momentul în care urcați în avionul respectiv până vă întoarceți acasă. Nu uitați să enumerați medicamentele sau unguentele de care aveți nevoie. După ce ați rămas fără spațiu, parcurgeți fiecare articol și traversați orice puteți trăi fără, ceea ce mă duce la următorul meu sfat ...

Cum să vă împachetați pentru o călătorie (și să vă păstrați nervii la golf)

3. Păstrați-l la minimum

Acea a doua cămașă sau a treia pereche de flip-flops este probabil inutilă. Mai ales dacă vă deplasați din loc în loc, nimic nu este mai enervant decât să transportați mai multe bagaje decât aveți nevoie. Cu toții suntem vinovați că am împachetat prea mult, dar realitatea este că avem nevoie de minimul minim. Înainte de a pune ceva în valiză, trebuie doar să vă întrebați: „Voi folosi cu adevărat acest lucru?” Dacă răspunsul este nu, nu îl împachetați.

Cum să vă împachetați pentru o călătorie (și să vă păstrați nervii la golf)

4. Rulează toate hainele

În timp ce vorbim despre minimizare, să vorbim despre consolidare. Hainele rulante economisesc mai mult spațiu decât să le pliați, iar dublarea spațiului - cum ar fi să vă puneți șosete în pantofi - vă poate economisi tone de cameră în valiză. Sacii de vid sunt de asemenea un incredibil economizor de spațiu. Dacă nu veți avea acces la vid în călătorie, luați în considerare să cumpărați pungi de compresie care nu necesită una.

Cum să vă împachetați pentru o călătorie (și să vă păstrați nervii la golf)

5. Adunați-vă documentele

Motivul pentru care ambalajul este atât de descurajant este că ne temem că vom uita ceva. De multe ori poți parcurge călătoria fără același articol pe care l-ai uitat, dar când vine vorba de identitatea ta (de exemplu, permisul de conducere sau pașaportul), nu îți poți permite să uiți asta. Trimiteți prin e-mail copii ale documentelor dvs. astfel încât să aveți acces la ele în cazul în care se întâmplă ceva. Verificați dacă pașaportul are cel puțin șase luni înainte de expirare (altfel nu veți putea să zburați cu acesta). În timp ce vă aflați, verificați pentru a vă asigura că țara pe care o vizitați nu necesită viza de călător. În funcție de locul în care zburați, puteți obține viza de vizitator la frontieră, dar alte țări ar putea solicita o viză obținută înainte de a debarca. Cel mai bine este să verificați ce documente puteți avea nevoie în momentul în care rezervați biletul. În acest fel, veți avea destul timp pentru a actualiza orice informație sau pentru a obține orice document, dacă este necesar.

Cum să vă împachetați pentru o călătorie (și să vă păstrați nervii la golf)

6. Păstrați-vă echipamentul în siguranță

Cine nu s-a gândit la posibilitatea de a-și pierde bagajele în timpul călătoriei? Din păcate, bagajele se pierd sau sunt furate mult. Cel mai bun mod de a preveni acest lucru este să ții bagajele la îndemână. Dacă puteți împacheta totul într-un report, faceți acest lucru. Dar dacă trebuie să vă verificați în geantă, luați în considerare o cravată pentru bagaje, astfel încât să puteți spune dacă bagajul dvs. a fost modificat. Același principiu se aplică dispozitivelor dvs. electronice - păstrați-le întotdeauna cu dvs. Dacă veți utiliza WiFi public în călătoria dvs. (fie în avion sau la destinație), veți dori, de asemenea, să vă protejați de hackeri și viruși. Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă furați cardul de credit sau identitatea în timp ce presupuneți să vă relaxați și să vă distrați. Un VPN vă poate proteja și securiza informațiile dvs. chiar dacă utilizați WiFI public. (Nu știți cum funcționează o VPN? Citeste acest.) Dacă vă îndreptați către o țară cu restricții de internet (cum ar fi China, Vietnam și Thailanda pentru a numi câteva), va trebui să cumpărați un VPN dinainte pentru a accesa anumite site-uri web. Al nostru VPN-uri de top recomandate sunt perfecte pentru a vă asigura că identitatea și informațiile dvs. rămân în siguranță în timp ce călătoriți și explorați.

Furnizor de rang Scorul nostru Evaluarea utilizatorilor
Alegerea editorilor 5.0 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
2 4.9 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
3 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
4 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
5 4.7 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul

Nimic nu vă poate distruge emoția înaintea unei călătorii, cum ar fi ambalajul, dar pregătindu-vă în prealabil și asigurându-vă că articolele rămân în siguranță, veți fi obligat să aveți o călătorie minunată și lină. Călătorie fericită!

Cunoașteți un prieten care călătorește? Distribuie asta cu ei pe Facebook sau Twitter.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me