Cum să urmăriți talentul american al Americii: Campionii sezonul 2


America’s Got Talent: Campionii s-au întors și vă aduc tot ce este mai bun. Puneți-vă la NBC și prindeți cele mai multe stele care dau jos din toată lumea.

În funcție de locația dvs., puteți rula difuzarea geo-restricțiilor. Daca esti în afara granițelor SUA, NBC vă va opri în piesele dvs. și nu puteți urmări AGT. 

Vestea bună este că poți prinde fiecare minut de distracție de oriunde cu un VPN.

Prin rutarea datelor dvs. printr-un server din SUA, un VPN vă permite să accesați cele mai bune telefoane americane. Aceasta include America’s Got Talent: The Champions.

Care VPN este cel mai bun pentru deblocarea NBC? Am testat peste 40 de servicii diferite pentru a vă aduce cei trei campioni ai mei și NordVPN apare ca sugestia mea # 1.

Doriți să aflați care sunt celelalte recomandări ale mele de top pentru streamingul lui America’s Got Talent: The Champions Season 2? Click aici.

Ghid rapid - Cum să urmăriți talentul american al Americii: Campionii sezonul 2 pe NBC

 1. Alegeți un VPN de mare viteză cu servere americane. Sugestia mea pentru NBC este NordVPN.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN.
 3. Conectați-vă la un server american.
 4. Conectați-vă online la NBC și transmiteți episodii în ziua următoare după difuzare!

Începeți Streaming America Got Talent: Campionii sezonul 2 acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Talentul Got al Americii: Campionii sezonul 2

Pentru a maximiza profiturile, NBC împiedică spectatorii de peste mări să acceseze cea mai mare parte a conținutului său. Voi sunteți, dacă nu sunteți în SUA. Face acest lucru folosind software de geolocalizare pentru a urmări unde se află înainte de a vă permite să transmiteți cel mai nou sezon al versiunii Campionilor din Got Talent din America.

Când te conectezi la NBC pentru a urmări AGT, compania utilizează adresa dvs. IP pentru a găsi locația dvs. exactă, și dacă vă vede adresa dvs. din afara SUA, utilizează geoblocuri pentru a vă refuza accesul.

Dar dacă ai putea ascunde-ți adresa IP reală de la NBC și obțineți unul din SUA?

Un VPN face exact asta.

Un VPN utilizează un tunel securizat pentru a vă orienta datele de internet printr-un server diferit. Tunelul acela mascheaza adresa ta IP și vă atribuie unul nou în locația aleasă.

Cand tu conectați-vă la un server din SUA cu un VPN, NBC crede că urmărești din SUA și vă oferă acces la întregul său catalog, inclusiv America’s Got Talent: The Champions!

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

VPN-urile sunt răspunsul dvs. pentru deblocarea bibliotecilor de pe site-urile de streaming precum Netflix, Hulu și NBC. Indiferent dacă sunteți în străinătate sau în vacanță, nu trebuie să ratați niciodată niciun minut din emisiunile preferate.

De asemenea, sunt cel mai bun mod de a face acest lucru protejează-te împotriva amenințărilor online. Mijloace de criptare de grad militar VPN-urile atacă atacurile de la hackeri, escroci și fraudatori de internet. 

VPN-urile vă permit navigați pe internet în mod privat. Prin ascunderea adresei dvs. IP și păstrarea jurnalelor zero a activității dvs., VPN-urile se asigură că activitatea dvs. online rămâne anonimă. Aceasta nu înseamnă atenție din partea supravegherii nedorite.

Dacă dorești accesați cel mai bun conținut TV din lume și bucurați-vă de un internet fără restricții, o VPN este cea mai rapidă, mai sigură și mai fiabilă opțiune pe care o aveți.

3 cele mai bune VPN-uri pentru talentul american din America: Campionii sezonul 2

1. NordVPN

NordVPN

Cel mai bun talent din lume merită cel mai bun VPN din lume. NordVPN este al nostru cel mai mare serviciu general. Cu Mai mult de 400 de servere din 59 de țări, inclusiv peste 1.500 din SUA, aveți o mulțime de opțiuni pentru difuzarea celui de-al doilea sezon al Got Talent din America: Campionii.

NordVPN alege automat cel mai bun server pentru nevoile tale. Este Tehnologie SmartPlay DNS evaluează toate opțiunile pentru a vă aduce fluxul cel mai puternic posibil. 

Aceste servere oferă cele mai rapide viteze, de asemenea. Lățime de bandă nelimitată înseamnă streaming HD fără buffer. În plus, cu date nelimitate, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la decuplarea conexiunii dvs. la jumătatea unui episod.

Această performanță vine cu siguranță de top. NordVPN include Criptare AES de 256 biți de grad militar, susținută de VPN-ul său dublu. Această caracteristică transmite datele dvs. prin două servicii sigure pentru protecție adăugată și face acest lucru fără să vă strică vitezele. 

Comutatorul de omor automat acoperă orice scădere a conexiunii VPN și păstrează-ți datele împotriva expunerii pe internetul neprotejat.

Politica sa fără jurnaluri asigură nu păstrează date pentru a le transmite terților.

Îmi place foarte mult funcția CyberSec, care protejează dispozitivele dvs. de conținut rău intenționat. Vă permite, de asemenea, să transmiteți cel mai bun talent din lume, fără întreruperi de la reclame pop-up.

Nu există niciun ghid dedicat NBC pe site-ul NordVPN, dar Suport pentru chat live 24/7 este la îndemână dacă aveți probleme.

Aflați de ce NordVPN este VPN-ul meu cel mai bine cotat citind site-ul nostru revizuire completă a experților.

Încercați-l fără riscuri A Garanție de returnare de 30 de zile și vapori AGT și alt conținut NBC pe șase dispozitive simultane.

Dacă sună ca cea pentru tine, vizitați site-ul nostru Pagina cuponului NordVPN și economisește-ți ceva bani.

Caracteristicile cheie ale NordVPN

 • 5.400+ servere în 59 de țări, 1.500+ în SUA
 • Date și lățime de bandă nelimitate
 • Criptare de 256 biți de grad militar
 • CyberSec pentru a bloca malware
 • Politica fără jurnale
 • Garanție de restituire a banilor fără 30 de zile fără riscuri
 • Conectați șase dispozitive simultane
 • Chat live disponibil 24/7
 • Funcționează cu: NBC, Netflix, HBO GO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, YouTube TV, Sling TV
 • Compatibil cu: Chrome, Linux, Firefox, Windows, macOS, Android, iOS, routere

Stream America’s Got Talent: Campionii sezonul 2 cu NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

În funcție de locația dvs., dirijarea datelor printr-un server din SUA vă poate reduce grav viteza. Cu ExpressVPN, aceasta nu este o problemă. Este unul dintre ai noștri primele 5 VPN-uri cele mai rapide și oferă streaming fără buffer of America’s Got Talent: The Champions.

lui ExpressVPN Funcție Locație inteligentă te conectează la cele mai rapide servere posibile în locația dorită. Nu pierdeți timp accesând sezonul 2 al talentului Got din America: Campionii și asistând la cele mai bune din America pe NBC,

Este caracteristica de tunel divizat vă permite să deconectați anumite trafic pentru a menține aplicația rulând viteze fulger-rapide. Puteți alege ce să criptați și ce să nu criptați.

Obțineți acces și la o rețea mare de server globală. ExpressVPN rulează serverele în 160 de locații în 94 de țări, inclusiv mai mult decât 20 în SUA.

Serverele americane oferă acoperire excelentă și să ofere acces rapid și ușor la talentul got al Americii. În plus, cu Suport pentru chat live 24/7, întotdeauna există cineva gata să vă ajute să deblocați NBC.

ExpressVPN poate fi rapid, dar este sigur.

Criptarea AES pe 256 biți vă păstrează datele ascunse, deci hoții cibernetici și alți amatori nu vă pot accesa datele private sau vezi pașii tăi virtuali.

Protecție împotriva scurgerii DNS, protecție împotriva scurgerilor WebRTC și un comutator automat de omor asigurați-vă că adresa dvs. IP nu este niciodată expusă.

Doriți să știți de ce ExpressVPN este unul dintre cele mai rapide servicii din jur? Citiți-ne revizuire în profunzime.

Sau încercați-l pentru dvs. cu o întrebare fără întrebări, Garanție de returnare de 30 de zile. Petreceți o lună explorând toate caracteristicile ExpressVPN, fără riscuri! În această perioadă și în orice perioadă de timp, vi se permite cinci dispozitive simultan.

Apoi vizitați-ne Pagina cupon ExpressVPN pentru a salva la abonament.

Caracteristicile cheie ale ExpressVPN

 • 3.000+ servere în 94 de țări, peste 20 de locații de server din SUA
 • Criptare de grad militar
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS și IP
 • Funcție de tunel Split
 • Politică strictă de neînregistrare
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Sunt permise cinci dispozitive simultane
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Funcționează cu: NBC, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, BBC iPlayer
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, routere

Stream America’s Got Talent: The Champions Sezonul 2 cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de pe piață pentru începători și una dintre opțiunile mele de top pentru deblocarea NBC.

Site-ul web oferă un ghid pas cu pas pentru vizionarea emisiunilor preferate. În plus, aplicația CyberGhost oferă servere de streaming optimizate doar pentru NBC! 

Streaming-ul este extrem de fiabil datorită rețelei de peste CyberGhost 5.900 de servere de mare viteză care includ 1.000+ în SUA.

Oferte CyberGhost lățime de bandă nelimitată pentru a preveni accelerarea IP. În plus, tunelarea împărțită vă permite să alegeți aplicațiile pe care doriți să le rulați prin VPN și pe care să le rulați pe internet deschis, care ar putea la rândul său faceți fluxul AGT mai rapid.

Aceste caracteristici fac vizionarea talentului american: Campionii incredibil de ușor. Dar dacă aveți probleme de deblocare NBC, CyberGhost suport de chat live este la îndemână pentru a vă ajuta, iar zeci de ghiduri online la îndemână sunt de ajutor.

Protocoale de securitate de ultimă generație sunt standard cu CyberGhost. Criptare de grad militar protejează anonimatul și datele private de hackeri și escroci online.

La care se adauga, un comutator automat de omor și protecție împotriva scurgerii DNS asigurați-vă că identitatea dvs. rămâne privată chiar și atunci când conexiunea dvs. scade. CyberGhost vă oferă a adăugat asigurare de securitate cu politica sa zero jurnal. Acesta garantează că nu va preda datele dvs., chiar dacă vi se solicită.

Doriți să aflați mai multe despre serverele de streaming ale CyberGhost? Vezi-ne recenzie onestă și detaliată a experților.

Descărcați-l azi și bucurați-vă de mult Garanție de returnare de 45 de zile și oferă-ți mult timp pentru a experimenta tot ce are de oferit. Împărtășește-ți abonamentul cu familia și talentul Got Stream America: Campionii până la șapte dispozitive simultan.

Puteți vizita întotdeauna nostru Pagina cupon CyberGhost pentru toate cele mai noi oferte.

Caracteristicile cheie ale CyberGhost

 • Peste 5.900 de servere cu 1.000+ în SUA
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Servere dedicate streaming-ului
 • Criptare 256 biți, comutator automat de omor
 • Politica zero-jurnalelor
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Șapte conexiuni la dispozitiv
 • Serviciu de chat în direct
 • Funcționează cu: NBC, Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Amazon Prime Video, Crunchyroll, Showtime, HBO GO
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Android TV, Linux, Chrome.

Stream America’s Got Talent: Campionii sezonul 2 cu CyberGhost!

In concluzie

Pentru a prinde fiecare comic, contorsionist, magician și muzician din America’s Got Talent: The Champions Season 2, ai nevoie de un VPN. Prin rutarea datelor dvs. printr-un server american, un VPN vă permite să accesați cel mai bun NBC de oriunde în lume.

Dar pentru fluxuri limpede, alegeți un VPN viteze excelente și lățime de bandă nelimitată. De aceea Alegerea mea de top este NordVPN pentru vizionarea America’s Got Talent: The Champions. De asemenea, beneficiați de cele mai bune condiții de securitate și confidențialitate online cu NordVPN.

Aflați care sunt celelalte VPN-uri preferate pentru deblocarea NBC, consultând ghidul nostru util cum să transmiteți fluxul NBC online de oriunde.

Descoperiți cele mai bune oferte VPN de pe piață astăzi aruncând o privire asupra dedicatelor noastre pagina cuponului.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me