Cum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriunde


Patru scaune roșii, patru butoane roșii și un lot nou de voci de nădejde - NBC Vocea a revenit cu sezonul 15!

Sezonul 15 va fi difuzat în rețelele NBC și CTV pe 24 septembrie 2018 și există o surpriză specială. Alături de antrenorii noștri preferați: Adam Levine, Blake Shelton și Kelly Clarkson, American Idol Jennifer Hudson se va întoarce pentru a înlocui Alicia Keys. Așadar, pregătește-te pentru o dramă și mai mare în cadrul emisiunii!

Deși NBC este accesibilă numai din SUA și CTV numai din Canada, puteți vedea în continuare The Voice online de oriunde cu un VPN. Citiți mai departe pentru a afla cum.

Cum să urmăriți serviciul de voce online al NBC

  1. Obțineți un VPN rapid cu serverele din SUA sau Canada. (Cyberghost este cel mai rapid!)
  2. Conectați-vă la un server din SUA sau Canada.
  3. Accesați NBC sau CTV și începeți să urmăriți!

Începeți să vizionați ACUM!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări sezonul 15 al vocii NBC

Indiferent dacă doriți să urmăriți The Voice pe NBC sau CTV, veți avea o problemă la accesarea acestor rețele dacă nu sunteți în SUA sau Canada.

Cu o VPN solidă, veți putea să vă schimbați adresa IP și să ocoliți geoblocurile în siguranță și anonim. În acest fel, puteți transmiteți Voice indiferent de locul în care vă aflați. Nu numai asta, dar o VPN vă protejează activitățile online împotriva amenințărilor dăunătoare precum hackerii, mai ales dacă sunteți conectat la rețele nesecurizate.

Dacă dorești flux în HD fără tamponare, aveți nevoie de un VPN care oferă o mulțime de servere optimizate pentru streaming video și lățime de bandă nelimitată.

Cu atât de multe VPN-uri pe piață astăzi, poate fi greu să îl alegi pe cel potrivit. Am testat mai mulți furnizori diferiți, iar această listă este biletul dvs. pentru o experiență de streaming mai bună. Toți oferă încercări gratuite și / sau garanții de returnare a banilor, așa că le poți încerca și decide singur.

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări sezonul 15 al emisiunii The Voice of NBC

1. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

CyberGhost este excelent pentru începători și oricine altcineva caută o VPN rapidă, bogată în funcții, la o afacere. Utilizatorilor le place pentru aplicațiile sale intuitive și ușor de utilizat, îmbunătățite cu profiluri personalizate pentru streaming și alte activități pe toate platformele majore. Puteți rula, de asemenea, pe șapte dispozitive diferite în același timp. Testează-l gratuit timp de 7 zile sau profită de garanția sa de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Vizualizați ofertele CyberGhost

2. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

Popular pentru viteza mare și serverele de streaming HD dedicate, ExpressVPN este una dintre alegerile VPN de top în rândul utilizatorilor. Are peste 2000 de servere în peste 90 de locații, inclusiv SUA și Canada. Toate serverele sunt susținute de niveluri ridicate de criptare și caracteristici impresionante pentru a ocoli geoblocurile. În plus, ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât nu există niciun motiv să nu o încercați.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

3. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN este un favorit al mulțimii pentru oferirea atât a vitezei mari, cât și a securității puternice. Are mai mult de 4.000 de servere, ceea ce îl face excelent pentru streamingul sezonului 15 al emisiunii Voice Voice de la NBC și CTV. Puteți, de asemenea, să îl conectați la șase dispozitive diferite în același timp.

Vizualizați ofertele NordVPN

4. IPVanish

Dispozitive ipVanish

Cu 10 conexiuni pe cont, vă puteți bucura de vizionarea The Voice Season 15 cu familia. IPVanish are, de asemenea, o rețea mare de peste 1.000 de servere fără limită de lățime de bandă. În plus, primiți o garanție de returnare de 7 zile pentru a testa serviciul. Vedeți ce spun utilizatorii aici.

Vizualizați ofertele IPVanish

5. VyprVPN

Cum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriunde

VyprVPN oferă o altă opțiune pentru a transmite sezonul 15 din Vocea NBC. Este echipat cu un set de caracteristici puternice de securitate pentru a depăși restricțiile. În plus, mărturiile utilizatorului laudă conexiunea sa stabilă și streamingul video rapid. De asemenea, vă puteți conecta la cinci dispozitive simultan, în timp ce noii utilizatori sunt acoperiți de o garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele VyprVPN

Transmiterea sezonului 15 din The Voice pe NBC din afara SUA

NBC este rețeaua oficială de difuzare a The Voice din SUA. Cu toate acestea, dacă încercați să accesați site-ul său web și să transmiteți fluxul din afara SUA, veți primi următoarea eroare.

Cum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriunde

Singura modalitate de a debloca NBC în afara SUA este folosind un VPN. Iată cum se face:

  1. Închideți browserul, lansați VPN-ul și faceți clic pe „Alegeți locația”.Cum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriunde
  2. Selectați un server din SUA din lista de servere disponibile.Cum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriunde
  3. Faceți clic pe „Conectați-vă” și așteptați câteva momente.Cum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriundeCum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriunde
  4. Odată conectat, rulați browserul și accesați site-ul web NBC. Faceți clic pe „Show” în partea de sus a paginii și selectați „The Voice”.Cum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriunde

Voila! Sunteți și sunteți gata de plecare. Bucurați-vă de spectacol.

Notă: Vă puteți abona la NBC prin SlingTV în afara SUA fără card de credit american. Aflați cum puteți face asta aici.

Transmiterea sezonului 15 din The Voice pe CTV din afara Canada

CTV este un alt canal din Canada care va transmite sezonul 15 al emisiunii The Voice din NBC. Dacă încercați să accesați CTV din afara Canada, Marea Britanie sau Irlanda, veți primi acest mesaj de eroare:

Cum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriunde

Cu un VPN care are servere în Canada, îl puteți urmări de oriunde. Să vedem cum:

  1. Urmați primii 3 pași din tutorialul anterior, dar în loc să vă conectați la un server american, conectați-vă la un server din Canada.Cum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriundeCum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriundeCum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriunde
  2. După ce a fost stabilită conexiunea, deschideți browserul și îndreptați-vă pe site-ul CTV. Alegeți „Vocea” din lista de emisiuni.Cum să urmăriți sezonul 15 al Vocea online a NBC de oriunde

Notă: Acest lucru funcționează și dacă aveți un abonament CTV Go și călătoriți în afara Canada.

Urmând aceeași metodă, puteți obține cele mai bune rezultate din abonamentul dvs. la VPN și puteți accesa mai multe servicii de streaming precum Netflix, Hulu sau BBC iPlayer. Doriți să economisiți pe un VPN? Consultați cele mai tari oferte VPN.

Ia CyberGhost acum!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me