Cum să urmăriți online MLS Cup online de oriunde în 2020


A mai rămas un singur meci în sezonul MLS: Cupa MLS -Seattle Sounders FC vs. Toronto FC. Dacă sunteți în SUA sau Canada, sunteți la o distracție, dar, dacă nu, este posibil să nu vedeți această derulare a campionatului MLS.

Geo-restricțiile vă împiedică să vedeți jocul și să vedeți cine va pleca cu gloria Cupei MLS. Cu toate acestea, există o modalitate de a evita aceste restricții. Cu un VPN și ghidul de mai jos, puteți vedea acest joc final și asista la campioana MLS.

Ghid rapid - Urmăriți transmisia americană pe ABC prin Hulu

Puteți urmări MLS Cup pe Hulu pentru a vedea transmisia ABC. Pentru a vedea Cupa MLS pe ​​Hulu, urmați aceste instrucțiuni:

 1. Selectați un VPN cu viteze mari și servere americane. Recomandarea mea este NordVPN pentru streaming meciuri de fotbal.
 2. Înscrieți-vă la VPN și instalați aplicația, porniți-o și conectați-vă, apoi conectați-vă la un server american.
 3. Accesați Hulu și cumpărați un abonament. Puteți utiliza PayPal.
 4. Conectați-vă la Hulu, găsiți fluxul ABC din MLS Cup și bucurați-vă!

Urmăriți acum MLS Cup!

Ghid rapid - Urmăriți transmisia americană pe ABC prin AT&T TV Acum

LA&T TV Now oferă acces la ABC. Pentru a viziona Cupa MLS pe ​​ABC prin AT&T TV Acum:

 1. Selectați un furnizor VPN cu viteze mari și servere americane. Funcția SmartPlay oferită de NordVPN te ajută să te conectezi la Cupa MLS prin trecerea geo-restricțiilor și permițându-te să transmită jocul.
 2. Înscrieți-vă la VPN-ul ales, descărcați aplicația, conectați-vă, apoi alegeți un VPN situat în SUA.
 3. Accesați www.atttvnow.com și abonați-vă. Aveți nevoie de un card de credit sau de debit american.
 4. Conectați-vă la AT&T TV Acum și bucurați-vă de joc!

Urmăriți acum MLS Cup!

Ghid rapid - Urmăriți difuzarea Canada pe TSN

TSN transmite MLS Cup în engleză în Canada. Pentru a urmări MLS Cup pe TSN, urmați acești pași simpli:

 1. Selectați o VPN de mare viteză cu servere din Canada. sugerez NordVPN pentru caracteristica sa SmartPlay, ceea ce o face ideală pentru a parcurge geoblocurile și pentru a urmări MLS Cup. Înscrieți-vă la VPN și descărcați-l.
 2. Porniți aplicația, conectați-vă, apoi alegeți un server în Canada.
 3. Accesați www.tsn.ca și înregistrați-vă pentru aburirea directă a TSN Direct. Trebuie să utilizați un card de credit Canada.
 4. În ziua jocului, conectați-vă la TSN Direct și bucurați-vă de Cupa MLS!

Urmăriți acum MLS Cup!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Cupa MLS

Cupa MLS are caracteristici Seattle Sounders FC și Toronto FC într-un singur joc pentru gloria fotbalului. Dar dacă nu sunteți în SUA sau Canada, este posibil să pierdeți meciul. În funcție de locația fizică, geo-restricțiile vă împiedică să vă conectați la fluxul dvs. din afara țării.

Un VPN poate rezolva acest lucru. Tu alegeți locația virtuală când vă conectați la un VPN. Vă conectați la un server din acea locație. Acest server acționează ca și cum ar fi locația dvs. reală. Apoi, când site-ul de streaming vede acel server, crede că sunteți acolo și unde se află acel server vă deblochează conținutul.

Cu un VPN, puteți vezi meciul de fotbal din campionat nu contează unde ești. Este o afacere foarte bună. Dar asta nu este tot ce poate face un VPN pentru tine.

VPN-urile vă protejează în timp ce sunteți online! Un VPN criptează traficul de rețea între dispozitivul dvs. și serverul VPN. Acest vă păstrează datele în siguranță de la oricine încearcă să-l fure sau să vă vadă activitatea online.

Când alegeți un serviciu, asigurați-vă că selectați o VPN premium. Site-urile de streaming pot recunoaște de obicei VPN-uri de calitate scăzută, ceea ce duce la blocarea conținutului lor. O VPN premium se deghizează mai eficient, ajutându-vă să deblocați jocul de campionat și obțineți trecut de tehnologia anti-VPN.

Cu un VPN, primiți ambele libertatea internetului și securitatea internetului. Aruncați o privire la cele mai bune 3 recomandări ale VPN-urilor pe care să le utilizați, astfel încât să puteți surprinde toată acțiunea MLS Cup.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Cupei MLS

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN este cea mai bună alegere a VPN-urilor. Vă oferă o mulțime de opțiuni de server în SUA și Canada, oferindu-vă în același timp un serviciu bogat în funcții. Alege din mai mult de 1.500 de servere în SUA și 300+ în Canada pentru a transmite Cupa MLS.

SmartPlay caracteristică îmbunătățește experiența de streaming. Te ajută ocoli restricțiile geografice și mențineți o conexiune solidă și rapidă la site-uri precum Netflix.

NordVPN interfața de utilizator este ușor de folosit, simplificând găsirea conexiunii pe care o dorești.

NordVPN folosește criptare AES 256 biți pentru a vă proteja datele în timp ce redați sau navigați pe internet. Dacă doriți protecție suplimentară, VPN dublu adaugă un alt strat de criptare la datele dvs..

CyberSec vă apără dispozitivele împotriva reclamelor și a programelor malware, adăugarea la funcțiile de siguranță VPN premium.

Dacă vă confruntați cu probleme sau aveți întrebări, puteți contacta NordVPN prin e-mail sau puteți utiliza opțiunea de chat live 24/7. NordVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, permițându-vă multă experiență personală înainte de a vă angaja.

Cu un singur cont, puteți utiliza toate dispozitivele dvs., deoarece NordVPN vă permite să utilizați până la șase dispozitive simultan.

Doriți să aflați mai multe despre caracteristicile de securitate ale NordVPN și de ce este alegerea potrivită pentru dvs.? Aruncă o privire asupra noastră revizuire în profunzime.

Banii inapoi garantat: În 30 de zile.

NordVPN poate debloca:
LA&T TV Now, TSN, ESPN, Netflix, HBO, Hulu, Showtime, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:
Serverele de specialitate P2P sunt disponibile.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu unele routere.

Urmăriți Cupa MLS Cu NordVPN Acum!

2. ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

ExpressVPN are câteva cele mai bune viteze de conectare disponibil, ceea ce îl face ideal pentru vizionarea sporturilor de acțiune în direct, cum ar fi Cupa MLS. La nivel mondial, oferă peste 3.000 de servere în peste 160 de locații.

Datorită lățimii de bandă superioare a ExpressVPN, nu trebuie să vă faceți griji pentru cadrele abandonate sau problemele de buffering. Nu ratați niciodată un obiectiv interesant. ExpressVPN are viteza de care ai nevoie pentru a ține pasul cu fluxul HD pe site-uri precum DAZN.

Trebuie să rămâneți conectat la dispozitivele locale? ExpressVPN vă permite să împărțiți-vă traficul între VPN și site-urile locale, păstrându-vă conexiunile locale intacte. Puteți chiar alege-ti protocolul de retea.

Cu Criptare AES pe 256 biți, ExpressVPN vă păstrează datele în siguranță trimițându-l printr-un tunel criptat. Politica strictă cu jurnalul zero asigură că sunteți întotdeauna anonim în timp ce online.

lui ExpressVPN Suport pentru chat live 24/7 este disponibil oricând aveți nevoie. Poti anulează abonamentul în primele 30 de zile pentru o rambursare completă.

Trebuie să vă conectați acasă și din mers? ExpressVPN vă permite să folosiți până la cinci dispozitive simultan, oferindu-vă flexibilitate cu mai multe dispozitive.

Aflați mai multe despre motivul pentru care ExpressVPN ocupă un loc extrem de important revizuire detaliată.

Banii inapoi garantat: 30 de zile.

ExpressVPN poate debloca:
LA&T TV Now, TSN, DAZN, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:
Toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Urmăriți Cupa MLS Cu ExpressVPN Acum!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Un VPN excelent cu servere de mare viteză, CyberGhost este o alegere excelentă pentru vizionarea MLS Cup.

Dacă aveți nevoie de conexiuni într-o mulțime de țări, CyberGhost este o alegere excelentă. Cu mai mult de 5.500 de servere a alege dintre și 80 de țări care găzduiesc servere CyberGhost, veți găsi o conexiune aproape oriunde în lume, inclusiv China.

Pentru oricine începe să transmită streaming prin VPN, CyberGhost îl face ușor servere dedicate streamingului. Aceste servere sunt optimizate pentru încălcând restricțiile geografice la emisiuni precum FOX sau NBC.

Criptare AES de 256 biți de grad militar vă păstrează datele în siguranță pe serverele CyberGhost, chiar dacă vă conectați la rețele wi-fi nesigure.

Oferte CyberGhost o opțiune forțată HTTPS asta automat trimite toate solicitările dvs. web către un protocol HTTPS sigur.

Reteaua CyberGhost blochează trackerele online, anunțurile și conținutul rău intenționat, protejându-vă dispozitivul împotriva conținutului dăunător și a ochilor indolitori.

Dacă aveți întrebări despre conexiunea dvs., CyberGhost oferă chat live cu reprezentanți de asistență tehnică.

Poti folosiți rețeaua CyberGhost pentru o zi pentru a vedea dacă este pentru dvs. înainte de a face o achiziție. Când achiziționați serviciul, primiți o rambursare atunci când anulați în termen de 14 zile de la cumpărarea unui plan pe termen scurt sau 45 de zile cu un plan de 6 luni sau mai lung.

Utilizați CyberGhost pentru a transmite meciuri de fotbal și alt conținut până la șapte dispozitive simultan.

Dacă doriți să aflați mai multe despre CyberGhost și funcțiile sale, aruncați o privire asupra noastră revizuire expert.

Banii inapoi garantat: 14 zile pentru planuri scurte, 45 zile pentru planuri de 6 luni sau mai mult.

Încercare gratuită: încercare de o zi pentru computere desktop sau dispozitive mobile.

CyberGhost poate debloca:
Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru AT&T TV Now, TSN, Eurosport, ESPN, FOX, NBC, Netflix, Hulu și altele.

Suporta torrenting:
Da. Profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Urmăriți Cupa MLS cu CyberGhost Now!

rezumat

Două echipe au rămas, dar poate exista un singur campion. Cupa MLS este pregătită să încununeze cea mai bună echipă din fotbalul Ligii Major. Înscrieți-vă astăzi pentru o VPN premium și profită de tot ce are de oferit!

Nu vă dați seama ce VPN este potrivit pentru dvs.? Vă recomand opțiunile, vitezele și lista de funcții de securitate ale serverului NordVPN pentru a viziona Cupa MLS.

Nu uitați să ne vizitați oferte și cupoane pagina pentru a vedea cum puteți salva la abonament!

Lectură ulterioară

Consultați următoarele pagini pentru a afla mai multe despre VPN-urile și funcțiile lor:

 • Cele mai bune VPN-uri GRATUITE pentru Mac - Care este potrivit pentru dvs.?
 • Cele mai bune (TESTATE) VPN-uri fără jurnal
 • Cum să te uiți la Marea Britanie TV în străinătate
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me