Cum să urmăriți online M1 și M2 TV LIVE Oriunde [2020 UPDATE]


Emisorul public Magyar Televízió (sau MTV) este iubit de mulți maghiari atât în ​​țara natală, cât și în străinătate. Cele mai populare două canale - M1 și M2 - au oferit de mult timp unele dintre cele mai bune televizoare maghiare pentru telespectatori de toate vârstele și interesele.

De când a fost relansat în 2015, M1 a fost cel mai cuprinzător canal de știri din Ungaria, raportând despre actualitatea și informând spectatorii 24 de ore pe zi. M2 oferă programe „edutainment” pentru un public tânăr în timpul zilei, trecând noaptea la un canal orientat spre tineret, cu muzică, concerte și multe altele.

Cu conținutul de calitate pe care îl oferă, nu este de mirare că M1 și M2 au spectatori unguri fideli în multe colțuri ale lumii. in orice caz, dacă doriți să vizionați MTV live online în timp ce în străinătate, veți avea nevoie de ajutor. Un VPN poate oferi asta. Aflați mai jos!

Veștile bune

Atât M1 cât și M2 pot fi găsite cu ușurință online pe fluxurile oficiale care sunt absolut gratuite.

Cum să urmăriți online M1 și M2 TV LIVE Oriunde [2020 UPDATE]

Daca esti în Europa, există șanse mari să îi poți urmări fără probleme. Calitatea de membru al MTV în Uniunea Europeană de Radiodifuziune este destul de vagă cu drepturile de autor / distribuție în Europa și, deși nu există o listă oficială care să detalieze unde sunt disponibile fluxurile, este posibil să le găsiți cu o mică încercare și eroare..

Dacă te descoperi Cu toate acestea, în afara Europei, este posibil să aveți probleme.

Vestea rea

Expații maghiari și călătorii din afara Europei vor trebui să muncească puțin mai mult pentru a circula fluxurile M1 și M2. De exemplu, dacă sunteți în Statele Unite, Brazilia sau Australia, veți primi un mesaj „ne pare rău” pe playerul dvs. în loc de transmisia live.

De fapt, chiar dacă accesați fluxurile din Europa, nu veți primi tot conținutul disponibil în Ungaria. De exemplu:

  • Pe M1, sunt difuzate ocazional versiuni internaționale ale știrii (adică știri în engleză sau germană în loc de maghiară)
  • Există geoblocuri pe unele programe M2 datorită licențării exclusive pentru Ungaria

Soluția - Utilizați un VPN

Pentru a obține experiența MTV completă din străinătate, aveți nevoie de o rețea privată virtuală, sau VPN. Acest lucru vă va permite să schimbați locația dispozitivului dvs. alegând dintr-o gamă largă de servere locale din Ungaria.

De asemenea, un VPN vă va feri de amenințările care se aruncă pe internet, asigurându-vă că navigarea dvs. web este asigurată privat, anonim și protejat în orice moment. Dacă sunteți nou în rețelele private virtuale, citiți rapid ghidul pentru începători pentru a înțelege rapid elementele complexe ale acestei tehnologii utile..

Cele mai bune VPN-uri pentru streaming TV au servere cu lățime de bandă nelimitată, viteze rapide și diversitate în locații acceptate și dispozitive acceptate. Veți avea nevoie de un furnizor VPN de încredere și dovedit pentru vizionarea televiziunii maghiare în străinătate, așa că am selectat manual crema pentru dumneavoastră:

Furnizor de rang Scorul nostru Evaluarea utilizatorilor
Alegerea editorilor 5.0 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
2 4.9 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
3 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
4 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
5 4.7 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul

Urmăriți M1 și M2 TV Oriunde cu un VPN

După ce ați ales VPN-ul și l-ați descărcat și instalat, va trebui selectați un server maghiar. Cu un furnizor bun, ar trebui să aveți o mulțime de opțiuni, dar orice server situat în Ungaria ar trebui să funcționeze.

După configurarea lui, pur și simplu accesați transmisia live M1 sau M2 și începe să urmărești! Este la fel de simplu. Nu uitați că ambele canale au și biblioteci la cerere, astfel încât puteți fi la curent cu emisiunile anterioare oricând.

Pentru a rezuma, iată un Ghid pas cu pas pentru vizionarea M1 și M2 TV în afara Ungariei:

  1. Lansați VPN-ul.
  2. Selectați un server maghiar.
  3. Mergeți la transmisia dvs. live la alegere - M1 sau M2.
  4. Bucurați-vă de televiziunea maghiară ca și cum ar fi de fapt în Ungaria!

Cuvinte finale

Cu puțin ajutor din partea VPN, puteți transmite M1 și M2 TV în direct și online, indiferent de locația dvs.. O rețea privată virtuală vă va asigura că puteți viziona aceste canale în modul în care au fost menite să fie vizionate, fără să existe vreo restricție geografică.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me