Cum să urmăriți manifestul sezonul 2 în 2020


Cine a împușcat cine? Aceasta este întrebarea la care așteptăm să răspundem, întrucât Manifest revine pe ecranele noastre pentru un al doilea sezon captivant.

Dacă sunteți în SUA, puteți transmite transmisia sezonului 2 în direct pe NBC în fiecare săptămână. Dar dacă nu sunteți în altă parte a lumii, tot ce veți vedea este „Ne pare rău, acest videoclip nu este disponibil din locația dvs.” Bummer!

Cu toate acestea, nu este sfârșitul căutării dvs. pentru urmărirea Manifestului. Am un drum în jurul acestui bloc. Un VPN este soluția ta la streaming sezonul 2 oriunde în lume. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server din SUA, să treceți la NBC și să apăsați play. Este la fel de simplu.

Continuați să citiți vezi ce trei VPN-uri recomand pentru streaming Manifest Sezonul 2 oriunde te-ai afla. Totuși, vă voi da capul, Sugestia mea # 1 este NordVPN. Posibilitatea de a zbura geoblocuri prin cele mai mari viteze de streaming disponibile face dificil de învins.

Puteți accesa direct lista mea de recomandări de top pentru streaming Manifest dând clic aici.

Ghid rapid - Cum să urmăriți manifestul sezonul 2 pe NBC

 1. Alegeți VPN - Recomand NordVPN, datorită vitezei, acoperirii serverului american și a capacității de a ocoli geoblocurile.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN.
 3. Conectați-vă la un server din SUA.
 4. Întoarceți-vă la NBC și creați un cont gratuit.
 5. Apăsați play pe Sezonul 2 al Manifestului și surprindeți fiecare moment captivant!

Începeți Streaming Manifestul Sezonul 2 Acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări manifestul sezonul 2

Există ceva mai enervant decât să încerci să urmărești primul episod din emisiunea ta preferată care se întoarce, doar să fii confruntat cu un mesaj de eroare?

Cum să urmăriți manifestul sezonul 2 în 2020

Asta-i pentru că NBC folosește tehnologia de locație geografică pentru a vă identifica locația. Și după ce știe că sunteți în afara SUA, geoblocurile reprezintă o barieră pentru orice conținut pe care încercați să îl accesați. Aceasta înseamnă că nu puteți viziona Manifestul sezonul 2.

Țineți minte, am spus că am o soluție? fac. Dacă instalați un VPN pe dispozitiv, vă puteți conecta la un server din SUA. 

Adresa dvs. IP reală este ascunsă și vi s-a oferit o adresă IP temporară a SUA in schimb. Acest lucru face ca NBC să creadă că vă conectați din SUA, astfel încât să puteți transmite fluxul cât doriți. Inteligent, nu?

Înainte de a alege: Ce altceva poate face un VPN?

Deși doriți un VPN pentru vizionarea Manifestului sezonul 2 din orice parte a lumii, o VPN poate oferi, de asemenea, multe alte avantaje.

În primul rând, este cel mai bun mod de a vă menține securitatea online. Cum întrebi? E simplu. Când vă conectați la un alt server, rutele dvs. de trafic printr-un tunel criptat.

Acest vă păstrează locația, datele și orice faceți online complet ascunse de la străini. Gândiți-vă la hackeri, hoți de date și oricine dorește să pună mâna pe informațiile dvs. Ei nu trebuie să se uite la.

Un VPN poate de asemenea vă ajută să evitați cenzura digitală și accesați alte site-uri cu restricții.

VPN-urile din această listă sunt de încredere pentru deblocarea NBC, dar ele poate accesa, de asemenea, Netflix, BBC iPlayer, site-urile de socializare, Google... lista este aproape nesfârșită. Dacă vă găsiți într-o țară puternic restricționată, un VPN este poarta ta către libertatea internetului.

De parcă nu este suficient de bun, o VPN nu îți accelerează viteza fie. Furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP) vă accelerează de obicei viteza, mai ales atunci când faceți streaming. Dar un VPN te ascunde de ISP-ul tău și oprește interferența cu conexiunea la internet.

Beneficiile continuă. Ești mai sigur pe rețelele WiFi deschise, care de obicei nu sunt protejate și sunteți clar din încercările de phishing și malware pe dispozitivele tale.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea manifestului sezonul 2

1. NordVPN

NordVPN

Caracteristicile cheie ale NordVPN

 • Mai mult de 1.600 de servere în 20 de locații din SUA
 • Vitezele de fulgere rapide
 • Funcție SmartPlay proiectată pentru streaming
 • Date nelimitate
 • Criptare de grad militar
 • Politica zero-jurnalelor
 • Șase conexiuni la dispozitiv
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Funcționează cu: NBC, CBS, Netflix, Disney +, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: iOS, macOS, Windows, Android, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV, Android TV, routere

Impresionanta rețea de servere americane NordVPN este doar unul dintre motivele pentru care este alegerea mea # 1. Are peste 1.600 de servere din SUA, cuprinzând 20 de locații. La nivel mondial, are mai mult de 5.400 de servere.

Un număr mare de server înseamnă că există o mulțime de adrese IP din care să alegețisi tu nu trebuie să vă faceți griji pentru serverele supraîncărcate de la alți utilizatori. Congestionarea este egală cu viteze lente și nu doriți asta atunci când vă aflați în mijlocul momentelor apăsătoare ale Manifestului.

Înțelept cu viteză, NordVPN are unele dintre cele mai bune în jur. Este cel mai rapid VPN din orice am găsit, așa aveți conexiuni rapide de trăsnet cu fiecare episod din Manifest Sezonul 2 în ultra HD.

Este Funcția SmartPlay este proiectată special pentru streaming. Acest lucru combină DNS inteligent cu tehnologia VPN pentru a ocoli cu ușurință geoblocurile, dar pentru a vă menține întotdeauna securitatea. Doriți să aflați mai multe despre funcția SmartPlay a NordVPN? Vezi recenzia noastră detaliată.

Oferte NordVPN date nelimitate pe fiecare server, prin urmare, spre deosebire de pasagerii zborului Montego Air 828, nu folosiți timp împrumutat. Nu există nicio limită la câte episoade poți urmări.

Există Criptare AES de 256 biți pentru a vă păstra locația și traficul online un mister, plus un comutator automat de omor și politică strictă fără jurnal pentru confidențialitate finală.

S-a săturat de anunțurile care vă întrerup timpul TV? NordVPN are A blocant de reclame încorporat, CyberSec, care nu numai că oprește ferestrele de tip pop-up, dar vă protejează dispozitivul de malware și alte viruși dăunătoare.

Dacă doriți să transmiteți al doilea sezon al Manifestului pe mai multe dispozitive, puteți. NordVPN permite până la șase conexiuni simultane.

De asemenea, aveți acces la Chat live 24/7 pentru orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la conectarea la serverele SUA sau despre alte funcții standard.

Dacă sunteți gata să vă înscrieți, asigurați-vă că utilizați reducerea noastră exclusivă pentru economii mari la abonament. Și, de asemenea, ar trebui să știți că banii dvs. sunt protejați cu NordVPN Garanție de returnare de 30 de zile. 

Stream Manifest Sezonul 2 Cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Cum să urmăriți manifestul sezonul 2 în 2020

Caracteristicile cheie ale ExpressVPN

 • Servere în peste 20 de locații din SUA, peste 3000 de servere globale în total
 • Viteză de aprindere și test de viteză încorporat
 • Date nelimitate
 • Tunelare separată pentru streaming flexibil
 • Criptare AES de 256 biți și jurnaluri zero
 • Cinci dispozitive permise simultan
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Funcționează cu: NBC, Lightbox, Hotstar, Disney +, Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: Windows, Linux, Firefox, Safari, Android, iOS, macOS, Chrome, routere

ExpressVPN este un VPN de mare viteză cu 3.000+ servere din întreaga lume și în 20 de locații din SUA. Indiferent dacă doriți să transmiteți transmisia sezonului 2 Manifest din New York sau Washington, depinde de dvs..

Este vitezele sunt rapide și fiabile, făcându-l ideal pentru vizionarea dramei tale supranaturale preferate, episod după episod în HD. Există date nelimitate desigur, ceea ce înseamnă că nu trebuie să reduceți sezonul 2 scurt.

Sunteți un utilizator Windows sau Mac? Atunci îți sugerez să încerci Testul de viteză ExpressVPN. Este încorporată în aplicație, astfel încât să puteți vedea rapid ce servere au cele mai bune performanțe. Aceasta vă garantează un streaming super rapid de fiecare data.

Dacă sunteți conștient de securitate, vă veți bucura de ExpressVPN criptare de grad militar și comutator automat de omor. De asemenea, există Protecție împotriva scurgerilor DNS și IP și o politică de logare zero pentru confidențialitate maximă.

Vi se permite cinci conexiuni simultane, dar dacă instalați aplicația la nivel de router, aceasta este nelimitată. Dacă aveți nevoie de ajutor în acest sens, utilizați doar ExpressVPN Chat live 24/7 sau ghiduri pas cu pas.

ExpressVPN permite streaming flexibil cu caracteristica sa de tunel divizat, deci puteți alege să lăsați aplicațiile din VPN. Aceste aplicații folosesc adresa dvs. IP locală, dar puteți totuși să transmiteți fluxul NBC criptat. Aflați mai multe despre tunelurile împărțite ale ExpressVPN în recenzia noastră.

Puteți încerca fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile, deci 100% din banii tăi sunt din nou în buzunar după o lună. Este o idee grozavă dacă aveți nevoie de un VPN pe termen scurt.

Vrei să te înscrii? Nu te-am lăsa să pleci fără cupon, nu?? Folosiți reducerea noastră exclusivă cu abonamentul.

Stream Manifest Sezonul 2 cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Caracteristicile cheie ale CyberGhost

 • 1.000+ servere în 11 orașe americane
 • Servere optimizate pentru streaming NBC
 • Viteze rapide
 • Configurare și navigare ușoară
 • Comutator de criptare de ultimă generație și omor
 • Politica fără logare
 • Șapte conexiuni simultane
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Funcționează cu: NBC, HBO GO, Hulu, Amazon Prime Video, ITV Hub, Sky TV, Netflix
 • Compatibil cu: Chrome, Firefox, Android, Linux, macOS, iOS, Windows, Chromebook, routere

Complet nou pentru VPN-uri? Nu vă faceți griji. CyberGhost simplifică streamingul prin configurarea rapidă și profiluri de streaming dedicate.

Are servere optimizate pentru vizionarea NBC, deci tot ce trebuie să faceți este să selectați NBC și veți găsi cel mai bun pentru dvs. să vizionați Manifest Sezonul 2.

Sau, dacă doriți să o faceți singur, puteți alege dintre cele ale CyberGhost 1.000+ servere în 11 orașe americane. Și dacă vrei să te miști pe glob, are peste 5.800 de servere din 90 de țări.

Tu ai conexiuni super rapide pentru a ține pasul în HD cu pasagerii în timp ce preiau vocile și viziunile apelurilor lor.

Pe lângă viteze rapide, există transfer nelimitat de date, ceea ce este esențial dacă intenționați să urmăriți sezonul 2 de la început până la sfârșit.

lui CyberGhost sediul este în România, bine în afara alianțe de supraveghere, deci angajează o politică strictă fără jurnaluri pentru cele mai înalte protocoale de confidențialitate posibile.

De asemenea, există Criptare AES de 256 biți, mai multe protocoale de securitate și un comutator automat de oprire. 

Protecție împotriva scurgerilor DNS și IP asigură că solicitările DNS și locația dvs. sunt întotdeauna sigure. Și asta a trecut șapte dintre dispozitivele dvs. simultan, de asemenea.

Chat live? Da. Vă este la îndemână pentru orice întrebare.

Dacă doriți să citiți mai multe despre CyberGhost înainte de înregistrare, consultați recenzia noastră.

Când sunteți gata să mergeți mai departe cu CyberGhost, folosiți cuponul nostru profitând totodată de lung Garanție de returnare de 45 de zile. Această garanție de returnare a banilor vă permite o cantitate generoasă de timp pentru a o încerca în streamingul Manifest și în celelalte emisiuni NBC preferate.

Stream Manifest Sezonul 2 Cu CyberGhost!

In concluzie

Ca și setarea din Manifest Sezonul 2 din New York, NBC este disponibil numai rezidenților din SUA. Dacă nu vă aflați în altă parte, nu puteți să vă înscrieți.

Dar cu un VPN, vă puteți conecta la un server securizat din SUA, ascundeți-vă locația și parcurgeți cu ușurință peste geo-restricțiile NBC.

Cea mai bună alegere a mea este NordVPN. Acoperirea sa extinsă de server din SUA, viteza de aprindere și caracteristica SmartPlay fac streaming-ul fără probleme. Și o viață ușoară este o viață bună, nu?

Doriți să vizionați emisiunile preferate de televiziunea britanică din întreaga lume? Vedeți ce VPN-uri sunt cele mai bune pentru BBC iPlayer.

Dacă este vorba doar despre streaming neîntrerupt, de ce nu consultați recenzia noastră despre cei mai buni (și cei mai răi) blocanți publicitari cu VPN-uri?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me