Cum să urmărești Netflix SUA în Canada | Hack Streaming rapid pentru 2020

Dacă sunteți abonat Netflix în Canada, vă simțiți probabil că ar trebui să aveți dreptul să vizionați tot ce este disponibil pe serviciul american. Dar Netflix folosește geoblocuri pentru a oferi diferite biblioteci de emisiuni și filme care variază în funcție de locația dvs..

Nu vă faceți griji. Dacă sunteți în Canada, puteți obține acces complet la conținutul Netflix SUA folosind o rețea virtuală virtuală (VPN).

Un VPN abordează geore-restricțiile din regiune ascunderea adresei dvs. IP și conectarea la un server într-o altă locație.

Cu un VPN, vă puteți conecta la un server din SUA și accesați o gamă de conținut care nu este disponibilă în prezent cu abonamentul dvs. canadian Netflix.

Aici vă arătăm cum să urmărești Netflix SUA în Canada cu un VPN de încredere în timp ce vă ajută să alegeți cel mai bun furnizor pentru nevoile dvs. de streaming personal.

Ghid rapid: Cum să urmăriți Netflix SUA în Canada

 1. Alegeți un VPN de cel mai bine cotat în streaming care oferă acces la o gamă largă de servere din SUA. Vă recomandăm NordVPN.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN la alegere.
 3. Conectați-vă la un server cu sediul în SUA.
 4. Accesați-vă la înregistrarea Netflix, conectați-vă, trageți-vă înapoi și bucurați-vă de conținut nelimitat din SUA.

Urmăriți Netflix SUA acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Netflix SUA

Netflix aplică restricții geografice conținutului său, ceea ce înseamnă că fiecare țară are un catalog unic de emisiuni, filme și seturi de cutii.

Dar, dacă locuiești în Canada sau călătorești acolo și vrei bucurați-vă de tot ce are biblioteca de conținut din SUA, un VPN este răspunsul.

Un VPN conectează desktopul sau mobilul la un server american de la distanță printr-un tunel securizat, ascunderea adresei tale IP pentru a păcăli Netflix să creadă că transmiteți conținut din SUA.

Dacă vă aflați în Canada, conectarea la un server din SUA vă va permite transmiteți totul din biblioteca de conținut Netflix SUA.

Pentru cele mai bune performanțe și timpi de încărcare rapidă, vă recomandăm să mergeți VPN-uri care oferă acces la mai multe servere de mare viteză bazate pe SUA.

Mai mult, vă recomandăm să căutați VPN-uri reîmprospătați adrese IP ale serverelor lor frecvent pentru a evita să fie detectate de Netflix.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Cu un VPN, puteți accesa biblioteca US Netflix din dispozitivul și locația dorită, într-o setare sigură și sigură. Dar nu asta poate face tot VPN.

VPN-urile criptează datele dvs. de navigare pentru a vă asigura că activitatea de streaming online este privată și sigură, chiar dacă utilizați o conexiune publică wi-fi.

De asemenea, se oferă VPN-uri de top o serie de caracteristici de securitate etanșe la apă precum Criptare de 256 biți, un comutator automat de omor și o politică strictă fără jurnaluri.

Aceste caracteristici robuste de securitate împiedică terții să obțină acces la activitatea dvs. online în timp ce vă opriți (ISP) să vă spioneze în timp ce căutați, navigați sau transmiteți în flux.

Unii ISP-uri vă împiedică lățimea de bandă atunci când preiau activități mari de date precum streamingul. A VPN vă va asigura că vă bucurați de viteza de conectare pe care o meritați, oferindu-vă o experiență de vizionare perfectă.

Acum știți cum să urmăriți Netflix SUA din Canada și înțelegeți tot ce poate face un VPN, este timpul să explorați principalele noastre trei opțiuni de streaming.

3 cele mai bune VPN-uri pentru Streaming Netflix SUA din Canada

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

Cu acces la terminare 5.700 de servere la nivel mondial, inclusiv 1.800 în SUA, precum și unele dintre cele mai rapide viteze din industrie, NordVPN este alegerea perfectă pentru streaming Netflix SUA în Canada.

Funcția SmartPlay de la NordVPN va conectați dispozitivul la serverul ideal pentru nevoile de streaming Netflix în mod automat, permițându-vă să accesați conținutul dorit cu ușurință.

NordVPN vine de asemenea echipat cu caracteristici excepționale de securitate pentru a vă proteja în timp ce curgeți. Acestea includ criptarea de grad militar, VPN dublu, o politică strictă fără jurnal, două întrerupătoare de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS.

Cu atât mai mult, apreciatul pachet CyberSec blochează malware și reclame enervante și îmbunătățește securitatea online.

Încercați NordVPN cu acesta Garanție de returnare de 30 de zile. Pentru mai multe informații despre acest furnizor de încredere, explorați bogăția sa de feedback pozitiv pentru clienți.

Dacă ați decis că NordVPN este VPN pentru dvs., consultați codul nostru promoțional pentru a beneficia de economii mari la abonament.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV și Showtime.

Suporta torrenting:

 • Desigur, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Acest VPN este compatibil și cu routerele.

Urmăriți Netflix SUA în Canada cu NordVPN

2. Supraveghere

Surfshark

Surfshark vă oferă acces la mai mult de 800 de servere din 50 de țări, inclusiv 26 de locații de server în SUA.

VPN respectat care permite utilizatorilor să se conecteze la un număr nelimitat de dispozitive în același timp, acest VPN este un alegere excelentă pentru familiile care doresc să se bucure de mai mult conținut în timp ce se protejează online.

Surfshark oferă și oferte securitate de grad militar, lățime de bandă nelimitată și aplicațiile sale au blocaje integrate de anunțuri și malware.

Puteți încerca Surfshark pentru streaming Netflix SUA cu ajutorul său Garanție de returnare de 30 de zile.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Starz și Amazon Prime Video, printre altele.

Suporta torrenting:

 • Da, serverele Surfshark acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Urmăriți Netflix SUA în Canada cu Surfshark

3. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN este unul dintre cele mai recomandate VPN-uri de pe piață. Cu 3.000 de servere în 160 de locații, inclusiv o gamă în SUA, veți putea viziona conținut Netflix SUA în Canada oricând, oriunde.

Oferind o serie de caracteristici de securitate robuste, inclusiv un comutator de omor automat și criptare de 256 biți, ExpressVPN vă va asigura că streamingul dvs. este în siguranță, sigur și constant în orice moment.

Pentru streaming, ExpressVPN este o alegere excelentă, deoarece este ușor de utilizat, de instalat rapid și compatibil cu o gamă de dispozitive.

Încearcă-l pentru tine cu o problemă Garanție de returnare de 30 de zile. Economisiți bani pe abonament cu ajutorul nostru cod promoțional.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, Starz și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, serverele ExpressVPN acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. ExpressVPN oferă, de asemenea, o aplicație pentru utilizarea cu unele routere.

Urmăriți Netflix SUA în Canada cu ExpressVPN

Rezumat și lectură ulterioară

Pentru VPN premium este cea mai bună soluție urmărind Netflix SUA în Canada atât rapid cât și în siguranță.

Al nostru VPN-urile recomandate sunt cele mai bune pentru streaming și vă va oferi accesul de care aveți nevoie pentru a vă bucura de biblioteca completă de conținut din SUA.

Cu viteza impresionantă și gama de funcții de securitate de ultimă oră, NordVPN este alegerea noastră numărul unu.

Pentru instrucțiuni detaliate despre cum să-ți schimbi regiunea Netflix în câteva secunde, citiți ghidul nostru actualizat.

Începeți să vizionați Netflix SUA cu NordVPN!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me