Cum să urmărești BBC iPlayer în toată lumea


Cu o parte din cele mai dure geoblocuri din lume, BBC iPlayer încearcă din greu să te oprească să urmărești emisiunile preferate din afara Regatului Unit. Acest serviciu la cerere folosește și un software puternic anti-VPN, astfel încât chiar și unele dintre cele mai cunoscute VPN-uri nu funcționează cu iPlayer. Dar pot ajuta!

Am testat 37 de VPN-uri și am găsit cele mai bune 5 VPN-uri pentru BBC iPlayer. Toate VPN-urile de pe lista mea vă permit să accesați conținutul BBC iPlayer, astfel încât să puteți să vă conectați cu Tommy Shelby în timp ce preia Birmingham în Peaky Blinders sau să priviți stelele mergând cu capul în dansul Strictly Come Dancing dance-off din orice locație globul.

Continuați să citiți pentru a afla cum să urmăriți BBC iPlayer în străinătate și pentru a vedea ce VPN-uri au făcut lista noastră VPN-uri de top pentru BBC iPlayer care funcționează cu adevărat în 2020.

Ghid rapid - Cum să urmăriți BBC iPlayer în întreaga lume

 1. Cumpărați și descărcați un VPN care funcționează cu BBC iPlayer - cea mai bună alegere a mea este ExpressVPN, datorită acoperirii serverului britanic, vitezei și securității.
 2. Instalați software-ul ales VPN ales. Majoritatea serviciilor VPN au instrucțiuni ușor de urmat sau un asistent de instalare.
 3. Conectați-vă la Server din Marea Britanie.
 4. Îndreptați-vă către BBC iPlayer și înregistrați-vă / conectați-vă. Vi se poate solicita un cod poștal din Marea Britanie atunci când vă înscrieți la BBC iPlayer, care arată ca acesta în Palatul Buckingham: SW1A 1AA.
 5. Găsiți emisiunea dvs. britanică preferată și apăsați pe play play!

Urmăriți BBC iPlayer cu ExpressVPN!

Depanare:
Dacă nu puteți accesa BBC iPlayer pe VPN, încercați un server diferit.
Dacă acest lucru nu funcționează, închideți programul, deconectați-vă de la VPN, ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi reconectați-vă la VPN, conectați-vă la BBC iPlayer și conectați-vă.

Începeți cu ExpressVPN!

Scurt la timp? Iată cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer

 1. ExpressVPN- Streaming flexibil, fiabil, cu tuneluri divizate și viteze de aprindere.
 2. Surfshark - O acoperire impresionantă a serverului în Marea Britanie și profiluri de streaming dedicate pentru BBC iPlayer.
 3. Cyberghost - Cel mai bun pentru newbies VPN, cu servere de streaming optimizate și configurare rapidă.
 4. NordVPN - Excelent pentru viteză, fiabilitate, performanță și preț. Stream BBC iPlayer fără probleme cu funcția SmartPlay.
 5. PrivateVPN - Capabil să mențină viteze rapide și conexiuni fiabile
 • Ce mai poate face un VPN?
 • Cum am ales cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări BBC iPlayer

Te-ai întrebat vreodată cum BBC te împiedică să privești acele seturi de cutii din Binge din Marea Britanie? Bine, utilizează tehnologia de geolocalizare pentru a vă urmări locația.

BBC iPlayer vă poate vedea adresa IP și o folosește pentru a găsi exact locația dvs. fizică. Dacă vedeți că sunteți în afara Regatului Unit, spuneți-i salut geoblocurilor și acel mesaj de eroare enervant.

Dar există o soluție. Instalarea unei VPN pe dispozitiv vă permite să vă conectați la un server din Marea Britanie printr-o conexiune sigură care ascunde adresa dvs. IP reală. Ești dată o nouă adresă IP (din Marea Britanie) deci se pare că de fapt sunteți acolo.

După ce v-ați răsfățat locația și ați păcălit BBC iPlayer să credeți că sunteți în Marea Britanie acces la fiecare emisiune BBC TV la îndemână.

5 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea BBC iPlayer

1. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

 • 3.000 + de servere din întreaga lume, inclusiv cinci locații din Marea Britanie
 • Vitezele de fulgere rapide
 • Cinci conexiuni simultane
 • Tunelarea despărțită
 • Criptare de grad militar și securitate de înaltă calitate
 • Chat live 24/7
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, ITV Hub, Amazon Prime Video, NBC, CBS, Disney+
 • Compatibil cu: iOS, macOS, Android, Windows, Linux, routere, Apple TV

Dacă sunteți după streaming rapid (cine nu?), ExpressVPN este o alegere excelentă. Ofera unele dintre cele mai rapide viteze ale oricărui VPN Am testat, ceea ce garantează fără tamponare sau întârziere.

ExpressVPN are peste 3.000 de servere din 94 de țări, inclusiv Marea Britanie. Sunt servere în cinci locații din Marea Britanie, astfel încât să puteți face flux din Londra, Kent sau chiar Wembley.

Puteți utiliza ExpressVPN test de viteză integrat pentru a vedea ce servere din Marea Britanie au cele mai bune performanțe, deci aveți streaming fără probleme.

Există transfer nelimitat de date, ceea ce este perfect pentru spectacolele de vizionare după expunere.

Permite cinci conexiuni simultane pe cele mai populare dispozitive, ceea ce înseamnă că puteți alege acel episod pe un alt dispozitiv din timp.

Securitatea ExpressVPN este de top, inclusiv Criptare 256 biți și protocoale de securitate multiple din care să alegi. Este compatibil cu OpenVPN - o alegere excelentă pentru streaming rapid și sigur.

Aveți și voi un comutator automat de omor, o politică strictă fără jurnaluri și protecție DNS și IP împotriva scurgerii pentru un plus de confidențialitate.

ExpressVPN oferă, de asemenea, ceva ce nu orice vânzător face și care face tuneluri împărțite. Puteți selecta să vă orientați browserul sau aplicația BBC iPlayer prin VPN cu noua dvs. adresă IP din Marea Britanie, dar lăsați alte aplicații precum serviciul online banking, separat. Curat, corect?

În ceea ce privește asistența, puteți utiliza ExpressVPN Chat live 24/7 și accesați o mulțime de ghiduri pas cu pas și întrebări frecvente pe site-ul său.

Merită să-ți faci cercetarea, deci de ce nu citiți recenzia noastră completă ExpressVPN înainte de a vă înscrie?

Puteți încerca fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile și folosiți cuponul nostru pentru a reduce costul abonamentului.

Stream BBC iPlayer cu ExpressVPN!

2. Supraveghere

Dispozitive Surfhark

 • 1.040+ servere din 61 de țări și trei locații din Marea Britanie
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Viteze de aprindere
 • Publicitate CleanWeb, urmărire și blocant malware
 • Criptare de 256 biți și o politică strictă fără jurnaluri
 • Modul de camuflare pentru a debloca mai ușor BBC iPlayer
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, SHOWTIME, Hotstar
 • Compatibil cu: iOS, macOS, Chromebook, Linux, Android, Windows, browsere

Vrei un streaming super-rapid pe toate dispozitivele tale? Surfshark permite conexiuni simultane nelimitate, astfel, toată gospodăria ta poate transmite BBC iPlayer.

Surfshark are La nivel global peste 1.040 de servere, cu servere în trei locații din Marea Britanie. Fiecare server este de încredere pentru deblocarea BBC iPlayer și nu am avut probleme să ocolesc geoblocurile în timpul testelor mele.

Este vitezele sunt fulgerătoare, ceea ce înseamnă streaming HD fără a fi nevoie să așteptați încărcarea emisiunii preferate.

Oferte Surfshark date nelimitate și lățime de bandă, deci nu există restricții cu privire la cât puteți urmări.

Sunteți în siguranță criptare de grad militar, o politică strictă fără jurnaluri și DNS privat pe fiecare server.

Nu vrei să fii întrerupt de reclame? Surfshark are un blocant de reclame încorporat numit CleanWeb, care oprește orice anunțuri, trackere sau malware care intră în cale și vă infectează dispozitivul.

De asemenea, au adăugat confidențialitate prin intermediul site-ului Surfshark Funcție multi-hop, pe care o puteți utiliza pentru a vă conecta la mai multe locații simultan, astfel încât o singură rută de trafic online nu poate fi găsită. De asemenea, vă face și mai greu de urmărit.

Dacă vă aflați într-o țară cu restricții grele, Surfshark este Modul Camouflage face deblocarea BBC iPlayer și mai ușoară. Acest te ascunde de ISP-ul tău, deci nu se poate vedea că utilizați un VPN, nu vă interesează să transmiteți conținut din Marea Britanie.

Vrei să afli mai multe? Vezi recenzia noastră pentru a afla mai multe despre modul Camouflage și alte caracteristici Surfshark.

Dacă aveți nevoie de asistență, există un Chat live 24/7.

Sunteți protejat cu o Garanție de returnare de 30 de zile astfel încât să o puteți încerca fără riscuri. Și amintiți-vă aplicați cuponul nostru pentru o reducere mare!

Stream BBC iPlayer cu Surfshark!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

 • Peste 600 de servere în Marea Britanie
 • Viteze de aprindere
 • Servere optimizate pentru streaming BBC iPlayer
 • Șapte conexiuni simultane
 • Securitate de top
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, ACUM TV, Hulu, Amazon Prime Video, NBC, Crunchyroll
 • Compatibil cu: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, routere, Chromebook

CyberGhost este rapid și ușor de configurat, și de încredere pentru ocolirea geoblocurilor stricte ale BBC iPlayer.

Are peste 600 de servere din Marea Britanie și 5.700+ peste tot în întreaga lume. Fiecare dintre serverele sale din Marea Britanie permite partajarea P2P.

CyberGhost are și el servere cu profiluri de streaming dedicate pentru BBC iPlayer, ceea ce înseamnă că puteți accesa servere optimizate cu viteze rapide de trăsnet. Aflați mai multe despre aceste servere, plus multe altele, în recenzia noastră CyberGhost.

lui CyberGhost conexiunile sunt fiabile, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru lipsa anticilor lui Nessa și Smithy în Gavin și Stacey. De asemenea are viteze fulger-rapide pentru streaming fără probleme.

Ai până șapte conexiuni simultane, așa că lăsați-vă întreaga familie să difuzeze BBC iPlayer acasă sau din mers.

Dar securitatea? CyberGhost folosește criptare de grad militar, acceptă mai multe protocoale de securitate și are un comutator de omor încorporat pentru protecție maximă.

Există un politica de logare zero, astfel încât nici o urmă de date nu este lăsată în urmă. Poti de asemenea înscrieți-vă cu criptomonede ca Bitcoin pentru un anonimat complet.

Este o criptare puternică vă asigură că sunteți în siguranță pe WiFi-ul public ceea ce vă oferă liniște sufletească oriunde doriți să faceți flux.

Aflați mai multe despre caracteristicile sale din recenzia noastră

Îl puteți folosi Chat live 24/7 pentru orice întrebări de asistență. Și dacă doriți mai întâi să o testați fără riscuri, folosiți-o Garanție de returnare de 45 de zile.

Nu te-am lăsa să te înscrii fără reducere? A își aminti să folosiți cuponul nostru!

Stream BBC iPlayer cu CyberGhost!

4. NordVPN

NordVPN

 • 5.400+ servere peste tot în lume și peste 500+ în Marea Britanie
 • Funcție SmartPlay proiectată pentru streaming
 • Transmitere HD cu viteze de aprindere
 • Politică de criptare 256 biți și logare zero
 • AdBlocker
 • Șase conexiuni simultane
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, Disney +, Hulu, Amazon Prime Video, CBS, Lightbox
 • Compatibil cu: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, routere, browsere

NordVPN este un VPN rapid care poate trece peste orice geobloc, inclusiv BBC iPlayer.

Are Mai mult de 400 de servere în 59 de țări, cu peste 500 de rezidenți în Marea Britanie. Dintre toate țările oferite de NordVPN, Marea Britanie este a doua zonă cea mai răspândită.

Toate cele ale NordVPN serverele sunt optimizate pentru streaming cu funcția SmartPlay, astfel încât să puteți accesa BBC iPlayer cu ușurință. Există date nelimitate - esențial pentru difuzarea emisiunilor înapoi!

lui NordVPN vitezele sunt fulgere rapide. Atât de repede, de fapt, că viteza mea a crescut de fapt în timp ce eram conectat.

Ofera criptare lider în industrie, alături de o politică strictă fără jurnaluri, protecție împotriva scurgerilor DNS și IP și un comutator automat de omor.

De asemenea, există un blocant de reclame, CyberSec, care oprește întreruperile enervante, dar protejează dispozitivul împotriva oricăror virusuri dăunătoare care vă pot dezvălui locația sau vă pot compromite siguranța.

Poti alegeți din mai multe protocoale de securitate, inclusiv OpenVPN UDP / TCP și IKEv2 / IPsec, astfel încât să obțineți cel mai bun echilibru de viteză și securitate pentru dvs..

NordVPN are Extensii proxy pentru browser pentru Chrome și Firefox, care vă permite să instalați suplimente ușoare direct pe browser. Nu este necesar să lansați VPN-ul complet pentru a cripta traficul, ceea ce face conectarea mai ușoară. Aceasta îți ascunde doar adresa IP în browser, astfel încât să poți folosi orice altceva cu adresa IP locală.

Ai până șase conexiuni simultane cu un singur cont, de asemenea.

Vedeți dacă NordVPN este pentru dvs. verificând recenzia noastră completă a performanțelor și caracteristicilor sale.

Are o Garanție de returnare de 30 de zile, deci de ce să nu o încercați fără riscuri? Dacă doriți să mergeți înainte și să vă înscrieți, nu uitați să folosiți reducerea noastră exclusivă.

Stream BBC iPlayer cu NordVPN!

5. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

 • Șase servere din Marea Britanie
 • Viteze rapide și conexiuni fiabile
 • Date nelimitate
 • Criptare lider în industrie
 • Politica de logare zero
 • Șase conexiuni simultane
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, SHOWTIME, HBO GO, HBO Now, Hulu, Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Blackberry

PrivateVPN este o VPN mică, dar puternică, care este de încredere pentru ocolirea restricțiilor intense ale BBC iPlayer.

Are o rețea de server din 150+ servere în 60 de locații, cu șase în Marea Britanie. Există comutatoare nelimitate de server, astfel încât să puteți schimba între cele șase servere din Marea Britanie de câte ori doriți, pentru a găsi cel mai performant.

Deși are o rețea mică, a sa vitezele sunt rapide, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru ca serverele să fie supraîncărcate de utilizatori și să vă încetinească.

Are date nelimitate, deci adio la restricții cu privire la cât de mult poți urmări!

lui PrivateVPN aplicațiile sunt ușor de utilizat, și îl puteți instala pe până la șase dispozitive simultan. 

Transmiterea securizată este esențială și PrivateVPN folosește Criptare de 256 biți pentru a vă ascunde adresa IP și a vă proteja traficul. De asemenea are un comutator automat de omor și o politică strictă fără jurnal.

Dacă aveți nevoie de asistență, există un Chat live 24/7. De asemenea, există asistență la distanță gratuită pentru a vă ajuta să configurați.

Încercați singur cu un Garanție de returnare de 30 de zile și folosiți codul nostru de reducere pentru a face economii cu abonamentul.

Desigur, vom efectua teste ample pe PrivateVPN pentru a vedea cât de bine funcționează funcțiile sale. Citiți mai multe în recenzia noastră detaliată.

Stream BBC iPlayer cu PrivateVPN!

Cum am ales cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer

Nu vreau să-mi risc reputația de a recomanda VPN-uri care sunt mai mici decât atât Am testat fiecare VPN pentru a mă asigura că îndeplinește criterii stricte înainte de a-l adăuga pe lista mea.

Pentru aceasta, am avut în vedere în principal locațiile serverului VPN, vitezele de conectare și funcțiile de securitate.

Servere din Marea Britanie

Serverele din Marea Britanie sunt obligatorii dacă doriți să deblocați iPlayer. Dar doar unul sau două servere nu este suficient. iPlayer adaugă continuu noi IP-uri VPN la lista sa de blocuri, astfel încât aveți nevoie de o selecție substanțială de servere pentru a comuta în cazul în care cel în care sunteți blocat este blocat.

Am decis să mă uit la VPN-uri cu cel puțin 10 servere din Marea Britanie pentru cea mai bună fiabilitate. Serviciile pe care vi le recomand vă oferă comutatoare nelimitate de server, astfel încât să puteți schimba locația de câte ori doriți.

Viteze de conectare

Nimănui nu îi place să curgă în definiție joasă. Vrem să putem vedea chipul actorului care livrează o linie - nu doar un cluster încețoșat de pixeli. Pentru streaming de înaltă definiție, aveți nevoie de o viteză de conectare de cel puțin 3Mbps.

După conectarea la serverele din Marea Britanie, Am efectuat un test de viteză pe fiecare pentru a mă asigura că sunt suficient de rapide pentru streaming de înaltă calitate.

Securitate

Streaming-ul pare a fi cel mai crucial aspect al unui VPN, dar în realitate, acesta se situează chiar sub securitate. Utilizarea unui VPN periculos pune în pericol informațiile dvs. personale, precum cardul de credit și detaliile bancare.

Am recomandat doar VPN-urile care folosesc criptarea la nivel militar pentru a proteja hackerii. Serviciile din lista mea nu vă înregistrează activitatea de navigare și toate au comutatoare automate de ucidere care vă protejează în cazul unei defecțiuni de conectare..

Protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 nu sunt strict necesare pentru streaming, dar am acordat totuși preferință VPN-urilor care le oferă. Acestea facilitează ocolirea geoblocurilor prin adăugarea unui strat suplimentar de protecție la solicitările dvs. IP și DNS.

Ce altceva poate face un VPN?

Un VPN vă permite să deblocați geo-restricții, astfel încât să puteți transmite fluxuri de oriunde în lume. Dar nu pentru tot ce este bine.

Când vă conectați la un server, îți ascunde adresa IP. Aceasta înseamnă că ești complet invizibil în timp ce te ocupi de Downton Abbey.

Dacă vă întrebați de ce contează asta, bine te face mai puțin vulnerabil la hackeri și hoții de confidențialitate cărora le-ar plăcea să pună mâna pe datele dvs., pentru că nici nu știu că sunteți acolo.

Un VPN este, de asemenea, o soluție excelentă pentru securitate, nu doar anonimatul.

Toate traficul dvs. este trecut printr-un tunel puternic criptat, care este separat de orice alt trafic de internet. Este invizibil, dar este, de asemenea securizat cu un cod care este aproape imposibil de rupt, protejarea dvs. și a datelor dvs. Acest lucru este deosebit de important pentru rețelele nesigure, cum ar fi WiFi-ul public.

Ați auzit vreodată pe cineva spunând că un VPN vă poate crește viteza de internet? Nu mint. Furnizorul dvs. de servicii Internet (ISP) vă poate accelera lățimea de bandă, mai ales odată ce știe că transmiteți fluxul, ceea ce provoacă întârzieri și tamponări enervante. Deoarece ISP-ul dvs. nu știe că sunteți acolo, nu poate interveni.

O VPN nu îți accelerează viteza, deci ai conexiuni rapide și fiabile pentru streaming HD.

Întrebări frecvente

Este BBC iPlayer liber să folosească?

Sunt fără costuri pentru a descărca iPlayer sau a crea un cont, si tu nu va plăti nicio taxă de abonament în curs. Singurul cost asociat utilizării sale este o licență TV.

Am nevoie de o licență TV pentru a viziona BBC iPlayer?

Conform legii britanice și a termenilor și condițiilor BBC, trebuie să dețineți o licență TV pentru a viziona conținut pe iPlayer. Pentru a utiliza serviciul, va trebui să creați un cont, să furnizați un cod poștal din Marea Britanie și să bifați o casetă pentru a afirma că aveți o licență TV; asta e. Aveți nevoie de licența TV indiferent dacă transmiteți, înregistrați sau accesați la episoadele anterioare.

Cum pot urmări BBC iPlayer?

Există mai multe moduri în care poți urmări BBC iPlayer. Puteți descărca aplicația pentru a fi folosit pe tablete, telefoane celulare și alte dispozitive mobile. Puteți, de asemenea, să transmiteți fluxul online folosind un browser ca Chrome sau urmăriți-vă televizor folosind un dispozitiv de streaming, set-top box sau smart TV.

De ce nu funcționează BBC iPlayer cu VPN-ul meu?

Presupunând că utilizați ExpressVPN sau una din celelalte recomandări ale noastre pentru iPlayer, este posibil să întâmpinați probleme la conectarea dacă utilizați un server blocat. În primul rând, asigurați-vă că sunteți conectat la un server din Marea Britanie deoarece sunt singurii care funcționează. Dacă mai aveți o problemă, s-ar putea ca serverul respectiv să fi fost identificat de BBC și să fie listat pe lista neagră. Pur și simplu deconectați-vă de la server și încercați altul.

Linia de jos

Geoblocurile BBC iPlayer ar putea fi dificile, dar un VPN puternic poate ajunge ușor în jurul lor. Ai nevoie de un VPN rapid și fiabil care să garanteze accesul la BBC iPlayer și te ține în siguranță.

Ale mele Recomandarea # 1 este ExpressVPNdatorită vitezei, securității și funcțiilor adăugate pentru utilizatori.

Acum ați văzut ce VPN sunt cele mai bune pentru vizionarea BBC iPlayer, de ce nu consultați alegerile noastre de top pentru Netflix?

Întrebați-vă ce protocol de securitate este cel mai potrivit pentru streaming?  Citiți ghidul nostru complet să te ajute să decizi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me