Cum să urmărești Anatomia Grey Sezonul 15 online de oriunde


Ești dependent de grăbirea sălii de operație și de suculenta dramă a spitalului din Memorialul Grey Sloan? Așa suntem noi!

Primetime TV a lovit, Grey’s Anatomy, s-a întors la ABC pentru sezonul său record record, pe 27 septembrie 2018. Acțiunea a declanșat cu o premieră specială de două ore care ne-a încurajat inimile.

Noile episoade sunt disponibile pe măsură ce difuzează transmisia live a ABC și la scurt timp după serviciul de streaming prin captură. din pacate, ABC folosește geoblocarea pentru a împiedica telespectatorii din SUA să acceseze conținutul lor. Dacă locuiți în afara SUA sau sunteți un american care călătorește peste hotare, va trebui să utilizați o rețea privată virtuală sau VPN, să te iei la curent cu chirurgii tăi preferați în fiecare săptămână.

Utilizarea unui VPN vă va masca locația și va debloca conținut geoblocat din întreaga lume, oferindu-vă acces neîngrădit la Anatomia Grey, indiferent unde vă aflați.

Este esențial pentru experiența de streaming și securitatea online, dacă selectați una dintre cele mai bune VPN-uri disponibile. Urmați pur și simplu ghidul nostru rapid și ușor către cele mai bune VPN-uri, și nu veți pierde niciun moment de acțiune în secția spitalului. Iată tot ce trebuie să știți despre vizionarea online a ultimelor episoade ale Grey’s Anatomy.

Cum urmăriți: Ghid rapid

  1. Alegeți un serviciu VPN care oferă viteze rapide de fulgere, servere americane, lățime de bandă nelimitată și mai multe straturi de protecție a vieții private. (Recomandările noastre sunt mai jos - NordVPNeste alegerea noastră # 1.)
  2. Urmați ghidul furnizorului instalați și configurați VPN-ul și veți fi gata să mergeți în câteva minute. Conectați-vă la un server VPN din Statele Unite.
  3. Navigați la abc.com și creează-ți un cont. Alegeți „Live” pentru a urmări episodul actual al Anatomiei lui Grey în timp ce apare, sau găsiți Anatomia lui Grey pe pagina „Show” pentru a fi la curent cu episoadele recente..
  4. Bucurați-vă de un timp de calitate alături de chirurgii dvs. preferați la Gray Sloan Memorial Hospital.

Începeți să vizionați acum!

NOTĂ: Emisiunile în direct ale ABC ale noilor episoade ale Grey’s Anatomy sunt, de asemenea, disponibile prin intermediul multor platforme de streaming multicanal bazate în SUA, inclusiv Sling TV, YouTube TV și Hulu cu Live TV - toate acestea fiind, de asemenea, geo-restricționate în SUA.

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Anatomia lui Grey

Serviciile de redare în direct și capturi ABC folosesc software de geolocalizare pentru a bloca spectatorii din afara Statelor Unite. Așadar, dacă sunteți dincolo de granițele SUA temporar sau permanent, veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări online ultimele episoade ale Grey's Anatomy..

VPN-urile folosesc criptarea pentru mascați-vă locația IP, făcând-o să pară ca și cum accesați serviciul de streaming ABC din SUA. Veți putea vedea orice conținut geoblocat din orice parte a lumii, ocolind rețelele locale congestionate pentru a transmite viteze maxime. Folosind un VPN vă protejează, de asemenea, conexiunea împotriva atacurilor rău intenționate.

Pentru cea mai ușoară experiență de streaming, ar trebui să cauți un VPN cu caracteristicile potrivite. O să ai nevoie un furnizor care operează servere în SUA și oferă o lățime de bandă nelimitată pentru conexiuni de mare viteză. Nu este nimic mai rău decât declanșarea conexiunii dvs. la fel cum urmează să aflați dacă Meredith supraviețuiește, doar pentru că nu aveți lățimea de bandă!

Dacă doriți să păstrați liniștit și distrat restul gospodăriei în timp ce urmăriți maratonul Anatomiei Grey, va trebui, de asemenea, un VPN care vă permite să conectați mai multe dispozitive în același timp.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Anatomiei Grey de oriunde

Vă recomandăm să utilizați unul dintre următorii furnizori VPN, începând din partea de sus în funcție de scorul atribuit și realizarea generală:

Furnizor de rang Scorul nostru Evaluarea utilizatorilor
Alegerea editorilor 5.0 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
2 4.9 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
3 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
4 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
5 4.7 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul

rezumat

Dacă sunteți în afara SUA, dar nu mai puteți aștepta o secundă pentru a afla ce au fost medicii de la Spitalul Memorial Sloan, un VPN este cel mai simplu, cel mai sigur și mai bun mod de a obține accesul de care aveți nevoie. Cu un VPN premium, veți putea să ocoliți geoblocurile și să accesați conținut din toată lumea în siguranță și anonim. Fii acolo de oriunde în lume, când episoadele lui Grey au anatomie în premieră în emisiunea ABC și nu mai ratezi nici o clipă..

Dacă doriți să aflați mai multe despre motivul pentru care unele VPN pot avea încredere pentru a vă oferi acces la cel mai bun conținut de streaming în timp ce alții nu pot, vedeți ce au de spus experții noștri.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me