Cum să remediați Apex Legends Lag – cel mai simplu Hack pentru jucători în 2020


Te afli în mijlocul unui incendiu intens în Skull Town, pe Apex Legends. Colegul tău de echipă Lifeline s-a stins. Te grăbești să-i duci stindardul către un Beacon Respawn din Thunderdome. Vedeți micul diamant verde care marchează baliza și, dintr-o dată, jocul tău scade.

Mulțumită lag-ului, lupta royale sa încheiat. Cum vă asigurați că aterizați în King’s Canyon fără întreruperi? Veți avea nevoie de un VPN de încredere pentru a putea, din nou, să fiți o legendă pentru o zi.

Cum să remediați Apex Legends Lag

 • Alegeți un VPN - Vă recomandăm NordVPN pentru jocuri
 • Instalați NordVPN pe dispozitiv
 • Utilizați opțiunea „Conectare rapidă” a NordVPN pentru a vă conecta la un server din apropierea dvs.
 • Asta e! Lag nu ar trebui să mai fie o problemă

Începeți să jucați cu NordVPN!

Modul în care un VPN vă poate ajuta să remediați Apex Legend's Lag

Lagurile sunt o problemă care provine din latență. Latency funcționează ca ping: este măsurarea între client și serverul de joc. Cu cât latența este mai mare, cu atât sunt mai mari șansele ca un decalaj să încetinească sau să vă oprească jocul.

Deoarece Apex Legends este liber să se joace cu popularitate la nivel mondial, există mii de utilizatori pe fiecare server. Serverele pot fi supraaglomerate, iar unii furnizori de servicii de internet (ISP-uri) vor recurge chiar la încetinirea internetului, numit ISP throttling. Lag este rezultatul acestor evenimente nefericite.

Dacă doriți să vă întoarceți rapid la Wraith Legend, vă recomandăm să adăugați un VPN. Un VPN nu doar că vă va camufla locația, dar vă va găsi și cel mai rapid server pentru Apex Legends. Cantitatea mare de loot din groapă este la un clic distanță!

Cel mai bun VPN pentru fixarea lagului: NordVPN

Cum să remediați Apex Legends Lag - cel mai simplu Hack pentru jucători în 2020

Dacă doriți un VPN real Legend, vă recomandăm NordVPN. Noi rnumeroase teste VPN pentru jocuri, iar NordVPN a fost câștigătorul clar dintre sute de alte VPN-uri.

Securitatea în echipa ta este o prioritate principală în Apex Legends și nu este diferită atunci când faci cumpărături pentru VPN-ul potrivit. Oferte NordVPN protecție militară cu criptare de 256 biți și protecții anti-DDoS încorporate. Lumea dvs. de jocuri este în siguranță, deoarece each de serverele personalizate NordVPN vă protejează împotriva cecurilor de securitate.

Lagurile nu au nicio șansă pe câmpul de luptă NordVPN. Actualizările NordVPN cu privire la conexiunile de viteză înseamnă că jocul dvs. Apex Legends rămâne în timp real.

Ce mai oferă NordVPN pentru jocurile dvs.?

 • 5.100+ servere din 60 de țări
 • O politică strictă fără jurnaluri
 • Comutator automat de omor
 • Funcția CyberSec care blochează malware și alte amenințări cibernetice
 • Serviciu clienți 24/7
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Zona mereu sigură de pe harta Apex Legends înseamnă că trebuie să gândești rapid și înaintea curbei. NordVPN vă oferă libertatea de a lua decizii super-rapide fără a vă face griji de securitate incompletă și interferențe de întârziere.

Pentru mai multe informații, citiți recenzia noastră completă NordVPN.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Începeți jocurile cu NordVPN!

Alte modalități de remediere a lagului

Un VPN robust este o alegere excelentă pentru remedierea problemelor de întârziere. Dar, există, de asemenea, corecții non-VPN care merită menționate:

 • Folosiți un cablu Ethernet în loc de wi-fi pe router. A conexiunea la internet cu cablu are o stabilitate mai bună și, de obicei, este mai bună decât o conexiune wi-fi.
 • Accesați setările jocului și reduceți lucrurile precum Rezoluție, Sincronizare virtuală și Anti-aliasing.
 • Deconectați oricare dintre celelalte dispozitive (cum ar fi telefonul dvs.) utilizând conexiunea la internet.
 • Deconectați-vă modemul și routerul timp de 30 de minute pentru a reporni hardware-ul rețelei.
 • Închideți procesele de fundal (atât pentru Mac, cât și pentru Windows), cum ar fi upgrade-urile Antivirus și clienții Torrent.

rezumat

Popularitatea Apex Legends va crește doar atunci când se lansează o nouă hartă. Vrei securitatea pentru a explora aceste noi terenuri, fără a pierde petrecerea. A VPN de încredere, cum ar fi NordVPN, îți va spori spațiul cu viteze rapide, fulgeruri, selectare masivă de server și securitate la nivel militar.

Lectură ulterioară

Citiți de ce am plasat NordVPN ca câștigător al celor mai bune 5 VPN-uri pentru jocuri.

Doriți să investiți într-un VPN performant, fără a rupe banca? Experții noștri economiciți în buget au reunit această listă cu cele mai bune oferte VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me