Cum să obțineți o probă gratuită pentru scutul hotspot – cel mai ușor hack pentru 2020


Utilizatorii noștri apreciază Hotspot Shield pentru o viteză competitivă și o adecvare pentru streaming.

Totuși, fiecare utilizator VPN este diferit și nu orice serviciu VPN se potrivește tuturor nevoilor. Până când nu ați utilizat un VPN o perioadă, este greu de știut dacă se va potrivi cu cerințele dvs. unice.

Dacă vă simțiți reticenți să plătiți prețul complet pentru o VPN pe care nu ați testat-o ​​personal, veți fi încântat să știți că Hotspot Shield oferă tuturor abonaților o proces complet gratuit de 7 zile.

Încercare gratuită pentru scutul Hotspot: prezentare generală

În timp ce unele VPN-uri aleg limitați funcțiile la care puteți accesa cu o probă gratuită, Procesul de 7 zile de la Hotspot Shield vă oferă acces complet și complet la toate caracteristicile sale premium.

Aceasta include unele capacități puternice de streaming, cum ar fi serverele americane cu abilitatea de a deblochează Netflix SUA, lățime de bandă nelimitată, și fără zgomot.

De asemenea, vă veți bucura viteză fulger-rapid curtoazie de 2.500 de servere peste 25 de țări și a Protocolul unic Catapult Hydra care vă comprimă datele.

Încercați aplicațiile Hotspot Shield până la 5 dispozitive simultan, toate sub protecția criptare de grad militar, A politică strictă fără jurnaluri, și tehnologie anti-anunț și malware.

Iată un ghid rapid pentru accesarea procesului gratuit de la Hotspot Shield sau puteți merge înainte și vă abonați dacă nu aveți nevoie de ajutor.

Începeți acum încercarea dvs. de protecție hotspot gratuită

Încercare gratuită Shield Hotspot: Ghid rapid de configurare

1. Accesați site-ul Hotspot Shield și faceți clic pe „Obțineți scutul hotspot”. Vei fi redirecționat către linkul relevant către descărcați Hotspot Shield pentru dispozitivul dvs..

hotspotshield trial trial 1
2. După ce clientul VPN s-a descărcat, deschideți aplicația și faceți clic pe „Începeți încercarea de 7 zile”.

Cum să obțineți o probă gratuită pentru scutul hotspot - cel mai ușor hack pentru 2020

3. Nu veți fi taxat pentru proba dvs. gratuită, ci dvs. va fi facturat odată încheiat procesul deci tu faci trebuie să furnizați detaliile de plată.

Fiți conștienți de asta facturarea va fi procesată direct prin intermediul magazinului dvs. de aplicații deci mai întâi va trebui să aveți un cont configurat acolo.

Când apare caseta Termeni de abonament, faceți clic pe „Continuați” a verifica.

Cum să obțineți o probă gratuită pentru scutul hotspot - cel mai ușor hack pentru 2020

4. După ce abonamentul dvs. a fost confirmat, sunteți gata să profitați la maxim de probele dvs. gratuite. Urmați instrucțiunile din aplicație pentru a activa VPN-ul.

Cum să obțineți o probă gratuită pentru scutul hotspot - cel mai ușor hack pentru 2020

Cum anulați plățile automate?

Pericolul încercărilor gratuite este că majoritatea folosesc reînnoirile automate să efectueze plata atunci când un proces de 7 zile a expirat.

Dacă uitați să vă anulați abonamentul înainte de expirarea celor șapte zile, o veți face sfârșesc prin a fi taxat chiar dacă nu mai doriți să utilizați VPN.

Pentru a evita să plătiți, puteți anulați-vă abonamentul Hotspot Shield imediat după ce v-ați înscris. Tu vei mai aveți acces la proba dvs. gratuită de 7 zile dar serviciul nu va lua nicio plată după ce va fi epuizat.

Dacă v-ați înscris la Hotspot Shield prin contul Apple, veți fi trebuie să anulați plățile automate prin App Store. Deschideți-vă contul App Store, găsiți abonamentele și faceți clic pe „Gestionați”.

hotspotshield free trial 2

Selectați Hotspot Shield VPN și faceți clic pe „Anulați abonamentul” În josul paginii.

hotspotshield free trial 3

Dacă ați plătit abonamentul online sau printr-un alt magazin de aplicații, Hotspot Shield oferă o alternativă ghid pentru anularea reînnoirilor automate pe site-ul lor web.

Ați folosit încercarea gratuită a scutului hotspot - Ce urmează?

Nu uitați, dacă vă place să utilizați VPN Hotspot și doriți să îl utilizați în afara procesului dvs. de 7 zile, vă puteți reînnoi abonamentul ulterior. Nu trebuie decât să faci întoarceți-vă la abonamentele dvs. din App Store și faceți clic pe „Abonare” lângă planul pe care doriți să îl cumpărați.

Cum să obțineți o probă gratuită pentru scutul hotspot - cel mai ușor hack pentru 2020

Hotspot Shield oferă un impresionant Garanție de returnare de 45 de zile cu toate abonamentele, astfel încât să aveți și mai mult timp la dispoziție încercați serviciul gratuit.

Am scris un ghid aprofundat pentru anularea Hotspot și obținerea rambursării dacă doriți să mergeți mai departe cu această opțiune.

Începeți acum încercarea dvs. de protecție hotspot gratuită

rezumat

Procesul de 7 zile de la Hotspot Shield este ușor de accesat și chiar mai ușor de anulat, astfel încât puteți testa acest favorit în streaming rapid și fără niciun risc de a fi taxat..

Adăugați garanția de restituire a banilor pentru 45 de zile a VPN și veți avea mai mult timp suficient pentru a afla dacă Hotspot Shield este pentru dvs..

Încă nu ești convins? Iată câteva VPN-uri cu încercări gratuite pe care le puteți încerca.

Sau aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri în general.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me