Cum să obțineți o încercare gratuită IPVanish – cel mai ușor hack pentru 2020


Cu al ei; cu al lui lățime de bandă nelimitată și comutare server nelimitat, IPVanish a devenit o VPN populară pentru utilizatorii care doresc să transmită difuzarea emisiunilor lor preferate.

Cu toate acestea, cu serviciul luptându-se deblochează Netflix SUA, este o idee bună să testați IPVanish mai întâi pentru a vă asigura că vă poate oferi tot ce aveți nevoie de la un VPN - înainte de a vă angaja să efectuați o plată.

Vestea proastă este că IPVanish oferă un proces gratuit dar numai pe dispozitivele iOS. Vestea bună este că poți cu ușurință testează serviciul cu al ei; cu al lui 7 zile de returnare a banilor in schimb.

IPVanish Free Trial: Prezentare generală

Oricine utilizează aplicația iOS IPVanish se poate bucura de Proces gratuit de 7 zile, dar va trebui să profitați la maxim de 7 zile de returnare a banilor dacă doriți să încercați VPN-ul pe o altă platformă.

Aceasta înseamnă că va trebui detalii despre cardul de intrare și efectuați o plată să utilizeze VPN-ul pentru acele șapte zile. Cu toate acestea, înseamnă, de asemenea, că veți face test Gama completă de funcții ale IPVanish - nu serviciul limitat pe care îl oferă unele alte VPN-uri cu un proces gratuit.

Aceste caracteristici includ 1.300+ servere din peste 75 de țări, Criptare AES de 256 biți, trafic nelimitat P2P, și torenting anonim. Poti de asemenea conectați până la 10 dispozitive sub un singur cont, astfel vei putea testa IPVanish pe toate diferitele platforme pe care le folosești.

Începeți acum testul dvs. IPVanish gratuit

IPVanish Free Trial: Ghid rapid de configurare

1. Îndreptați-vă către site-ul IPVanish și faceți clic pe „Start Now”.

proces ipvanish gratuit 1

2. Alegeți din gama de planuri de plată IPVanish. Puteți opta pentru orice abonament vă place așa cum sunt toate acoperite de garanția de returnare a banilor de 7 zile.

ipvanish trial gratuit 2

3. Completați-vă informație și detaliile platii.

4. Descărcați aplicația pentru dispozitivul dvs. și profită la maxim de cele șapte zile ale tale!

Ați utilizat proba dvs. IPVanish Free - Ce urmează?

Dacă nu doriți să continuați cu abonamentul dvs. IPVanish, trebuie să vă amintiți anulați înainte de expirarea celor șapte zile inițiale. Dacă uitați sau așteptați prea mult, există nicio garanție că veți fi rambursat.

Din fericire, anularea abonamentului este destul de ușoară. Nu trebuie decât să faci vizitați panoul de control IPVanish, faceți clic pe „Doresc să îmi anulez abonamentul”, și urmați instrucțiunile pentru a anula.

Nu trebuie să aplicați pentru a vă recupera banii. Toate rambursările sunt procesate automat în termen de 10 zile lucrătoare - nu este nevoie de efort!

Aflați mai multe cu ghidul IPVanish de anulare.

Începeți acum testul dvs. IPVanish gratuit

rezumat

IPVanish poate să nu ofere un proces gratuit tradițional, dar îl puteți încerca fără riscuri timp de o săptămână întreagă cu garanția de returnare a banilor.

Dacă optați mai degrabă pentru o probă gratuită autentică, consultați ghidul nostru către cele mai bune VPN-uri cu încercări gratuite.

Sau aflați mai multe despre alte servicii VPN care sunt complet gratuite.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me