Cum să obțineți o adresă IP norvegiană de oriunde în 2020 [+ VIDEO]


Dacă încercați să vizionați NRK.no sau TV2 Sumo în afara Norvegiei, s-ar putea să vi se fi refuzat accesul la emisiunile preferate. Puteți, de asemenea, să vă confruntați cu probleme dacă încercați să accesați conturile bancare norvegiene din străinătate.

Multe emisiuni TV norvegiene, servicii de știri, site-uri de streaming și servicii bancare sunt limitate la utilizatorii din Norvegia. Dacă doriți acces complet, aveți nevoie de o adresă IP norvegiană.

Cel mai sigur, ușor și cel mai eficient mod de a obține o adresă IP a Norvegiei este utilizarea unei rețele private virtuale (VPN). Este simplu de făcut, iar acest articol vă va arăta cum.

Ghid rapid: Cum să obțineți o adresă IP norvegiană cu un VPN

 1. Selectați o VPN cu serverele din Norvegia și înregistrați-vă.NordVPNu este alegerea noastră cu numărul 1 pentru IP-urile din Norvegia.
 2. Descărcați aplicația VPN și instalați-o pe dispozitiv.
 3. Lansați software-ul și conectați-vă la un server din Norvegia.
 4. Verificați noua dvs. adresă IP utilizând instrumentul nostru.

Cuprins

 • Modul în care un VPN vă poate obține o adresă IP a Norvegiei
 • Un VPN vă menține în siguranță și vă permite să transmiteți fluxul aproape orice
 • Ce să caute într-un VPN
 • Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Norvegia

Cum un VPN vă poate obține o adresă IP în Norvegia

Când vă conectați la un VPN, traficul dvs. este criptat și redirecționat prin unul dintre serverele VPN. Furnizorii VPN mai buni oferă o rețea largă cu o mulțime de locații de server din întreaga lume.

După ce vă conectați la un server, veți primi o nouă adresă IP bazată pe locația respectivului server. Dacă alegeți un server VPN în Norvegia, veți avea o adresă IP a Norvegiei.

Un VPN vă menține în siguranță & Vă permite să curgați aproape orice

Adresa dvs. IP este semnătura dvs. digitală unică, care spune site-urilor web online unde vă aflați. Site-uri de streaming, servicii financiare, motoarele de căutare, serviciile de știri și chiar rețelele sociale utilizare IP-ul dvs. pentru a determina locația dvs..

Dacă încercați să utilizați aceste servicii din afara Norvegiei, vă puteți găsi cu acces limitat sau blocați complet. O adresă IP norvegiană deblochează conținut regional, oferindu-vă un avantaj dacă faceți cercetări de piață sau căutați un loc de muncă în Oslo.

Există și alte modalități de a vă schimba adresa IP - cum ar fi proxy-urile gratuite, dar aceste servicii creează adesea mai multe probleme decât rezolvă. VPN-uri sau prokuri gratuite folosesc criptarea mai slabă decât VPN-urile premium, deci ei te lasă expus la hacking și urmărirea.

De asemenea, serviciile gratuite tind să colecteze și să vândă informații ale utilizatorilor sau chiar gazdă anunțuri care conțin programe malware sau spyware. În plus, site-urile de streaming precum Netflix pot detecta și bloca schimbătoare de IP gratuite.

VPN-uri de înaltă calitate nu schimbați doar adresa dvs. IP pentru a face să pară ca în Norvegia. De asemenea, vă protejează anonimatul, păstrați securitatea datelor sensibile, și vă permite ocoliți aproape orice geobloc pe streaming de conținut.

Ce să caute într-un VPN

 • Politică strictă de confidențialitate. VPN-urile premium nu înregistrează datele utilizatorului, astfel încât activitatea dvs. nu vă poate fi identificată niciodată.
 • Funcții avansate de securitate. Căutați un VPN cu un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS, astfel încât datele dvs. să nu se scurgă niciodată pe internetul public.
 • Criptare puternică. Criptarea Advanced A Encryption Standard (AES) este cea mai bună opțiune pentru a vă menține traficul anonim.
 • Lățime de bandă nelimitată. Alegeți o VPN care oferă conexiuni rapide și care nu vă va restricționa traficul din cauza limitelor de date.
 • Geobloc excelent ocolind. VPN-urile cu un record dovedit de deblocare a US Netflix, Hulu și BBC iPlayer vă vor oferi acces la orice site de streaming norvegian..

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Norvegia

1. NordVPN

Rating general: 4.9 - VPN-ul nostru general # 1

Dispozitive NordVPN

OFERTA SPECIALĂ: GRABĂ-ȚI DESCOMPAREA DE 70% pentru a obține o adresă IP din Norvegia cu NordVPN ACUM!

NordVPN este VPN-ul nostru cel mai bine cotat și este o alegere bună pentru o adresă IP a Norvegiei. Ofera 60 servere Norvegia, inclusiv servere optimizate pentru streaming și torrenting.

Aplicațiile native ale NordVPN pentru Windows, MacOS, Android, iOS, Linux și multe altele sunt ușor de utilizat și intuitiv. Furnizorul utilizează o criptare AES puternică și o VPN dublă (un al doilea strat de criptare) pentru a vă păstra datele private și nu păstrează înregistrările utilizatorilor.

Puteți lua NordVPN pentru o rotire gratuit 7 zile, sau înscrieți-vă sub Garanție de returnare de 30 de zile.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de experți despre NordVPN.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Obțineți NordVPN acum!

2. ExpressVPN

Evaluare generală: 4.9 - Cel mai rapid VPN pe care l-am testat pentru Norvegia

Beneficiile ExpressVPN

Nu-l pierdeți: scăpați 49% din VPN # 1 & încercați-l timp de 30 de zile fără riscuri

Rețeaua ExpressVPN include o locație a serverului în Norvegia, cu mai multe adrese IP norvegiene. VPN acceptă o serie de protocoale de securitate și oferă viteze rapide pentru o transmitere lină.

De fapt, ExpressVPN susține că este cel mai rapid VPN premium de pe piață, iar testele noastre îl confirmă.

Oferte ExpressVPN Serviciul clienți 24/7, nu păstrează jurnalele și folosește criptarea AES de grad militar. Vă puteți înscrie cu liniștea sufletească oferită de o garanție de returnare a banilor fără 30 de zile, fără întrebări.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de expert despre ExpressVPN.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Obțineți ExpressVPN acum

3. CyberGhost

Evaluare generală: 4.8 - VPN de cea mai bună valoare / Cel mai bun VPN pentru Mac / Interfață concepută intuitiv pentru streaming instant

ciberghost multiple dispozitive

Pentru o durată limitată - Obțineți 73% reducere CyberGhost acum

VPN CyberGhost oferă toate funcțiile pe care le-ați aștepta de la un VPN premium, inclusiv un Comutator de încărcare integrat, protecție împotriva scurgerii DNS, criptare puternică, și aplicații native native multiplă platforme.

CyberGhost oferă lățime de bandă nelimitată și servere rapide la nivel mondial, inclusiv 30 de servere din Norvegia. Poti protejați până la 7 dispozitive cu un singur cont, ceea ce este perfect dacă schimbați frecvent dispozitive sau doriți un abonament care să acopere întreaga familie.

CyberGhost este unul dintre cei mai bine notați furnizori de VPN, dar nu ne luăm cuvântul pentru asta. Încercați-l sub generos Garanție de returnare de 45 de zile.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de experți despre CyberGhost.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Ia CyberGhost acum!

Lectură ulterioară

Cele mai bune oferte VPN și coduri de cupon

Cele mai bune VPN-uri pentru Norvegia - Rapide, ieftine & Sigur

Cele mai bune 5 VPN-uri (VERIFICATE) fără log, cele mai sigure & Cele mai ieftine

Pro și contra VPN-urilor - tot ceea ce trebuie să știți

9 Cele mai bune VPN-uri care funcționează cu Netflix & Au probe GRATUITE!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me