Cum să obțineți o adresă IP de Paraguay de oriunde în 2020 [+ VIDEO]


Dacă ai fi avut probleme la vizionarea Paraguay TV din afara țării, s-ar putea să fi venit împotriva unui geobloc care v-a refuzat accesul din cauza locației dvs..

Geoblocurile se uită la adresa dvs. IP pentru a afla unde vă aflați. Portalurile bancare le folosesc, site-urile de streaming le folosesc și chiar rețelele sociale le folosesc. Dacă IP-ul dvs. spune că nu sunteți în Paraguay, i se poate refuza accesul la site-urile și serviciile preferate.

Este o problemă ușoară de rezolvat cu o VPN, atâta timp cât VPN oferă servere paraguayene - care, din păcate, cele mai multe dintre ele nu o fac. Am săpat adânc pentru a găsi doi furnizori VPN excelenți, cu securitate de înaltă calitate și servere în Paraguay. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Ghid rapid: Cum să obțineți o adresă IP Paraguay cu un VPN

 1. Alegeți un VPN cu cel puțin un server în Paraguay. Vă recomandăm HMA pentru o adresă IP Paraguay.
 2. Descărcați software-ul și instalați-l pe dispozitivul dvs..
 3. Lansați software-ul și conectați-vă la un server din Paraguay.
 4. Folosiți instrumentul nostru pentru a verifica noua dvs. adresă IP.

Obțineți acum o adresă IP Paraguay!

Cuprins

 • Modul în care un VPN vă poate obține o adresă IP Paraguay
 • Ce altceva poate face un VPN pentru tine? Securitate online și streaming în întreaga lume
 • Cum să alegeți cea mai bună și mai sigură VPN - Funcții de care aveți nevoie
 • Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP Paraguay

Modul în care un VPN vă poate obține o adresă IP Paraguay

Un VPN redirecționează traficul dvs. prin unul dintre serverele private din rețea. Furnizorii VPN cu rețele de servere mari vă oferă o mulțime de locații pentru a alege din întreaga lume.

Dacă vă conectați la un server din Paraguay, traficul dvs. va călători prin serverul respectiv înainte de a fi trimis în altă parte. Acest proces vă oferă o nouă adresă IP în Paraguay asta va păcăli site-urile web să creadă că sunteți de fapt în țară.

Un VPN vă menține în siguranță & Vă permite să curgați aproape orice

Când primiți noua dvs. adresă IP Paraguayană de la VPN, smotoare de căutare, site-uri de știri, rețele de socializare și site-uri de streaming vă va oferi acces la conținut de obicei disponibil numai pentru utilizatorii din țară.

Cu toate acestea, poate fi dificil să găsești furnizori VPN cu servere în Paraguay. Vestea bună este că puținele servicii cu servere paraguayane includ Două furnizori VPN de înaltă evaluare și siguri în care puteți avea încredere.

Cu aceste VPN-uri foarte apreciate, veți putea urmări conținut geoblocat din toată lumea. Aceasta include site-uri de streaming foarte fain, cum ar fi US Netflix.

Comutatoare IP gratuite - proxy-urile și așa-numitele VPNS gratuite - vă pot schimba și adresa IP, dar acestea sunt deseori creați cât mai multe probleme pe care le rezolvă. În primul rând, acestea sunt lente și ușor de detectat prin site-urile web care ecranizează VPN-urile, deci nu funcționează bine pentru streamingul de conținut geoblocat.

În al doilea rând, servicii gratuite adesea găzduiește anunțuri sau chiar îți vând informațiile. De asemenea, folosesc criptarea mai slabă decât VPN-urile de înaltă calitate, lăsând datele tale vulnerabile la hacking și spionaj.

premiu VPN-urile vă oferă control asupra lumii online. Acestea opresc agenții de publicitate, ISP-ul dvs. și autoritățile guvernamentale să colecteze informații despre dvs. și vă permit să vă schimbați locația aparentă în siguranță, rapid și de câte ori trebuie.

Ce să caute într-un VPN

 • Servere în Paraguay: Cel puțin un server din Paraguay este o necesitate pentru o adresă IP a Paraguayului.
 • Aplicații cu funcții avansate: Căutați un comutator de ucidere, protecție împotriva scurgerii DNS și suport de platformă încrucișată.
 • Viteze mari: Căutați o VPN cu servere rapide, dacă doriți să transmiteți filme fără a retrage frustrările și tamponarea.
 • Protecție a vieții private: Căutați un VPN cu o politică de confidențialitate care promite să nu vă conectați datele personale sau istoricul de navigare.
 • Tehnologie puternică de criptare: Asigurați-vă că furnizorul dvs. VPN folosește Advanced Encryption Standard (AES).

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP Paraguay

1. HMA

Rating general: 4.6 - Cea mai mare rețea din lume și cel mai bun VPN pentru Paraguay

dispozitiv hidemyass

Nu-l pierdeți: economisiți 75% din abonament atunci când vă înscrieți

HMA oferă cea mai mare rețea de servere din toate VPN-urile recomandate, inclusiv două servere și șase adrese IP în Paraguay. Serverele sunt optimizate pentru P2P și streaming, astfel încât HMA este o alegere ideală pentru a reda sau urmări conținutul online.

HMA folosește criptare AES de grad militar și poate fi instalat pe routerul dvs., astfel încât să puteți ocoli geoblocurile și pe televizorul dvs. inteligent. Puteți încerca HMA sub un 30 de zile, garanție de returnare a banilor. Veți vedea rapid de ce primește recenzii atât de grozave pentru utilizatori.

Aveți nevoie de mai multe informații? Iată recenzia noastră detaliată de experți despre HMA.

Obțineți HMA acum

2. PureVPN

Evaluare generală: 4.1 - Cea mai bună opțiune bugetară pentru un IP din Paraguay

Dispozitive PureVPN

OFERTA SPECIALĂ: GRABĂ-ȚI DISCOUNT-ul tău de 88% și obține o adresă IP Panama cu PureVPN Now

PureVPN oferă o combinație excelentă de caracteristici de securitate de înaltă performanță, o rețea impresionantă de peste 2.000 de servere la nivel mondial și viteze rapide. Sservere ix în Paraguay vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a obține un IP în țară.

Serverele sunt configurate pentru streaming și oferă un nivel suplimentar de protecția împotriva malware și filtrarea conținutului. Puteți proteja până la cinci dispozitive cu un singur cont PureVPN, astfel încât să aveți multă valoare pentru banii dvs..

PureVPN are mulți clienți mulțumiți, dar dacă nu sunteți complet mulțumit de acest serviciu, puteți solicita o rambursare în cadrul Garanție de returnare de 31 de zile.

Aveți nevoie de mai multe informații? Citiți o recenzie detaliată a PureVPN de la experții noștri.

Obțineți PureVPN acum!

Lectură ulterioară

Cele mai bune oferte și cupoane VPN (găsite de profesioniștii noștri de vânătoare)

Ce este un VPN și ai nevoie de unul? Ghidul nostru Ultimtae VPN pentru începători

Ce este un switch VPM Kill și de ce este important?

Torrenturile sunt ilegale? Ghidul nostru pentru interdicții și legi la nivel mondial

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me