Cum să mă uit Povestește-mi o poveste Sezonul 2 Oriunde!


Cu reînchiriere întunecată și răsucită a basmelor clasice, inclusiv Frumusețea și bestia, Cenușăreasa și Frumusețea adormită, Sezonul 2 din Spune-mi o poveste va fi epic!

in orice caz, dacă nu sunteți în SUA, veți obține restricții geografice privind accesul CBS All Access, care curge thrillerul de basm. Nu intrați în panică, nu veți avea nevoie de o nașă zână care să vă acorde acces, tot ce aveți nevoie este un VPN premium.

Alocându-vă o adresă IP a SUA, un VPN premium poate ocoli geoblocurile CBS All Access, astfel încât să puteți transmite Povestește-mi o poveste Sezonul 2 oriunde v-ați afla.

Continuați să citiți pentru a afla despre cele mai bune VPN-uri pe care să le urmărești Spune-mi o poveste pe CBS All Access și unele avantaje suplimentare ale serviciilor premium.

Ghid rapid - Cum să mă uit Povestește-mi o poveste pe CBS All Access

 1. Alegeți un VPN cel mai bine cotat. Vă recomand NordVPN pentru viteze mari, securitate puternică și rețea mare de servere din SUA.
 2. Descărcați software-ul VPN pe dispozitivele dvs..
 3. Utilizați VPN-ul pentru a vă conecta la un server din SUA.
 4. Înscrieți-vă sau conectați-vă la CBS All Access și începeți să transmiteți streaming Tell Me a Story.

Începe fluxul Spune-mi o poveste acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Spune-mi o poveste

Restricțiile geografice de la CBS All Access împiedică utilizatorii fără o adresă IP a SUA să acceseze oricare dintre programările sale, inclusiv Spune-mi o poveste.

Depășiți aceste geoblocuri folosind un VPN premium pentru a vă conecta la un server american. Acest criptează datele dvs., maschează adresa dvs. IP reală, și vă oferă adresa IP a SUA pe care trebuie să o transmiteți pe CBS All Access. Acum puteți viziona al doilea sezon din Tell Me a Story și alte spectacole CBS grozave de oriunde.

VPN-urile premium operează vaste rețele globale de servere de mare viteză. Aceasta deschide acces la sute, dacă nu mii, de adrese IP actualizate în mod regulat. Un VPN este mai probabil să depășească geoblocurile și tehnologia anti-VPN, cu atât mai multe adrese IP are.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Să poți debloca conținutul global de la serviciile tale de streaming preferate, cum ar fi Sezonul 2 din Tell Me an Story on CBS All Access, este unul dintre avantajele majore ale unei VPN premium. Dar, sunt și ele extrem de benefic pentru securitatea dvs. online.

Furnizorul de servicii de internet (ISP) vă urmărește online, iar hackerii devin din ce în ce mai abili în interceptarea datelor cu caracter personal. Nu a fost niciodată mai important să vă asigurați că sunteți în siguranță online.

VPN-uri de cea mai bună calitate criptați datele și mascați-vă adresa IP reală pentru a vă proteja informațiile sensibile și asigurați-vă anonimatul online. Acest lucru face imposibil pentru ISP, agenții de publicitate și hackerii să vă urmărească online sau să vă fure datele.

Utilizați o VPN de calitate de fiecare dată când accesați online - pentru a naviga, a juca, a fluxului sau a torrentului - și veți primi  protecția criptării de grad militar și a altor caracteristici de securitate premium. Cu un VPN, sunteți egal în siguranță în timp ce pe rețele wi-fi publice nesigure, pe care hackerii le plac.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionare Spune-mi o poveste

1. NordVPN

NordVPN

Ovitarea tuturor geoblocurilor de la CBS pentru a transmite „Spune-mi o poveste” nu este o problemă cu NordVPN, datorită serverelor sale oftate. Dintre acestea 5.200 de servere globale, ai mai mult decât 1.500 în SUA a alege din.

Încorporat în toate aplicațiile VPN, aveți Tehnologia unică SmartPlay. Această tehnologie nu numai că asigură streaming rapid și lin, dar permite, de asemenea, trecerea rapidă între platformele de streaming cu nu există setări manuale.

NordVPN este plină de caracteristici de securitate de top pentru a vă proteja datele împotriva ochilor înțepători, inclusiv Criptare AES de 256 biți, care oferă suport multiplă platformă pentru OpenVPN. Această protecție de calitate militară împiedică chiar și cei mai furiosi dintre hackeri să acceseze datele dumneavoastră.

Este politică strictă fără jurnaluri asigură că niciunul din browsing sau alte jurnalele de activitate nu rămâne pe server.

Apoi există funcția Double VPN, care criptează datele de două ori prin intermediul a două servere sigure, punând-o ferm la îndemâna hackerilor.

La care se adauga, un comutator automat de omor împiedică expunerea datelor dvs. pe web-ul deschis dacă conexiunea dvs. la NordVPN scade brusc.

CyberSec blochează malware și alt conținut dăunător de la accesarea dispozitivelor.

NordVPN oferă o întrebare fără întrebări, Garanție de returnare de 30 de zile pe până la șase dispozitive simultane. Este o modalitate excelentă de a încerca un serviciu VPN premium fără riscuri.

Pentru mai multe informații despre NordVPN, citiți pagina noastră revizuire cuprinzătoare. Dacă decideți că NordVPN este serviciul premium pentru dvs., aruncați o privire la cele mai recente cupoane și reduceri.

Caracteristicile cheie ale NordVPN

 • 5.200+ servere în 59 de țări
 • Setare SmartPlay pentru streaming optimizat
 • Vitezele de fulger rapid și nu există capace pe lățimea de bandă
 • Criptare de grad militar
 • Politică strictă fără jurnaluri
 • Fără risc, garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile
 • Șase conexiuni la dispozitiv
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Funcționează cu: CBS All Access, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer, Disney +, HBO GO
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox, routere, console de jocuri

Stream Spune-mi o poveste cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

În timp ce ExpressVPN poate fi al doilea pe această listă, nu o poți bate când vine vorba de viteză. Adăugați acest lucru la un rețeaua impresionantă globală de peste 3.000 de servere -cu o mulțime de opțiuni din SUA și puteți debloca CBS All Access și bucurați-vă de transmisia lină a povestirii Tell Me an Story.

La care se adauga, nici o lățime de bandă agitată și nelimitată face din ExpressVPN o alegere ideală pentru vizionarea de emisiuni TV.

Unicul Funcția MediaStreamer simplifică fluxul pe oricare dintre dispozitivele tale. Aceasta permite streaming pe dispozitive care nu acceptă aplicații VPN, cum ar fi unele console de jocuri și televizoare inteligente!

Criptarea de grad militar asigură datele dvs. sensibile, asigurarea că datele și activitatea dvs. online sunt în siguranță de oricine încearcă să îl acceseze sau să le vadă.

Printre funcțiile de securitate suplimentare se numără suport pentru OpenVPN pe toate platformele și un comutator automat de omor. Primești și tu Protecție împotriva scurgerilor DNS pentru a vă asigura că nu există scurgeri la schimbarea interfețelor de rețea în timp ce treceți de la o locație la alta.

În plus, o politică fără jurnale asigură că ExpressVPN nu va transmite datele dvs. la terțe părți sau agenții guvernamentale, întrucât nu stochează nicio furnizare.

Citiți-ne revizuire completă a experților pentru a afla mai multe despre caracteristicile extinse ale ExpressVPN.

O garanție de returnare de 30 de zile pe cinci dispozitive vă oferă mult timp pentru a încerca serviciul premium, iar dacă vă bucurați de experiență, obțineți un mult pe abonament.

Caracteristicile cheie ale ExpressVPN

 • 3.000+ servere în 94 de țări
 • Funcția MediaStreamer
 • Lățime de bandă nelimitată și viteze ultra-rapide
 • Criptare robustă
 • Politica de logare zero
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Cinci conexiuni simultane
 • Chat disponibil 24/7 în direct
 • Funcționează cu: CBS All Access, Amazon Prime Video, Hotstar, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, ESPN
 • Compatibil cu: Windows, Kindle Fire, Android, macOS, Linux, iOS, Chrome, Firefox, routere

Stream Spune-mi o poveste cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Cu CyberGhost, aveți o varietate excelentă de server pentru a depăși geo-blocurile CBS All Access, datorită 1.000+ servere în SUA singur. La care se adauga, servere de streaming optimizate, viteze rapide și lățime de bandă nelimitată garantează transmiterea lină a povestirii Spune-mi o poveste fără nici un fel de buffering.

Criptare solidă la nivel militar protejează informațiile dvs. sensibile și împiedică pe oricine să vă urmărească sau să vadă activitatea dvs. online, inclusiv ceea ce vă arată fluxul.

Aplicații rezistente la scurgeri și protecție împotriva comutatorilor de omor asigurați-vă că datele dvs. nu sunt niciodată expuse pe web deschis.

CyberGhost operează o politică strictă fără jurnaluri, care vă păstrează navigarea online, streamingul și alte istoric de logare din mâinile guvernelor precum și orice alte agenții care o solicită.

lui CyberGhost aplicațiile sunt foarte ușor de utilizat, dar dacă aveți o problemă, chat live receptiv a sustine oferă o soluție rapidă.

Încercați serviciul pentru dumneavoastră șapte dispozitive pe diferite platforme cu lungime Garanție de returnare de 45 de zile.

Aflați orice altceva trebuie să știți despre CyberGhost cu ajutorul nostru revizuire în profunzime. Dacă are toate funcțiile pe care le căutați într-un VPN.

Nu uitați să consultați ultimele reduceri înainte de înscriere!

Caracteristicile cheie ale CyberGhost

 • Mai mult de 5.700 de servere în 89 de țări
 • Servere de streaming optimizate
 • Viteze rapide și lățime de bandă nelimitată
 • Criptare solidă
 • Politica fără jurnale
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Sunt permise șapte conexiuni la dispozitiv
 • Suport pentru chat în direct
 • Funcționează cu: CBS All Access, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer, NBC, Disney +, Sky Go, Showtime
 • Compatibil cu: macOS, iOS, Android, Windows, Linux, Amazon Fire Stick TV, routere

Stream Spune-mi o poveste cu CyberGhost!

Întrebări frecvente

Ce este geoblocarea și de ce îl folosește CBS All Access?

Pe scurt, geoblocarea este o metodă pe care companii precum CBS All Access sau Netflix o folosesc pentru a limita conținutul la anumite regiuni geografice. De obicei, companiile fac acest lucru din motive de licență și drepturi de autor, dar agențiile guvernamentale îl pot utiliza și pentru a interzice conținutul ilegal.

Dacă doriți să aflați mai multe despre geoblocare, consultați articolul nostru despre tot ce trebuie să știți despre geoblocare.

Utilizează un VPN pentru a transmite CBS All Access legal?

Atâta timp cât aveți un cont CBS All Access, este complet legal să transmiteți serviciul folosind un VPN.

Totuși, capacitatea dvs. de a utiliza un VPN în general poate fi restricționată dacă locuiți într-una din următoarele zone: Belarus, Irak, Iran, China și Rusia. Nu vă panicați dacă sunteți în vacanță, niciun turist nu a fost niciodată închis pentru că a utilizat VPN în aceste țări. Descoperiți mai multe despre utilizarea legală a VPN-urilor, în postare VPN-urile sunt legale? Unde sunt ilegale?.

Există VPN-uri gratuite gratuite pentru streaming Tell Me a Story?

Da, dar nu este atât de simplu.

Chiar și cele mai bune VPN-uri gratuite vin cu restricții și limitări. Mai rău, de obicei, este vorba de funcții de care aveți nevoie pentru streaming, cum ar fi date, viteză, acces la server și lățime de bandă. Acestea fiind spuse, puteți găsi opțiuni VPN sigure și gratuite pentru streaming în recenzia noastră a primelor 9 VPN-uri cu adevărat gratuite pentru streaming.

Dacă doriți date nelimitate, viteză și lățime de bandă, plus funcții avansate de securitate, vă recomand un serviciu premium precum NordVPN.

rezumat

Puteți transmite cu ușurință Povestește-mi o poveste Sezonul 2 de oriunde. Tot ce îți trebuie este un VPN de cea mai bună calitate și te afli!

Cea mai înaltă recomandare a VPN-urilor pentru streaming în siguranță și fără probleme din Spune-mi o poveste este NordVPN. Are o rețea mare de servere americane, viteze rapide de trăsnet și caracteristici excepționale de securitate. Puteți încerca, de asemenea, timp de 30 de zile fără riscuri, cu o garanție de returnare a banilor.

Eu întotdeauna recomand să utilizați un VPN de fiecare dată când accesați online pentru a vă asigura că traficul dvs. de internet este privat și că datele dvs. sensibile sunt în siguranță de ochii indepărtați și cyberthieves.

Aruncați o privire la recomandările noastre de experți cele mai bune VPN-uri premium de pe piață pentru a afla mai multe despre VPN-uri.

Doriți să aflați mai multe despre geoblocare? Vezi-ne ghid detaliat privind geoblocarea.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me